Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba arkadaşlar, eşim mikro tese amaliyatı olduktan sonra( Haziran'dan beri) elim bir türlü yazmak için bilgisayara gitmedi.Dediğin gibi sadecik; hayata tek pencereden bakmamak lazım dedim bende eşimin sağlığı benim için daha önemli dedim , hep güçlü olmaya çalıştım zor da olsa .İnsanlardan uzaklaştım psikolojim bozuldu çünki...yalnız kalmak istiyorum sürekli.Illa bebek olması gerekmiyor dedim kendi kendime -biz çocuksuzda mutlu olabiliriz- i deniyoruz şimdi.Sabır , sabır , sabır diyorum hep.Dua edemiyorum , bu beni çok üzüyor, umudumun tamamen bittiğini hissediyorum.

aynı durumdayız canım içim yanarken yüzüm gülüyor hala çünki eşimi seviyorum onu bu yolda asla yanlız ve güçsüz bırakamam.bakarsınız bizimde yüzümüz güler bir gün.aynı senin gibi sabrediyoruz...çok kötü günler geçirdim bende bilenler vardır.psikolojim bozuldu sıkıntılı günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve güzel günlerin geleceğini umut ediyorum.

İnşallah! Dediğin gibi olur , ne zaman umut etsem daha zor günler peşi sıra geliyor.Kendi kendimi motive ediyorum hep...güçlü olmalısın diyorum kendime ,çünkü benden güç alanlar var.Allah ım hepimize mucizesini gösterir inş

merhaba kader arkadaşlarım, ben aranıza yeni katıldım . daha önce sürekli foruma girip yazılanları okuyordum. benim eşimde xxy li biz de celalettin peru ya gitmek istiyoruz . burdan duyduğum kadarıyla iyi bir dokto. birde onda şansımızı denemek isteriz. dr randevu nasıl alınıyor. ücreti nekadar bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. birde bu forumda bir arkadaşın eşi yardımcı oluyormuş diye okumuştum randevu konusunda. o arkadaşa nasıl ulaşabilirim .lütfen yardımcı olun

Slm arkadaşlar bende araniza yeni katildim Esim klinefelter sendromu.bu sendromun iki çeşidi varmis.mozaik ve düz.mozaik olanlarda sperm bulma olasiligi yüzde 30.düz olanda yüzde 1.bizimki düz.o yüzden tese yaptirmadik.çok kotuyuz sperm üreten hiçbirşey yok mu ya.

Slm arkadaşlar bende araniza yeni katildim Esim klinefelter sendromu.bu sendromun iki çeşidi varmis.mozaik ve düz.mozaik olanlarda sperm bulma olasiligi yüzde 30.düz olanda yüzde 1.bizimki düz.o yüzden tese yaptirmadik.çok kotuyuz sperm üreten hiçbirşey yok mu ya.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.çünkü doktor bize tek umudumuzun kok hücre olduğunu söyledi.

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin Rabbim kucağı dolu ayrılmanı nasip etsin inşallah
evet canım dediğin doğru mozik ve düzmozaik çeşitleri varmış buda sperm çıkıp çıkmayacağı konusunda yol gösteriyor ama benim anlamadığım mozaikmi düzmozaikmi olduğu nasıl anlaşılıyor.benim eşimin testinde 47xxy kliniferter mevcut yazıyordu.ama mozik yapısı hakkında bir bilgim yok.:44::44::44::44:

Amin inşallah.genetik testte yazar.en alt bölümünde bizimkinde yaziyor.mozaik olanlarda sperm bulma sanslari yüzde 30.maalesef bizim düz.yüzde 1 yani.kurban olduğum Rabbim nasil herşeye can veriyor.bi ol derse herşey olur.tipta bizim cozumumuz yok.herşey rabbime kalmis.başka hicbir ümidim yok.hayirlisiysa olsun.1tanecik olsun saglikli başkada hiçbirşey istemiyorum.okdr çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Hayir sana katilmiyorum dinen hic bir sakincasi yok aksine sevaba girersin istediğiniz yere danışabilirsiniz çok büyük iyilik edersiniz.

Eşi azosperm olan arkadaşlar bnm eşim emre bakırcıoğlunda tese ameliyatı oldu(sonuç olumsuz) bu ameliyata girmeden önce çok derin bi araştırma yapamadık. şimdi şunu daha iyi anlıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere tese ameliyatı olmadan celalettin peru ile görüşün derim...
Saygılarımla.
Allah yar ve yardımcımız olsun...

merhabalar benim eşimde mozaik klinefter hastası kaan aydostan agustos ayına ancak randövi alabildik teseyi kaan beye yaptrmk istyruz hayırlısı olsun

Oncelike hepinize gecmis olsun.tesaduden forumda gezinirken gozyaslari icinde okudum yazdiklarinizi.allah yardimciniz olsun.umari en kisa zamanda yavrularinizi kucaginiza alirsiniz

benim esimde kilinefelter sendurum lu bu durumda hc hamile kalan yokmu ya

benim esimde kilinefelter sendurum lu bu durumda hc hamile kalan yokmu ya
var arkadaşım mesela bu topikten jklm ,sadecik,gelincik(ikiz bebişleri var),miracle23(üçüz bebişleri doğacak 4 günü kaldı) ve adını unuttuğum birkaç kişi daha vardı umut var ama katedecek çok zor ve uzun yolumuz var.ben 2 defa denedim ama sonuç negatif

Son düzenleme:

cok sevdim umut oluyor canım rabbim bizede melegini versin ınş.

azosperm oldugunu 2yıldır biliyorduk ama nedenini krmzom bozuklugunu yeni ögrendik gittimz btn doktorlar ugraşmayın diyor ama umut kaybetmek yok kaan aydostan agustos ayına ancak alabildik randövüyü tese olcak inşallah 3 yıllık evliyiz daha uzun yolumuz var belkide rabbim büyük senin durumun nasıl

anladım canım inşallah tedaviniz iyi gider ve meleklerinize kavuşursunuz.canım ben ağustosta 10yıllık evliliğimi doldurucam hayırlısıyla.evliliğimin 5. ayından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu fakat sebebini ergenlikte geçirilmiş kabakulak sanıyorduk.daha sonra eşim Emre bakırcıoğluyla telefonla görüştü doktor eşime kabakulaktan azolu olamayacığını söyledi eşimi muayene bile etmeden.halbuki daha önce proflara gittiğimiz halde doktor eşime böyle birşey dememişti hatta genetik test istememişti direkt ameliyat olun ama olumsuz olacağını düşünüyorum boşuna zaman harcamayın dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demişti.ama Emre beyin dediği gibi sebebimiz genetik 47xxy çıktı hiç bir doktor şans vermediği halde kendisi eşimi ameliyat etti ve şükürler olsun darısı başınıza eşimde ameliyatla sperm bulundu.2 defa tüpbebek denedim fakat sorun genetik olduğu için 5. güne gelen embriyolar kalitesiz oluyor ve 13 embriyodan 1 tane çok kalitesiz embriyo kalıyor onuda transfer ediyor doktorum fakat tutunma olmuyor.kısmetse elimizde kalan son tüp spermle tedaviye başlıycam inşallah bu defa Rabbim ol dese meleğime kavuşurum.benim hikayem kısaca böyle canım sormak istediğin veye yardımcı olabileceğim birşey varsa çekinmeden sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…