- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
-
Merhaba,arkadaşlar böyle bi forumun açılması beni çok mutlu etti,derdimizi anlayacak insan bulmak çok güç...ben 27 yaşındayım üç yıllık evliyiz.eşimde de 47xxy klinefelter sendromu var ve genetik.1,5 sene önce mikrotese ameliyatı oldu emre bakırcıoğlu yaptı.Ne yazıkki hiç sperm bulunamadı .çok kötü günler geçirdik en zoruda bizim sürekli ayakta kalmak zorunda olmamız..biz destek oluyoruz çevremizdeki yakınlarımıza...eşimin sürekli ameliyat geçirmesini istemiyorum.Bitkisel bi şurup kullanıyor şuan bittiği anda test yaptırıcaz,Allah tan ümit kesilmez.Kök hücre tedavisine bel bağlamış bulunmaktayız,bu konuyla araştırma yapan ,gelişmelerden bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım öncelikle hoşgeldin kötü bir tecrübe yaşamışsınız ne yazıkki sonucunuzda kötü olmuş inşallah bundan sonra herşey sizin için daha iyi olur.peki sizin eşinizin yaşı fsh,lh,testesteron değeri kaçtı eşiniz kaç yaşında nasıl bir tedavi gördünüz bunlardan hiç bahsetmemişsiniz.canım bu dertten kurtulanarkadaşlarımız var mesela jklm şu anda bir oğlu var.birde gelincik bir kızı bir oğlu var Rabbim diledikten sonra evlat sahibi oluruz yoksa elimizden gelen başka birşey olamaz.kök hücre tedavisi biraz şu anda gerçekleşmesi zor ve uzun bir süreç ama bitkisel takviye olarak eşim ibrahim saraçoğlunu kürlerini kullanıyor istersen netten bir bak aklına yatarsa sizde kullanabilirsiniz
Hoşbulduk canım.eşimin yaşı 27 ameliyat olduğunda 25 yaşındaydı,testesreronu 14, oran olarak hatırlamıyorum ama hormon testleri normaldi.önce ben ameliyata kadar hazırlandım,eşim hiç bir tedaviye ihtiyaç duyulmadan ameliyat oldu 2 saatten sonra kötü haberi verdiler bnm yumurtalarım imha edildi ,%60 demişlerdi sperm çıkma ihtimaline.Kök hücre tedavisinde bakanlıktan izin bekliyorlar dediğin gibi uzun bi süreç.şuan eşim kızılağaç yapraklarından yapılan bi şurup içiyor bi ay falan kaldı bitmesine sperm testi yaptırcaz.daha öncede bitkisel ilaçlar denedik,eşim çok isteksiz içerken onları ben de onu çok sıkmak istemiyorum.İbrahim saraçoğlunun kürlerinin faydasını gördümü eşin?İnş. hepimiz bebek sahibi oluruz o duyguyu yaşarız...
hakkınızda hayırlısı aslında eşinin yaşı küçükmüş benim bildiğim kadarıyla 47xxyli hastalarda erken yaşlarda sperm bulma şansı daha yüksekmiş demekki henüz bebiş sahibi olma zamanınız gelmemiş diye düşünmek lazım.benim eşimde Emre beyde mikrotese olacak bende senin gibi önceden hazırlanıcam ne olur ne olmaz sperm çıkarsa riske atmamak lazım.inşallah Rabbim benimde sizlerinde evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını biran evvel doldursun.inşallah eşlerimize kullandırdığımız herşey şifa olur.benim eşimde artık hiç birşey istemiyor ama biz 9 senedir ilk defa tedavi olucaz inşallah sonucu hayırlı olur..sizin yaşınız genç inşallah kök hücre biran evvel çıkar ve herkesin umudu yeşerir
Ne zaman başlicak tedaviniz ameliyat öncesinde eşine ilaç tedavisi verdimi merak ettim.umudumuz hep var olucak.Senden de hayırlı güzel haberleri burdan alırız inş.
Melissaa arkadaşım çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm: bizde sanıyordukki Türkiye'de ilk biz varız böyle bir sendronomu olan diyorduk....İnşallah senin de benimde çocumuz birgün olacaktır....Duacıyız...benim eşimde bu sene işte Ağustos sonu tahlil sonuçları var çıkacak kromozom tahlilleri, ona göre TESE yapılıp yapılmayacağı belli olacakmış, en fazla kaç defa TESE olunabiliniyor? birde eşimde olacağı için tedavi kaç saat sürüyor ve sancılı oluyormu ? eşime söyliyeceğim çünkü biraz korkuyor :)
hakkınızda hayırlısı aslında eşinin yaşı küçükmüş benim bildiğim kadarıyla 47xxyli hastalarda erken yaşlarda sperm bulma şansı daha yüksekmiş demekki henüz bebiş sahibi olma zamanınız gelmemiş diye düşünmek lazım.benim eşimde Emre beyde mikrotese olacak bende senin gibi önceden hazırlanıcam ne olur ne olmaz sperm çıkarsa riske atmamak lazım.inşallah Rabbim benimde sizlerinde evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını biran evvel doldursun.inşallah eşlerimize kullandırdığımız herşey şifa olur.benim eşimde artık hiç birşey istemiyor ama biz 9 senedir ilk defa tedavi olucaz inşallah sonucu hayırlı olur..sizin yaşınız genç inşallah kök hücre biran evvel çıkar ve herkesin umudu yeşerir
hoşgeldin canım aramıza Rabbim tez elden kurtarsın inşallah.yaşınız kaç canım .benim eşimin değerleri daha ağır fsh39,lh22,testesteron 2,5 ama önümüzdeki ay tedavbiye başlıycaz kısmetse.biz hiç tedavi olmadık şimdiye kadar geçen ay bizde celalettin beye gittik bizede iğne tedavisi uygulayacaktı fakat tedavi 2 sene sürer dedi benim eşim 40 yaşında ben ilk tedavimizi olmak istiyoruz inşallah sperm çıkar eğer çıkmazsa bizde celalettin beyde tedaviye başlarız kısmet işi en azından umudumuz devam edermrb arkadaşlar malesef bizimde azo sorunumuz var bizimkiside 47 xxy 3 yıl önce eşim amaliyat oldu bizim şansımızın düşük olduğunu söyledi doktor zaten öylede oldu hiç sperm bulunamadı bundan sonra yapılacak birsey yok denildi ama mevladan umut kesilmiyo biz 3 yıl hiç birsey yapmadan durduk şimdi cellaleddin hoca çıktı karsımıza çok şükür bu hafta onunla görüştük çok umut vermedi ama olumlu sonuç alanlar olduğunu söyledi bizde önce rabbimize sonra celaleddin hocaya bıraktık işimizi eşimin hormonları lh 14,96 fsh 25,27 testosterel 1,4 çıktıyani yolumuz uzun mevla hepimizin sonunu hayır etsin dert ondan derman ondan derdini veren insallah dermanınıda verecek..
hoşgeldin canım aramıza Rabbim tez elden kurtarsın inşallah.yaşınız kaç canım .benim eşimin değerleri daha ağır fsh39,lh22,testesteron 2,5 ama önümüzdeki ay tedavbiye başlıycaz kısmetse.biz hiç tedavi olmadık şimdiye kadar geçen ay bizde celalettin beye gittik bizede iğne tedavisi uygulayacaktı fakat tedavi 2 sene sürer dedi benim eşim 40 yaşında ben ilk tedavimizi olmak istiyoruz inşallah sperm çıkar eğer çıkmazsa bizde celalettin beyde tedaviye başlarız kısmet işi en azından umudumuz devam eder
kızlar müjde bir 47xxyli arkadaşımız daha bu dertten kurtuldu sadeciğin eşinde sperm çıkmış 2 tüp sperm dondurulmuşve arkadaşımız hamile darısı hepimizin başına
Çok sevindim Allah hepimize nasip eder inş.
Biz de bugün Şişli memorıal hastanesinde Semra hanım la görüştük eşim karaağaç yapraklarından yapılma bitkisel bi ilaç kullanıyor bitmek üzere sperm testi yaptıralım dedik iyi bi hastane olsun istedik kök hücre çalışmalarından da duyduğum Semra kahramanı istedim gittik ben muayene oldum bi problem yok eşim de doktor Pazartesi muayene olucak ve sperm testi yaptırcaz kararsınız ama 2.tüp bebek denemesi yapabiliriz büyük bi ihtimalle.iki sene oldu zaman geçtikçe daha azalıyor şansımız kök hücreyi bekleyecek geçiremeyiz yıllarımızı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı...
hadi hayırlısı hakkınızda inşallah arkadaşım daha önce sperm bulnmşmuydu eşinin kllandığı ilaç kim önerdi size biraz fazla soru sordum ama eşinin hormonları nasıl biliyosun burdaki herkezin derdi ortak rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?