canım benim gözün aydın,burada aynı hastalıktan muzdarip olan tüm arkadaşlarımızında gözü aydın olsun..o kadar sevindim ki bizim için çok umut verici..rabbim hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin canım benim..burada benim durumumu bilen arkadaşlarım var 2 sene önce ilk tüp bebek denememizde bende hamile olduğumu öğrenmiştim.banada 2embriyo transfer olmuştu.ama malesef 1,5 aylıkken boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj olmak zorunda kaldım..hala kendimi psikolojik olarak toparlayabilmiş değilim..2. tüp ne zaman olur bilemiyorum...ama sana sormak istediğim bazı şeyler var canım..hangi hastaneye gittiniz eşin ilaç kullandımı ne kadar tuttu tüm işlemler???? cevap verirsen çok sevinirim...:) rabbim yardımcın olsun
merhaba arkadaslar..
ben bu basligin ilk atildigi zamanlarda yazanlardanim..okadar uzun süre girmemisimki takip edemiyorum..cok gelismeler olmus okudugum kadariyla klynefelder olmasina ragmen hamile olan arkadaslar var buna cok sevindim)..tip bayagi ilerliyor galiba..bizede 9 sene oldu..hayal gibi geliyor ama suan 2 aydir bir drda tedaviye basladik umarim bizde basaricaz...hic kök hüsresi olmayip daha sonra hamile kalan arkadaslarimiz varmi??
kızlar kader arkadaslarım ben hiç iyi değilim tedavi ters gitmeye başladı çok dardayım çok yoruldum mevlam dertlerimizin dermanlarını versin hepimizin
merhaba arkadaslar..
ben bu basligin ilk atildigi zamanlarda yazanlardanim..okadar uzun süre girmemisimki takip edemiyorum..cok gelismeler olmus okudugum kadariyla klynefelder olmasina ragmen hamile olan arkadaslar var buna cok sevindim)..tip bayagi ilerliyor galiba..bizede 9 sene oldu..hayal gibi geliyor ama suan 2 aydir bir drda tedaviye basladik umarim bizde basaricaz...hic kök hüsresi olmayip daha sonra hamile kalan arkadaslarimiz varmi??
kızlar kader arkadaslarım ben hiç iyi değilim tedavi ters gitmeye başladı çok dardayım çok yoruldum mevlam dertlerimizin dermanlarını versin hepimizin
canım öncelikle geçmiş olsun inşallah Rabbim evladına sağlık versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.canım bu kesinlikle korkulacak bir durum değil.hiç bir fiziksel sorunları yok sadece çocukları olmuyor ama bu durumda olupta çocuğu olan kişilerde azınsanmayacak kadar çok .ve şöyle bir durum var bu kişilerin ergenlikte spermleri oluyor sizde daha önceden bu durumu bildiğiniz için ergenlikte çocuğunuzun spermlerini dondurtursunuz gelecekte evladın bu spermleri kullanarak çocuk sahibi olur.tekrar geçmiş olsunMerhabalar,
Sitede bu konuyu yazacak başka bir yer bulamadım. Bu problemi yakından yaşayan sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Amniyosentez sonucumda bebeğin 47 xxy olduğu çıktı. 5 aylık hamileyim. Çok detaylı bilgi sahibi değiliz, Emin değilim ama Eşimin bebeği aldırma eğiliminde olduğunu hissediyorum. Bu kadar önemli bir rahatsızlık mıdır? Lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???
Merhaba arkadaşlar. Eşim kromozom testi verecek benim sormak istediğim aç gitmesi gerek mi bu konuda bişey demediler ama merak ettim.
Cok tesekkur ederim cnm bnm.. dun ucunun kalp atislarini duyduk... yaa inanilmaz bi duygu bu... rabbim her isteyene bu duyguyu tattirsin...
Burda yazilanlarin hepsini okudum.... yazilanlardan az cok durumunu biliyorum... allah yardimcin olsun... insallah tekrar hamile kalmak nasip olur...
Biz Istanbul Memorial Sisli hastanesinde tedavi olduk... tedavimiz 2 ay surdu.. esim 1 ay her gun arimidex diye bi hap kullandi... ayrica haftada bi kere igne oldu.... ignenin adini unuttum simdi hatirlayamiyorum... aklima gelirse yazarim... islemler ilaclar dahil yaklasik 12 000tl tuttu... esimin ameliyatini prof doktor mehmet murad basar yapti.. yani durumunuzu bilmiyorum ama ikinci tup bebk dusunurseniz ben sana siddetle memoriali tavsiye ederim... en azindan bu doktorla bi on gorusme yapin derim... bu ameliyatta cok basarili kendisi... =)
mikroteseden başka çareniz yok inşallah sizinde sonucunuz güzel olur1 ay once yazdıgım soruya cevap yazan olmamış ... mtese olmak üzereyim inş hayırlı olur sonuç
arkadaşlar merhaba bugun klinefelter sendromlu oldugumu ogrendim. gorustugum doktor mikrotese olacagımı soyledi. tavsiyeleriniz var mı tese oncesi için yapabileceğim neler olabilir?
inş herşey güzel olur sperm çıkar benim eşim tese oldu sonuç negatif rabbim yardımcımız olsun
benim de negatif çıktı malesef çok istedik dua ettik ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?