ne diyeceğimi bilemiyorum sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o yollardan geçtim benim tek şansım sperm bulundu rabbime çok şükür.ama çıkmasaydı da hakkımızda hayırlsıı buymuş demekten başka yapacağımız yoktu.sizinde hakkınızda hayırlısı buymuş.emre bey tese ameliyatına girmeden önce hayata tek pencereden bakmayın demişti hala unutmadım onun o sözleriini.doğru hayata sadeve tek bi penceren bakmamak lazım canım..
Merhaba arkadaşlar, eşim mikro tese amaliyatı olduktan sonra( Haziran'dan beri) elim bir türlü yazmak için bilgisayara gitmedi.Dediğin gibi sadecik; hayata tek pencereden bakmamak lazım dedim bende eşimin sağlığı benim için daha önemli dedim , hep güçlü olmaya çalıştım zor da olsa .İnsanlardan uzaklaştım psikolojim bozuldu çünki...yalnız kalmak istiyorum sürekli.Illa bebek olması gerekmiyor dedim kendi kendime -biz çocuksuzda mutlu olabiliriz- i deniyoruz şimdi.Sabır , sabır , sabır diyorum hep.Dua edemiyorum , bu beni çok üzüyor, umudumun tamamen bittiğini hissediyorum.
aynı durumdayız canımiçim yanarken yüzüm gülüyor hala çünki eşimi seviyorum onu bu yolda asla yanlız ve güçsüz bırakamam.bakarsınız bizimde yüzümüz güler bir gün.aynı senin gibi sabrediyoruz...çok kötü günler geçirdim bende bilenler vardır.psikolojim bozuldu sıkıntılı günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve güzel günlerin geleceğini umut ediyorum.
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin Rabbim kucağı dolu ayrılmanı nasip etsin inşallahSlm arkadaşlar bende araniza yeni katildim Esim klinefelter sendromu.bu sendromun iki çeşidi varmis.mozaik ve düz.mozaik olanlarda sperm bulma olasiligi yüzde 30.düz olanda yüzde 1.bizimki düz.o yüzden tese yaptirmadik.çok kotuyuz sperm üreten hiçbirşey yok mu ya.
Eşi azosperm olan arkadaşlar bnm eşim emre bakırcıoğlunda tese ameliyatı oldu(sonuç olumsuz) bu ameliyata girmeden önce çok derin bi araştırma yapamadık. şimdi şunu daha iyi anlıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere tese ameliyatı olmadan celalettin peru ile görüşün derim...
Saygılarımla.
Allah yar ve yardımcımız olsun...
var arkadaşım mesela bu topikten jklm ,sadecik,gelincik(ikiz bebişleri var),miracle23(üçüz bebişleri doğacak 4 günü kaldı) ve adını unuttuğum birkaç kişi daha vardı umut var ama katedecek çok zor ve uzun yolumuz var.ben 2 defa denedim ama sonuç negatifbenim esimde kilinefelter sendurum lu bu durumda hc hamile kalan yokmu ya
var arkadaşım mesela bu topikten jklm ,sadecik,gelincik(ikiz bebişleri var),miracle23(üçüz bebişleri doğacak 4 günü kaldı) ve adını unuttuğum birkaç kişi daha vardı umut var ama katedecek çok zor ve uzun yolumuz var.ben 2 defa denedim ama sonuç negatif
aynen öyle canım umutoluyor bize de inşallah Rabbim bize de mucizemizi nasip eder.sizin tedaviniz ne aşamadacok sevdim umut oluyor canım rabbim bizede melegini versin ınş.
anladım canım inşallah tedaviniz iyi gider ve meleklerinize kavuşursunuz.canım ben ağustosta 10yıllık evliliğimi doldurucam hayırlısıyla.evliliğimin 5. ayından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu fakat sebebini ergenlikte geçirilmiş kabakulak sanıyorduk.daha sonra eşim Emre bakırcıoğluyla telefonla görüştü doktor eşime kabakulaktan azolu olamayacığını söyledi eşimi muayene bile etmeden.halbuki daha önce proflara gittiğimiz halde doktor eşime böyle birşey dememişti hatta genetik test istememişti direkt ameliyat olun ama olumsuz olacağını düşünüyorum boşuna zaman harcamayın dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demişti.ama Emre beyin dediği gibi sebebimiz genetik 47xxy çıktı hiç bir doktor şans vermediği halde kendisi eşimi ameliyat etti ve şükürler olsun darısı başınıza eşimde ameliyatla sperm bulunduazosperm oldugunu 2yıldır biliyorduk ama nedenini krmzom bozuklugunu yeni ögrendik gittimz btn doktorlar ugraşmayın diyor ama umut kaybetmek yok kaan aydostan agustos ayına ancak alabildik randövüyü tese olcak inşallah 3 yıllık evliyiz daha uzun yolumuz var belkide rabbim büyük senin durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?