selam kızlar biliyorsunuz ben tedaviye başladım kısmetse çarşamba yada perşembe günü benim opu günüm eşimde mikrotese olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde sperm çıkar bende sizlere umut olurum
sağol canım allah razı olsun inşallah rabbimin mucizesini yaşarız bu arada tese günümüz perşembe güzel haberlerle gelirim inşallah sizede umut olurumcanım allah yardımcın olwsun inşaallah herşey yolunda gider.spermcikler çıkar sende bebişine kavuşursun
canımm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli inşaallah kucağına al veren rabbim 1 taneylede veriyoselam arkadaşlar bende sizlerden biriyim.eşim 47 xxy li.umutta tese oldu sperm bulundu şuan 2 aylık hamileyim..benden opu günü 1 yumurta bulundu.eşimden sperm bulunduğuna sevindik ama benden 1 yumurta bulunduğuna üzülmüştük ama o 1 yumurta döllendi çok şükür şimdi bebeğim benimle beraber.sizden istediğim sakın umudunuzu yitirmeyin ben hamile kalabiliyosam sizde kalabilirsiniz..dualarım sizinle inanın..
selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim.eşim 47 xxy li.umutta tese oldu sperm bulundu şuan 2 aylık hamileyim..benden opu günü 1 yumurta bulundu.eşimden sperm bulunduğuna sevindik ama benden 1 yumurta bulunduğuna üzülmüştük ama o 1 yumurta döllendi çok şükür şimdi bebeğim benimle beraber.sizden istediğim sakın umudunuzu yitirmeyin ben hamile kalabiliyosam sizde kalabilirsiniz..dualarım sizinle inanın..
selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim.eşim 47 xxy li.umutta tese oldu sperm bulundu şuan 2 aylık hamileyim..benden opu günü 1 yumurta bulundu.eşimden sperm bulunduğuna sevindik ama benden 1 yumurta bulunduğuna üzülmüştük ama o 1 yumurta döllendi çok şükür şimdi bebeğim benimle beraber.sizden istediğim sakın umudunuzu yitirmeyin ben hamile kalabiliyosam sizde kalabilirsiniz..dualarım sizinle inanın..
Sadecik arkadasim ben burdan ozel mesaj nasil yaziliyo bilmiyorum benim esimde klinefelter sendromu,seninle konusmak istiyorum nasil ulasabilirim?msn adresini yazar misin?
selam arkadaşlar nasılsınızkusura bakmayın kızlar kendimden haber vermek için biraz geç kaldım .çünkü henüz yeni yeni kendimi toparlamaya başladım .belki şimdi şaşırabilirsiniz çünkü eski kullanıcı adım vck idi hatırlatmak istedim bilmeyenler için.şimdi kısaca özetliyeyim durumumuzu biliyorsunuz ben 23 şubatta tüpbebek tedavisine başladım ve eşim 47xxyli olduğu için benim opu günüm eşim mikrotese olacaktı sperm çıkarsa tedavim devam edecekti çıkmazsa tedavim iptal olacaktı .7martta benim opum olacağı gün eşim mikrotese oldu 2 saatten fazla sürdü operasyonu ben sperm çıkmadığı için çok üzülmüştüm keşke hiç eşim bıçak altına yatmasaydı zaten sonucu belliydi her gittiğimiz doktor boşuna tedavi olmayın ,sizin paranızı almak için tüpbebek yapalım diyorlar yada başkasının spermini kullanıcaklar sizi kandıracaklar diyordu gittiğimiz doktorlar.ben her duyduğum olumsuz söze kulaklarımı tıkamış ve çevremdeki ve birçok topikteki arkadaşlarımın dualarıyla bu yola girdim .şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürdü saaatlerce beklenen bekleyişin ardından 9 senenin mükafatını Rabbim nasip etmişti eşimde sperm çıkmış ve 2 tüpte sperm dondurtmuştuk.buraya kadar herşey güzel ama yine olumsuzluklar peşimi bırakmamıştı .ben tüpbebek tedavisine başlamadan önce doktorum bende miyom olduğunu fakat şimdilik ameliyata gerek olmadığını eşimde sperm çıkarsa ameliyat olacağımı söylemişti. eşimde sperm çıktı benim 11 yumurtamdan 6 tanesi döllendi ama ne yazıkki transferim gerçekleşmedi.donduruldu bebişlerim.daha sonra ameliyat için doktor araştırdım kendi doktorum 6800tl fiyat çıkardı gittiğim diğer doktor 5000tl istedi çok yüksek bir fiyat tı. başka doktor araştırırken bir prof buldum ve ne yazıkki bana acı gerçeği söyledi sendeki miyom çok büyümüş rahminden daha büyük ameliyat ettiğimiz zaman Allah korusun fazla kanamaya sebep olur ve rahmi almak zorunda bile kalabiliriz dedi.ben moralmen çökmüş durumdayım tam azoyu yendik derken şimdi miyomu yenmeye çalışıyorum .şimdilik soğan suyu ve bir kaç değişik kür kullanıyorum belki miyom küçülür ve inşallah kendiliğinden yok olur.dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebişlerime kavuşurum .Rabbim benim yaşadığım mutluluğu kat ve kat fazlasıyla size yaşatsın inşallah hepimizin sonu hamiş olsun amin
selam arkadaşlar nasılsınızkusura bakmayın kızlar kendimden haber vermek için biraz geç kaldım .çünkü henüz yeni yeni kendimi toparlamaya başladım .belki şimdi şaşırabilirsiniz çünkü eski kullanıcı adım vck idi hatırlatmak istedim bilmeyenler için.şimdi kısaca özetliyeyim durumumuzu biliyorsunuz ben 23 şubatta tüpbebek tedavisine başladım ve eşim 47xxyli olduğu için benim opu günüm eşim mikrotese olacaktı sperm çıkarsa tedavim devam edecekti çıkmazsa tedavim iptal olacaktı .7martta benim opum olacağı gün eşim mikrotese oldu 2 saatten fazla sürdü operasyonu ben sperm çıkmadığı için çok üzülmüştüm keşke hiç eşim bıçak altına yatmasaydı zaten sonucu belliydi her gittiğimiz doktor boşuna tedavi olmayın ,sizin paranızı almak için tüpbebek yapalım diyorlar yada başkasının spermini kullanıcaklar sizi kandıracaklar diyordu gittiğimiz doktorlar.ben her duyduğum olumsuz söze kulaklarımı tıkamış ve çevremdeki ve birçok topikteki arkadaşlarımın dualarıyla bu yola girdim .şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürdü saaatlerce beklenen bekleyişin ardından 9 senenin mükafatını Rabbim nasip etmişti eşimde sperm çıkmış ve 2 tüpte sperm dondurtmuştuk.buraya kadar herşey güzel ama yine olumsuzluklar peşimi bırakmamıştı .ben tüpbebek tedavisine başlamadan önce doktorum bende miyom olduğunu fakat şimdilik ameliyata gerek olmadığını eşimde sperm çıkarsa ameliyat olacağımı söylemişti. eşimde sperm çıktı benim 11 yumurtamdan 6 tanesi döllendi ama ne yazıkki transferim gerçekleşmedi.donduruldu bebişlerim.daha sonra ameliyat için doktor araştırdım kendi doktorum 6800tl fiyat çıkardı gittiğim diğer doktor 5000tl istedi çok yüksek bir fiyat tı. başka doktor araştırırken bir prof buldum ve ne yazıkki bana acı gerçeği söyledi sendeki miyom çok büyümüş rahminden daha büyük ameliyat ettiğimiz zaman Allah korusun fazla kanamaya sebep olur ve rahmi almak zorunda bile kalabiliriz dedi.ben moralmen çökmüş durumdayım tam azoyu yendik derken şimdi miyomu yenmeye çalışıyorum .şimdilik soğan suyu ve bir kaç değişik kür kullanıyorum belki miyom küçülür ve inşallah kendiliğinden yok olur.dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebişlerime kavuşurum .Rabbim benim yaşadığım mutluluğu kat ve kat fazlasıyla size yaşatsın inşallah hepimizin sonu hamiş olsun amin
evet canım azolular topiğine takılıyorum dediğin gibi çok mücadele verdim şükürler olsun mükafatımı aldımEsin ve sen kac yasindasiniz?Cok afedersin ama esinin testisleri kucuk muydu?Mesela benim esiminkinin buyuklukleri findik buyuklugunde ve fsh lh yuksek testosteron dusuk,bende Allah nasip ederse yazin turkiyeye gelip emre beye gitmek istiyorum,memnun kaldiniz mi?Ne kadar odeme yaptiniz,pgt yapildi mi yani genetik oldugu icin bebege gecme riski var ya.Kisaca hikayeni anlatirsan detayli cok yardimci ve umut olursun rabbim bebeginizi saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah,mutlaka cok iyi kisiler olmalisiniz bir tek yumurtayla hamilelik,darisi bu derdi cekenlerin diger tum arkadaslarin basina,bende ve biliyorum ki onlarda bunu yasamak istiyolar Allahim kimseyi mahrum birakmasin,en yakin zamanda istehen herkesin kucagi dolsun INSALLAHHHH,ne diyebilirimki baska,ogrwndigimiz gunden itibarwn resmen hayatimiz degisti hicbisey bana mutluluk ,tat vermiyo yine en iyisini Allah bilir hayirlisini hayirli zamanda nasip etsinDiger hamile olan bi akadas daha vardi o da detayli anlatirsa cok iyi olur,birde NURUSIMA81 adkadasim ben seni "esi azospermli olanlar burda dertleselim topigindende takip ediyorum lutfen hic ama hic uzulme Allah yasaymayacagi seyin hayalini kurdurmazmis sen o kadar zorluklari atlattiktan sonra Sana nasip edicek icime oyle doguyor,yeterki birazcik kalmisken pes etme ve Allaha guven tevekkul et..Iyi bi kadin dogumcu bul arkana bakmadan yoluna devam et..sen sadecik ve diger arkadaslar umutlarimizsiniz bizim...Yolunuz acik olsun..
çok teşekkür ederim birtanem evet sperm çıkması hepimizi çok mutlu etti bir mucizeydi şükürler olsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.inşallah canım Rabbim büyük inşallah miyomdanda kurtulurum bebeişim için elimden gelen herşey yapıcam Rabbimin izniylecanım öncelikle geçmiş olsun eşinden sperm çıktığını okuduğumda çok sevindim bu müjdeyle hepimize umut oldun ama miyom çıktığına çok üzüldüm sabret bizim durumumuzda sperm çıkması da imkansızdı ama çok şükür rabbimin izniyle siz bu mucizeyi yaşadınız inş miyomuda yener rabbimin izniyle hamiş olursun
maalesef üzücü bir durum demmeki sınavım bitmemiş Rabbim daha büyüğünden esirgesin bugünümüzü aratmasın derdini veren mevlam dermanınıda verir inşallahBunu duyduguma cok uzuldum... ama sikma canini... insallah bunuda asacaksin ve bebisine kavusacaksin...
kızlar nerdesiniz kimse uğramıyo heralde 29unda takılı kalmış sayfa
neler yapıyosunuz
bizde en son fish testinde yüzde 90 haploit hücreler çıktı genetik oldunluğunu tamamlamış dr.büyük ihtimal teasede bulutruz kuyruklularını diyor
bilgisi olan varmı
bişey yazın .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?