Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar ben bu illeti yendim bana bebek durmaz 2 2buçuk aylıkken düşüyor dediler ama çok şükür bebeğim benimle inş rabbim yüzünüde gösterr kucağıma almayıda nasip eder

selam arkadaşım çok şükür sen yendin insallah rabbim bizede yasatır senin eşin kaç kere amaliyat oldu nasıl tedaviler gördünüz benim eşim 3 yıl önce oldu birsey bulunamadı allah nasip ederse birbuçuk sene sonra yeniden olacak amaliyat mevlam hepimizin yardımcısı olsun

selam canım rabbim herkese nasip etsin.eşim 1 kez ameliyat oldu umut tüp bebekte oldu benim hiç umudum yoktu bana eşin tese olduktan sonra seni opuya alıcaz dediler gercekten hiç opuya alınacağımıu düşünmemiştim ama çok şükür sperm bulundu 2 tüp donduruldu benden opuda sadece 1 yumurta toplandı ama çok şükür o bir yumurtamla hamileyim şuanda cannım.eşim 3 ay hap kullandı emre bey verdi sonra ben adet oldum iğnelere falan sonra tese işte falan canım

merhaba kader arkadaşlarım sadecik yaşadıklarını anlatarak bize tekrar umut oldugun için çok saol canm bebişini hayrlısıyla kucagına alırsın inşallahhhh.biz bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz allahın izniyle umarım herşey yolunda gider buarada nurusimada başlıcak inşallah rabbim yüzümüzü güldürür dualarınızı esirgemeyin bizlerden.

uzun bir aradan sonra yine merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ben mart ayında tedavideydim eşimde sperm bulundu embriyo oluştu fakat transferim gerçekleşmedi bendeki miyom dolayısıyla .geçen hafta cuma günü doktorumla görüşmeye gittim bir takım bitkisel kürler kullandığımı ve miyomumun küçüldüğünü söyledim ben transferim yapılsın istiyorum dedim.kendiside kabul etti bu ay dondurulmuş tedavisiyle tekrar bebişim için mücadeleye başlıyorum.kırmızı kart yemeyi bekliyorum inşallah biran evvel olurda bende tedavime başlarım ve hayırlısıyla hamiş kalır bebişlerime kavuşurum .dualarınızı eksik etmeyin bugün başlayan üçaylar hürmetine Rabbim hepimizin gönüllerimizin hayırlı muratlarını versin inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalır evlatlarımıza kavuşuruz amin

amiiinnn canımmm . nasılsın iyimisin bugun keyfın nasılll?

amiiinnn canımmm . nasılsın iyimisin bugun keyfın nasılll?

iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun her geçen zaman beni bebişlerime yaklaştırıyor
bunu düşünüyorum ve bütün olumsuzlukları bir köşeye bırakmaya çalışıyorum yoksa hayat çekilmez bir hal alıyor
birde yarın anneler günü ben bebişlerimle konuştum bana en güzel hediyeyi verecekler teyzesi dualarını eksik etme

ayy cok sevındım canım benım ıyı olmana. ınsallah deıdıgın gıbı yarın anneler gunu ınsallah hepımız guzel haberler alırız

çok sağol canım ben bu illeti yendim herkesin olmaz dediği hatta tüp bebek tedavisindeyken bile diğer doktorların olmaz yazık boşa paranızı harcamayı dediği bu illeti yendim rabbim ol dedikten sonra gerisi boş rabbimden isteyin doktorlar aracı olsun her merak ettiğinizi sorun cevaplarım hiç çekinmeyin size keşke yardımcı olabilsem ama sadece yaşadıklarımı anlatmak geliyor elimden ama inanın bol bol dua ediyorum neolur umudunuzu yitirmeyin olacak eminim olacak sizinde olacak benim oldu demekki oluyor bana 2 2buçuk aylıkken düşüyor 47 xxyli sorun olunca durmuyor bebekler dediler burada.çok zor günler geçirdim korkuyla ama çok şükür bebeğim benimle rabbim herkese nasip etsin

canım benim miyomun küçüldüğüne çok sevindim inş transferin olur güzel haberler verirsin du ediyorum inş hepimiz hamiş oluruz

Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar

sizin eşlerinizde sanırım problem benımde kendım sahibiyim.. 47xxx mozaik kromozana sahibim..düşüklerim oldu.(cinsiyetleri erkek).. eşimde Allaha sukur bişey çıkmadı..

genetikçi doktor bendeki bozukluk doğacak çocuguma %51 geçecek dedi..(2 defa test yapıldı karyotip doktorda inanamadı neyse hakkımda hayırlısı olsun) normal yolla hamile kalsan düşer yine dedi ve eğer düşmezse sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi.. pgtyi önerdi..

bende kısmetse haziran adetımı beklıyorum tedavi için.. pgt ile tüp bebek yaptırcaz insallah sağlıklı embriyolarım bulunur ve tutunurlar bana..hakkınmda hayırlısı olsun bu 3 aylar hürmetine

canım benim miyomun küçüldüğüne çok sevindim inş transferin olur güzel haberler verirsin du ediyorum inş hepimiz hamiş oluruz
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun bugün tedavimin 3. günü 8 haziranda kontrolüm var herşey yolundaysa embriyoları çözecekler inşallah sağlıklı çözünür ve sıkı sıkı tutunurlar çok korkuyorum kötü bir şey olmasından inşallah sıkıntılarım son bulur bende 9 senenin ardından bebişime kavuşurum .Rabbim hepimize biran evvel hamiş olmayı nasip etsin inşallah
rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda göbişini doldursun canım
amin canım ALLAH razı olsun inşallah bende senin gibi ilk tedavimde hamiş olurum Rabbim sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin darısı bana ve isteyen herkesin başına olsun amin

rabbım yardımcın olsun tatlım haydi insallah su gibi geçsin hersey...

rabbım yardımcın olsun tatlım haydi insallah su gibi geçsin hersey...
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun çok heyecanlıyım yarın kontrolüm var inşallah bebişlerimde sağlıklı çözünürler Rabbim sizlere yaşattığı mucizeyi şimdide bana yaşatır amin.
canım sen nasılsın bebişinin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah Rabbim sizleri nazarlardan korusun

Merhaba kader arkadaşlarım , biz tedavideyiz Eşimle şuan bu gece çatlatma iğnesini uygulicaz.Eşimde Çarşamba saat 8de ameliyata giricek.Lütfen ben ve eşim ümit için dua edermisiniz.Allah ım hepimize yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin..

hoşgeldin canım Rabbim yardımcınız olsun benim eşimde bulundu darısı başınıza olsun inşallah yarın sizin için dua edicem Rabbim güldürsün yüzünüzü inşallah bebeğine kavuşursun amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…