selam arkadaşım çok şükür sen yendin insallah rabbim bizede yasatır senin eşin kaç kere amaliyat oldu nasıl tedaviler gördünüz benim eşim 3 yıl önce oldu birsey bulunamadı allah nasip ederse birbuçuk sene sonra yeniden olacak amaliyat mevlam hepimizin yardımcısı olsun
uzun bir aradan sonra yine merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ben mart ayında tedavideydim eşimde sperm bulundu embriyo oluştu fakat transferim gerçekleşmedi bendeki miyom dolayısıyla .geçen hafta cuma günü doktorumla görüşmeye gittim bir takım bitkisel kürler kullandığımı ve miyomumun küçüldüğünü söyledim ben transferim yapılsın istiyorum dedim.kendiside kabul etti bu ay dondurulmuş tedavisiyle tekrar bebişim için mücadeleye başlıyorum.kırmızı kart yemeyi bekliyorum inşallah biran evvel olurda bende tedavime başlarım ve hayırlısıyla hamiş kalır bebişlerime kavuşurum .dualarınızı eksik etmeyin bugün başlayan üçaylar hürmetine Rabbim hepimizin gönüllerimizin hayırlı muratlarını versin inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalır evlatlarımıza kavuşuruz amin
amiiinnn canımmm . nasılsın iyimisin bugun keyfın nasılll?
iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun her geçen zaman beni bebişlerime yaklaştırıyor
bunu düşünüyorum ve bütün olumsuzlukları bir köşeye bırakmaya çalışıyorum yoksa hayat çekilmez bir hal alıyor
birde yarın anneler günü ben bebişlerimle konuştum bana en güzel hediyeyi verecekler teyzesi dualarını eksik etme
ayy cok sevındım canım benım ıyı olmana. ınsallah deıdıgın gıbı yarın anneler gunu ınsallah hepımız guzel haberler alırız
merhaba kader arkadaşlarım sadecik yaşadıklarını anlatarak bize tekrar umut oldugun için çok saol canm bebişini hayrlısıyla kucagına alırsın inşallahhhh.biz bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz allahın izniyle umarım herşey yolunda gider buarada nurusimada başlıcak inşallah rabbim yüzümüzü güldürür dualarınızı esirgemeyin bizlerden.
amiiinnn canımmm . nasılsın iyimisin bugun keyfın nasılll?
uzun bir aradan sonra yine merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ben mart ayında tedavideydim eşimde sperm bulundu embriyo oluştu fakat transferim gerçekleşmedi bendeki miyom dolayısıyla .geçen hafta cuma günü doktorumla görüşmeye gittim bir takım bitkisel kürler kullandığımı ve miyomumun küçüldüğünü söyledim ben transferim yapılsın istiyorum dedim.kendiside kabul etti bu ay dondurulmuş tedavisiyle tekrar bebişim için mücadeleye başlıyorum.kırmızı kart yemeyi bekliyorum inşallah biran evvel olurda bende tedavime başlarım ve hayırlısıyla hamiş kalır bebişlerime kavuşurum .dualarınızı eksik etmeyin bugün başlayan üçaylar hürmetine Rabbim hepimizin gönüllerimizin hayırlı muratlarını versin inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalır evlatlarımıza kavuşuruz amin
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun bugün tedavimin 3. günü 8 haziranda kontrolüm var herşey yolundaysa embriyoları çözecekler inşallah sağlıklı çözünür ve sıkı sıkı tutunurlar çok korkuyorum kötü bir şey olmasından inşallah sıkıntılarım son bulur bende 9 senenin ardından bebişime kavuşurum .Rabbim hepimize biran evvel hamiş olmayı nasip etsin inşallahcanım benim miyomun küçüldüğüne çok sevindim inş transferin olur güzel haberler verirsin du ediyorum inş hepimiz hamiş oluruz
amin canım ALLAH razı olsun inşallah bende senin gibi ilk tedavimde hamiş olurum Rabbim sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin darısı bana ve isteyen herkesin başına olsun aminrabbim yardımcın olsun en kısa zamanda göbişini doldursun canım
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun bugün tedavimin 3. günü 8 haziranda kontrolüm var herşey yolundaysa embriyoları çözecekler inşallah sağlıklı çözünür ve sıkı sıkı tutunurlar çok korkuyorum kötü bir şey olmasından inşallah sıkıntılarım son bulur bende 9 senenin ardından bebişime kavuşurum .Rabbim hepimize biran evvel hamiş olmayı nasip etsin inşallah
amin canım ALLAH razı olsun inşallah bende senin gibi ilk tedavimde hamiş olurum Rabbim sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin darısı bana ve isteyen herkesin başına olsun amin
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun çok heyecanlıyım yarın kontrolüm var inşallah bebişlerimde sağlıklı çözünürler Rabbim sizlere yaşattığı mucizeyi şimdide bana yaşatır amin.rabbım yardımcın olsun tatlım haydi insallah su gibi geçsin hersey...
hoşgeldin canım Rabbim yardımcınız olsun benim eşimde bulunduMerhaba kader arkadaşlarım , biz tedavideyiz Eşimle şuan bu gece çatlatma iğnesini uygulicaz.Eşimde Çarşamba saat 8de ameliyata giricek.Lütfen ben ve eşim ümit için dua edermisiniz.Allah ım hepimize yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?