Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak canım kagıdın altında sonuc yazıyorya orda 47xxy(23)46xy(27)(mozaik kilinefelter)aynen bole yazıyor
bi bakayim tessekur ederim simdi eger duz ise sans yok mu :?

Bizde birsey yazmiyor sanirim düz

Bizde birsey yazmiyor sanirim düz
valla canım bılgım yok kaan aydos bıze yuzde otuz sansınız var dedı 3 hastam glıyo bırınde mutlaka buluyorum dedi bende burda duydum duz olnca yuzde 1 sans oldugunu iyi bı doktor bulun sorun hatta kaan beye meıl at hemen cevap yazar kök hucre tedavısı yapılıypr artık olmasa onu deneyın allah buyuktur bızımde kesın cıkcak dıye bısey yok nasıp

bızım kı mozaıktı ama sonuc hucre bulunamadı allahım nasıp etmeyınce etmıyo ıste yıkıldım yıne
ALLAH yardimcin yardimcimiz olsun.. Bende umutsuzum ama sansimi deneyecegim

bızım kı mozaıktı ama sonuc hucre bulunamadı allahım nasıp etmeyınce etmıyo ıste yıkıldım yıne
Kaan aydosa mi gittiniz ?
Ne kadar tuttu fiyat olarak ?
Bende ankarada gidecegim memorial dusundum kararsizimda nereye gidecegimi bilmiyorum (

Bende ankarada gidecegim memorial dusundum kararsizimda nereye gidecegimi bilmiyorum (
3bınlıra odedık hastanaye cıksaydı 500de dondurmak ıcın vercektık baska ucret odemıycektık tup bebek ıcın kaan aydos yaptı teseyi

Memnuusunuz peki elinden geleni yapti mi ?
Baska yeremi gideyim napayim
ben memnunum hastanede kaan beyde cok ılgılendı cıksın ısterdım ama nasıp sen bılırsızn tabi inş ii sonuc alırsın banada yazarsın

Memnuusunuz peki elinden geleni yapti mi ?
Baska yeremi gideyim napayim
cankayada ozel satıroglu nar hastanesınde yaptı teseyı guzel hastane ılgılıler yanı o kadar para verdık olsun o kadar sperm cıkarsa tup bebek doktorları basarılı arastırmıstım kaan beyı zaten cok gormuyosun amalıyattan sonra 5 dakıkı sonrası mail saolsun yınede umutlu konustu anlattı ıgne yazdı 6 ay bakalım ne olcak

sen bılırsın ama kaan bey bu konuda uzman zaten bızede kesın cıkar dememıstı yude otuz sans verdı olmadı ama yıne yaptırsam ona yaptırırdık cok gormuyosun hep mesgul ama sana 5 dakıka ayırsa bıle cok guzel anlatıyo oyle bastan savmıyor ayrıntılı bılgı verıyor

E kimle gorusuyorsunuz onu sadece 5 dk goruyorsak kim aydinlatacak

gunaydın herkese rabbımden tedavıde olanlara sabır ve hayırlı haberler dılıyorum.hersey nasıp kısmet ısı.ama asla umutsuz olmayın ben de bu yollardan gectım ..2.tup bebek deneyısımde hamıle kaldım cok sukur tuttu.su an 2,5 yasında oglum var..rabbımın hazınesı ve mucızesı cokkkkk.olmaz bosa denemeyın dıyen doktorlara ınat...47xxy ye ınat .....herseyden once cok cok cok hergun duakar ayetler okuduk esım ve ben....cok ama cok sureler okuduk hergunnnn hamılelıgımde 8 ay ve oncesı 2 tup bebek denememde hergun ...ıstedık rabbımden cok sukur oldu.....kaan aydos ta ılac tedasavısı gordu esım.fakat tup bebek ve teseyı o yapmadı.cunku tam o vakıtte ızne ayrıldı 1 ay yoktu....bızede ıstedgnz bır yerde deneyın sans ısı bu ıs dedı...bızde normal bır ozel hastanede denedık... 1 tup bebek olmadı tuttu fakat bebek dustu.1 yıl sonra tekrar denedık tuttu... rabbımden ısteyın umutsuz olmayın.yardımcı olsun dıye bırseyler yazmak ıstedım ..RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN INSAALAH....

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim bebeğim var o yüzden tüm zamanım onunla geçiyor.eşimde 47 xxy idi.doktorlar olmaz dedi çoğu olmaz boşa paranızı harcamayın dedi.çook şükür ilk denemede oldu.lütfen rabbimden isteyin sağa sola kulak asmayın.yani 47 xxyli çocuğu olmaz diye birşey yok oluyor rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…