Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılınız.biliyorsunu ki önümüzdeki ay tüpbebek tedavisne başlıyacaktık ama ne olduysa Rabbim önümüzü çok iyi bir doktor çıkardı .doktorun ismi Cellattein peru vakıf gureba hastanesinde çalışıyor iç hastalıkları dahiliye uzmanı .size doktordan ve uyguladığı tedaviden bahsetmek istiyorum.celalaletin bey 47xxy li hastalarda tedavi uyguluyor.eşime kan tahlillerini yaptırdı ve ameliyat öncesi mikrotesede sperm çıkıp çıkmayacağını anlamak için %90 bilgi veren bir test var onu yaptırdık.bir hafta sonra sonucu çıkacak doktor değerin birazdüşük çıkacağını düşünüyor yani mikrotesede sperm çıkma şansının düşük olduğunu söyledi kan tahlillerine bakarak.ama kesin sonuç bir hafta sonra belli olacak.celalletin bey eşime bitkisel takviye kullanmasını tavsiye etti.onun haricinde iğne tedavisi uygulayacak inşallah olumlu sonuç alırız mikrotesede sperm çıkma şansını artırmaya çalışacak dualarınızı eksik etmeyin sizleri gelişmelerden haberdar edicem inşallah olumlu sonuç alırsam sizinde doktorla irtibata geçmenize yardımcı olurum

Merhaba,arkadaşlar böyle bi forumun açılması beni çok mutlu etti,derdimizi anlayacak insan bulmak çok güç...ben 27 yaşındayım üç yıllık evliyiz.eşimde de 47xxy klinefelter sendromu var ve genetik.1,5 sene önce mikrotese ameliyatı oldu emre bakırcıoğlu yaptı.Ne yazıkki hiç sperm bulunamadı .çok kötü günler geçirdik en zoruda bizim sürekli ayakta kalmak zorunda olmamız..biz destek oluyoruz çevremizdeki yakınlarımıza...eşimin sürekli ameliyat geçirmesini istemiyorum.Bitkisel bi şurup kullanıyor şuan bittiği anda test yaptırıcaz,Allah tan ümit kesilmez.Kök hücre tedavisine bel bağlamış bulunmaktayız,bu konuyla araştırma yapan ,gelişmelerden bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım öncelikle hoşgeldin kötü bir tecrübe yaşamışsınız ne yazıkki sonucunuzda kötü olmuş inşallah bundan sonra herşey sizin için daha iyi olur.peki sizin eşinizin yaşı fsh,lh,testesteron değeri kaçtı eşiniz kaç yaşında nasıl bir tedavi gördünüz bunlardan hiç bahsetmemişsiniz.canım bu dertten kurtulan arkadaşlarımız var mesela jklm şu anda bir oğlu var.birde gelincik bir kızı bir oğlu varRabbim diledikten sonra evlat sahibi oluruz yoksa elimizden gelen başka birşey olamaz.kök hücre tedavisi biraz şu anda gerçekleşmesi zor ve uzun bir süreç ama bitkisel takviye olarak eşim ibrahim saraçoğlunu kürlerini kullanıyor istersen netten bir bak aklına yatarsa sizde kullanabilirsiniz

Hoşbulduk canım.eşimin yaşı 27 ameliyat olduğunda 25 yaşındaydı,testesreronu 14, oran olarak hatırlamıyorum ama hormon testleri normaldi.önce ben ameliyata kadar hazırlandım,eşim hiç bir tedaviye ihtiyaç duyulmadan ameliyat oldu 2 saatten sonra kötü haberi verdiler bnm yumurtalarım imha edildi ,%60 demişlerdi sperm çıkma ihtimaline.Kök hücre tedavisinde bakanlıktan izin bekliyorlar dediğin gibi uzun bi süreç.şuan eşim kızılağaç yapraklarından yapılan bi şurup içiyor bi ay falan kaldı bitmesine sperm testi yaptırcaz.daha öncede bitkisel ilaçlar denedik,eşim çok isteksiz içerken onları ben de onu çok sıkmak istemiyorum.İbrahim saraçoğlunun kürlerinin faydasını gördümü eşin?İnş. hepimiz bebek sahibi oluruz o duyguyu yaşarız...

hakkınızda hayırlısı aslında eşinin yaşı küçükmüş benim bildiğim kadarıyla 47xxyli hastalarda erken yaşlarda sperm bulma şansı daha yüksekmiş demekki henüz bebiş sahibi olma zamanınız gelmemiş diye düşünmek lazım.benim eşimde Emre beyde mikrotese olacak bende senin gibi önceden hazırlanıcam ne olur ne olmaz sperm çıkarsa riske atmamak lazım.inşallah Rabbim benimde sizlerinde evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını biran evvel doldursun.inşallah eşlerimize kullandırdığımız herşey şifa olur.benim eşimde artık hiç birşey istemiyor ama biz 9 senedir ilk defa tedavi olucaz inşallah sonucu hayırlı olur..sizin yaşınız genç inşallah kök hücre biran evvel çıkar ve herkesin umudu yeşerir

Son düzenleme:

Ne zaman başlicak tedaviniz ameliyat öncesinde eşine ilaç tedavisi verdimi merak ettim.umudumuz hep var olucak.Senden de hayırlı güzel haberleri burdan alırız inş.

Ne zaman başlicak tedaviniz ameliyat öncesinde eşine ilaç tedavisi verdimi merak ettim.umudumuz hep var olucak.Senden de hayırlı güzel haberleri burdan alırız inş.

canım aslında bugün başlıyacaktı ama ilaçlarımız elimizde değildi ve eşim iş yerinden izin alamadı bu sebepten dolayı önümüzdeki aya kaldı tedavimiz.
eşime hiç ilaç vermedi doktor ama ben saraçoğlunun kürlerini kullandırıyorum 6 aydır.onun haricinde yine saraçoğlunun brokoli kürünü,lahana kürünü kullandırıyorum şifa Allah'tan inşallah Rabbim hepimize bebiş sahibi olmamızı nasip etsin

duruma göre tüp bebek yapılacak.Eşinin ilk amaliyatıysa sizin için avantaş fazla amaliyatı önermiyorlar.

bizde bu sorunla uğraşıyoruzz bizde varız rabbim hepimizin yardımcısı olsun bnde ilk öğrendiğimde tek biziz gibi hissettim ama yalnız değilmişim meğer bu sorunla uğraşan rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.

mrb arkadaşlar malesef bizimde azo sorunumuz var bizimkiside 47 xxy 3 yıl önce eşim amaliyat oldu bizim şansımızın düşük olduğunu söyledi doktor zaten öylede oldu hiç sperm bulunamadı bundan sonra yapılacak birsey yok denildi ama mevladan umut kesilmiyo biz 3 yıl hiç birsey yapmadan durduk şimdi cellaleddin hoca çıktı karsımıza çok şükür bu hafta onunla görüştük çok umut vermedi ama olumlu sonuç alanlar olduğunu söyledi bizde önce rabbimize sonra celaleddin hocaya bıraktık işimizi eşimin hormonları lh 14,96 fsh 25,27 testosterel 1,4 çıktıyani yolumuz uzun mevla hepimizin sonunu hayır etsin dert ondan derman ondan derdini veren insallah dermanınıda verecek..

hoşgeldin canım aramıza Rabbim tez elden kurtarsın inşallah.yaşınız kaç canım .benim eşimin değerleri daha ağır fsh39,lh22,testesteron 2,5 ama önümüzdeki ay tedavbiye başlıycaz kısmetse.biz hiç tedavi olmadık şimdiye kadar geçen ay bizde celalettin beye gittik bizede iğne tedavisi uygulayacaktı fakat tedavi 2 sene sürer dedi benim eşim 40 yaşında ben ilk tedavimizi olmak istiyoruz inşallah sperm çıkar eğer çıkmazsa bizde celalettin beyde tedaviye başlarız kısmet işi en azından umudumuz devam eder

hoşbulduk,iyi dileklerin için çok sağol benim yaşım 27 eşimin 33 evet bizede tedavi 2 sene sürer dedi ama celaleddin bey bize dediki sen şu an amaliyat olsan hormonlar yüksek olduğu için ihtimal sıfır yani sperm bulunamaz bence hemen amaliyat olmasanız biraz tedavi görseniz siz daha iyisini bilirsiniz ama benim eşimde 3 yıl önce oldu ihtimal düşük dediler öylede oldu zaten inşallah sizinkisi olumlu olur bizede umut olur

arkadaşlar hepimiz biliyoruzki bizim durumumuz vahim peki kök hücrede yeni gelişmeler varmı yaa birde bu kk hücreyi bekliyoruz ama sizce bize gerçekten umut olacakmı bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..

kızlar müjde bir 47xxyli arkadaşımız daha bu dertten kurtuldu sadeciğin eşinde sperm çıkmış 2 tüp sperm dondurulmuşve arkadaşımız hamile darısı hepimizin başına

ben de tam sadecik arkadaşımızı söyleyecektim, valla Allahtan ümit kesilmiyor. eşi ameliyat olmuş ve mutlu son :) sizler de ümidinizi kesmeyin, Allah yüzünüzü güldürecektir:)

Çok sevindim Allah hepimize nasip eder inş.
Biz de bugün Şişli memorıal hastanesinde Semra hanım la görüştük eşim karaağaç yapraklarından yapılma bitkisel bi ilaç kullanıyor bitmek üzere sperm testi yaptıralım dedik iyi bi hastane olsun istedik kök hücre çalışmalarından da duyduğum Semra kahramanı istedim gittik ben muayene oldum bi problem yok eşim de doktor Pazartesi muayene olucak ve sperm testi yaptırcaz kararsınız ama 2.tüp bebek denemesi yapabiliriz büyük bi ihtimalle.iki sene oldu zaman geçtikçe daha azalıyor şansımız kök hücreyi bekleyecek geçiremeyiz yıllarımızı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı...

hadi hayırlısı hakkınızda inşallah arkadaşım daha önce sperm bulnmşmuydu eşinin kllandığı ilaç kim önerdi size biraz fazla soru sordum ama eşinin hormonları nasıl biliyosun burdaki herkezin derdi ortak rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallahh

Yok daha önce sperm çıkmadı , hormonları normal, bi tanıdık önerdi ilacı bizzat kendimiz topladık ağaçtan gönderdik yapsın diye altı aydır içiyor bakalım hayırlısı neyin şifa olacağını bilemeyiz.İnş. Hepimiz bi şekilde şifa buluruz.

selam kızlar biliyorsunuz ben tedaviye başladım kısmetse çarşamba yada perşembe günü benim opu günüm eşimde mikrotese olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde sperm çıkar bende sizlere umut olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…