Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inş hakkınızda hayırlısı olur güzel haberler verirsin

allah razı olsun canım canı gönülden amin diyorum rabbim duysun sesini inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı olsun sağlıklı olun bu yeter seninle sohbet etmeyi özledim inşallah bundan sonra sohbetimiz bebişlerimiz hakkında olur.dediğin gibi sıra bana geldi rabbim senin yüzünü güldürdü darısı başıma olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum

günaydın arkadaşlarım benim eşimde kromozon hastası , rabbim hayırlısını ihsan etsin hepimiz için, ilk tüp bebeğimiz bizim olumlu sonuçlandı , ama 6 haftalık iken kromozon eksikliğinde bebeğimizi kaybettik, şimdi Kaan bey ile ikinciyi deneyeceğiz inşallah , eşim 6 ay ilaç tedavisi gördü, kaan bey çok ilgilendi bizimle , çok yardımcı oldu Aralık ayını 20 gibi ankaraya gidiyoruz rabbim bu yolda kimsei yormaz inşallah , rabbim yardımcımız olsun , bu bize verilen sınavı mutlu bir şekilde sonuçlandırırız inşallah , sevgilerimle arkadaşlarım

selam kızlar nihayet dün tüpbebek raporumu çıkardım ve umuttüp bebeğe gittim doktorum ulun beydi .hemen bugün tedaviye başlıyabilirsin istersen dedi.ama ben bir ay daha beklemek istiyorum dedim inşallah kısmetse önümüzdeki ay ilk ve inşallah son tüpbebek tedavime başlıycam inşallah eşimde sperm çıkar ve bende bebişime kavuşurum dualarınızı esirgemeyin can yoldaşlarım hepiniz Allah'a emanet olun

Vck canım allah razı olsun senden her soruma cevap veriyosun benden de sağlık kurulu raporu istediler sen nerde çıkartın özeldemi devlettemi bide 150 tl demişsin rapora ayy çok değilmi bi soru daha tek seferde hepsi halloluyomu sağlık raporu yoksa her biri ayrı ayrı mı yandık desene :) bizde umutta önümüzdeki adetimle başlıyacaktık (sanırım yetişmeyecek) emre hoca benim eşimide muayene etti bide sonuçlarına baktı eşimin muhtemelen tese olacak. bende muyene mi oldum süleyman hocada başlıycaz kısmet olursa çok iyi bi doktor ylların tecrübesi var belli belkide aynı anda olcak tedavimiz inşallah karşılaşırız senin doktorun hangisi?

ayy yazmışsın doktorunu ulun bey diye dikkatimden kaçmış inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

amin cümlesinden allah razı olsun.canım ben samatya hastanesinde çıkarttım cerrehpaşanın yanındaki hastane çapaya göre daha kolay veriyorlar.canım rapor çıkarmak için giitiğinde yanında bütün kan tahlillerini kalp elektrosunu götür yoksa bütün bunlar için tekrar tahlil istiyorlar.birde benim tahlillerim eksik olduğu için 160tl tuttu 2 kere gittim yanında 3tane fotoğraf götürmeyi unutma.canım sağlık raporunu götürdükten sonra zaten tüpbebek raporun için eksik evrağın yoksa hemen alıyorsun heyet raporunu inşallah rabbim seninde işini rast getirsin.canım inşallah aynı anda tedaviye başlarız birbirimize destek oluruz

inşallah canım aslında benim iç heyet için çıkardığım dahiliye raporum var sendende istemişler o geçerli olmuyo mu acaba ben gitseydim sorardım en son eşim gitmişti üroloji görmek istemişti onaylamak için. evet benim elimde tahlil akciğer filmi kalp eletrosu var inşallah bunlar eski yenisi lazım demezler peki gitmeden rendevu mu alıyoruz her bölüm için yoksa direk gidip hepsini birden hallediyolar mı yaa kusura bakma çok soru soruyorum ama napıyım birbirimize yardımcı olcaz artık samatya devlet hastanesi nasıl para alıyolar anlamıyorum yaa

evet canım bende iç heyet için dahiliyeden rapor çıkardım ama boşmuş.canım üzerinden 6ay geçmemiş olması lazım tahlillerin için benimde kan tahlillerim vardı hepatit testimin sonucu hastanede kalmıştı sonucu iyi dediğim halde kabul etmediler tekrar yaptırttım o yüzden 2kere gittim hastaneye.neden para alıyorlar diye soracak olursan devlet karşılamıyormuş tüpbebek raporu için sağlık raporunu nasıl aldılar diye soracaksın sigortalı olduğumuz halde bizi sigortasız gösteriyorlar ve 11doktorda muayene oluyorsun gerçi sadece soruyorlar bir sıkıntın vardmı diye yok diyorsun imza atıyorlar öğlen 12ye kadar yetiştirirsen aynı gün raporunu alırsın tekrar söyliyeyem 3 fotoğraf götürmeyi unutma.ben yetiştirmiştim kan tahlilim eksikti o yüzden bir daha gittim.randevu almıyorsun sabah erken saatte git ki işini yetiştirebilesin.sen samatya hastanesine git sağlık raporu alıcam de sana yol gösterirler.bu arada istersen özel hastanedende çıkartabilirsin ama tüpbebek bölümü olana hastaneler çıkartıyor mesela medicana,medikalpark falan ama devlet hastanesinden 160tl alıyorlarsa bence özele hiç gitme boşa verecek paramız yok bebek için para lazım. ne demek canım istediğin kadar sorabilirsin bende bu aşamalara gelene kadar başka kişilerden yardım aldım.bu arada senin eşindemi 47xxy yani kliniferterlimi.

Çok sağol canım bende öyle yaparım artık bakırköy devlette yakın bana ama orda çıkartabilirmiyim acaba bilgin varmı?? haklısın canım para işini sorma zaten daha başlamadan bir sürü para gitti oda ssklıyız güyaa raporla tüp bebek yaptırıcaz bizim her iki genetikte de sorun yok 46 xy ve delesyon yok hormonlar da normal inmemiş testis de yok nedeni belli değil azospermin inşallah tesede çıkar spermler son umudumuz o biz o kadar spermiogram yaptırdık tek bi kere 1-2 canlı 1-2 ölü sperm görüldü o yüzden biraz umudum var sizin normal çıkış oluyomuydu

evet canım çıkartabilirsin ama kolay veriyorlarmı bilemiyorum.iyi canım en azından içerde üretim varmış istersen ibrahim saraçoğlunu ara kür falan al belki ameliyat olmadan çıkış sağlayabilirsiniz.şu anda benim eşim saraçoğlunun kürlerini kullanıyor 1 ay sonra hayırlısıyla tedavimize başlıyoruz inşallah sperm çıkar.canım benim eşimde 5 sene önce 2tane cansız sperm çıkmıştı ben 8.5 senelik eviliğim eşimde genetik sorun varmış ama biz kabakulaktan azolu biliyorduk.eşimin bütün testlerinde yuvarlak hücre çıkıyor inşallah spermin öncü hücresidir bir umut sperm çıkmasını bekliyorum normal yoldan olmasada mikroteseyle çıkmasına bile razıyım Rabbim sonumuzu hayr etsin

Amin canım benim yaa bende çıksında teseye razıyım artık beklemek istemiyorum 12 senelik evliyim bende 1 ay sonra başlyacam rapor yetişmeyecek sanırım sizin durumunuzda iyiymiş inşallah çıkar ama ben çıkmaz diyede çok korkuyorum onada kendimi hazırlamam lazım bizde yuvarlak hücre felan çıkmıyo bide en son umutta eşim sperm testi verdi ondada hiç sperm çıkmadı yıkamalı sonrası bile çıkmamış o yüzdende korkuyorum oranın laboratuarına çok güveniyodum başka hastanede yaptırdığımızda çokmıştı spermler ama bi azospermiz sonuçta her zaman çıkmayabilir buna bile umutlanmak istiyorum dediğimiz gibi inşallah tesede çıkar

canım sen rapor çıkarmadanmı başlıycaksın tedavine bence acele etme raporla hem ilaçlarda indirim yapılıyor benim ilaçlarım mesela3500tl tutuyormuş ama rapor çıakrdığım için 725tl tuttu.tüpbebekte raporlu 2000tl eşimin ameliyatıda 2100tl tutuyormuş.sende hemen adetin 2.yada 3.günü başvur süleymaniyeye ve biran evvel raporunu çıkart neden hakkın olduğu halde rapor çıkarmıyorsun ki inan çok basit zaten ilk gittiğin gün kan tahlili veriyorsun sonra eşine gün veriyorlar eşin gidiyor hem sperm testi veriyor hemde kan testi sonuçları 3 günde çıkıyor sen jinekoloji muayene olacaksın doktor form dolduracak ve bütün tahlillerin yanında olduktan sonra senden nüfus kayıt örneği ve sigorta pirim sayısının dökümanını istiyorlar sağlık raporunuda hemen al elinde bulunsun bütün evraklarını teslim ettikten sonra 2 gün içinde raporunu alıyorsun

Tabikide rapor çıkarıyorum yetişmeyecek derken bu adetime yetişmeyecek tedavi söke söke alırım hemde devletteki hakkımı o spermiogramlarıda çok önceden yaptırmıştı şu an sadece sağlık kurulu raporum kaldı o yüzden sordum o saydığın işlemlerin tümünden geçtik onuda dediğine göre bi günde halledebilirsem yetiştiririm belki

Yinede raporlu olduğumuz halde 5000 lira tutuyo napalım sağlık olsun bide ben niye burdan yazıyorum sana diğer azsperm topiği çok yoğun kalabalık sorduğum sorular arada kaynayabiliyo yoğunluktan yoksa orası çok eğlenceli zevkli bi topik arada takip ediyorum burası sakin bi ikimiz uğruyoruz heralde senle ikimizin durumu süleymaniyeden rapor çıkarıyor olmamız bide umutta tedavi görmemizden dolayı benziyo birbirimize yardımcı olabiliriz o yüzden ama sen daha bilgilisin hep ben sana soruyorum bilmediklerimi:)

evet canım raporlu hali bile çok inşallah bebişlerimiz gelirde bizde bu sıkıntıları ve harcadığımız paraları unuturuzfark etmez canım ben heryerdeyim istediğin yerden sorabilirsin bu topikte başka kimse yok ama azolular topiğinde bende cevap verebilirim diğer arkadaşlarda cevap verebilir.bazen okuduklarıma cevap vermiyorum orda ama burda her yazılanı okuyor ve cevap vermeye çalışıyorum gözden kaçmıyor anlıyaacağın.hakkımzda hayırlısı olsun canım inşallah yollarımız kesişir ve ikimizde bebişimizi kucağımıza alırız .sen hangi semtte oturuyorsun ben beylikdüzü annemler şirinevler belki bşrgün biryerlerde birbirimizi görürüz.ben azolular topiğinden bazı arkadaşlarla görüşüyorum hatta bir arkadaşlar çok yakın oturuyoruz bazen benimle hastaneye geliyor destek için

Evet canım bebeğimiz bi olsun inanki paranın bi önemi yok demekki bizde bebeğimize kavuşmak için uğraşmamız lazım rabbim öyle istemişş daha önceden sorduğum sorular oldu orda tabiki yardımcı oldular özellikle bahar85 ve flazsk arkadaşlar allah onlardanda sendende razı olsun annenle yakınız canım bende yenibosnada oturuyorum ama sen bayağı uzaksın ömrün yollarda geçiyodur allah yardımcın olsun inşallah karşılaşırız öyle sanıyorumki hemen hemen aynı döneme denk gelecek tedavilerimiz seninde ilk tedavin galiba eşininde ilk tese ameliyatı benimde öyle şimdilik herşeyimiz uyuyo inşallah tedavilerimizde olumlu sonuçlanır destek çok önemli benim kendi ailem ve eşimin ailesi durumumuzu bilmiyo söylemiyoruz söylesekde anlamazlar zaten seninkiler biliyomu?

evet canım yardımcı olurlar benim arkadaşlarım Allah cümlesinden razı olsun senden de.aynen canım ömrüm yollarda geçiyor olsun çoğu bitti azı kaldı sonucu güzel olsun gerisi boş bugünleri de unuturuz bebişimiz gelirse.olabilir canım ben muhtemelen ayın 6,7 si gibi giderim bu ay engel çıkmazsa.benim ilk tedavim tüpbebek tedavisine başlıycaz opu günü eşim ameliyat olacak inşallah sperm çıkarsa benim için cennetten bir gün yaşamış olucam.benim ailem biliyor babam hariç eşimin aileside biliyor maşallah siz 12 senelik evlisiniz nasıl sakladınız bunca sene size sorduklarında 12 sene boyunca istemiyoruz demediniz herhalde yutturamazsınız çünkü belki biliyorlardır üzülmeyin diye ses çıkarmıyorlardır

benimde beklenen adetim bu ayın 27 si gibi ama yetiştiremezsem sağlık raporunu bi dahaki aya kalacak bizede aynı işlemler uygulanacak aynen bende şu an sadece sperm çıkmasına odaklandım sperm bulunursa zaten bebek sahibi oldum sayıcam kendimi inan valla bebekten önce spermlerin çıkması daha önemli geliyo. tabiki biliyolar ama kısmen sadece eşimin sperm sayısı düşük diye biliyolar yıllarca tedaviyi ertelediğimizide biliyolar (bu gerçek işte) bide sana çok saçma gelecek ama tüp bebek yaptıracağımıda saklıycam napıyım ailer biraz eski kafa onlara desemki eşimin testisinden sperm arayıp bulurlarsa bana transfer edecekler onlara göre olsa zaten çıkar mantığı o yüzden söyleyip moralimi bozmıcam her kafadan bises yani senin anlıyacağın donasyon felan sanıyolar tüp bebeği ne cahillik dimi eşim ilaç kullanıyo diyorum hamile kalıncada inşallah kalırımda kendiliğinden oldu diycem

hayırlısı olsun canım geç olsun ama sonucu güzel olsun kaç senedir bekliyoruz bir ay daha bekleriz.tabiki canım tek isteyimiz şimdilik bu sperm çıksın ki bebek olsun Rabbim inşallah bizler içinde yoktan var eder eşlerimizde sayılamayacak kadar çok sperm çıkar ve bebişimize kavuşuruz amin.aman canım sen nasıl istiyorsan öyle söyle zaten anlamıyorlar ki kaynanam bana diyorki sen tüpbebek yaptır sakın oğlum ameliyat olmasın sonra erkeklikten düşer tövbe ya Rabbim ben kendi kendime mi çocuk yapıcam .cahile lafmı anlatıcam yoksa kendi derdimemi yanıcam sende en iyisini yapıyorsun bazıları tüpbebeğe başka gözle bakıyorlar çocuk babasına benzemezse al başına belayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…