- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Asla böyle bişey demem . Ama bugün. Yine gelirse artık tersleyecegim mecburen.
almayın hiçbirşey belliki çocuk arsız anasınında işine geliyor bu durum belki anası bile yolluyordur. kendi çocuğunuza alın ne alacaksanız peşinize takılırsada sert bir dille uyarın ya da görmeyin duymayın bu kadar basit, ben ara sıra kızımı götürürüm bazı çocuklar gelir hemen benim kızım çekingen hemen gitmez öyle kimsenin yanına egerki rahatsız olursam kızımı uzaklaştırırım ortamdan yada çocuklara açıkca bakışlarımla istenmediklerini belli ederim konuşmama gerek kalmaz.Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
+1 bı çok kişi aynı fikirde kadının umrunda değilse birinin onu sarsmasi lazım en güvenilir yolu emniyet ya bunu yapacaksınızBir dahakine al çocuğu karakola götür. Ama polislere durumu net anlat "çocuğun başına bir iş gelecek Allah rızası için annesini bulun da uyarın gözünü korkutun kaybolmuş biri getirdi" desinler..
Yazık çocuğa ya. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hep inşallah..
Turkiye ve diger ortadogu ulkelerinde normal bi gun. Bati avrupada ise cocuklari ailenin elinden ogun alir devlet. Ki oyle de olmali. Ondan sonra cocugu olu bulununca sinir krizleri gecirsinler. Artik bu yil olmus, guya avrupayla uyum surecine gireli yillar gecmis, bu devlet artik cocuklari denetlemeye baslasin yahu.Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Valla suçlu ben oldum. Kimse annesine bişey demiyor çocuğun. Nerdeyse bana neden bakmadin denecek.Arkadaşlar Türkçe anlamıyo musunuz.Okuduğunu anlamak neden bu kadar zor.Kadın ben markete götürmedim peşimize takıldı git dedim gitmedi diyor bunun nesini anlamıyosunuz.Yani bu kadarcık bi cümleyi algılayamayan tipler günlük hayatlarını nasıl idame ettirebiliyolar pes doğrusu.
Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Markete gitmeyin mesela inatla peşinizden geliyorsa. Basit çözüm değil mi?Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.
aaa annen nerde senin diyip annesi ile konuşun... sonra kadın hortlayıp neden benim çocuguma balon şeker vs. alıyorsun kim oluyorsun sen niyetin ne senin derse ne olacak hiç düşündünüz mü?Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Yalnız zaten çocuğun annesinin kim olduğu bilinmediği için polise götür deniliyor. Yoksa annesine teslim et der herkes zaten. Kadın madem bu kadar pervasız, çocuğunu karakoldan alsa belki aklı başına gelir bir ihtimal.çocuğu polise götürme fikri bence çok kötü.Annesine götürün demeniz gerekmezmi? polis sormazmı çocuğa sordunuzmu? annesinimi cezalandırıyorsunuz yoksa çocuğumu? sizin çocuğunuz böyle birşey yapsa polistenmi almak isterdiniz yoksa sizi uyaran kadından mı? küçüçük çocuğu cephe almaya ne gerek? Bir anne başka bir çocuğa bunu yapmamalı.Sevgiyle yaklaşın herşey çözülecektir.
İyiliğin sömürülme boyutuna gelmesine enayilik diyorum şahsen. Çocuğa kek bisküvi çikolata vs alınır balon alınır mutlu edilir tabi ki de çocuğun kendini yerlere atması ve git denmesine rağmen yapışması da arsızlık. Çocuğun suçu yok ama kimse her dışarı çıktığında tanımadığı bir çocuğa para saçmak zorunda değil neticesinde.Yazık daha 4-5 yaş nedir ki? Ne kadar zalimiz, hemen sinirler gerilmiş kaslar çatılmış! Azarla, soğuk davran, yüzüne bakma, ilgilenme... çocuk bu, belli ki alışık değil bu ilgiye. Hem biraz da yapıdır. Çocuğun yapısıyla da ilgilidir. Yine de şefkatli olmak lazım. Annenin bir derdi mi var acaba ayrıca? Bir hastalıkla mi boğuşuyor, evde bir hasta mi var nedir ne değildir bilmeden anaya babaya çocuğa sövmeye hemen hazırız. Bir çocuğu mutlu etmek gibisi var mı. Markete girmez evden yavrunuza aldığınız elmadan muzdan birer tane daha alır, size yanaşırsa verirsiniz. Basını okşar hadi beni annene götür dersiniz hem annenin durumu neymiş öğrenir hem de çocukla ilgili mevzuyu anlatırsınız. O yavruya verdiğiniz bir gülümseme dahi yerde kalır mı sanıyorsunuz? Aman nolur böyle narin ve naif kalın çocuklara karşı. Bakmayın pasifsiniz diyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?