kızlar nasılsınız hayat nası gidio hiç sesiniz çıkmıyo
KHMHDR tatlım bız kaan hocada tedavı gorduk fsh 44 testesetorn 4 tu.ılacla dengelendı tam cagıracagı zman ızne ayrıldı.bız de konyada denedık 1 tu bebek denemesınde bebek dustu.bız yılmadan duaıle aynı yıl tekrar aynı yerde denedık.hergun ayetler sureler dular okuduk umutla yılmadan...esım arı sutu bal polen ısırgan tohumu ıncır kurude kullandı ben hurma yedım cok dua ettık hergun okudugumuz meryem, enfal,furkan,kef surelerı ve e namaz surelerı hergun okudu esım....sonunda MUTLU SON 3 aylık prensımız bzıımleee rabbım sılzzlerde nasıp etsın kızlar
Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız sizden ses seda çıkmıyor
inşallah iyi haberlerle gelirsiniz.bu arada pazartesi günü eşimin operasyonu var
inşallah sperm bulunur dualarınızda bulunmak ümidiyle a.e.olun
saul cnm sen nasılsın eşin in operasyonu nası geçti inş sperm çıkmıştır
herkese tekrar merhaba kızlar...UMUTOLSUN tatlım evet sen gorunmez oldun ben sureklı yazdım topıkte ,msn de acıktı ...ya da benım acık oldugu zamanlarda sen yoktun,elbette kı konusalım tatlım.ben 2. tup bebek denememde kavustum prensıme ..rabbım en kısa zmanda sızlere de nasıp etsın ınsalah kızlar
herkese tekrar merhaba..kızlar sakın umudunuzu yıtırmeyın ne olur...rabbım tedavıde olan arkadaslarıma sıfa versın elı bos cevırmesın ınsalah vck sız ne yaptınız canım tdavıdeydın?bu hastalık yenılmez bır durum degıl kızlar sakın umutsuz olmayın ne olur...
merhaba canım amin allah razı olsun dualarını eksik etme üzerimizden rabbim bizede senin gibi mucizemizi göndersin inşallah.ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim ama bir vakti zamanı olduğunu benim için ne zaman hayırlıysa o zaman olması için dua etmişimdir rabbime.benim tedavim şu anda bekleme aşamasında eşim raporunu çıkardı bende çıkarmak istiyorum fakat sigortam yok ve eşimin sigortasından yararlanamıyorum .kendi primimi yatırmam lazımmış.bu yüzden arabamı satıp bu şekilde tedaviye başlıycam .anlıyacağın araba ne zaman satılırsa o zaman tedaviye başlıycam .bebeğinin sağlığı yerindedir inşallah benim yerimede öp, kokla mucizemizi olur mu? .seninle sohbet ettiğimiz günleri özledim inşallah bundan sonraki konuşmalarımız hep bebişlerimiz olur amin
meraba cnm nasılsın inş tedaviniz kısa sürede başlar bide merak ettiğim bişey var eşinin sigortasından neden yararlanamıyosun bide tedavinizi nerde yaptıracaksınız maliyeti ne kadar inş rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder
merhaba canım amin allah razı olsun hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun rabbim hepimizin kapalı kapılarını açsın inşallah
canım benim bağkurum var fakat primimi yatırmadığım için yeni kanuna göre eşimin sigortasından faydalanamıyorum kendi primimi yatırmam gerekiyor.yada arabamı satıp bağkurdan çıkmam lazım.canım biz umut tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoruz doktorumuz emre bakırcıoğlu.normal fiyatı 5950tl tüpbebek ,2100tl mikrotese ve yanlış değilsen 2000tl pgt.
Eğer rapor çıkarırsak 2000tl tüpbebek yaklaşık 900tl ilaç,2100tl mikrotese,2000tl pgt,yani aradaki fark 3000tl fark var.siz ne yapıyorsunuz nerede ve ne zaman tedavi olacaksınız
canım allah yardımcınız olsun benim eşim tese olalı 4 ayı geçiyo doktor bize1yılgeçmesi gerek dedi tese için ama bende eşimde korkuyoruz eşimin operasyonu çok sancılı oldu iyileşme süreci uzun sürdü ama korkularımızı yenersek inş bizde umut tüpbe bekte olsun istiyoruz bende hemen hemen 10000tl tutar diyodum yanılmamışım arabanı satamazsanız 3000tl çok etkilemezse sizi bence tedaviye devam edin senin eşin ne zaman mikro tese oldu allah en hayırlı zamanda kucaklarımızı doldursun
AMİN ALLAH RAZI OLSUN.CANIM BENİM EŞİM HİÇ AMELİYAT OLMADI ŞU ANA KADAR BİZE KESİNLİKLE ÇOCUĞUMUZUN OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ DOKTORLAR .EŞİME DÖNMELERİN ÇOCUĞU OLUR SİZİN OLMAZ DEMİŞ GİTTİĞİMİZ DOKTOR HALBUKİ O ZAMAN EŞİMDE SPERM ÇIKIŞI OLMUŞTU BİZ BU YÜZDEN O DOKTORDA TEDAVİYE BAŞLAMIŞTIK .KEŞKE O ZAMAN EMRE BEYİ TANISAYDIK BELKİ ŞİMDİ ÇOCUĞUMUZ OLMUŞ OLURDU.DAHA SONRA HİÇ BİR TEDAVİ FALAN GÖRMEDİ EŞİM AMELİYATTA OLMADI.BEN KADINLAR KULUBÜNE ÜYE OLDUKTAN SONRA BU RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÇOCUĞU OLAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE EŞİMİ İKNA ETTİM VE TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERDİK.EMRE BEYLE MESAJ YOLUYLA KONUŞTUK VE KENDİSİ EŞİMİ TELEFONLA ARAYIP YARIM SAAT KADAR KONUŞMUŞ KENDİSİNE GENETİK TESTLERİNİZİ YAPTIRIN VE SONRA YANIMA GELİN DEMİŞ .BİZDE TESTLERİMİZİ YAPTIRDIK SONUNDA EŞİMDE 47XXY SENDROMU ÇIKTI.DAHA SONRA EMRE BEYİN YANINA GİTTİK HOCA%50 ŞANSINIZ VAR DEDİ.KENDİSİ BU TÜR HASTALARDA BAŞARI ELDE ETMİŞ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA BENDE TEDAVİME BAŞLIYCAM.RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN SONUNU HAYIRLI ETSİN
CANIM GELELİM SİZİN TEDAVİNİZE ÖNCELİKLE GİDİN EMRE BEYDEN BİR RANDEVU ALIN VE ÖN GÖRÜŞMEYE GİDİN BELKİ BU BEKLEME SÜRECİNDE SİZE İLAÇ FALAN VEREBİLİR.DAHA SONRA SEN KENDİ ADINA TÜPBEBEK İÇİN RAPOR ÇIKAR ZATEN BİR KAÇ AYINI ALACAKTIR.DAHA SONRA ZAMAN KAYBI OLMADAN TEKRAR KENDİNİZİ TOPLADIKTAN SONRA TEDAVİYE BAŞLAYIN.İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.
BU ARADA SİZDE FSH DEĞERİ YÜKSEKTİR SANIRIM TESTİSLER UFAK OLUYOR BU DURUMDA.SİZE DOKTORUNUZ NE DEMİŞTİ TEDAVİNİZLE İLGİLİ %KAÇ ŞANS VERMİŞTİ.DAHA ÖNCE 47XXYLİ OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ EŞİNİZİN,EŞİNİZİN YAŞI KAÇ,İLAÇ TEDAVİSİ FALAN GÖRDÜNÜZMÜ?ÇOK SORDUM AMA SANA YARDIMCI OLMAK İÇİN SORUYORUM
anladım canım eşinde 3,5 te olsa sperm çıkması çok sevindirici sana tavsiyem ara sıra eşin sperm testi versin ve çıkan spermleri dondurtun daha sonra onlarla tüpbebek denersiniz.siz bence bilinçsiz şekilde tedavi olmuşsunuz ve eşini yanlış ellere teslim etmişsin seneler önce bizim yaptığımız hataları yapmaman için ve senelerinin boşa geçmemesi için seni uyarıyorum .yarın birgün bana allah razı olsun demen bile benim için paha biçilemez bir duygu.inşallah canım senin bebişin olacak ama geç kalmadan benim dediklerimi yap ve doğru adres olan emre bakırcıoğluna git derim sana emre beyin tl.vericem fakat eşim evde değil gelince kendisinden alıp sana mesaj olarak gönderirim.hiç üzülme ve dediğim gibi önce rapor çıkarın canım istanbul da biraz uzun sürebiliyor siz ankara'dasınız belki orda daha kolaydır.canım eşinin ikna olmaması için bir sebep yok inşallah sperm testinde sperm bulunur ve bebişine kavuşursun umuttüp bebekte yıkamalı test yapılıyor ve daha önce sperm bulunmayan kişilerde bile sperm menide bulunabiliyor keza sizde daha önce sperm varmış işinizi sağlama alıp çıkanları dondurtsaydınız tüpbebeği ameliyat olmadan yapma şansınız olurdu.neyse geçmişi konuşmak gereksiz önemli olan şimdiden sonra daha dikkatli olmak.cnm benmim biz evlendimizden bu yana korunmadık önce ben gittim doktor a süt hormonlarında sorun çıktı 1,2aylık tedaviyle geçti sonra eşim gitti doktor sperm sayısı düşük dedi araştırma hastanesine gittik genetik tesler sonucu aylar surdü sonuçxxy doktor sizin çocuğunuz olmaz dedi eşimi n boyu uzun o bile kromozom bozukluğundanmış yanlız tese şansınız var dediler ama hiç ihtimal bile vermiyolar olacağina hayal kırıklığıyla eve geldik 6ay sonra tekrar gittik eşimde 5,6 adet hareketsiz sperm çıktı tedaviye başladık çatlatma iğnesinden sonra eşimden sperm örneği aldılar yok 3,4saat sonra tese ye aldılar malesef çıkmadı o gün çok kötüydü önce tese 1saat sonra acil servis ailem bu yaşananlarda yanımdaydı şimdi eşimin bu operasyonu tekrar geçirmesini istemiyolar bizim korkularımızda cabası eşimin fsh yüksekti 72.73 eşimin yaşı 31allah yardımcımız olsun inş tedaviye kısa sürede başlar hayırlı haberlerini senden alırız cnm emre beyin tl varsa verirmisin ankarada oturuyoruz önce tl konuşma şansımız olusa belki eşimde ikna olur bide rapor niye bu kadaar geç çıkıyoki önceki sefer kolay çıkmıştı rapor biz 3yıldır evliyiz siz kaç yıllık evlisiniz eşine ilk gittiğinizde doktor ne dedi benim eşimin testisleri küçük tese yapan doktor önce sperm örneği ver çıkmazsa bi daha olma demiş sevgilerle kalın
anladım canım eşinde 3,5 te olsa sperm çıkması çok sevindirici sana tavsiyem ara sıra eşin sperm testi versin ve çıkan spermleri dondurtun daha sonra onlarla tüpbebek denersiniz.siz bence bilinçsiz şekilde tedavi olmuşsunuz ve eşini yanlış ellere teslim etmişsin seneler önce bizim yaptığımız hataları yapmaman için ve senelerinin boşa geçmemesi için seni uyarıyorum .yarın birgün bana allah razı olsun demen bile benim için paha biçilemez bir duygu.inşallah canım senin bebişin olacak ama geç kalmadan benim dediklerimi yap ve doğru adres olan emre bakırcıoğluna git derim sana emre beyin tl.vericem fakat eşim evde değil gelince kendisinden alıp sana mesaj olarak gönderirim.hiç üzülme ve dediğim gibi önce rapor çıkarın canım istanbul da biraz uzun sürebiliyor siz ankara'dasınız belki orda daha kolaydır.canım eşinin ikna olmaması için bir sebep yok inşallah sperm testinde sperm bulunur ve bebişine kavuşursun umuttüp bebekte yıkamalı test yapılıyor ve daha önce sperm bulunmayan kişilerde bile sperm menide bulunabiliyor keza sizde daha önce sperm varmış işinizi sağlama alıp çıkanları dondurtsaydınız tüpbebeği ameliyat olmadan yapma şansınız olurdu.neyse geçmişi konuşmak gereksiz önemli olan şimdiden sonra daha dikkatli olmak.
Canım ben 8 senelik evliğim eşimin fsh daha önce 76idi.şimdi ise 36 .benim eşimde de yuvarlak hücre ve immatürgerm hücre çıkmıştı sperm testlerinde inşallah tedavim olunca da sperm çıkar ve bende azoyu yenip bebişime kavuşanlardan olurum .veeeeeeeeeeeee inşallah hepimiz azodan kurtulur hamiş oluruz amin
amin amin cnm benim dediğin çok doğru ilk tedavimiz çok bilinçsiz oldu inş bundan sonraki tedavimiz de herşey yolunda gider en önemlisi rabbim en hayırlı zamanda evlat nasip eder hepimize inş herşey istediğin gibi olsun önündeki engelleri rabbim kaldırsın yol gösterdiğin için saul cnm sen bitkisel şeyler kulllanıyomusun sizde sperm testi veriyomusunuz
canım sana öncelikle emre beyin telini vereyim 05333641878.
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
evet canım eşim kullanıyor ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyor.
Eşim sperm testi yaptırıyor ara sıra ama sperm hücresi çıkmıyor
inşallah rabbim nasip eder hepimize hamiş olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?