Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaaaaa inanmıyorum ne güzel bir haber bu ..iyiki de girmişim bi bakim dedim güzelllll haber aldım yaaa inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu....maşallah diyelim Allah analı babalı büyütsün inşallah.............jklm canım benim çokk sevindim yaaaaaaaa

hepizin kandilin i kutlarım dualar da buluşmak dileğiyle iyi geceler

Eşimde herhangi bir genetik sorun bulunmadı kızlar. Mutluyum dolayısıyle amaaaa azosperme neyin sebep olduğunu daha bilemiyoruz bu cuma emre beye gidicez tekrar .bizim sorunumuz yüksek fsh ve lh ve küçülen testisler .acaba yüksek fsh için bir tedavi varmı çünki eşimin 60 çıktı yine .düşük olan fsh için iğne yapıldığını biliyorum ama bizim gibi olanlar için tedavi varmıdır?bilen varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler

canım sevindim genetik problem olmadığına..
benim eşimdede küçük testis yüksek fsh ve 47xxy kromozom var iğne tedavisi uygulyo kaan aydos böyle hastalarına ..
sizin dr kim bide bitkisel kürler kullanabilirsin ibrahim saraçoğluna danışıp...
allah hepimze yardım etsin

KIzlar jklm arkadasımıza cok sevindim kızlar size bi sorum 47 kromozom ve azo olan kişiler kac defaya kadar tese olabilir benim hiç umudum yokta yeni bi yöntem falan geliştimi bilgisi olan varmı

canım biz emre bakırcıoğluna gidiyoruz daha yeni suan sadece tahliller yapıldı bu cuma randevumuz var .bahçeci kliniğine gidiyoruz .ben cuma günü eşime erken gidip semen analizi yaptıralım dedim ve dondurna işlemi varmş orada tabi eğer çıkarsa içimde bir umut var aslında çünki biz sadece bir kez 2007 de semen analizi yaptırdık birdahada ne doktor ne tahlil . hakkımızda hayırlısı artık çıktık bir yola ALLAH yolumuz açık etsin

KIzlar jklm arkadasımıza cok sevindim kızlar size bi sorum 47 kromozom ve azo olan kişiler kac defaya kadar tese olabilir benim hiç umudum yokta yeni bi yöntem falan geliştimi bilgisi olan varmı

daha önceleri seni görüyodum şimdi yoksun
sizin dorun ne ...

bence umudunu yitirme allah tan ümit kesilmez benim eşim de tese oldu doktor 1 yıl sonra doktor 1 yıl sonra tekrar tese olabilir dedi

sevindim genetik sorun olmadıgına inş herşey istediğin gibi olur

ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR vck haberımı vermıs asla umudunuzu kaybetmeyın ben evet prensımı sorunlar olsa da cok sukur kucagıma aldım 3 aylık olcak ınsaalh....rabbım hepınıze nasıp etsın

ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR vck haberımı vermıs asla umudunuzu kaybetmeyın ben evet prensımı sorunlar olsa da cok sukur kucagıma aldım 3 aylık olcak ınsaalh....rabbım hepınıze nasıp etsın

allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim tedavini nerde yaptın ismi ne oldu ufaklığın bizlere dua et sevgilerle

sevindim genetik sorun olmadıgına inş herşey istediğin gibi olur

sağol canda umarım herşey hepimizin istediği gibi olur ve muradımıza ereriz .eğer kısmet olurda bi oğlum olursa ismi MURAT olacak inşallah .bu ismi taaa eşimle flört ederken oğlumuz olursa bu ismi koyarız diye düşlerdik ama nerden bilebilirki insan neler başına gelecek neler yaşayacak değilmi ?ama yinede isyan etmiyorum eşimi çok seviyorum onun varlığı sağlığı önemli benim için RABBİM İKİMİZİNDE MURA DINI VERECEK İNŞALLAH UMUTLUYUM

selam kızlar bende aranıza katıldım dün umut tüp bebekte bize de bu teşhis kondu doktr arimidex diye hap verdi çok endişeliyim kızlar acaba bizimde yüzümüz güler mi bizimde evimiz bebek kokusuyla dolarmı

MRB KIZLAR BENİM DURURMUMU MERAK EDEN ARKADASLAR OLMUŞ 2 defa tüp bebek yaptırdık ama ikisindede nafile bişey cıkmadı jklm arkadasım bizler umutsuz bi durumdaydık sen cok şükür kavuştun muradına darısı bize jklm seninle eskiden sürekli konuşurduk sonra birden baglar koptu şu an senin tecrübelerine ihtiyacım var özelden konuşalımmı kızlar duanızda benide unnutmayın ne olurrrr cok ihtiyacım var

hoşgeldin canım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sende jklm arkadaşımız gibi bebişine kavuşursun canım siz şu anda neler yapıyorsun tedaviniz ne aşamada senin eşinde de daha önce sperm çıkmıştı sanırım

herkese tekrar merhaba kızlar...UMUTOLSUN tatlım evet sen gorunmez oldun ben sureklı yazdım topıkte ,msn de acıktı ...ya da benım acık oldugu zamanlarda sen yoktun,elbette kı konusalım tatlım.ben 2. tup bebek denememde kavustum prensıme ..rabbım en kısa zmanda sızlere de nasıp etsın ınsalah kızlar

canım bizimde 47xxy durmu var siz neler yaptınız eşiniz hormonları nasıldı dr nuz kimdi..
bebişini güle güle büyüt bu arada banada anlatrsan sevinirm

KHMHDR tatlım bız kaan hocada tedavı gorduk fsh 44 testesetorn 4 tu.ılacla dengelendı tam cagıracagı zman ızne ayrıldı.bız de konyada denedık 1 tu bebek denemesınde bebek dustu.bız yılmadan duaıle aynı yıl tekrar aynı yerde denedık.hergun ayetler sureler dular okuduk umutla yılmadan...esım arı sutu bal polen ısırgan tohumu ıncır kurude kullandı ben hurma yedım cok dua ettık hergun okudugumuz meryem, enfal,furkan,kef surelerı ve e namaz surelerı hergun okudu esım....sonunda MUTLU SON 3 aylık prensımız bzıımleee rabbım sılzzlerde nasıp etsın kızlar

kızlar nasılsınız hayat nası gidio hiç sesiniz çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…