Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizden sperm bulundumu gelişmeleri yazarsanız seviniriz.hakkınızda hayırlısı olsun

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah

canım benim transfer yapılacağına çok sevindim inş bize güzel haberler verirsin rabbim yardımcınız olsun

eşinizden sperm bulundumu gelişmeleri yazarsanız seviniriz.hakkınızda hayırlısı olsun

Eşimde sperm çıkmadı yine olmadı üçüncü bi ameliyat şansıda yok artık kök hücre tedavisini beklicez, uzun bi süre bu konuyu kapattık

Yine sperm çıkmadı üçüncü bi ameiyat şansıda yok artık, kök hücre tedavisini beklicez.Uzun bi süre kapattık bu konuyu..

ne diyeceğimi bilemiyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim benim tek şansım sperm bulundu rabbime çok şükür.ama çıkmasaydı da hakkımızda hayırlsıı buymuş demekten başka yapacağımız yoktu.sizinde hakkınızda hayırlısı buymuş.emre bey tese ameliyatına girmeden önce hayata tek pencereden bakmayın demişti hala unutmadım onun o sözleriini.doğru hayata sadeve tek bi penceren bakmamak lazım canım..

Arkadaslar bizde memorial hastanesinde tedaviye basladik... esim hap ve igne kullaniyo.. haftaya tekrar kan tahlili yapilacak ve micro tese tarihini belirliyecez.. bu yollardan gelmis gecmis olan arkadaslarim bize ne gibi onerileriniz vardir acaba?

Aminn... insallah hersey yolundadir... =)

Arkadaslar bizde memorial hastanesinde tedaviye basladik... esim hap ve igne kullaniyo.. haftaya tekrar kan tahlili yapilacak ve micro tese tarihini belirliyecez.. bu yollardan gelmis gecmis olan arkadaslarim bize ne gibi onerileriniz vardir acaba?

merhaba bizde memorialda bsladık tedaviye igne ilaç vs. verdiler kullanıyoruz 2 ay sonra tekrar gidecez ... eşim azospermi çıktı önce 4 sperm bulundu sonra 0 cıktı fakat genetik testler temiz cıktı ... sizdeki sperm sayısı ve durumunuz nedir ... dr. un verdiği ilaçlar dısında bitkiseller kullnıyoruz . gecmıs olsun

canım maalesef negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah bir daha ki sefere Rabbim nasip eder çok zor bir sınavmış

canım benim çok üzüldüm inş rabbim bi dahaki denemenizde nasip eder canını sıkma düşünmemeye çalış kendini başka şeylerle meşgul et inş rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder

canım maalesef negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah bir daha ki sefere Rabbim nasip eder çok zor bir sınavmış

Gecmis olsun arkadasim... bunu duyduguma cok uzuldum ama allahtan umut kesilmez.. sen yinede uzmemeye calis o tatli canini...

Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak insallah...

Benim esim klinefelter hastasi (genetik) oldugu icin sperm sayisi her testde sifir cikti. Biz bitkisel hic bi urun kullanmiyoruz sadece saglikli beslenmeye ve spor yapmaya ozen gosteriyoruz.

Esimin son kan tahlilleri istedigimiz gibi cikti... esim micro tese ye hazirmis ve simdi beni hazirlamak amacli ilac lar verdiler. Ve kismetse 1 aya kalmaz tedavimizi tamamlariz ve bebegim duser gobisime.. =)

amin canım sağol Allah razı olsun.canım şimdi benim genetik testlerim yapılıyor doktorum istedi inşallah sonuçlarımda temiz çıkar biran evvel yeni tedavime başlar bebeğime kavuşurum Rabbim isteyen ve bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Gecmis olsun arkadasim... bunu duyduguma cok uzuldum ama allahtan umut kesilmez.. sen yinede uzmemeye calis o tatli canini...

Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak insallah...
çok teşekkür ederim canım aynen Allah'tan umut kesmiyorum demek ki vakti değilmiş inşallah yeni tedavimde bebişlerime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin

canım zaten kliniferterlilerde hiç sperm çıkışı olmuyor ama mikrotese sonucu sperm bulunanlar çok var.mesela jklm(oğlu var),gelincik(1kızı 1 oğlu var),cansuyum,sadecik(hamile kızı olacak),benim eşim,sserra (dışgebelik)şimdilik aklıma gelenler bunlar .inşallah en yakın zamanda bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz Rabbimin hazineleri sonsuz bu mübarek ramazan ayı hatırına gelecek ramazanda hepimizin bebişleri kucağımızda olsun inşallah

Arkadaslar aranizda lucrin ignesini kullanan var mi... benim istahimi acti... igneyi yaptigim gun yedikce yiyesim geliyor.. durmak nedir bilmiyorum... sizede boyle oldu mu acaba?=)

insallah mıracle hersey gönlünüzce olur güzel haberlerle dönersiniz insallah bizde mıcro tese olucaz agustos sonu eylul bası gibi şimdilik ilaç ve bitkiselleri kullanmaya devam edıyoruz . Allahım bu mubarek günde umarım yardımcımız olur . fsh - lh- e2 - testosteron gibi tahlıller istedilermi sizden de nasıl sonucları ... gecmıs olsun tekrardan

Amin rabbim hepimize olumlu sonuclar almayi nasip etsin.... siz hangi hastanede tedavi goruyorsunuz? Esimin ilaclara baslamadan once yaptirdigi tahlil sonuclari soyleydi: testostrone: 2 LH: 22 FSH:27 estradiol: 32
Simdi (ilac kullandiktan sonra) testostrone 3 un ustunde LH ve FSH de hatirlamiyorum.

tedaviniz hayırlı olsun bol bol sperm bulunur inş.biz bitkisel kullanmadık daha doğrusu eşime kullandırtamadım bunun tadı kötü bunun tadı acı deyip hiç kullnamadı.hatta bayağı bi para verip aktara macun yaptırmıştık ama para çöpe gitti asla yemedi..sadece emre bey bir hap verdi 3 ay onu kullandı ve devamlı testosteronuna baktırdık devamlı sonucumuzu faksladık doktorumuza.rabbim herkesin yüzünü güldürsün herkesi çok iyi anlıyorum..ama inanın şimdi kızım tekmeledikce hareket ettikçe o günlerin acısı geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…