Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim çok sevindim inş embriyo oluşur hayırlısıyla hamiş olursun

Cok tesekkur ederim... =) suan 4 embryomuz var... insallah guclu kalirlar... hafta sonuda transferimiz var... allah yuzumuze bakti... transferde bi olsun ilk isim avustralyadaki doktorlarima email atmak...cunku bize mikro tese yapmadilar... esime sende bisey cikmaz bosuna ugrasma git donasyan spermle tup bebk yapin yada evlatlik edinin dediler.. iyikide onlara inaninip hemen pes etmedik... =)

Herkese geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Bu XXY kromozomu testi yani gen testini hangi hastaneler yapabiliyo arkadaşlar. Büyük devlet hastaneleri veya üniversite ?

Herkese geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Bu XXY kromozomu testi yani gen testini hangi hastaneler yapabiliyo arkadaşlar. Büyük devlet hastaneleri veya üniversite ?

geçmiş olsun canım istanbuldaysan Zeynep kamil kadın doğum hastanesinde yaptıklarını biliyorum biz orda yaptırdık başka bilgim yok allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım istanbuldaysan Zeynep kamil kadın doğum hastanesinde yaptıklarını biliyorum biz orda yaptırdık başka bilgim yok allah yardımcınız olsun

Malesef ist. değilim. Teşekkürler.

miracle23 canım hamileymişsin çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına olsun inşallah

miracle23 canım hamileymişsin çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına olsun inşallah

Evet cnm... allah razi olsun.. darisi isteyenlere... bi ruyada gibi hissediyorum kendimi... dun keselerimizi gorduk tam 3 tane vardi teyzesi.. üçüz lere hamileyim... =) 2 embryo transfer edilmisti... bunlardan biri ikiye bolunmus... yani tek yumurta ikizleriler... rabbim ol diyince oluyo... allahima sukurler olsunki bize bu duyguyu tattirdi... burdan bebek isteyen klinefelter hastalarina ve eslerine pes etmeyin derim... biz tup bebek sayesinde bebeklerimize kavustuk... insallah kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz...

maşallah maşallah ne güzel bende ikiz istiyordum ama benden sadece 1 yumurta bulundu oda içinde bölünmedi canım ama rabbime çok şükür ki bana evlat nasip etti eşidme klinefelterli tese oldu sperm bulundu.kızımı kucağıma almama az bi zaman kaldı rabbimin izniyle inşallah

canım gözün aydın hatta gözümüz aydın tüm olumsuzluklara rağmen Rabbimin izniyle bu günleri gördünüzbenim netim yoktu birkaç gündür sağolsun topikten flzaşk arkadaşım haber verdi inan çok mutlu oldum .tamda doktor görüşmemizin ardından arkadaşım senin müjdeli haberini verdi bana .umudum daha bir yeşerdi biliyorsun şubat ayında eşim mikrotese oldu sperm bulundu ve benim transferim haziran ayında gerçekleşti maalesef meleğim tutunamadı cumartesi günü doktorla görüşmemiz vardı bize kaliteli embriyonun oluşmasının biraz zor olduğunu bunun sonucu gebeliğin oluşmasının biraz zorluğunu anlattı tabiki eşim çok üzüldü ama ben biliyorum ki azoyu ve kliniferteri yenip mucizelerine kavuşanların sayısı gün geçtükçe artıyor inşallah bende önümüzeeki ay tekrar tedavime başlıycam bende 2 yada 3lerime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim sanada meleklerini bağışlasın sağlıklı bir hamişlik geçirip kucağına almanı nasip etsin amin

amanda aman meleğimizin doğmasına azmı kaldı maşallah subhanallah inşallah Rabim sana hayırlı doğum nasip etsin meleğini kucağına alıp bir ömür boyu mutlu yaşarsınız darısı bizim başımıza olsun inşallah

çok teşekkür ederim canım çok sağol güzel dilekleriniz için.bende sizlerleydim sizlerin aranızdaydım ne yapsak ne kullansak diye ama eşim ot içmem yemem dedi kullanmadı bişey çok şükür rabbim bize nasip etti evlat heyecanını dilerim ve bunu canı gönülden dua ederekte sölüyorum rabbim tez zamanda sizlere isteyen herkese evlat nasip etsin canım çok çok özel güzel duygu gerçekten o her hareket ettiğinde rabbime şükür ediyorum ve evlatlarına kıyanlara aldıranlara yada eziyet edenlere inan hiç aklım ermiyor nasıl bir vicdandır ruh halidir daha göbişime düştüğü ilk andan beri en ene en kıymetlim değerlim canım

rica ederim birtanem biliyorum canım eşine aldığın otu çöpü kullanmadığını hatta 400tl nin ziyan olduğunu falan dün gibi aklımda.amin canım Rabbim banada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah.bende senin gibi düşünüyorum evladına kıyanları birtürlü anlamıyorum.Kurban olduğum Allah onlarıda bu şekilde sınıyor işte.inşallah bizlerde birgün bu mucizeyi yaşarız bende Rabbimden canıma can katmasını istiyorum inşallah bu duam kabul olur en yakın zamanda.şunuda unutmayın sizler bir embriyo ile zeynep bebeğinize kavuşuyorsunuz sizin bu mucizeniz bana umut oluyor inşallah bende sizler gibi birgün hamilelik mucizemi paylaşırım ve başkalarına umut olurum amin

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm... sizinde tedaviniz hayirli ve bol bebisli olsun... sen icin ferah tut rabbim ol derse olur... insallah bu sefer kavusacaksin bebislerine... =)

evet canım dediğin gibi 400 çöpe gitti..ne umutlarla yaptırmıştım daaa nerelerden getirtmiştim ama yemem dedi ve yemedi çöpe gitti...canım biz mucize yaşadık evet siz niye yaşamayasınız ki benim sizden ne farkım var ne fazlam ne eksiğim var rabbim bana nasip etti biliyorum rabbim sizede diğer arkadaşlarımızda nasip edecek ama herşeyin bi zamanı varmış ya eminm zamanı gelecek sende kızına yada oğluna belkide ikizlerine üçüzlerine kavuşacaksın..ama canım imtihanın hamile kalıncada bitmiyor bu kez insanlar aa senin olmuyodu şimdiye kadar olmadıda şimdi nasıl oldu demeye başlıyor bebğim kız diye kayınpeder olsun hadi dedi o erkek istermiş kız diye küçümsedi olsun hadi artık neyse kabul dedi ne kadar çok üüzldüm insanlar bi tyaraftan nası oldu nası oldu tüpbebekmiş sanki tüp bebk ayıp bişey hatta bana kocandan koydular dimi niye soranlar var tüp bebeğin ne olduğunu bilmeyenler var öyle sorular gelecek ki sanmaki hamile kalınca rahata ercen canım insanlara asla yaranamazsın onlar illa bişey bulur canım..inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız canım

evet canım vakti zamanı gelmemiş hakkımda hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah Rabbime tevekkül ettim O herşeyi en iyi bilendir.
canım kim ne derse desin umurumda bile değil(aman desinler desinler şeker yesinler isterse tüp bebek desinler.)benim meleğim olsunda insanların ağzı torba değil ki büzesin gerektiği zaman gerektiği gibi lafımı söylerim beni üzen üzülmeyi haketmiştir
ben evladın sağlıklı sıhhatli ve salih salihasını isterim yok kız erkek ayırımı yapacak kadar cahil değilim bu düşünceye sahip olanlarda benim gözümde kara cahilin tekidir hiç kaile bile almam onları.kusura bakma biraz ağır konuştum ama bence senin sevincine tuz biber olanları hiç dert etme sen anın ve bebişinle olmanın güzelliğini yaşa bence evlat sahibi olmak nasıl bir güzellikse hamile olmakta çok büyük bir nimet ve güzellik sen cennet kokulunu benim içinde okşa annesi inşallah kavuşmanıza az kaldı bundan sonra dünyada cenneti yaşamanıza az kaldı Allah'ın izniyle

inşallah canım inşallah

canım çok sevindim hamile olmana rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olmalarını nasip etsin darısı bizim başımıza

tedaviye başlıyacağına sevindim canım inş hamiş olursun sen nerde tedavi oluyodun

canım çok sevindim hamile olmana rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olmalarını nasip etsin darısı bizim başımıza

Tesekkur ederim cnm... rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin kucaklarini en kisa zamanda doldursun...

canım benim gözün aydın,burada aynı hastalıktan muzdarip olan tüm arkadaşlarımızında gözü aydın olsun..o kadar sevindim ki bizim için çok umut verici..rabbim hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin canım benim..burada benim durumumu bilen arkadaşlarım var 2 sene önce ilk tüp bebek denememizde bende hamile olduğumu öğrenmiştim.banada 2embriyo transfer olmuştu.ama malesef 1,5 aylıkken boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj olmak zorunda kaldım..hala kendimi psikolojik olarak toparlayabilmiş değilim..2. tüp ne zaman olur bilemiyorum...ama sana sormak istediğim bazı şeyler var canım..hangi hastaneye gittiniz eşin ilaç kullandımı ne kadar tuttu tüm işlemler???? cevap verirsen çok sevinirim...:) rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…