Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım ismim remziye biz yarın kadıköy fulyadaki hastaneye yani umut tüpbebeğe gidiyoruz yani emre bakırcıoğlu randevu saatimiz 11.30 da.canım bizim ilk tedavi sayılır daha önce asıl azo sebebimizi bilmeden gittimğimiz doktor kabakulağa bağlamıştı azo sebebini ve ilaç ile iğne tedavisi uygulamıştı daha sonra mikrotese yapmaya karar vermişti fakat benim eşim hiç mikrotese olmadı yarın emre bey bakalım bizim için nasıl bir yol çizecek bilemiyorum inşallah tanışırız canım ben senin hakkında bilgi sahibiyim biraz geçmişi okuyarak öğrendim 3 sene önce tese olmuş iğneyle sperm aranmış fakat bulunamamış eşinin yaşı 29 senin 26 yanlış hatırlamıyorsam inşallah canım bu sefer ikimizinde yüzü güler göbişimizde bebeğimizle ayrılırız umut tüpbebekten

iyi pazarlar arkadaşlar uzun süredir uğramıyorum buraya bilerek yaptığım bişey değil kendi topiğimizi unutmadım...yeni gelişmeler olmuş vck ve siss tedaviye başlıyormuşunuz hayırlı olsun tedavileriniz kızlar çok mutlu oldum sizlerin adına inşallah bol bol sperm bulunurda sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız...

bende iyiyim şükür ama zor bi gebelik geçiyorum sürekli istirahat etmem gerekiyor dinlenmem gerekiyor 3 hafta önce kanamam oldu ondan sonra sürekli yattım yeni yeni oturmaya başladım... şükür bebişler iyi onlar için herşeye değer...darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah sizlerde azoyu yeneceksiniz buna canı gönülden inanın öyle başlayın tedavilerinize.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

merhaba kızlar...........vck ve siss ..kader arkadaşlarım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz .inşallah isteiğiniz sonuçları alıp bizleri müjdelersiniz ....dualarım sizinle olacak ....şuan o kadar duygulandımki sanki ben başlamışım tedaviye ...herkesin kolayca sahip olabildiği bu güzelliğe biz böyle zorlu süreçlerden gelebiliyoruz hemde sadece kendimizi değil ailelerimizi herkesi üzerek........rabbim istediğimizi tez zamnda verir inşallah........................................RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM RABBİMDEN EN ÇOK İSTEDİĞİMİZ ŞEY KUCAĞIMIZA BEBİŞİMİZİ ALMAK.RABBİM EMEKLERİMİZİN MÜKAFATINI VERSİN İNŞALLAH.HEM ÇOK KORKUYORUM HEMDE ÇOK HEYECANLIYIM BİZİM İLK TEDAVİMİZ OLACAK KISMET İNŞALLAH TEDAVİMİZ RÜZGAR HIZIYLA TAMAMLANIR VE SONUCU GÜZEL OLURAYNEN DEDİĞİN GİBİ HERKESE KOLAY OLAN BİZE HEM ZOR HEM AĞIR BİR SINAV OLARAK ÖNÜMÜZE ÇIKTI DEDİĞİN GİBİ SADECE BİZİ DEĞİL ÇEVREMİZDEKİ HERKESİ YAKIP KAVURUYOR İNŞALLAH BU ATEŞİ SÖNDÜRECEK OLAN CANSUYUMUZ HEMEN GELİR BİZİ BU DERTEN KURTARIRSEN NAISLSIN CANIM TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERMEDİNİZ Mİ HENÜZ BANA DUA ET CANIMCIM ÇOK KORKUYORUM

korkma bitanem inşallah herşey çok güzel olacak ..bende geçtim o yollardan hem sende biliyosun ne çileler çektim ama ne yapalım rabbim böyle olmasını istedi böyle oldu..hamilelik yaşadım ama bebişlerim tutunamadı en azından o duyguyu yaşamak bile çok güzeldi.sonuçtan sonra 6 hafta iğne vuruldum ama olmadı işte nasip olmadı.......neyse geçti o günler yeni bir gün yeni umutlar hep olacak bizim için allahtan umut kesilmez ...dua et canım çok dua et yer gök dua üstüne bakarsın herşey istediğimiz gibi gider..karnında kendini canından kanından bir can gelişir....inşallah
ama sonuç ne olursa olsun metanetli ol.güçlü ol ki ailen sevdiklerin eşin de güçlü olabilsin.
ben bekliyorum canım beklediğim bi durum var sana özelden yazarım olmazsa nedenini.eğer neticesini alamazsam belki yaz sonu başlarız tekrar.hayırlısı bakalım.....ALLAH OL DERSE OLUR.

evet canım sende çok sıkıntılar yaşadın inşallah gelincik, jklm ,gibi bizde hamiş olur ve kucaklarımıza cennet kokulu bebişlerimizi alırız.bol bol dua ediyorum hepimiz için ve herkesede ettiriyorum inşallah birinden birinin duası kabul olur.sıkıntılarımız dertlerimiz bir köşeye atılır.ay ben eşimle konuşuyorum mesela şimdi bebeğimiz oldu dondurulmuş embriyolarımız var ikizimiz olsa yine o embriyoları koydururmuyuz diye oda tabiki çok çocuğumuz olsun kalabalık aile olalım senelerdir iki kişiyiz artık evde neşe bolluk bereket olsun diyor.ay canım hayali bile güzel inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur.canım mesajını bekliyorum hayırdır inşallah çok merak ettim

özele bakk bebikimmmm:)

KIZLAR mrb nasılsınız ben bayadır giremiyorum gelincik ve jklm hamileymiş galiba ok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar yakın zamanda kucagınız dolar inşallah bende yavaş yavaş umutlarımı kaybediyorummmm

merhaba canım hoşgeldin .amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.neden canım bu kadar umutsuzluğa kapıldın unutma durmak yok yola devam bebişlerimizi almadan bu yoldan geri dönmiycez çıkmaz sokak olsa dahi bir ışık yakıp o çıkmaz sokağın sonunda evladımızın gelmesini bekliycez rabbim bütün kapalı kapılarımızı açsın bize en yakın zamanda evlat versin inşallah

aynen öyle canım...ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık benim canım arkadaşımm........yola devammmmmm

Tekrar tekrar merhaba sevgili kader arkadaşlarım, nasılsınız bakalım? Ben Elhamdülillah iyiyim, biz tedaviye başladık istanbulda Bahçeci Kliniğinde hayırlısı ise nasipse olsun dedik birdaha şansımızı deniycez, eşim daha önce 3 yıl önce tese ameliyatı olmuştu fakat sperm bulunamamıştı bu sefer bu yılın Haziran yada Temmuz ayında ilaç kullanımından sonra ameliyat derse dr.Emre bey, yaptıracağız... Sormak istediğim şey ise dr.muz eşime Preyu mu neydi ismi tam bilimiyorum 5000 lik iğne verdi bu iğne ile 2 ay sonra fsh ve testesteron yükselirse tahlil sonuçlarına göre ameliyat olumlu yada olumsuz diyecek dr.muz, arkadaşlardan bu iğneyi kullananlar varmı? sonuçları neler oldu kullandıktan sonra?
Cevaplarınızı çok çok acil bekliyorum saygılarımla...

merhaba canım..öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım.ben aralık ayında yaptırdım ilk tüp bebek denememi ve eşim iğnesiz ilaçsız yani hiç bir ilaç kullanmadan.bana yumurta toplama işlemi yapıldığı gün ameliyat oldu. mikro tese ameliyatında tam bilmemekle beraber 7 tane filan sperm bulundu. 2 tane yumurta iyi kalite olduğu için 2 transfer yapıldı.hamile kaldım fakat boş gebelikmiş malesef 1 buçuk ay sevinebildim sadece...yanii canım iğne filan kullanmadık biz bu konuda fikrim yok ama burdaki başka arkadaşlar inşallah sana yardımcı olabilirler....inşallah rabbim yüzünü güldürür

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinde yüzün güler eşinde bolbol sağlıklı spermler çıkar ve sende bebişine kavuşursun.
canım genetik azoda fsh yüksek testesteron düşük oluyor benim bildiğim size iğneyi Emre bey mi verdi ?bunlar benim soracaklarım gelelim size verilen iğne tedavisinin sebebine canım benim bildiğim kadarıyla Kaan hocada tedavi gören ve ameliyat sonrası sperm çıkmayan ve mikrotesede elonge yani gelişmemiş sperm çıkan arkadaşların eşlerine prenglıy 5000 vermişti Kaan hoca ama bu iğne kolay bulunmuyor bende bu arkadaşların tdavisinde kullanıldığı için eşime almak istedim fakat hangi eczaneye sorduysam yok dediler ona eşdeğer menogen iğne var onuda doktora rapor yazdırarak alıyorsun yoksa 110tl fiyatı var prenglıy ise 10tl falan.iğne ne işe yarıyor dersen spermleri güçlendiriyormuş ve çıkış oluyormuş 6 ay kullandırıyormuş doktor.bu iğne aynı zamanda tüpbebekte kullanılan bir iğne çatlatma iğnesiymiş benim bildiklerim bunlar inşallah yardımcı olabilmişimdir

Öncelikle Rabbim tüm hastalara şifa ve evlat isteyenlere evlat nasip etsin tedaviniz hayırlı olsun bizde aynı hastalıktan muzdarıbız 2010 yılında emre beyde micro tese olduk ve sperm bulunamadı şimdi kaan aydosta 2. şansımızı denemeye karar verdik ve ilk iğne ile başladık pregnly 5000 ile. bu igneden 15 adet aldık ama tanesini 45 tl den. çok zor bulunuyor sana tavsiyem eğer vaktin var ise capa ve cerrahpaşadaki eczaneleri tek tek dolaş telefondan sorma söylemezler çünkü üretimi artık yok el altından satıyorlar ayrıca tedavimizle ilgili ayrıntıları paylaşalım kolay gelsin.

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim sorun azosperm kromozom bozukluğu biz hiç korunmadık 1 yıl sonra doktora gittim süt hormonlarında sorun vardı 1 iki aylık tedaviyle düzeldi çok şükür ama yine olmadı en son eşim gitti ve öğrendik o an okadar üzüldüm asla anlatamam doktorun umutsuz konuşmasıda yıktı ama zamanla eşimle aramızdaki sevgiyle duruma alıştık 9 ay ara verdik tekrar gittik eşim test verdi 5,6 adet hareketsiz sperm o an okadar sevindim dünyalar bizim oldu şu an tüp bebek tedavisindeyiz ama sperm tekrar çıkmayabilirmiş çok tedirginim allah hepimize hayırlı evlat versin inşallah...

hoşgeldin canım..rabbim yardımcnız olsun .bende 3 senelik evliyim ..evliliğimin 8. ayında öğrenmiştim sorunumuzu..tabi bende yıkılmıştım o an ama şimdii daha metanetli ve ümitliyim..zor bir durum güçlü olmamız gerkiyo. eşlerimizi sevdiğimiz için gönlümüz herşeye razı geliyo ne yapalım rabbim böyle olmasını istemiş böyle oldu.inşallah eşinden spermler çıkar ve bebeğini kucağına alırsın canım..benim eşimde ilk denememizde çıktı inşallah 2. dende iyi sonuç alırız........

çok saul canım inş en kısa zamanda sende güzel sonuçlar alırsın 1 haftaya kadar inş yumurtaarım toplanacak dualarınızı bekliyorum

çok saul canım inş en kısa zamanda sende güzel sonuçlar alırsın 1 haftaya kadar inş yumurtaarım toplanacak dualarınızı bekliyorum

hoşgeldin canım gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğine kavuşursun canım merak ettiğim birşey var sizin genetik sorun 47xxy yani kliniferter sendromumuydu maşallah kendiliğinden sperm çıkmış keşke dondursaydınız ve sonra tedaviye başlasaydınız .sana tavsiyem tedavin başlamadan eşin sperm testi versin ve çıkanları dondurtun işinizi sağlama alın çünkü bazen milyonlarca çıkan sperm birdaha görünmeye biliyor hatta ameliyatta bile bulunamıyor .rabbim senin benim burdaki bütün arkadaşların hamile olmasını nasip etsin en yakın zamanda inşallah

hoşbulduk canım benim eşim de 47xxy imkansız şeyler allah isteyince imkan oluyo ben de şok şaşırmıştım allah a ne kadar şükretsem az iyi dileklerin için saul cnm inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür bugün hastanedeydin yarın eşim sperm örneği verecek çikmazsa tese ye alacaklar kızlar tese zormu hemen toparlanıyomu nası bi fikrim yok eşi olanlar rica etsem bahsedebilirmi bu arada sperm donduğunu bilmiyodum herşey yolunda giderse allah ın izniyle cumartesi yumurta toplama işlemi olacak bizim durumumuzda olanları allah bide biz anlarız ben dua rica ediyorum sizlerde benim dualarımdasınız.

canım sen ve diğer arkadaşlarım hep dualarımdasınız inşallah rabbim bu yolda emek harcayan arkadaşlarımın hepsinin yüzünü güldürsün inşallah eşinde bol ve sağlıklı sperm çıkar ve bebişine kavuşursun.canım tese testisten rastgele parça alınıyor ve teste gönderiliyor sperm çıkarsa tüpbebek tedavisi devam ediyor kadınlardan sibir testi yapımı gibi mikrotese ise testise bir yarık atılıyor anestezi altında ve ameliyatta sperm aranıyor bulunursa donduruluyor yada eşinle aynı anda hazırlandıysan eşinde sperm çıkarsa seninde yumurtan toplanıyor ve tüpbebek işlemi yapılıyor.mikrotese mikroskop altında inceleniyor mesela ameliyat esnasında sperm bulunmadıysa bile laboratuvarda incelenince sperm buluna biliyor.şimdilik aklıma gelen bunlar ameliyat zor değil hatta ameliyattan çıkıp yarım saat bilemedin 1 saat dinledikten sonra araba kullanıp uzun yolculuğa çıkanlar var.inşallah rabbim bizleri korktuklarımıza uğratmasın bu arada eşinin yaşı genç mi çünkü 47xxy de genç yaştayken erkekte sperm çıkma şansı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…