Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş cnm bi gün hepimiz evlat sahibi oluruz yardımcı olduğun için allah razı olsun eşim kendini hazır hissettiğinde inş emre beyi arıyacağız

ALLAH SENDE DE RAZI OLSUN NE DEMEK CANIM BİZLER BU TOPİKTE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN VARIZ
HER ZAMAN İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN EŞİNE DE BİR AN EVVEL SAĞLIK VE SIHHAT VERSİN TEKRAR SÖYLÜYORUM GEÇ KALMAYIN LÜTFEN
EMRE BEYLE GÖRÜŞMEKTEN BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ İNŞALLAH DERDİNİZİN DERMANINI DA BULUR BEBİŞİNİZE KAVUŞURSUNUZ

harşey için saul cnm inş rabbim hepimizin eşine sağlık bol bol sperm versin bana kalsa ben şimdi arar konuşurum ama eşin bu konu açılınca geriliyo bende zamana bıraktım onun biraz rahatlamasını bekliyeceğim senin eşin çocuk konusunu konuşuyomu allah hakkımızda hayırlısını versin

rica ederim canım ne demek bizler birbirimize destek için varız
Evet bayanlar biraz daha çok istekli ben eşimi 8 senedir yeni ikna edebildim
Canım sorma hemde ne gerilme hemen kavgaya başlıyor
sanki ben istemiyormuyum diyor
yada sen çocuk için mi evlendin benle çocuk istiyorsan benim çocuğum olmuyor benden ayrıl başkasıyla evlen diyor
devamlı bir gerginlik söz konusu oluyor bende sesimi çıkarmıyorum üzülmesin diye
amin canım inşallah rabbim hayırlı zamanda bizleri evlatlarımıza kavuştursun

Kızlar bu arada şükürler olsun arabamı sattım
inşallah tedaviye başlamamı rabbim nasip eder ve bebişimi bana gönderir

amin cnm hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz ama ne yapalım eşlerimizi seviyoruz onlar üzülmesin diye sesimizi çıkartmıyoruz benim eşim de sigarayı bi türlü bırakmıyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

aynen canım dediğin gibi eşlerimiz seviyoruz ve bir takım kaprislerine boyun eğiyoruz ne yapalım
ah canım benim ya bende eşime bu zıkkımı bıraktıramadım hem cebe hem sağlığa zarar
bazen diyorum bile bile paranı çöpe atarmısın hayır diyor yada canın acıyacağını bilerek kendine zarar verir misin hayır diyor
peki sigarayı bırakmadığın için belki de çocuğun olmuyor bırakırsan çocuğun olacak derlerse bırakırmısın evet bırakırım ama çocuğum olunca tekrar içerim demezmi.ben çok mücadele ediyorum içmesin diye ama nafile ne doktorun yasaklaması ne kavga ne iyilik hiç birşey bu illetten bizi kurtarmıyor

amın canım benım amın ben de senı cok ozledım ve senın ıcın gırdım ınternete senı merak ettım tedavıyı....rabbım hayırlı zmanda cıkarsın ınsallah evladını karsına....ısteyen herkese nasıp etsın..sana ozelden yazdım cok optum kıb

dert ortağım canım okudum mesajını Rabbim bebişine şifa versin evine huzur mutluluk versin herşey gönlünce olsun birtanem
Allah razı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum inşallah bende günün birinde senin gibi mucizeme kavuşurum
canım ben şimdi hastaneye gidip geliyorum rapor çıkarıcam ve inşallah hayırlısıyla rapor çıkar çıkmaz tedaviye başlıycam
dualarınızı esirgemeyin canlarım

selamlar arkadaşlar ben 9 senedir ilk defa tedaviye başlıycam bu heyecanımı sizlerle paylaşmayı düşündüm
öncelikle geçen perşembe günü semiha şakir doğum evine gittim rapor çıkarmak için
kan tahlili verdim muayene oldum muayene eden doktor yumurta sayımı az buldu solda 3,4 sağda 3,4 tane yumurta var yumurta rezervi için amh testi yaptırmamı istedi
(bundan 3 ay önce muayene olduğumda alman hastanesindeki doktor yumurta sayın çok fazla çok iyi sende hiç sorun yok
eşinde sperm bulunursa bebişinin olması çok yüksek bir ihtimal demişti
ama ne yazıkki şimdi böyle bir sorun çıktı inşallah korkulan olmaz )
daha sonra çapaya gittim ve kan tahlili verdim sonucu yarın çıkıcak,aynı zamanda eşim yarın sperm testi verecek
bende perşembe günü hsg çektiricem cuma günüde tüm tahlil sonuçlarımızı alıp doktora gidicem
şimdilik anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar benim için dua edin buna çok ihtiyacım var

selam arkadaşım:) sana bişey sormak istiyorum bende semiha şakire gidiyorum ama ben tüp bebeği orada yaptıracaktım ki hiç daha başlamadan bir sürü olumsuzluk yaşandı çok ilgisiz bi yer raporum çıkmış ama günü geçmiş diye ertelendi onların yüzünden ben şimdi vazgeçtim orada yaptırmayacam umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum bana o raporu verirler mi yoksa dışarıda yaptırmam için yeniden mi başvurmam lazım? sonuçta ben o raporu kullanmadım eğer bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

Bu arada seni diğer topikten de tanıyorum benim eşimde azosperm salı günü emre hocayla randevumuz var siz daha önce gittiniz mi çok başarılı olduğunu duyduk bi gidelim bakalım hayırlısı

canım ne yazıkki raporun yandı 3gün içinde ilacını yazdırman lazımdı tekrar rapor çıkarmak için başvuracaksın.canım bizde emre beyyin hastasıyız inşallah hakkınızda hayırlısı olsun peki sizdemi 47xxylisiniz

yaa nasıl olur ama ben yararlanamadım ama hani devlet 2 hak veriyo ya kullanmadığım halde biri yanmış mı oluyo 1 hakkım mı kaldı yani? yada iki hakkım için yeniden mi başvurmam gerekiyo? (biraz karışık yazdım galiba umarım anlamışsındır) hayır canım bizim genetik testi yapıldı herşey normal xxy 47 değil çok detaylı araştırılmadı ama hormonlarda normal küçükken ateşli hastalık geçirmiş olabilir dediler zaten son testte 1-2 canlı 1-2 cansız sperm hücresi görülmüştür yazıyodu bzde emre hocaya söyledik oda çok umutlu konuştu:) senin rapor hangi aşamada belkide tedavimiz aynı döneme gelebilir allah yardımcımız olsun

canım bildiğim kadarıyla yandı raporu verdikleri anda 3 gün içerisinde ilaçlarını yazdırman lazım ilaçlarını alıp eczanede bekletebiliyorsun tedavini olana kadar ama raporun çıkmış ve sen ilaçlarını yazdırmadıysan maalesef hakkın yanmış oluyor.tekrar başvurman lazım 2. hakkını da yakmaman lazım canım umarım anlatabilmişimdir.
senin eşinde 1,2 tane sperm çıkması çok iyi en azından çıkanlar dondurulur ve eşin arayla sperm verir yeteri kadar toplanınca sana tüpbebek tedavisi uygulanır.
canım ben evraklarımı götürücem ve bütün sonuçlarımla birlikte heyete girecek bakalım önümüzdeki hafta belli olacak önümüzdeki aylarda tedaviye başlamaya niyetimiz var tabi ki Rabbim nasip ederse.dediğin gibi belki aynı zamanlarda tedavimizi oluruz tanışırız inşallah bebişlerimize kavuşmayı nasip eder Rabbim hepimize

herşey hayırlısıyla yoluna girer işleriniz sorunsuz hallolur inş tedavinize başlıyacağınız için sevindim allah kucaklarımızı doldursun inş

herşey hayırlısıyla yoluna girer işleriniz sorunsuz hallolur inş tedavinize başlıyacağınız için sevindim allah kucaklarımızı doldursun inş

amin canım Allah razı olsun.nihayet canım tedaviye başlıycaz Allah izin verirse .Rabbim hepimize evlat sahibi olmamızı nasip etsin inşallah.eşin nasıl oldu canım toparladı mı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…