- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
-
merhaba arkadaşlar.benm eşimde de aynı problem çıktı ve gerçkten duymak isteyecgim en son şeydi bu.vakit kaybetmeden tüp bebege başlayalım dedi ameliyat ta aynı anda olacak.ilaç falan vermedi.kafam çok karışık.bu şekilde hamile kalan jklm arkadaşı okudum bi yandan üzüldüm ama bi yandan da sevindim allah inşallah bizlerede nasip eder hala umutluyum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.siz nerelerde tedavi oluyosunuz ve ilaç verdi mi dr.bunları merak ediyorum cvp yazarsanız sevinirim.
merhaba canım elbette kimse başına gelmesini istemez böyle birşeyin ama Rabbimin takdiri böyleymiş elden tevekkül ve duadan başka birşey gelmez.canım sana yardımcı olurum her zaman ne sormak istersen bana her daim sorabilirsin.canım jklm hamile gelincik hamile hemde inşallah ikizleri olacak cansuyumda hamile kalmıştı ama daha sonra mutsuzluk yaşadı inşallah bizlerde hamile kalıp bebişlerimize kavuşucaz Allah'ın izniyle.ama bu durum çok korkulacak bir durum değil bence eşlerimizde en azından genç yaşlarda sprem üretiliyordu bu durum yaş geçtikçe olumsuzlukla sonuçlansada bizler biliyoruz ki bazı kişilere göre yine şanslıyız.çünkü bazılarının vücudu sperm üretmiyor bizim eşlerimiz de güzel incelenirse sperm bulunma şansı daha yüksek birde genetik problemli olmazsa sperm hamilelik şansı herkes gibi aynı oluyor.onun haricinde erkek çocukta da aynı azosperm olma şansı olabiliyormuş. belki bana polyanacılk oynuyorsun diye bilirsin ama ben hiç bir zaman rabbimden umudumu kesmedim inşallah hepimiz birgün azoyu yenip hayata bebişlerimizle merhaba diycez
canım benm çok saol.polyannacılık dgl aslında bizimki inanmak istiyoruz ve hep umudumuzu ayakta tutmaya çalışıyoruz hep.adet olunca gel dedi dr bakalım başlıcaz heralde bu hafta içi bilmiyorum.ama gerçekten çok yorucu bi süreç olacak hakkımızda hayırlısı inşallah.siz tedavi oldunuz mu daha önce mikro tese falan.dr bana dediki bi kez yapıcaz sperm bulunamazsa tekrardan ameliyat etmenin hiç bi anlamı yok dedi.ilaçta vermedi aslında dgru bi yandan çünkü ilaçla tedavisi yok yani bunun.inşallah ameliyatta çıkar allahım ya.inan ne düşünecegimi bilmiyorum artık rabbim hepimizin yardımcışı olsun.hangi merkeze gidiyosunuz canm siz ve ne diyolar onları yazarmısın bana.
cansuyum jklm gelincik nasılsınız kızlar artık kimsecikler uğramıyor.jklm inşallah bebişinin durumu iyidir annesini üzmüyordur.rabbim ikinizede şifa versin.gelincik ikizler nasıl şimdi çifter heyecan yaşıyorsundur darısı başımıza inşallah bizlerde ikizlerimize hamile kalırız.cansuyum canım sen nasılsın kendini toparlamışsındır umarım unutma birlikte tedaviye başlıycaz Rabbimin izniylede ikizlere hamiş kalıcaz
merhaba arkadaşlar.benm eşimde de aynı problem çıktı ve gerçkten duymak isteyecgim en son şeydi bu.vakit kaybetmeden tüp bebege başlayalım dedi ameliyat ta aynı anda olacak.ilaç falan vermedi.kafam çok karışık.bu şekilde hamile kalan jklm arkadaşı okudum bi yandan üzüldüm ama bi yandan da sevindim allah inşallah bizlerede nasip eder hala umutluyum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.siz nerelerde tedavi oluyosunuz ve ilaç verdi mi dr.bunları merak ediyorum cvp yazarsanız sevinirim.
melekcim umudunu hiç yitirme canım...evet hastalığımız ciddi ve uzun bir süreç gerektirsede biz ALLAHIN izniyle bu sıkıntılarıda aşıcaz.bizim sınavımız böyleymiş canım UNUTMAKİ beterin beteri var derler..halimize yinede binlerce kere şükürler olsun..bak ben evleneli 3 sene olacak..ve öğrendiğimde 8 aylık evliydim dünya başıma yıkılmış gibi oldu..ama sonradan öğrendiki tedavisi olan bir hastalıkmış ve hamile kalanlarda küçümsenecek kadr değil. bu forumdada hamile kalan arkadaşlarımız var..benda hamile kaldım hemde 2 tranfer olmuştu. 8 haftalık gebeliğimn sonucunda boş gebelik olduğunu öğrendim. 1-2 ay oluyo kürtaj oldum. kendimi toparlayıp tekrar tüp bebek deniycez.. sakın umutsuzluğa kapılma canım...maddi durumunuzun el verdiğince sonuna kadar gidin..ne içn kimin için çalışıyo eşlerimiz varsın bu yolda dökülsün paramızda..canım ben ankarada başkent hastanesinde tedavi oluyorum 2. tüpüde orda denemek istiyorum.doktorum hullusi bülent zeyneloğlu tavsiye ederim..inşallah hakkınızda neyse hayırlısı o olur..dualarım sizinle.
canım öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.canım doktorların söylediği hep aynı hatta sizde genetik problem var spem kalitetsizdir hamilelik düşükle sonuçlanır.yada bebeğiniz özürlü olabilir.yada erkek çocuğunuz olursa oda babası gibi azolu olur daha birçok olumsuz sözler canım sana tavsiyem iyi bir merkezde ve başarısı yüksek olan merkezde tüpbebek denemendir.ankarada kaan hoca olabilr. istanbulda emre bakırcıoğlu olabilir.amerikan hastanesi, alman hastanesi yada memorial hastanesi bunlar önerebileceğim merkezler.ama öncesinde şifa Allah'tan bitkisel birşeyler kullansın eşin bal, polen ,arısütü,ısırgan çayı,keçiboynuzu kürü vs.ve bol bol dua inşallah sizin içinde Rabbim yoktan var eder ve bebişine kavuşursun bu arada şunu söyleyeyim 47xxy li hastalarda yaş çok önemli yaşı ne kadar genç olursa sperm bulma şansı o kadar çok yükselir.
teşekkür ederim canm benm allah inşallah bikez daha hamile olmayı nasip eder sana.bizde acıbademe gidiyoruz bursada.dr.lar iyi şüphem yok ama hep tedirginlik içindeyim canm ya sperm bulunamazşa diye korkuyorum.ama tabi ki denicez başka çaremiz yok.şizde şperm bulunmuş demekki tüp bbek yapıldıgına göre ben onada razıyım ilkinde tutmaşa bile diyorum yeterki şperm bulunşun.allah hakkımızda hayırlı olanı naşip etşin inşllah.
saol canım benim iyiyim çok şükür..ne zamndır giremiyorum aslında bi mazeretimde yok ama moralman biraz yorgun ve yıpranmış hissettiğimden canım hiç bişey istemiyor inanki yazdıklarınızın hepsini okudum.hakkımızda hayırlısı. Birde bu aralar enfeksiyon sıkıntım var geçmek bilmedi kürtajdan sonra içtiğim antibiyotik mantar enfeksiyonu yapmış ........öyle bi tadımı kaçırdıki fitil krem hepsini kullandım geçmedi..yeniden tedaviyide biraz erteledik şimdilik..yazın belki yada kışa doğru.bilemiyorum..sıkıntılar üstüste geliyor birde apartmanın kalorifer kazanı delinmiş yanmıyo şuan kaloriferlerimiz..ev buz gibi artık ısıtıcılar la filann ... Aksilik gelince üstüste gelirya...ne yapalım artık allah beterinden saklasın iyiki patlamamış.yine allah korumuş bizleri...böyle işte canım sen nasılsın neler yapıyosunuz?? Gelinciğe çok sevindim maşaallah ne güzel allahım bizlerede nasip eder inşallah..jklm ninde az kaldı rabbim kurtarsın hayırlısıyla....
haklışın canm bende okumuştum biyerde hatta 17 18 yaşlarında şperm üretiliyomuş falan diye yazıyodu.eşim 30 yaşına girdi yeni bende 24 yaşındayım.inşallah yaşın erken olmaşı bi avantaj olur bizim için.bitkişeller kullanıyoruz işte yalız adet olunca 2.günü gel dedi dr.belkide başlıcaz ama ben daha adet olamadım 10 gün geçti şinir oluyorum ya ştreşten heralde öyle oldu pek gecikmiyodu ama.neyşe eninde şonunda olacak ve başlıcaz inşllah hem çok heyecanlıyım hemde cok tedirginim allah yardımcışı olşun hepimizin inşallah.
merhaba sevgili kader dostlarım nasılsınız hepiniz iyi yada kötü olsanız bile allah iyiliğinizi sağlığınızı daim etsin, 3 yıl sonra artık bizde 14 nisan akşamı istanbul yolculuğuna çıkacağız inşallah, artık karar kıldık birkez daha nasip ederse yüce yaratanım tüp bebek işlerine istanbul bahçeci ekibinde başlıyacağız. Muayeneye mustafa beyle başlıyacağız umut tüp bebek merkezinde beşiktaş fulya da ilk muayenemizi olacağız bakalım nediycek dr.bey, bu merkezde tedavi olan arkadaşlar varmı?
Merhabalar Vck nikli arkadaşım isminizi alabilirmiyim? Tam isim ve soyisim belki orada karşılaşırız siz kadıköydeki yerdemi tedaviye başlıyacaksınız yoksa Fulya beşiktaş ta mı? sizin bu kaçıncı tedaviniz ilk tese ameliyatında eşinizde sperm bulunmuşmuydu? daha sonra neler oldu? gebelik oldumu? Biz muayeneye burada karar kıldık bakalım neler diycek dr. Emre Bakırcıoğlu bey,canım hadi hayırlısı bizde cumartesi günü başılıyoruz kısmetse emre beyde tedaviye başlıycaz eşlerimizin sorunu aynı inşallah ikimizde umutla girdiğimiz bu yolda göbeğimizde bebeklerimzle ayrılırız inşallah eşlerimizde sperm bulunur ve
bizde 47xxy yi yenenler zümresine katılırız güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?