melekcim nasılsın canım ??????? iyi haberlerini bekliyorum
yok canım malesef yokk bebegim yok bana tutunamadı oysa benim gücüm vardı onu taşıyacak ona hayatının sonuna kadar ana olacak gücüm vardı ama o gelmedi rabbim nasip etmedi.ne diyebilirim bilmiyorum içim okadar yanıyo ki anlatmaya kelimeler yetmez.allahım sabır versin artık napabilim ki artık elimden gelen hiçbişey yokkk.
yok canım malesef yokk bebegim yok bana tutunamadı oysa benim gücüm vardı onu taşıyacak ona hayatının sonuna kadar ana olacak gücüm vardı ama o gelmedi rabbim nasip etmedi.ne diyebilirim bilmiyorum içim okadar yanıyo ki anlatmaya kelimeler yetmez.allahım sabır versin artık napabilim ki artık elimden gelen hiçbişey yokkk.
arkadaşlar xxy durumunda eşlerinizin fsh ve testesteron değerleri ne ?
canım benim eşimin fsh 36.8 testesteron 1.79 en son bir hafta önce yaptırdığı sonuçlar bunlar sizdedemi 47xxy sorunu var
biz genetik test yaptırmadık kaan hoca gerek yok demişti sonuç ne olursa olsun tedavi değişmeyecek demişti benim eşiminde fsh:26, testesteronu1.05 olduğu için ben de şüpheleniyorum acaba biz de de 47 xxy sorunu mu var diye , genelde fsh yüksek testesteron düşük olunca 47xxy oluyormuş,test yaptırmak istiyorum ,
biz genetik test yaptırmadık kaan hoca gerek yok demişti sonuç ne olursa olsun tedavi değişmeyecek demişti benim eşiminde fsh:26, testesteronu1.05 olduğu için ben de şüpheleniyorum acaba biz de de 47 xxy sorunu mu var diye , genelde fsh yüksek testesteron düşük olunca 47xxy oluyormuş,test yaptırmak istiyorum ,
canım benim eşimde 47xxy doktor gerek görmediyse boş yere canını sıkma tedavide hangi aşamadasınız
Arkadaşım eşi kaan hocada yaklaşık 7 ay tedavi oldu, tedavisinde 3 ayda 1 tane nebido ampul yapırıyodu, bide proxedve com vitex kullanıyordu fsh ı 26 dan 13 e düşü , testesteronu da 1.05den , 1.8 e çıktı daha sonra 14 nisan da m. tese oldu eşim kaan hoca yaptı, m. tese olmadan öncede son 1 ay haftada 1 tane ovitrelle yaptıdı eşim, maalesef eşim m. tese sonucu sıfır sperm oldu, kaan hoca rapora spermatitler görüldü yazmış ama bunu sanırım her m. tese yaptığı kişiye söylüyor, bende bundan sonraki şansımızı emre bakırcıoğlunda denemek istiyorum, emre bakırcıoğlunun bu durumda uyguladığı herhangi bir şey var mı, tedavisine emre bakırcıoğlunda devam ettiren var mı arnızda
Arkadaşım eşi kaan hocada yaklaşık 7 ay tedavi oldu, tedavisinde 3 ayda 1 tane nebido ampul yapırıyodu, bide proxedve com vitex kullanıyordu fsh ı 26 dan 13 e düşü , testesteronu da 1.05den , 1.8 e çıktı daha sonra 14 nisan da m. tese oldu eşim kaan hoca yaptı, m. tese olmadan öncede son 1 ay haftada 1 tane ovitrelle yaptıdı eşim, maalesef eşim m. tese sonucu sıfır sperm oldu, kaan hoca rapora spermatitler görüldü yazmış ama bunu sanırım her m. tese yaptığı kişiye söylüyor, bende bundan sonraki şansımızı emre bakırcıoğlunda denemek istiyorum, emre bakırcıoğlunun bu durumda uyguladığı herhangi bir şey var mı, tedavisine emre bakırcıoğlunda devam ettiren var mı arnızda
canım doktor neyi önerdi bekleyin diyomu benim eşinde tese oldu 1 yıl bekleyin dedi allah yardımcımız olsun
canım kaan hoca bize pregnly 5000 ünite isimli iğneden haftada 2 tane 3 gün aralıklarla kullanın dedi, bunu 4 defa yaprıdıktan sonra fsh ve testesteron değerleri bana yoolayın dedi, proxedd , comvitex kullanmaya devam edin dedi, ama ben bide emre bakırcıoğlunda muayene olmasını istiyorum eşimin , o nasıl bir tedavi uyguluyor bakalım
Kaderdaşlarım hepinizin kandilini kutluyorum rabbim bugün ettiğiniz tüm dualarınızı izzeti dergahında kabul etsin hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım amin
Cansuyum canım senden hayırlı haberler bekliyorum en yakın zamanda umudum benim
ahh benim canım arkadaşım..bir bilsen benim de ne kadar umuda ihtiyacım var..olmasını istediğim şeyin her aybaşı bir yıkımla karşıma çıkması beni de umutsuzluğa öyle bir sürüklüyor ki..eğer bu seferde hüsrana uğrarsam seneye kaldı 2. tüp bebek denemem..
bu mübarek günün hürmetine dualarını dualarınızı bekliyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?