amin canım Allah razı olsun.nihayet canım tedaviye başlıycaz Allah izin verirse .Rabbim hepimize evlat sahibi olmamızı nasip etsin inşallah.eşin nasıl oldu canım toparladı mı kendini
amin canım eşimin tamam arayalım demesini bekliyorum o demeden bi şey yapmıyacam keçi boynuzu kürünü de bıraktık allah tan hayırlısı
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun.ama seni birşekilde uyarmak isterim 47xxyli hastalarda zaten yüksek fsh söz konusu ben ibrahim saraçoğlunun kürlerini eşime alıyorum .ibrahim bey kesinlikle keçiboynuzu tozu ,pekmezi ve suyundan uzak durun fsh nız çok yükselir buda sperm oluşumunu olumsuz etkiler demişti.haberin olsun sakın eşine kullandırma
Merhabalar yeniden arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemedim, bilgisayarım bozuldu ve internet arızaları nedeniyle, arkadaşlar ben gelcek hafta eşimle İstanbul'da tedaviye başlıyoruz Allah nasipse hayırlısı ise Hakkımız da hayırlısını versin, şimdi eşim tam 6 aydır iğne kullanıyor benim eşimde de XXY kromozom anormalliği çıkmıştı biliyorsunuz ki bu forumdaki konuyuda ben başlatmıştım... Burda bu forumun bölümündeki arkadaşlardan ameliyattan sonra hamile kalan varmı? uzun zamandır takip edemedim kusuruma bakmayın,
Şimdi eşime tam 6 aydır PRENGLY i 5000i ğne kullandırdılar, ve tese ameliyatına kadar kullandıracaklar haftaya kadar, şimdi bu forumda bu İĞNEYİ kullanarak kullanan arkadaşlarımın eşleri varsa bir faydasını gördülermi? Ameliyatta tesede canlı sperm bulundumu? Lütfen cevaplarınızı yazınız herkese Mutlu güzel günler diliyorum.
herkese hayırlı bayramlar inşallah Rabbim bir daha ki bayramda bizlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
merhaba arkadaşım öncelikle tedaviniz hayırlı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın... söz ettiğin iğneyi kullanmadık daha doğrusu eşim hiç birşey kullanmadı ilk tesede sperm bulunmuşu bizde 4. tedavimdede ikizlerime hamile kaldım çok şükür sağlıcakla dünyaya geldiler darısı tüm arkadaşlarımın başına diyorum... çok zor süreçlerdi benimde sizler gibi geçirdiğim ama şimdi hiç birisini hatırlamıyorum işallah gün gelecek sizlerde bugünleri hatırlamayacaksınız... dualrım sizlerle Rabbim hepinize evlat sahibi olmayı nasip etsin...
bizde 09.kasımda emre bakırcıoğlu'na gittik.eşimden genetik test ve semen analizi istedi.bu hafta eşim yaptıracak inş.eşimin annesininde 8 sene çocuğu olmamış ve akraba evliliği var.Acaba kendisinde klinefelter sendromu olabilir mi?genetik test sonuçları da 2 hafta sonra çıkıyormuş.Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin.Hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin.Rabbim herkesi hayalini kurduğu şeylere kavuştursun..Amin.merhaba kader arkadaşlarım biz de azospermliyiz.
henüz spermiogram dışında hiçbişey yapmadık.
daha yeni yeni tedaviye başlama kararı aldık.
benim eşimin ailesinde de üreme problemi olmuş benden sakladılar nedense ama yeni öğrendim ki sorun kayınpederimdeymiş.
zaten yakın akraba evliliği yapmış eşimin ailesi.
sizin hikayelerinizde bunun gibi şeyler var mı?
ben eşimde de klainfelder olabileceğini düşünüyorum da
ama dediğim gibi henüz genetik test falan yaptırmadık..
Rabbim hepimizin kucaklarını bebeklerle doldursun.
Gelincik238 çook sevindim demek nasip oldu sonunda bebişleriniz oldu ne mutlu size, Allah analı babalı büyütsün inşallah Hayırlı bir evlat olsunlar inşallah....Peki senin eşin XXY kromozomlumuydu? tese ameliyatında kaç tane sağlıklı sperm çıktı? kaç liraya mal oldu? Hangi merkezde tedavi yaptırtdınız?
gelincik tebrik ederim yanlız birşey soracam çocugunda xxy ihtimali varmı erkek çocuktaAllah razı olsun canım çok şükür Rabbim bana nasip etti anneliği sizlere nasip etsin inşallah...benim eşimde 47 xxy liydi...tese ameliyatın bol miktarda sperm bulundu ama sayısını bilmiyorum ilk teseden sonra 4 tüp sperm dondurulmuştu bu son tedavimde dondurulmuş spermlerle oldu...merkezim memorial hastanesi maliyetimiz yaklaşık 6-7 bin civarı oldu... inşallah sizde iyi bir merkezde tedaviye başlayın boş yere ne paranız gitsin nede umutlarınızla oynansın...
arkadaşım ne yaptın tedaviye başladınızmı hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...
canım arkadaşım beni merak etmişsin haber vereyim istedim tüpbebek raporu için koşturuyordum 2 aydır ama nihayet sona doğru geldim sağlık raporumu hastaneye teslim ettikten 2 gün sonra raporumu alıcam artık benim için geri sayımlar başladı sonucu güzel ve hayırlı olur inşallah dualarınızda beni unutmayın .Rabbimin sana yaşattığı mucizeyi benim ve burdaki bütün arkadaşlarımın yaşaması dileyiğleinşallah birgün hepimiz bu hastalığı yener ve bebişlerimize kavuşuruz.
annesi sende cennet kokulu mucize bebklerimiziyerime Allah'a emanet olun Rabbim sizi korusun
canım merhaba hayırlı olsun öncelikle:) ben sana daha öncede yazmıştım raporla ilgili raporum çıktıktan sonra ilaçlarım yazılmadığı için raporum iptal edilmişti şimdi tekrar başvurdum dışarda yaptırmak için 1. hakkım yanmamış buna sevindim sadece yenilenmesi gerekiyomuş dosya heyete girdi ama benden daha önce istemedikleri bi test istediler amh testi çapaya gönderdiler dün gidip kan verdim güyaa yumurta rezervimde azalma varmış yalann meğer dışarda yaptırmak için rapor alanlara hep böyle yapıyolarmış gıcıklık olsun diye :) benim fsh 8 ve adtlerim bi gün bile şaşmazken bunu nasıl istiyolar sanırım sanada öyle demişlerdi neyse benim korkum eşim emre beye gidiyo oda tüm dosyayı getir görüyüm ona göre bi yol izleriz demiş rapor çıkmadan da vermiyolar dosyayı rapor çıkıncada 3 gün içinde yazdırmamız lazım ilaçları biz daha laç aşamasına felan gelmedikki seninle durumumuz aynı sanırım sende umuta gideceksin sizde nasıl bi yol izlediler kısaca anlatabilirmisin rica etsem
canım ben umuttüpbebekte tedavi olucam ve rapor geçerli bu hastaenede kendi üzerinden rapor çıkarman lazım benim inşallah yarın raporum çıkıcak ve hayırlısıyla bende tedavime başlıycam allah'ın izniyle.sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirimözel tüp bebek merkezlerinde tüp bebek tedavisi devlet tarafından karşılanıyormu arkadaşlar ya? Bizim gideceğimiz yer özel bir merkez, ve eşimde sigortalı bagkur güvencesi var devlet tarafından bir destek oluryormu?
canım ben umuttüpbebekte tedavi olucam ve rapor geçerli bu hastaenede kendi üzerinden rapor çıkarman lazım benim inşallah yarın raporum çıkıcak ve hayırlısıyla bende tedavime başlıycam allah'ın izniyle.sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim
Allah razı olsun canım çok şükür Rabbim bana nasip etti anneliği sizlere nasip etsin inşallah...benim eşimde 47 xxy liydi...tese ameliyatın bol miktarda sperm bulundu ama sayısını bilmiyorum ilk teseden sonra 4 tüp sperm dondurulmuştu bu son tedavimde dondurulmuş spermlerle oldu...merkezim memorial hastanesi maliyetimiz yaklaşık 6-7 bin civarı oldu... inşallah sizde iyi bir merkezde tedaviye başlayın boş yere ne paranız gitsin nede umutlarınızla oynansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?