doğurup ortaya salanlar

çocuğu polise götürme fikri bence çok kötü.Annesine götürün demeniz gerekmezmi? polis sormazmı çocuğa sordunuzmu? annesinimi cezalandırıyorsunuz yoksa çocuğumu? sizin çocuğunuz böyle birşey yapsa polistenmi almak isterdiniz yoksa sizi uyaran kadından mı? küçüçük çocuğu cephe almaya ne gerek? Bir anne başka bir çocuğa bunu yapmamalı.Sevgiyle yaklaşın herşey çözülecektir.
Tabiiki bulan kisiden almak isterdim. Kucukken kaybolmusumbi kez mesela.. cunku vitrindeki oyuncak bebege bakicam diye annemlerin yanindan gitmemisim.. bi ayakkabi boyacisi abi buldu beni:) annemler gelip aldilar sonra. Polise goturulseydim belki cok ugrasrlardi bilmiyorum..

Burda durum bambaska ama...sanirim surekli disarlardaymus cocuk..kadinin net ve sert bi sekilde uyarilmasi lzm belli.. konu sahibi uyarsa.. belki sanane slmasaydin etmeseydin diycek vs vs

Bende bu konuda bırseyler yazmak ıstıyorum.
Evelı gün oğlumun (arkadaşı 9 yasında ıkısıde) bızım eve geldıler oynamaya sonra dışarıya çıktılar oynama. Tam bızım karşımızda park var orda oynuyorlar. Bızım kapıdan park arası 20 metre gıbı. Camdan sureklı gorebılıyorum. Kalabalık bı yerde degıl.
Oğluma başka yere gıtmesıne ızın vermiyorum korkuyorum ınsanlardan. Bırde akıllı saatıde bozuldu.
Neyse bunlar oyun oynuyor. Arkadaşı annesınden 7 buçuğa kadar ızın almış. Bu çocuk 3 te bıze geldı ve 7 buçuğa kadar sokakta. Napar needer anne bı haber çocuğundan sasıyorum böyle aılelere. Bana cok ters.
Bı kaç gün sonrada 4-5 yasında kız çocuğu oğlumla oynuyor parkta saat 5 cıvarı. Neyse oğluma gel dedım ıcerıye saat 6 gıbı geldı. 7 buçuk cıvarıda bı kadın zıle basıyor bızım kızını arıyormuş meğer. Ogrenıyorum kı oğlumdan o kız bırının oğlumla yaşıt olan bırılerının iş yerıne gıtmıs orda tablet oynuyor. Oğlum aldı o kızı ordan annesıne götürdü. Bu ne rahatlık ınsanlarda anlayamıyorum. Saat 7 buçuk olana kadar aklın nerde. Onu gectım o yasta bor çocuk asla tek basına sokakta oynayamaz. Kzıım var 4 yasında asla bensız sokağa çıkamaz.
Bu ınsanlardakı rahatlığı anlayamıyorum. Ben mı cok sıkıyorum acaba çocukları dıyorum ama hayır doğru olanı bence bu helekı bu devırde. Gözünden sakınman gerekır. Etraf bu kadar kötülüklerle doluyken.
Bırakmasın kımse bu çocukları sokaklara bırakmasın. Rahat olmayın bu kadar.

Hiç oralı olma ağlar ağlar susar. Bu şekilde alışır gider hep ister annene babana söylerim deyin görmemezlikten gelin canım ne saçmalık. Ne anneler var ya insanı deli ederler yarın bir gün çocuğa bir şey olsa ortayı kaldırırlar ayağa suçlu ararlar bir de:işsiz:

Başka parka gıdın cocugunuzada ornek oluyor bu haraketlerı bızım sokaktada var sokagın basında evı hava kararmak uzere bıle olsa kımse bakmıyor herkes evıne gırıyor kızda yavas yavas evıne gıdıyor eşim sokaktaydı aklım kaldı dedı gecen. parka gıdıyoruz kız da gelmek ıstıyor. ortalık sapık kaynıyor ... baska park bulun bence

Çocuk büyütmede en önemli altın kural; ağlasada yapılmayacak şeyi yapmamak. İsterse yerlere yatsın, sağı solu devirsin. Siz mi büyüksünüz kız mı? Bi daha sakın taviz vermeyin. Kızmayın, bağırmayın. “Bunları alamayız” diyin ve bir daha kıza bakmayın. Bu kadar.

iyi niyetinizin kurbani olmussunuz. taviz tavizi dogurmus. evlerini sorun ogrenin gidin annesiyle konusun yoksa sert bi dille uyarın. insanlar daha cocukken kullanmaya suistimal etmwye hazirlar cunku

Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.

Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.

Malesef kibarca reddetmek lazım...böyle çok var

Tanimadigim bir cocuga hicbir sey almam. Yarin obur basina bir sey gelirse sizden bilirler. Sanirim ben annesini kibarca uyarir , olayi orada birakirdim.

Kusura bakmayin özur dilerim ama konunuz okdadar tuhaf geldi ki bana. Yuz vermeyin cocuguga o da pesinize takilmaz mesale niye aliyorsunuz marketten istediklerini almayin hem.belki birseye fln alerjisi vardir zarar verebilur yaniniza geldiginde yuz vermeyin arabaniza binin kapatin kapinizi cekin gidin veya dolmusa otobuse artik herneyse bir muddet onun oldugu yerlerde oynatnayin cocugunuzu.eve gelincede karsilasirsaniz girin evinize kapatin kapinizi ceker gider evine

İsterse ağlasın, kendini yerlere atsın, bağırsın çağırsın. Sizi ilgilendiren bir durum değil bu, alın çocuğunuzu çıkın. Alıştırmayın iyice. Sinir bozucu bir durum. Annesine de söylemenizi tavsiye ederim, çocuğunuz peşime takılıyor, sorumluluk kabul etmiyorum ben, sahip çıkın diye.

çocuğu polise götürme fikri bence çok kötü.Annesine götürün demeniz gerekmezmi? polis sormazmı çocuğa sordunuzmu? annesinimi cezalandırıyorsunuz yoksa çocuğumu? sizin çocuğunuz böyle birşey yapsa polistenmi almak isterdiniz yoksa sizi uyaran kadından mı? küçüçük çocuğu cephe almaya ne gerek? Bir anne başka bir çocuğa bunu yapmamalı.Sevgiyle yaklaşın herşey çözülecektir.
İyi de konu sahibi anneyi tanımıyor, çocuğun nerede oturduğunu bilmiyor. Ayrıca burada çocuğun ailesini düşünmeye gerek var mı? Çok sorumlu, ilgili insanlar olsalar zaten çocuklarının nerede olduğunu bilirlerdi. Belki polisle gözleri korkar da bir daha bu kadar başıboş bırakmazlar el kadar çocuğu. O yüzden polis çok da güzel bir fikir bence.

Valla suçlu ben oldum. Kimse annesine bişey demiyor çocuğun. Nerdeyse bana neden bakmadin denecek.
Neyse ya sormadım bişey.
Konum kapatilabilirse sevinirim.
Çocuk tekrar gelirse ya beni annene götür Yada seni polise götüreceğim deyin. Tekrar diretirse direkt polisi arayın kayıp çocuk var burda diye. Annesini bulsunlar sahip çıksın manyak kadın

Oha diyorum annesi iyi yere kapak atmış. Hiç merak etmez mi o alınan şeyler nerden geldi diye ne kadınlar var ben olsam anasını bulur suratına tükürürüm. Çocuk arsızlığa vurmuş ki bunu da annesinden öğrenmiş bellı. Asla ama asla annesi yanında olmayan ve izin almadığım hiç bir şeyi çocuğa ne alırım ne veririm. Çocuk kendini atmış yerlerde yuvarlanmış umrumda asla olmaz beni de alakadar etmez. Çocuğu orada bırakır çeker giderim.

Back
X