Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm aranızda eşinde xyy 47 kromozoma sahip arkadaşlar varmı :26::26::26:

slm aranızda eşinde xyy 47 kromozoma sahip arkadaşlar varmı :26::26::26:
aleyküm selam canım bu topikteki herkesin eşi 47xxy li canım sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin sizdedemi aynı sorun mevcut
47xyy daha erkeksi bir kişilik oluyormuş bizim eşlerimiz ise daha kadınlık hormonu baskın

Son düzenleme:
NURUSİMA sağol canım benim eşim xyy yani y kromozom fazlalığına sahip geçen hafta 5. tüp bebek denememizde maalesef negatifle sonuçlandı .....
embriyolarımız kaliteli olmuyo hiç bi zaman pgt ye girecekti ama sayı az ve kalite yeterli olmayınca giremedi.
evet erkekliği daha baskınmış y fazlası olanların bizim sperm var ama sayı az ve morfoloji kötü...
bugüne kadar eşim iyi bi üroloğa gitmedi her defasında tüp bebek yaptırdık ama hep negatif şimidi yine yaptırsak yine aynı olur sanırım sonuç bizim için hangi dr u önerirsiniz

Son düzenleme:

selam canım benim eşim xxy di.emre bey e gittik umut tüp bebek.eşim tese oldu sperm bulundu şuan hamileyim.darısı senin başına.xxy çare bulunuyorsa elbette xyy sorununada çare bulunur be canım

Arkadaslar bizim micro tese buyuk ihtimalle pazartesi veya sali gunu olucak... ne olur dualarinizi eksik etmeyin bizden... =)

selam canım benim eşim xxy di.emre bey e gittik umut tüp bebek.eşim tese oldu sperm bulundu şuan hamileyim.darısı senin başına.xxy çare bulunuyorsa elbette xyy sorununada çare bulunur be canım
sağol canım inş......xxy liler daha çoğunlukta sanırım xyy lileri hiç göremedim.....

sağol canım inş......xxy liler daha çoğunlukta sanırım xyy lileri hiç göremedim.....
canım aslında sorun genetik xxy yada xyy fark etmiyormuş.sadece dediğim gibi senin eşin babadan bir gen fazla almış bizim eşlerimiz anneden bir gen fazla almış.gittiğimiz bir doktor şöyle demişti xyyliler daha çok cinselliğe eğilimli oluyorlar.amerikada 3 tane tecavüzcü adam üzerinde araştırma yapılmış ve 47xyyli oldukları ortaya çıkmış sonuç alarak serbest bırakılmışlar çünkü genlerden gelen bir rahatsızlıkmış tecavüz ettikleri için suçlu bulunmamışlar doktorumuz anlatmıştı.

xyy lilerin fazla asabi olduklarını duymuştum ama bu özelliğini duymamıştım.....
Mrb cnm... bnm esimde klinefelter hastasi.... memorial hastanesinde tedavi goruyoruz... insallah bebegimize kavusmak nasip olur...
tedavin hayırlı olsun canım ilk tedaviniz mi:26::26::26:

Arkadaslar bizim micro tese buyuk ihtimalle pazartesi veya sali gunu olucak... ne olur dualarinizi eksik etmeyin bizden... =)

rabbim yardımcınız olsun inşallah bol bol sprmler bulunur sonrada sana tutunur dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz kader arkadasımm :)

rabbim yardımcınız olsun inşallah bol bol sprmler bulunur sonrada sana tutunur dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz kader arkadasımm :)

Allah razi olsun cnm.. hayatimda yasadigim en stresli, en inisli cikisli surecti.. ama insallah allah bize bunun muvafakatini verecek.... =)

Şu mübarek ayda Allah hepinizin yardımcısı olsun, dualarınız kabul, bebişleriniz kucağınızda olsun canlar

Arkadaslar yarin sabah esim mikro tese olacak.... cok heyecanliyim ama bi okadarda korkuyorumm...
canım benim dualarımız seninle inşallah eşinde bol bol sperm bulunur Rabbim yüzünü güldürsün
bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…