Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hepinirzin kandilini kutlarım bu mübarek günde dua edelim hepimize canım sen ne zaman başlıyacan tedaviye hangi doktor a gidecen

amin canım Allahtan umut kesilmezmiş..jklm yi bende çok merak ediyorum inşallah iyidir...

bende hepinirzin kandilini kutlarım bu mübarek günde dua edelim hepimize canım sen ne zaman başlıyacan tedaviye hangi doktor a gidecen

valla benim tedavi seneye kaldı canım ocak ayı gibi düşünüyoruz tekrardan.biraz birikim yapıp öyle inşallah.ankarada başkent hastanesine gidiyoruz biz doktorum prof. doktor hulusi bülent zeyneloğlu...2. tüpü de aynı doktor yapsın istiyorum....hayırlısı bakalım canım sen ne yapıyosun nasılsın ???

insallah hakkınızda hayırlısı olur malıyetı ne kadar oluyor toplam suan bıtkısel bırsey kullanıyormusun canım bende cok sukur ıyım sosyal hayata adepte olup rahatlamaya calısıyoruz

insallah hakkınızda hayırlısı olur malıyetı ne kadar oluyor toplam suan bıtkısel bırsey kullanıyormusun canım bende cok sukur ıyım sosyal hayata adepte olup rahatlamaya calısıyoruz

saol canım benim..maliyeti toplamda 6bini buldu.aslında bende şuan 2.tüp hemen olsun istemiyorum o kadar iğne ilaç yüklemesi oldu halada kendimi toparlayamadım bide bu sıralar başka şeyler çıktı artık seneye kaldı bebiş işimiz ne yapalım bitkisel bişeyler denedik ama bi sonuç alamadık...çokta güveniyodum hamiş kalırsam size sürpriz yapıp anlatıcaktım ama şimdi söylememin hiçbi faydası yok...hayırlısı bakalım...hep aklımda bebek konusu başka şeylere adapte olmaya çalışıyorum bende ...............................

bencede canım önce kendini ii hisset, rahatla..Allah yardımcın olsun belki hiç tüp bebege gerek kalmadan hamiş kalırsın.. vardır bunda da bir hayır cnm yaa bol bol dua edelim inş..

Herkeze merhaba geçen hafta cuma günü emre beye gittik nihayet. Emre bey eşimi muayene etti sorular sordu bana ve eşime daha sonra tahliller istedi ve inşallah sizi çocuk sahibi yapıcaz dedi(inşallah).emre bey iyi bir doktor insanı kasmıyo germiyo iyiki onu seçtim.bizden 2 adet genetik tahlil ve fsh ve testesteron tahlili istedi galiba genetik sorun olduğundan şüphelendi.eşimin testisleri normalden ufak sanırım süpheleri o yönde.şimdi yazılanları okudumda sanırım azospremin en zor olanı bu galiba genetik sorunlu olanlar.ne yapalım takdir yaradandan,erkek olarak gerçekten altından kalkması zor bir durum .eşime destek olmaya çalışıyorum onu ayakta tutabilmek için biz 9 yıllık evliyiz severek evlendik ve halada eşimi çok seviyorum ama bu bebek sorunu yüzünden o üzülmesin diye derdimi içime atmaktan resmen şiştim 80 kilodan 110 kiloya çıktım yani 30 kilo aldım .bide diyolarki sen niye şişiyosun böyle .gelişmeleri yazıcam arkadaşlar inşallah rabbim nasip etmiştir bize anne baba olmayı iyi akşamlar herkeze

öncelikle canım aramıza hoşgeldin tedavinizde hayırlı olsun inşallah emre beyin de dediği gibi bebiş sahibi olursunuz.peki siz 9 senelik evlisiniz hiç tedavi falan olmadınız mı size testler yapılmadımı merak ettim de.Bunun haricinde canım sorun ne olursa olsun genetik inmeiş testis hormonal tıkanıklık vs.Rabbim istedikten sonra yine bebiş sahibi olabilirsin hakkımızda hayırlısı olsun

hoşgeldin cnm inş herşey istediğin gibi olur gerçekten durumumuz zor ama rabbim isteyince aşılmayacak engel yok inş hepimiz anne oluruz bu sıcak kelimeyi küçük ağızlardan duyarız

evliliğimizin sanırım 4.senesine benim zorlamalarımla bir spermiyogram yaptırdı eşim .sonuç 'azosperm'benim jinekoloğum sen tek başına gelip durma sende bişey yok eşininde test yaptıması lağzım dedi .bunu bende biliyordum ama eşim hep erteledi çünkü korkularıyla yüzleşmek istemiyordu ihale ona kalacak diye .neyse bu arada oturduğumuz ev satılığa çıktı bende birdaha kiraya çıkmamak için hırs yaptım ve banka kredisiyle bir ev aldık tabi borca girince bizim tedavi hayal oldu eşiminde işine geldi 5 sene borç ödedik 2011 ekim ayında bitti borcum biraz toparladık şimdi işte zamanı geldi dedim eşime eeee artık onunda kaçarı kalmadı .ama ben bu arada internetten sürekli araştırıdım dr.emre beyin doğru seçim olacağına karar verdim ve başladık bakalım hakkımızda hayırlısı.evet işte benim hikayem arkadaşım

hoşgeldin cnm inş herşey istediğin gibi olur gerçekten durumumuz zor ama rabbim isteyince aşılmayacak engel yok inş hepimiz anne oluruz bu sıcak kelimeyi küçük ağızlardan duyarız

hoşbulduk canda inşallah hepimizin dilekleri kabul olur .evet o anne kelimesi ni duymak için neler feda edilmez ki değilmi bazen ikiz kız kardeşimin oğlu yani yiğenim bana anne diyor karıştırıp ozaman varya anlatmam mümkün değil o duyguyu, şu an bile gözlerim doluyor. Ben bunca sene hep yiğenlerimle avuttum yüreğimi ama hep içimde bir sızı gözümde hep gizli gizli akıttığım gözyaşlarımla

canım hayat benimde ablamın 2 kızı var küçük yiğenim doğdugunda büyük yiğenim annesi beni sanmıştı neler hissediyo insan çok karışık duygular kızlar hiç sesiniz çıkmıyo ne yapıyosunuz

selam canım ..iyi sayılırım ben yine depresife bağladım evde oturacak yer bulamıyorum sanki bi oyana bi bu yana ....yanlızlık ne zor şey yaa eşimin işten gelme saatini bekliyorum şuan 4 gözle :/ git gez eğlen unut derdini derlerya oda kar etmiyo..hafta sonu piknik yaptık dün akşamda konserdeydik...ama eve gelip kendinle başbaşa kalınca herşey yine aynı ...................of off ben nasıl düzelicem yaa

canım ara ara hepimize oluyo depresyon durumu ama ne yapacan hayat devam ediyo canını sıkma ben sıkıntılı olduğumda gezmeye giderim yada alışverişe bugün yaptığım gibi evdeysem de sürekli bişeyler yerim senin gibi eşim gelince dünyalar benim oluyo napalım kader rabbim hepimizi sevindirir inş

inşallah candacım inşallah...birinci tüp bebek denemesinde bu hale geldim ikincide de olmazsa daha kötü olmaktan korkuyorum 8 -9 kere yaptıranlara hayret doğrusu sağlam psikoloji varmış demekki.ben şimdiden çöktüm yaa ...rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş ..rabbime isyan etmekten yine rabbime sığınırım ..Allah sonumuzu hayretsin...

bebeğim benim çok fazla yıpratma kendini bak yazda geldi annelere falan gitsen hem kızkardeşinle falan vakit geçirirsiniz en azından tek kalmazsın .benim canım sıkıldığında hemen kardeşimi ararım onunla vakit geçiririm en azından bana destek oluyor biliyorum tekrar senin de dediğin gibi eve gelince ben ve duvarlar başbaşa kalıyoruz yine eskiye dönüyoruz hiç değilse ailemle zaman geçirdiğim için rahatlıyorum.zaten bizim sohbet hocamız hiç bir zaman 8 saattten fazla evde tek başınıza kalmayın şeytan sizinle çok uğraşır ve isyankar bile olursunuz allah korusun demiştiinşallah sende bende ve isteyen herkes bebişine kavuşacak rabbim bize bugünlerimizi aratacak dert vermesin amin

canım karamsar olma bende senin gibi 1 kere denedik tedaviyi bana transfer bile edilmeden işlem son buldu bende düşünüyorum yine tedaviye başladığımızda sperm çıkmazsa diye şimdiden korkuyorum tekrar o kadar iğne kilo almam cabası rabbim korktuğumuza uğratmasın inş

sen nasılsın cnm ailemizle görüşmek güzel ama eşimin aile ve akrabalarıyla bi araya geldiğimizde konu hemen çocuk ağlamak istediğimi bile hatırlıyorum o ortamdan hemen uzaklaşmak istiyorum kendimizi yıpratıyoruz allah yardımcımız olsun

Kızlar topik çok sessiz kalmış size güzel bir haber vereyim de halay çekin olmaz mı.jklm arkadaşımız doğum yapmış oğluşu olmuş biraz sağlık sorunları varmış ama inşallah oda düzelir.azoyu ve 47xxy yi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruzhaydi halaya kızlar darısı hepimizin başına inşallah

süper bi haber allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…