Merhaba kader arkadaşlarım , biz tedavideyiz Eşimle şuan bu gece çatlatma iğnesini uygulicaz.Eşimde Çarşamba saat 8de ameliyata giricek.Lütfen ben ve eşim ümit için dua edermisiniz.Allah ım hepimize yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin..
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah
eşinizden sperm bulundumu gelişmeleri yazarsanız seviniriz.hakkınızda hayırlısı olsun
eşinizden sperm bulundumu gelişmeleri yazarsanız seviniriz.hakkınızda hayırlısı olsun
Yine sperm çıkmadıüçüncü bi ameiyat şansıda yok artık, kök hücre tedavisini beklicez.Uzun bi süre kapattık bu konuyu..
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah
Arkadaslar bizde memorial hastanesinde tedaviye basladik... esim hap ve igne kullaniyo.. haftaya tekrar kan tahlili yapilacak ve micro tese tarihini belirliyecez.. bu yollardan gelmis gecmis olan arkadaslarim bize ne gibi onerileriniz vardir acaba?
canım maalesef negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah bir daha ki sefere Rabbim nasip eder çok zor bir sınavmışAminn... insallah hersey yolundadir... =)
canım maalesef negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah bir daha ki sefere Rabbim nasip eder çok zor bir sınavmış
canım maalesef negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah bir daha ki sefere Rabbim nasip eder çok zor bir sınavmış
merhaba bizde memorialda bsladık tedaviye igne ilaç vs. verdiler kullanıyoruz 2 ay sonra tekrar gidecez ... eşim azospermi çıktı önce 4 sperm bulundu sonra 0 cıktı fakat genetik testler temiz cıktı ... sizdeki sperm sayısı ve durumunuz nedir ... dr. un verdiği ilaçlar dısında bitkiseller kullnıyoruz . gecmıs olsun
amin canım sağol Allah razı olsun.canım şimdi benim genetik testlerim yapılıyor doktorum istedi inşallah sonuçlarımda temiz çıkar biran evvel yeni tedavime başlar bebeğime kavuşurum Rabbim isteyen ve bekleyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahcanım benim çok üzüldüm inş rabbim bi dahaki denemenizde nasip eder canını sıkma düşünmemeye çalış kendini başka şeylerle meşgul et inş rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder
çok teşekkür ederim canım aynen Allah'tan umut kesmiyorum demek ki vakti değilmiş inşallah yeni tedavimde bebişlerime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyinGecmis olsun arkadasim... bunu duyduguma cok uzuldum ama allahtan umut kesilmez.. sen yinede uzmemeye calis o tatli canini...
Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak insallah...
canım zaten kliniferterlilerde hiç sperm çıkışı olmuyor ama mikrotese sonucu sperm bulunanlar çok var.mesela jklm(oğlu var),gelincik(1kızı 1 oğlu var),cansuyum,sadecik(hamile kızı olacak),benim eşim,sserra (dışgebelik)şimdilik aklıma gelenler bunlar .inşallah en yakın zamanda bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz Rabbimin hazineleri sonsuz bu mübarek ramazan ayı hatırına gelecek ramazanda hepimizin bebişleri kucağımızda olsun inşallahBenim esim klinefelter hastasi (genetik) oldugu icin sperm sayisi her testde sifir cikti. Biz bitkisel hic bi urun kullanmiyoruz sadece saglikli beslenmeye ve spor yapmaya ozen gosteriyoruz.
Esimin son kan tahlilleri istedigimiz gibi cikti... esim micro tese ye hazirmis ve simdi beni hazirlamak amacli ilac lar verdiler. Ve kismetse 1 aya kalmaz tedavimizi tamamlariz ve bebegim duser gobisime.. =)
Benim esim klinefelter hastasi (genetik) oldugu icin sperm sayisi her testde sifir cikti. Biz bitkisel hic bi urun kullanmiyoruz sadece saglikli beslenmeye ve spor yapmaya ozen gosteriyoruz.
Esimin son kan tahlilleri istedigimiz gibi cikti... esim micro tese ye hazirmis ve simdi beni hazirlamak amacli ilac lar verdiler. Ve kismetse 1 aya kalmaz tedavimizi tamamlariz ve bebegim duser gobisime.. =)
insallah mıracle hersey gönlünüzce olur güzel haberlerle dönersiniz insallah bizde mıcro tese olucaz agustos sonu eylul bası gibi şimdilik ilaç ve bitkiselleri kullanmaya devam edıyoruz . Allahım bu mubarek günde umarım yardımcımız olur . fsh - lh- e2 - testosteron gibi tahlıller istedilermi sizden de nasıl sonucları ... gecmıs olsun tekrardan
insallah mıracle hersey gönlünüzce olur güzel haberlerle dönersiniz insallah bizde mıcro tese olucaz agustos sonu eylul bası gibi şimdilik ilaç ve bitkiselleri kullanmaya devam edıyoruz . Allahım bu mubarek günde umarım yardımcımız olur . fsh - lh- e2 - testosteron gibi tahlıller istedilermi sizden de nasıl sonucları ... gecmıs olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?