Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba sizlere önemli bir gelişmeden haber vermek istiyorum eşim e kök hücre çalışması yapıldı ve şu anda Testeron değerleri normal seviyelere gelmeye başladı bu konuda bilginiz var mı ?

arkadaşlar merhaba sizlere önemli bir gelişmeden haber vermek istiyorum eşim e kök hücre çalışması yapıldı ve şu anda Testeron değerleri normal seviyelere gelmeye başladı bu konuda bilginiz var mı ?

meraba arkadasım bizim bu çalışmadan haberimiz nasıl bir tedavi uygulandı nezaman uygulandı bize bilgi verirmisin insallah hakkımızda hayırlı bir tedavi yöntemi olur arkadasım senden haber bekliyorum

İnsallah bu tedaviniz başarıyla sonlanir.. Size Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezini tavsiye etmek isterim.. Biz 1 sene önce Memorial'de ilk tüp bebek tedavimizi olduk.. Ordaki doktorlardan cok memnun kaldik.. Şimdi 4 aylık üçüz kızlarımiz var. Eğer Istanbul'a gitme imkanınız varsa bi ön görüşme yapmanızı oneririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meraba arkadasım bizim bu çalışmadan haberimiz nasıl bir tedavi uygulandı nezaman uygulandı bize bilgi verirmisin insallah hakkımızda hayırlı bir tedavi yöntemi olur arkadasım senden haber bekliyorum

Merhaba
1-1,5 yıl önce başlandı önce kan tahlillerine bakılıyor sonra daha sonra vucuttan yag alınıyor 150-300 gr bu kök hücre ye dönüştürülüyor labrt larda daha sonra hücre meydana geldğinde eşime enjekte ettiler ve bununla birlikte iki tane iğne ye başladı prengly 5000 ve merional 75 yaklaşık 1 yıl dır iğne tedavisi devam ediyor
45 gün-90gün arası kök hücre oluşuyormuş ( ozon tedavisi ni önerdiler eşime 45 gün de oluştu)

Şu anda bizden önceki hastalarda kuyruklu sperm ler oluşmaya başlamış

amin canım inş rabbim hepimizin kucağını doldurur üçüzlerine çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızlarına tedavi önerin için tşkl istanbul a gitmeyi bende istiyorum ama eşimin işi için bi kaç günden fazla kalamayız buda uzun süreli bi tedavi ne yapacam bilmiyorum sizin tedavinizin maliyeti ne kadar tuttu hangi doktorda tedavi gördünüz yazarsan sevinirim

kızlar benım esımde azo xxy lı yenı gelısmeler var mı acaba

devlet hastenelerıde yapıyormu kok hucre tedavısı hangı hastanede yaptıdınız

Kusura bakma daha once donemedim.. bizim tedavi 12,000 tl tuttu ilaclar dahil. Esimin ameliyatini Prof Dr Mehmet Murad Basar yapti. Asagidaki linkte kendisi hakkinda okuyabilirsiniz.

http://www.memorial.com.tr/doktorlar/mehmet-murad-basar/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Klinefelter
Arkadaşlar ben daha 1 aylık evliyim, eşim ilişkiyle boşalamadığı için doktora gitti. Doktor testislerin küçük demiş testesteron 1,75 fsh:14 lh:7 genetik test istedi sizin eşlerinizdede boşalamama problemi varmıydı çok mutsuzum daha evliliğimin ilk ayında çocuğum olmıcak diye hiçbişeyden mutlu olamıyorum depresyondayım sürekli uyuyup herşeyi unutmak istiyorum

Merhaba kök hücre çalışmasını hangi hastanede hangi doktor yapıyor? Bu konuda bilgi verirmisiniz?

kök hücre nakli yapıldı yaklaşık 1 yıl oldu iğne tedavisine devam ediyor sadece eşim in askerlikle alakalı sıkıntı yaşadı hastane de yattığı süre içerisinde 3 hafta iğne yapılmadı değerleri tam normal e gelmeye başlamıştı ilk defa yıllar sonra FSH LH Totatl Testeron normal seviye lerde çıktı.Bu bile bizim için umut verici...

Merhaba acaba bu kök hücre ne kadar sürede verildi detaylı yazabilirmisiniz çok merak ediyorum. Şimdi sperm oluştumu peki

Merhaba arkadaslar bende sizinle ayni durumdayim ? 2 cesidi oldugunu burdan okudum umudum bir kere daha kayboldu ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.. Bu kadar isteyip sahip olamamak cok zor

Düz dediginiz xxyy mi acaba ?

Doktor onerilerinizi bekliyorum arkadaslar

benım esımde bole pıroplem yoktu baska bısey sebeb olmus olabılır

düzmü mozaikmi nasil anliyacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…