Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm allah hepimizin kucağını doldursun verdiğin bilgiler için saul çok korkuyodum eşim 31 yaşında

amin cnm allah hepimizin kucağını doldursun verdiğin bilgiler için saul çok korkuyodum eşim 31 yaşında

Allah emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah herşey yolunda gider..sana tavsiyem bu ara incir ye yumurta toplama işleminden önce ben bol bol yedim çok faydasını gördüm hatta doktor iptal edecekti bizim tedaviyi incirden sonra tekrar ultrasonda baktığında doktor bile şaşırdı benim yumurtalara...:) arap atı gibisin sonradan açıldın soyunuzda araplık varmı dediii.. heheee ayy gülüyümde bari boşa gitmesinnn bu arada seyid sülalesindenim çokkk şükür araplık olmazmıı

Allah emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah herşey yolunda gider..sana tavsiyem bu ara incir ye yumurta toplama işleminden önce ben bol bol yedim çok faydasını gördüm hatta doktor iptal edecekti bizim tedaviyi incirden sonra tekrar ultrasonda baktığında doktor bile şaşırdı benim yumurtalara...:) arap atı gibisin sonradan açıldın soyunuzda araplık varmı dediii.. heheee ayy gülüyümde bari boşa gitmesinnn bu arada seyid sülalesindenim çokkk şükür araplık olmazmıı

amin canım yarın 8 de gideceğiz doktora inş herşey yolunda gider incir i eşime veriyodum tavsiyenle bende yiyecem rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

siz ne kadar ara verdiniz tedaviye

Ay kızlar bende arabım araplar çokmu üretken oluyorlar benim eşimde arap ama fabrika hatası var kocişimde

siz ne kadar ara verdiniz tedaviye

belli değil şimdilik ama çok ara vermeyi düşünmüyorum.zaten daha 3 ay oldu...bakalım biraz zaman geçsin belki bi sürpriz olur..allahtan umut kesilmez

belli değil şimdilik ama çok ara vermeyi düşünmüyorum.zaten daha 3 ay oldu...bakalım biraz zaman geçsin belki bi sürpriz olur..allahtan umut kesilmez

rabbimin mucizleri inşallah seni bulsun bizede umut olursun bebeğim

Son düzenleme:

Merhaba Medine öncelikle sağol iyi dilekleriniz için, şu pregnly 5000 likten ben bulamadım, 1500 lüğünü aldık, bu ilaçlar nasıl kullanılıyor bilgin varmı, kaç günde bir iğne yapılıyor Emre bey bana 3 aylık bir tedavi öngördü bende 1500 lüğü var bu tüplerin nasıl kullanılacağını biliyormusunuz?

Selam mavimercan:2::2::2::2::2::2::2::2:

inş tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın cnm bizim sonuç negatif cuma gittik eşin örnek verdi malesef sperm yok tese ye aldılar 2 saatten fazla sürdü beni çağırdı hemşire eşim beni istemiş sonuç sperm bulunamamış bi yandan ağlıyorum bi taraftan eşime belli etmemeye çalışıyorum hastaneden çıktık eşim fenalaştı apar topar acile geldik sperm olmadığına mı yanayım eşimemi üzüleyim çok kötü oldum

canım geçmiş olsun inşallah rabbim bir dahaki sefere yüzünü güldürsün ama sakın yılma sakın pes etme sana bir arkadaşımdan bahsedeyim eşi azospermli olanların topiğinden bir arkadaş 20 senelik evli ve 3. Mikrotese amaliyatında da sperm çıkmayınca umudunu yitirmişti.birgün eşi sperm testi yaptırmış ve 3 tane sperm çıkmış düşün ameliyatta çıkmayan ve 20 sene azoyla mücadele eden arkadaşımızın eşinde en sonunda sperm bulundu inşallah bu ay tüpbebek yapacaklar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canım benimm üzüntünü üzüntüm gibi paylaşıyorum şu anda ..umutmaki herşey Allahtan ..uğraşıyoruz bizde ama ne yapalım olmayınca olmuyor işte. ama hiç yılmayın devam edin doktorlara danışın ne yapabileceğinizi konuşun.pes etmek yokkk. bende sıkıntıdayım bu aralar ama hayat devam ediyor güçlü olmak zorundayız..eşine destek ol ve herşeyi konuş paylaş içine atma ..aman kocam duymasın üzülür derdimi belli etmeyim deme..sonra allah korusun sende hasta olursun..içime attım bende iyi sayılmam pek..panik atak oldum ................dualarım seninle olacak..doktor ne dedi bu konuda merak ettim ????

Canda canım eşin nerde ameliyat oldu doktorunuz kimdi

Cansuyum canım nasılsın

iyiyim canım ..yani iyi olmaya çalışıyorum.aslında doktora gitmem gerekiyo 2 ayrı bölüme....psikolog,jinekolog....ama inat edip gitmiyorum..psikolojimi dualarla ayakta tutmaya çalışırken ,diğerinin kendiliğinden geçmesini bekliyorum.offff ...amannn öyle işte..

sen nasılsın canım?

çok saul canım amin allah hepimizin yüzünü güldürsün inş dediğin kişinin tüp bebek süreci başarılı geçer rabbim onada bize de inş nasip eder

çok saul canım biliyorum allahtan bunda da bi hayır var ama o an ilk eşimin sonuçlarını öğrendiğim anı yaşadım allah beterinden korusun hepimizi doktor 1 yıl ara verin dedi eşimden parça aldılar biyopsiye verdiler eşim ben bir daha ameliyat olmam dedi bilmiyorum hayırlısı olsun allahtan ümit kesilmez canım siz de dualarımdasınız düşünmemeye çalış ilgini başka şeylere yoğunlaştır allah a dua et rabbim kısa zamanda bu durumdan seni hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…