Kızlar topik çok sessiz kalmış size güzel bir haber vereyim de halay çekin olmaz mı.jklm arkadaşımız doğum yapmış oğluşu olmuş biraz sağlık sorunları varmış ama inşallah oda düzelir.azoyu ve 47xxy yi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruzhaydi halaya kızlar darısı hepimizin başına inşallah
yaaaaaa inanmıyorum ne güzel bir haber bu ..iyiki de girmişim bi bakim dedim güzelllll haber aldım yaaa inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu....maşallah diyelim Allah analı babalı büyütsün inşallah.............jklm canım benim çokk sevindim yaaaaaaaa
hepizin kandilin i kutlarım dualar da buluşmak dileğiyle iyi geceler
Eşimde herhangi bir genetik sorun bulunmadı kızlar. Mutluyum dolayısıyle amaaaa azosperme neyin sebep olduğunu daha bilemiyoruz bu cuma emre beye gidicez tekrar .bizim sorunumuz yüksek fsh ve lh ve küçülen testisler .acaba yüksek fsh için bir tedavi varmı çünki eşimin 60 çıktı yine .düşük olan fsh için iğne yapıldığını biliyorum ama bizim gibi olanlar için tedavi varmıdır?bilen varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler
canım sevindim genetik problem olmadığına..
benim eşimdede küçük testis yüksek fsh ve 47xxy kromozom var iğne tedavisi uygulyo kaan aydos böyle hastalarına ..
sizin dr kim bide bitkisel kürler kullanabilirsin ibrahim saraçoğluna danışıp...
allah hepimze yardım etsin
KIzlar jklm arkadasımıza cok sevindim kızlar size bi sorum 47 kromozom ve azo olan kişiler kac defaya kadar tese olabilir benim hiç umudum yokta yeni bi yöntem falan geliştimi bilgisi olan varmı
KIzlar jklm arkadasımıza cok sevindim kızlar size bi sorum 47 kromozom ve azo olan kişiler kac defaya kadar tese olabilir benim hiç umudum yokta yeni bi yöntem falan geliştimi bilgisi olan varmı
Eşimde herhangi bir genetik sorun bulunmadı kızlar. Mutluyum dolayısıyle amaaaa azosperme neyin sebep olduğunu daha bilemiyoruz bu cuma emre beye gidicez tekrar .bizim sorunumuz yüksek fsh ve lh ve küçülen testisler .acaba yüksek fsh için bir tedavi varmı çünki eşimin 60 çıktı yine .düşük olan fsh için iğne yapıldığını biliyorum ama bizim gibi olanlar için tedavi varmıdır?bilen varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR vck haberımı vermıs asla umudunuzu kaybetmeyın ben evet prensımı sorunlar olsa da cok sukur kucagıma aldım 3 aylık olcak ınsaalh....rabbım hepınıze nasıp etsın
sevindim genetik sorun olmadıgına inş herşey istediğin gibi olur
hoşgeldin canım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sende jklm arkadaşımız gibi bebişine kavuşursun canım siz şu anda neler yapıyorsun tedaviniz ne aşamada senin eşinde de daha önce sperm çıkmıştı sanırımmrb kızlar benim dururmumu merak eden arkadaslar olmuş 2 defa tüp bebek yaptırdık ama ikisindede nafile bişey cıkmadı jklm arkadasım bizler umutsuz bi durumdaydık sen cok şükür kavuştun muradına darısı bize jklm seninle eskiden sürekli konuşurduk sonra birden baglar koptu şu an senin tecrübelerine ihtiyacım var özelden konuşalımmı kızlar duanızda benide unnutmayın ne olurrrr cok ihtiyacım var
herkese tekrar merhaba kızlar...UMUTOLSUN tatlım evet sen gorunmez oldun ben sureklı yazdım topıkte ,msn de acıktı ...ya da benım acık oldugu zamanlarda sen yoktun,elbette kı konusalım tatlım.ben 2. tup bebek denememde kavustum prensıme ..rabbım en kısa zmanda sızlere de nasıp etsın ınsalah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?