anladım canım inşallah tedaviniz iyi gider ve meleklerinize kavuşursunuz.canım ben ağustosta 10yıllık evliliğimi doldurucam hayırlısıyla.evliliğimin 5. ayından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu fakat sebebini ergenlikte geçirilmiş kabakulak sanıyorduk.daha sonra eşim Emre bakırcıoğluyla telefonla görüştü doktor eşime kabakulaktan azolu olamayacığını söyledi eşimi muayene bile etmeden.halbuki daha önce proflara gittiğimiz halde doktor eşime böyle birşey dememişti hatta genetik test istememişti direkt ameliyat olun ama olumsuz olacağını düşünüyorum boşuna zaman harcamayın dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demişti.ama Emre beyin dediği gibi sebebimiz genetik 47xxy çıktı hiç bir doktor şans vermediği halde kendisi eşimi ameliyat etti ve şükürler olsun darısı başınıza eşimde ameliyatla sperm bulundu.2 defa tüpbebek denedim fakat sorun genetik olduğu için 5. güne gelen embriyolar kalitesiz oluyor ve 13 embriyodan 1 tane çok kalitesiz embriyo kalıyor onuda transfer ediyor doktorum fakat tutunma olmuyor.kısmetse elimizde kalan son tüp spermle tedaviye başlıycam inşallah bu defa Rabbim ol dese meleğime kavuşurum.benim hikayem kısaca böyle canım sormak istediğin veye yardımcı olabileceğim birşey varsa çekinmeden sorabilirsin
amin canım Allah(cc) razı olsun.evet canım bulunması mucize inşallah devamı bebişli olur .bende sorun yok canım sadece rahim dışında miyom var oda gebeliğe engel değilmiş.ama ameliyat olmam iyi olurmuş bende bebişim olmadan ameliyat olmak istemiyorum sonuçta her işlem rahme zarar verebilir.canım eşinde sperm çıktıysa bu çok iyi demek oluyor ki ameliyat olursa bebişine kavuşman an meselesi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.canım allah kolaylık versin rabbim emeklerini boşa cıkarmaz elbet zamanı vardır en azından spermler bulunup bi umut olmuş bulunması bile bir mücize gebelik oluşmuş olsada 2aylıken dusukle sonlandıgını duymustum herkezde aynı degldr tabi rabbim ol dese olmuycak şeymi var seninde bi sorunun varmıydı yalnızca esindemi var ?eşim 27 yaşında aslında ilk spermigrom testinde 3milyn sprm vardı ama diger ikişnde azo cıktı dıyorum belki tesede cıkar umut işte
amin canım Allah(cc) razı olsun.evet canım bulunması mucize inşallah devamı bebişli olur .bende sorun yok canım sadece rahim dışında miyom var oda gebeliğe engel değilmiş.ama ameliyat olmam iyi olurmuş bende bebişim olmadan ameliyat olmak istemiyorum sonuçta her işlem rahme zarar verebilir.canım eşinde sperm çıktıysa bu çok iyi demek oluyor ki ameliyat olursa bebişine kavuşman an meselesi Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
demekki sizinde azo sebebiniz mozik kliniferter bu hastalarda sperm bulunuyor inşallah bizlerde spermin ardından meleklerimize kavuşanlardan oluruzamin umudum o zaten sncta bir kere cıktı tesede de cıkabilir diye umut ediyorum rabbim büyük inşallah isteyen bekleyen herkeze verecek zamanı var demekki
demekki sizinde azo sebebiniz mozik kliniferter bu hastalarda sperm bulunuyor inşallah bizlerde spermin ardından meleklerimize kavuşanlardan oluruz
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız ?? burada da hiç hareket yokneden kimse bişeyler yazmıyor tekrar canlandıralım birbirimizden haberimiz olsun :))
bu arada size birşey sormak istiyorum...biz tekrar tüp bebek düşünüyoruz eylül gibi 2. yi deneyecez..ama benim adetim 4 gün filan gecikti ve göğsümde ağrı var sık sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı..doktorlar bizim durumumuzda birinin normal yolla hamile kalamayacağımızı söylüyor ama öyle bir kafam karıştı ki...önemsemek kendimi kandırmak ta istemiyorum ..sonu hüsranolursa yine diye ...ama işte bilemiyorum içimde birhis olabilir mi acaba diyo....yaa kızlar ne olur bişeyler yazın yoksa kendi kendimi yiyip bitiricem(( :18::18: hayali bile güzel yaaa
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız ?? burada da hiç hareket yokneden kimse bişeyler yazmıyor tekrar canlandıralım birbirimizden haberimiz olsun :))
bu arada size birşey sormak istiyorum...biz tekrar tüp bebek düşünüyoruz eylül gibi 2. yi deneyecez..ama benim adetim 4 gün filan gecikti ve göğsümde ağrı var sık sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı..doktorlar bizim durumumuzda birinin normal yolla hamile kalamayacağımızı söylüyor ama öyle bir kafam karıştı ki...önemsemek kendimi kandırmak ta istemiyorum ..sonu hüsranolursa yine diye ...ama işte bilemiyorum içimde birhis olabilir mi acaba diyo....yaa kızlar ne olur bişeyler yazın yoksa kendi kendimi yiyip bitiricem(( :18::18: hayali bile güzel yaaa
Slm canım, belirtilerine göre hamile olabilirsin de olmayabilirsin de kesin çözüm kan testi ama bence sen hamilesin ilk okuduğumda içime doğdu nedense
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz olmayanı olduran O dur, biliyosun ki.
o duyguyu çok iyi biliyorum geçen ay benimkiside 12 gün geçti kimseye ama tabiki hüsranla bittitabiki rabbimin dediği olur o verdikten sonra azo da bahane hastalıkta bahane antalyada 47xxy olup doğal yolla hamile kalanları biliyorum insallah seninde mucizeni vermiştir mevlam ama tabiki en hayırlı şekilde hadi güzel haberlerini bekliyoruz
benim gibi olan varmı aranızda bebek hayali bile kuramıyorum hiç bir sey gelmiyo içimden uyuşuk gibiyim rüyalarımda hep baskalarına bebek elbiseleri alıyorum sonra duyuyorumki hamile eee kendi rüyamı ne zaman görücem yoksa mevlam bizim anlımıza yazmadımı ağlıyamıyorum bile artık sadece annemi görünce içimden ağlamak geliyoonun üzülmeyeceğini bilsem saatlerce boynuna sarılıp ağlasam ama onuda üzmek istemiyorum ocakta tüp bebek düşünüyoruz tedaviden birsey çıkmadı birde böyle sansımızı deneyelim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı dualarınızda banada yer verin ne olur
( çok üzgünümm yine olmadı kızlar bi umut bekliyodum yoksa rabbim bu sefer beni sevindirecek mi diye içim içime sığmıyordu ..adet olduğumu görünce o kadar kötü oldum ki..bu kadar kısa sürdü işte heyecanım..içimde yaşadığım fırtınanın heyacanın tanıkları oldunuz sizde...çok mu istiyorum ...çok şey mi istiyorum .....mucizem i hala bekliyorum hiç vazgeçmeyeceğim ben bebeğime kavuşmak istiyorum..çevremde ki herkes sanki bana inat hepsi hamile gün sayıyorlar kıskandığımdan değil inananın ama bu sevinci bende yaşamamak bende bebeğim için gün saymak istiyorum....ağlamak çare değil ki ...eşim aradı nasılsın diye kanım ağrıyo ama iyiyim dedim anladı sesimden ...sadece üzülme diyebildi...
üzülme diyeceğim ama biliyorum olmuyo olmuyo işte zamanı gelmemiş demek lazım heralde mevlam bu imtihanımızı hayırlı sonlandırır insallah sabır verir güç verir hpimize bizimde olacağına inanmak istiyorum
inşallah canım ..bir vakti zamanı var derlerya demek ki bizimde bebeğimize kavuşmamız için zamanımız var..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ...neler duyuyoruz kaç seneden sonra hamile kalanları hergün yeni bir hikaye bak şununda kaç seneden sonra kendiliğinden olmuş falan....bir mucizede biz yaşarız olur inşallah..tüp bebek çok masraflıama bizim başka çaremiz yok bulup buluşturup belki borca girecez ama yine de denememiz lazım....Allah büyük..olacağına inanmak istiyorum
evlatsız parayı ne yapacağızki kime bırakacağız ne var ne yok bu yolda harcayacağız işte bizimde kaderimiz bu işte yapacak baska birsey yok o kadar yorgunumki şuan hamile olduğumu duysam bile sevinirmiyim bilmiyorum tanımadığım insanlar bile ne kadar yorgun duruyosun diyo
Cansuyum uzme kendini.. rabbim kucagini bir gun doluracak insallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
( çok üzgünümm yine olmadı kızlar bi umut bekliyodum yoksa rabbim bu sefer beni sevindirecek mi diye içim içime sığmıyordu ..adet olduğumu görünce o kadar kötü oldum ki..bu kadar kısa sürdü işte heyecanım..içimde yaşadığım fırtınanın heyacanın tanıkları oldunuz sizde...çok mu istiyorum ...çok şey mi istiyorum .....mucizem i hala bekliyorum hiç vazgeçmeyeceğim ben bebeğime kavuşmak istiyorum..çevremde ki herkes sanki bana inat hepsi hamile gün sayıyorlar kıskandığımdan değil inananın ama bu sevinci bende yaşamamak bende bebeğim için gün saymak istiyorum....ağlamak çare değil ki ...eşim aradı nasılsın diye kanım ağrıyo ama iyiyim dedim anladı sesimden ...sadece üzülme diyebildi...
canım tedaviye başlamak istiyorsanız celalettin peruya gidin gvnf arkadaşımızın eşide onda tedavi gördü henüz bir sonuca ulaşamadılar ama güzel gelişmeler oldu onlardada Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun biran önceslm cnm sıkma canını inş bizim de sevineceğimiz günler yakındır bende uzun süredir sadece sayfaya bakıp çıkıyodum bizde tekrar tedaviyi düşünüyoruz kağan aydos a gitmeyi istiyoruz kağan beye tedavi olan varmı bilgi verirseniz sevinirim
canım tedaviye başlamak istiyorsanız celalettin peruya gidin gvnf arkadaşımızın eşide onda tedavi gördü henüz bir sonuca ulaşamadılar ama güzel gelişmeler oldu onlardada Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?