Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol bitanem iyilik benden de ne yaptınız doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi?????

cnm 4 ay sonra gelin test verin dedi ama biz başka doktora gitmeyi düşünüyoruz önerecegenız bu alanda uzman doktor varmı arkadaslar sen nasıl oldun doktora gıttınmı

cnm 4 ay sonra gelin test verin dedi ama biz başka doktora gitmeyi düşünüyoruz önerecegenız bu alanda uzman doktor varmı arkadaslar sen nasıl oldun doktora gıttınmı

benim doktorum hulusi bülent zeyneloğlu ankara başkent hastanesinde.. ama ana binada üroloji doktoru var eşimin ameliyatınıla o yapmıştı.sperm bulmuşlardı..doktor iyi yani istersen orayı bi araştır internetten inşallh bi faydası olur canım benim..bende hastaneye gittim ama benim şikayetim kullandığım antibiyotik vajinal mantar enfeksiyonu yapmıştı bende onun için gittim.yine aynı ialçları verdi.bakalım 1-2 hafta kullanıcam işte yinede geçmezse ankaradaki doktoruma gitmeyi düşünüyorum...canım hiç bitkisel bişeyler kulandınız mı siz.??.yani balla karışım yaparlarya hani macun gibi.testten önce öyle bişeyler yapta eşine yedir.belki faydası olur.keçi boynuzu fialn da yedir

saul canım inş bi kaç ay geçsin gideriz bi de o doktorla konuşuruz inş keşke doktoruna gitseydin mantar olması normalmiymiş inş geçer keçi boynuzu incir fındık badem fıstık ballı karışım keçi boynuzu macunu kullandık 1ay falan geçsin tekrar yedirmeye çalışacam bu ara hiç yemek istemiyo cnm ben tedaviden sonra adet olamadım normalmi 3,4 gün geçti iğnelerin yan etkisi olabilirmi

Selam canlarım gerçektende bizim topikte hiç canlılık yok en çok bizim birbirimize destek olmamız lazım sohbet edelim bence bol bol hem sıkıntımızda azalır.bu arada melek arkadaşımızın eşinde sperm bulundu 12 sağlıklı embriyo oluştu pgt ye gerek kalmadı ve sadece 1 tane embriyo yerleştirildi geriye kalanları dondurmamışlar ama 2 tüp dondurulmuş spermleri varmış.inşallah onlara gerek kalmadan bebişi ona sıkı sıkı tutunur .bebeğine kavuşur.

canım çok teşekkür ederim buraya da yazacaktım nezamandır aklımda bi fırşat bulamadım.arkadaşlar çok şükür şperm bulundu ama pgd yapılmadı.embriyolarım dondurmaya müsait degillermiş.bi tane 1.kalite embriyo transfer edildi.bugün 3.günüm.tedavinin en zor kısmı bu beklemekmiş onu söyleyebilirim hiç zaman geçmiyo sanki.hayatımın hem en heyecanlı hemde en zor günlerini yaşıyorum diyebilirim.allahım inşallah o bitanecik embriyom büyür ve kalp atışlarını da duyarım.rabbim o günleri görmeyi hepimize nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var kızlar.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM RABBİM İNŞALLAH BEBEKLERİNE CAN VERSİN SENDE SAĞLIK SIHHATLE KUCAĞINA ALIRSIN.CANIM ZATEN HER DAİM AKLIMIZDA DUALARIMIZDASIN.ZATEN SEN YAZMADAN BEN GELDİM BU MUTLULUĞU KADER ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞTIM SENDE BİZİM İÇİN DUA ET OLURMU HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR.SANA BİR EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ AMA BİZİM TOPİKTE GELİNCİK ARKADAŞIMIZIN BİR EMBRİYOSUNDAN İKİZ BEBİŞ OLUŞTU DARISI BAŞINA VE BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH

canım çok sevindim inş bu bekleyiş mutlu haberle sonuçlanır darısı hepimizin başına allah yardımcımız olsun.

selam canım bende ankaradaydım çay kenarında piknik yaptık çok güzeldii :)
sen yine testten önce yedir yine keçiboynuzu filan belki bir faydası olur ..adet gecikmesi normal canım, benim 10 gün geçtiğide olmuştu kürtajdan sonra...hala da düzene girmiş değil.kolay değil okadr iğne yedin ..hatta küçük kist de oluşturuyo o iğneler ama geçici..

çok sevindim canım maşallah embriyoda kaliteliymiş..İnşallah test sonucunu alınca mutluluğuda paylaşıcaz seninle...kalp atışlarını duyduğundaki o heyecanınıda birlikte yaşıyacağız inşallah...rabbim tamamına erdirsin..sana tavsiyem çok dikkatli ol bugünlerde ve çok düşünmemeye çalış kitap filan oku..ben 2 tane kitap bitirmiştim:)...faydası oluyor...hadi hayırlısı canım..dualarım seninle inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana:)

canım cok teşekkür ederim.cansuyum sana bişey sorcam canm ya.hatırlatmak istemiyorum seni üzmek hiç istemem ama şeyi merak ediyorum.hani boş gebelik oldu ya sende onda degerin pozitif bile olsa diger gebeliklere göre deger daha düşük oluyomuş senin 12.gün degerin kaçtı tatlım.biliyosun sadece pozitif degeri görmekte yetmiyo keseyi görmek lazım sonra kalp atışlarını duymak lazım o yüzden bende biraz tedirginim açıkçası.allah bidaha yaşatmasın tatlım sanada kimseye.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

iyi moral olmuştur bitanem sana bende keçiboynuzuna devam etmeyi düşünüyorum bide şey duydum yeni zeytinyagına batırılmış incir faydası oluyomuş sperm e inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

benim 12. gün değerim 50 civarındaydı ilk haftalar artarak devam etti.herşey yolundaydı..doktorum güzel gidiyor demişti. ama 2 haftadan sonra alttan ultrasonla baktığında keseyi görememişti doktor. sonraki hafta görüldü.değerimde iyiydi. fakat 4. 5. haftalarda artık değerim fazla artmıyordu ve kesede gelişme yoktu. 5. 6. haftalardada kalp atışı duyulmadı boş gebelik olduğu kesinleşti. öyle işte...herkeste aynı olcak diye bişey olmaz tatlım korkma.inşallah senin bebeğinin kalp atışı duyulacak sağlıklı gelişecek inşallah...benim içime doğdu biran hamilesin diye düşündüm..inşallah rabbim inşallahhhhh...........müjdele bizi canım iyi haberini bekliyorum

evet çok güzel geçmişti ogün moral depoladım valla.bugünde kızları davet ettim ev cıvıl cıvıldı çok güzel bir gün geçirdim sana da tavsiyem git gez eve misafir davet et yaa insan sosyalleşince daha moralli oluyor. eve kapanınca hayattan da zevk almıyorsun..

evt canım onu bende duydum inşallah faydası olur.Allah hayırlı evlat nasip etsin öyle bir zamnda yaşıyoruz ki anaya babaya küfreden ..başına buyruk çocuklar ..aileden bi haber ...allah korusun...benim oturduğum evin yanında 3 okul var hergün ne olaylar oluyor ne küfürler duyuyorum bi bilsen..daha dün 2 kız saç saça baş başa öyle bi kavga ettiki yanlarından geçiyodum kendimi kenara zor attım.....allah bize hayırlı ve edepli evlat nasip eder inşallah..

canım biz evlendimiz günden bugüne faaliz haftanın 1,2 günü boş geçiyo sadece dediğin doğru insan sosyal olunca stresi azalıyo inş rabbim hayırlı anne babaya saygılı evlatlar nasip eder evlatlarımızla gezeriz söylediklerine katılıyorum şu zamanda düzgün evlat yetiştirmek zor belki de bi gün ben benim çocuk yaramazlık yaptı sen benim ki bunu yaptı bunları konuşur oluruz inş

melekcim nasılsın canım ??????? iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…