Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cok tesekkur ederim cnm bnm.. dun ucunun kalp atislarini duyduk... yaa inanilmaz bi duygu bu... rabbim her isteyene bu duyguyu tattirsin...

Burda yazilanlarin hepsini okudum.... yazilanlardan az cok durumunu biliyorum... allah yardimcin olsun... insallah tekrar hamile kalmak nasip olur...

Biz Istanbul Memorial Sisli hastanesinde tedavi olduk... tedavimiz 2 ay surdu.. esim 1 ay her gun arimidex diye bi hap kullandi... ayrica haftada bi kere igne oldu.... ignenin adini unuttum simdi hatirlayamiyorum... aklima gelirse yazarim... islemler ilaclar dahil yaklasik 12 000tl tuttu... esimin ameliyatini prof doktor mehmet murad basar yapti.. yani durumunuzu bilmiyorum ama ikinci tup bebk dusunurseniz ben sana siddetle memoriali tavsiye ederim... en azindan bu doktorla bi on gorusme yapin derim... bu ameliyatta cok basarili kendisi... =)

merhaba arkadaslar..

ben bu basligin ilk atildigi zamanlarda yazanlardanim..okadar uzun süre girmemisimki takip edemiyorum..cok gelismeler olmus okudugum kadariyla klynefelder olmasina ragmen hamile olan arkadaslar var buna cok sevindim)..tip bayagi ilerliyor galiba..bizede 9 sene oldu..hayal gibi geliyor ama suan 2 aydir bir drda tedaviye basladik umarim bizde basaricaz...hic kök hüsresi olmayip daha sonra hamile kalan arkadaslarimiz varmi??

MRB KIZLAR BEN DE COKKKK ESKILERDENIM hepınıze hayırlı bayramlar..rabbbım güzel mujdelı haberlerı arttrsın ınsallah ne mutlu kı güzel haber sayılarımız artmış maşallah....ben de o yollardan gectım oğlum su an 18 aylık. hepınıze yılmayın aynı umutla tekrar tekrar deneyın,derım.bılıyorsunuz yanı bılenler vardr benı.bız de aynı dertten muzdarıptık cok sukur 2.tup bebekle mıkroteseyle aldık kucağımıza..hepınıze rabbım tattrsn ınsallh bu duyguyu...

Tedaviniz hayirli olsun... insallah bu sefer duser bebislerin gobusune.. tum dualarim seninle...

kızlar kader arkadaslarım ben hiç iyi değilim tedavi ters gitmeye başladı çok dardayım çok yoruldum mevlam dertlerimizin dermanlarını versin hepimizin

kızlar kader arkadaslarım ben hiç iyi değilim tedavi ters gitmeye başladı çok dardayım çok yoruldum mevlam dertlerimizin dermanlarını versin hepimizin

Gecmis olsun cnm.. umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer... ne olursa olsun umudunu yitirmemeni tavsiye ederim sana...

slm siz nerde tedaviye başladınız şu an hangi aşamadasınız inş hamiş olursun

bence iyi olmaya çalış moralini bozma dua et rabbim yardımcın olsun inş herşey yolunda gider hamiş kalırsın sen nerde tedavi oluyosun

Merhabalar,
Sitede bu konuyu yazacak başka bir yer bulamadım. Bu problemi yakından yaşayan sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Amniyosentez sonucumda bebeğin 47 xxy olduğu çıktı. 5 aylık hamileyim. Çok detaylı bilgi sahibi değiliz, Emin değilim ama Eşimin bebeği aldırma eğiliminde olduğunu hissediyorum. Bu kadar önemli bir rahatsızlık mıdır? Lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah Rabbim evladına sağlık versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.canım bu kesinlikle korkulacak bir durum değil.hiç bir fiziksel sorunları yok sadece çocukları olmuyor ama bu durumda olupta çocuğu olan kişilerde azınsanmayacak kadar çok .ve şöyle bir durum var bu kişilerin ergenlikte spermleri oluyor sizde daha önceden bu durumu bildiğiniz için ergenlikte çocuğunuzun spermlerini dondurtursunuz gelecekte evladın bu spermleri kullanarak çocuk sahibi olur.tekrar geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar. Eşim kromozom testi verecek benim sormak istediğim aç gitmesi gerek mi bu konuda bişey demediler ama merak ettim.

Merhaba arkadaşlar. Eşim kromozom testi verecek benim sormak istediğim aç gitmesi gerek mi bu konuda bişey demediler ama merak ettim.

canım sana pek yardımcı olamıyacağım biz yaptıralı çok zaman oldu 5 yıl önce yaptırmıştık unuttum yinede aç karnına gitsin her ihtimale karşı insallah güzel sonuçlar alırsınız ALLAH yardımcınız olsun :)

arkadaşlar merhaba bugun klinefelter sendromlu oldugumu ogrendim. gorustugum doktor mikrotese olacagımı soyledi. tavsiyeleriniz var mı tese oncesi için yapabileceğim neler olabilir?

eşinizin arimidex kullandıgını yazmışsınız. benim gorustugum androlog bana bu hapı kullanmamın gerek olmadıgını soyledi. serbest testosteronumun seviyesi iyiymiş. total de oyleymiş. sizdeki hormon seviyelerene gore mi bu tedaviyi oldunuz tese oncesinde ?

1 ay once yazdıgım soruya cevap yazan olmamış ... mtese olmak üzereyim inş hayırlı olur sonuç

arkadaşlar merhaba bugun klinefelter sendromlu oldugumu ogrendim. gorustugum doktor mikrotese olacagımı soyledi. tavsiyeleriniz var mı tese oncesi için yapabileceğim neler olabilir?

inş herşey güzel olur sperm çıkar benim eşim tese oldu sonuç negatif rabbim yardımcımız olsun

benim de negatif çıktı malesef çok istedik dua ettik ama olmadı

Ben bayadir ugramiyordum buraya... yeni gordum yazdiklarinizi... g3cmis olsun.. cok uzuldm sperm bulunmamasina... ama allahtan umut kesilmez..

ahh o umutlar olmasa yasanırmı kuldan değilki gidip boğazını sıkıp alasın elinden bu dert mevladan ondan gelene boynumuz bükük ne verirse hayırlı versin bu imtihanımız ağır insallah hepimiz iyi geçenlerden oluruz bizde celaleddin hocada birsenedir tedavideyiz bana kallsa amaliyat olsun olursa olur olmazsa yolumuza bakarız diyorum ama eşim tedaviyi bırakmam diyo hergün iğne yiyo içim yanıyo ne olcak sonumuz bilmiyorum sadece hayırlısını istiyorum hakkımızda şersede hayıra çevirir insallh birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar hepimizin derdi bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…