- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
-
merhabalar vck nikli arkadaşım isminizi alabilirmiyim? Tam isim ve soyisim belki orada karşılaşırız siz kadıköydeki yerdemi tedaviye başlıyacaksınız yoksa fulya beşiktaş ta mı? Sizin bu kaçıncı tedaviniz ilk tese ameliyatında eşinizde sperm bulunmuşmuydu? Daha sonra neler oldu? Gebelik oldumu? Biz muayeneye burada karar kıldık bakalım neler diycek dr. Emre bakırcıoğlu bey,
merhaba kızlar...........vck ve siss ..kader arkadaşlarım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz .inşallah isteiğiniz sonuçları alıp bizleri müjdelersiniz ....dualarım sizinle olacak ....şuan o kadar duygulandımki sanki ben başlamışım tedaviye ...herkesin kolayca sahip olabildiği bu güzelliğe biz böyle zorlu süreçlerden gelebiliyoruz hemde sadece kendimizi değil ailelerimizi herkesi üzerek........rabbim istediğimizi tez zamnda verir inşallah........................................RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM RABBİMDEN EN ÇOK İSTEDİĞİMİZ ŞEY KUCAĞIMIZA BEBİŞİMİZİ ALMAK.RABBİM EMEKLERİMİZİN MÜKAFATINI VERSİN İNŞALLAH.HEM ÇOK KORKUYORUM HEMDE ÇOK HEYECANLIYIM BİZİM İLK TEDAVİMİZ OLACAK KISMET İNŞALLAH TEDAVİMİZ RÜZGAR HIZIYLA TAMAMLANIR VE SONUCU GÜZEL OLURAYNEN DEDİĞİN GİBİ HERKESE KOLAY OLAN BİZE HEM ZOR HEM AĞIR BİR SINAV OLARAK ÖNÜMÜZE ÇIKTI DEDİĞİN GİBİ SADECE BİZİ DEĞİL ÇEVREMİZDEKİ HERKESİ YAKIP KAVURUYOR İNŞALLAH BU ATEŞİ SÖNDÜRECEK OLAN CANSUYUMUZ HEMEN GELİR BİZİ BU DERTEN KURTARIR SEN NAISLSIN CANIM TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERMEDİNİZ Mİ HENÜZ BANA DUA ET CANIMCIM ÇOK KORKUYORUM
korkma bitanem inşallah herşey çok güzel olacak ..bende geçtim o yollardan hem sende biliyosun ne çileler çektim ama ne yapalım rabbim böyle olmasını istedi böyle oldu..hamilelik yaşadım ama bebişlerim tutunamadı en azından o duyguyu yaşamak bile çok güzeldi.sonuçtan sonra 6 hafta iğne vuruldum ama olmadı işte nasip olmadı.......neyse geçti o günler yeni bir gün yeni umutlar hep olacak bizim için allahtan umut kesilmez ...dua et canım çok dua et yer gök dua üstüne bakarsın herşey istediğimiz gibi gider..karnında kendini canından kanından bir can gelişir....inşallah
ama sonuç ne olursa olsun metanetli ol.güçlü ol ki ailen sevdiklerin eşin de güçlü olabilsin.
ben bekliyorum canım beklediğim bi durum var sana özelden yazarım olmazsa nedenini.eğer neticesini alamazsam belki yaz sonu başlarız tekrar.hayırlısı bakalım.....ALLAH OL DERSE OLUR.
evet canım sende çok sıkıntılar yaşadın inşallah gelincik, jklm ,gibi bizde hamiş olur ve kucaklarımıza cennet kokulu bebişlerimizi alırız.bol bol dua ediyorum hepimiz için ve herkesede ettiriyorum inşallah birinden birinin duası kabul olur.sıkıntılarımız dertlerimiz bir köşeye atılır.ay ben eşimle konuşuyorum mesela şimdi bebeğimiz oldu dondurulmuş embriyolarımız var ikizimiz olsa yine o embriyoları koydururmuyuz diye oda tabiki çok çocuğumuz olsun kalabalık aile olalım senelerdir iki kişiyiz artık evde neşe bolluk bereket olsun diyor.ay canım hayali bile güzel inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur.canım mesajını bekliyorum hayırdır inşallah çok merak ettim
KIZLAR mrb nasılsınız ben bayadır giremiyorum gelincik ve jklm hamileymiş galiba ok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar yakın zamanda kucagınız dolar inşallah bende yavaş yavaş umutlarımı kaybediyorummmm
merhaba canım hoşgeldin .amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.neden canım bu kadar umutsuzluğa kapıldın unutma durmak yok yola devam bebişlerimizi almadan bu yoldan geri dönmiycez çıkmaz sokak olsa dahi bir ışık yakıp o çıkmaz sokağın sonunda evladımızın gelmesini bekliycez rabbim bütün kapalı kapılarımızı açsın bize en yakın zamanda evlat versin inşallah
Tekrar tekrar merhaba sevgili kader arkadaşlarım, nasılsınız bakalım? Ben Elhamdülillah iyiyim, biz tedaviye başladık istanbulda Bahçeci Kliniğinde hayırlısı ise nasipse olsun dedik birdaha şansımızı deniycez, eşim daha önce 3 yıl önce tese ameliyatı olmuştu fakat sperm bulunamamıştı bu sefer bu yılın Haziran yada Temmuz ayında ilaç kullanımından sonra ameliyat derse dr.Emre bey, yaptıracağız... Sormak istediğim şey ise dr.muz eşime Preyu mu neydi ismi tam bilimiyorum 5000 lik iğne verdi bu iğne ile 2 ay sonra fsh ve testesteron yükselirse tahlil sonuçlarına göre ameliyat olumlu yada olumsuz diyecek dr.muz, arkadaşlardan bu iğneyi kullananlar varmı? sonuçları neler oldu kullandıktan sonra?
Cevaplarınızı çok çok acil bekliyorum saygılarımla...
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinde yüzün güler eşinde bolbol sağlıklı spermler çıkar ve sende bebişine kavuşursun.Tekrar tekrar merhaba sevgili kader arkadaşlarım, nasılsınız bakalım? Ben Elhamdülillah iyiyim, biz tedaviye başladık istanbulda Bahçeci Kliniğinde hayırlısı ise nasipse olsun dedik birdaha şansımızı deniycez, eşim daha önce 3 yıl önce tese ameliyatı olmuştu fakat sperm bulunamamıştı bu sefer bu yılın Haziran yada Temmuz ayında ilaç kullanımından sonra ameliyat derse dr.Emre bey, yaptıracağız... Sormak istediğim şey ise dr.muz eşime Preyu mu neydi ismi tam bilimiyorum 5000 lik iğne verdi bu iğne ile 2 ay sonra fsh ve testesteron yükselirse tahlil sonuçlarına göre ameliyat olumlu yada olumsuz diyecek dr.muz, arkadaşlardan bu iğneyi kullananlar varmı? sonuçları neler oldu kullandıktan sonra?
Tekrar tekrar merhaba sevgili kader arkadaşlarım, nasılsınız bakalım? Ben Elhamdülillah iyiyim, biz tedaviye başladık istanbulda Bahçeci Kliniğinde hayırlısı ise nasipse olsun dedik birdaha şansımızı deniycez, eşim daha önce 3 yıl önce tese ameliyatı olmuştu fakat sperm bulunamamıştı bu sefer bu yılın Haziran yada Temmuz ayında ilaç kullanımından sonra ameliyat derse dr.Emre bey, yaptıracağız... Sormak istediğim şey ise dr.muz eşime Preyu mu neydi ismi tam bilimiyorum 5000 lik iğne verdi bu iğne ile 2 ay sonra fsh ve testesteron yükselirse tahlil sonuçlarına göre ameliyat olumlu yada olumsuz diyecek dr.muz, arkadaşlardan bu iğneyi kullananlar varmı? sonuçları neler oldu kullandıktan sonra?
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim sorun azosperm kromozom bozukluğu biz hiç korunmadık 1 yıl sonra doktora gittim süt hormonlarında sorun vardı 1 iki aylık tedaviyle düzeldi çok şükür ama yine olmadı en son eşim gitti ve öğrendik o an okadar üzüldüm asla anlatamam doktorun umutsuz konuşmasıda yıktı ama zamanla eşimle aramızdaki sevgiyle duruma alıştık 9 ay ara verdik tekrar gittik eşim test verdi 5,6 adet hareketsiz sperm o an okadar sevindim dünyalar bizim oldu şu an tüp bebek tedavisindeyiz ama sperm tekrar çıkmayabilirmiş çok tedirginim allah hepimize hayırlı evlat versin inşallah...
çok saul canım inş en kısa zamanda sende güzel sonuçlar alırsın 1 haftaya kadar inş yumurtaarım toplanacak dualarınızı bekliyorum
hoşgeldin canım gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğine kavuşursun canım merak ettiğim birşey var sizin genetik sorun 47xxy yani kliniferter sendromumuydu maşallah kendiliğinden sperm çıkmış keşke dondursaydınız ve sonra tedaviye başlasaydınız .sana tavsiyem tedavin başlamadan eşin sperm testi versin ve çıkanları dondurtun işinizi sağlama alın çünkü bazen milyonlarca çıkan sperm birdaha görünmeye biliyor hatta ameliyatta bile bulunamıyor .rabbim senin benim burdaki bütün arkadaşların hamile olmasını nasip etsin en yakın zamanda inşallah
hoşbulduk canım benim eşim de 47xxy imkansız şeyler allah isteyince imkan oluyo ben de şok şaşırmıştım allah a ne kadar şükretsem az iyi dileklerin için saul cnm inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür bugün hastanedeydin yarın eşim sperm örneği verecek çikmazsa tese ye alacaklar kızlar tese zormu hemen toparlanıyomu nası bi fikrim yok eşi olanlar rica etsem bahsedebilirmi bu arada sperm donduğunu bilmiyodum herşey yolunda giderse allah ın izniyle cumartesi yumurta toplama işlemi olacak bizim durumumuzda olanları allah bide biz anlarız ben dua rica ediyorum sizlerde benim dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?