bızım test sonucunda mozaik yazıyor ıkı gun sonra ılk tese yapılcak inşallahh bulunurda sızede umut olurumtestte bise yazmiyosa pur dedi. mozaik olsa yazarmis
Testin neresinde yaziyor acababızım test sonucunda mozaik yazıyor ıkı gun sonra ılk tese yapılcak inşallahh bulunurda sızede umut olurum
dur senın ıcın sonucu bulup bakcam canımTestin neresinde yaziyor acaba
bak canım kagıdın altında sonuc yazıyorya orda 47xxy(23)46xy(27)(mozaik kilinefelter)aynen bole yazıyordur senın ıcın sonucu bulup bakcam canım
bi bakayim tessekur ederim simdi eger duz ise sans yok mu :?bak canım kagıdın altında sonuc yazıyorya orda 47xxy(23)46xy(27)(mozaik kilinefelter)aynen bole yazıyor
valla canım bılgım yok kaan aydos bıze yuzde otuz sansınız var dedı 3 hastam glıyo bırınde mutlaka buluyorum dedi bende burda duydum duz olnca yuzde 1 sans oldugunu iyi bı doktor bulun sorun hatta kaan beye meıl at hemen cevap yazar kök hucre tedavısı yapılıypr artık olmasa onu deneyın allah buyuktur bızımde kesın cıkcak dıye bısey yok nasıpBizde birsey yazmiyor sanirim düz
bızım kı mozaıktı ama sonuc hucre bulunamadı allahım nasıp etmeyınce etmıyo ıste yıkıldım yıneBizde birsey yazmiyor sanirim düz
umut olsun ıstedım ama umudumu kaybettimbızım test sonucunda mozaik yazıyor ıkı gun sonra ılk tese yapılcak inşallahh bulunurda sızede umut olurum
ALLAH yardimcin yardimcimiz olsun.. Bende umutsuzum ama sansimi deneyecegimbızım kı mozaıktı ama sonuc hucre bulunamadı allahım nasıp etmeyınce etmıyo ıste yıkıldım yıne
Kaan aydosa mi gittiniz ?bızım kı mozaıktı ama sonuc hucre bulunamadı allahım nasıp etmeyınce etmıyo ıste yıkıldım yıne
denemeden de olmuyo bı umut ıste cıkanlar yok deıl var sans işteALLAH yardimcin yardimcimiz olsun.. Bende umutsuzum ama sansimi deneyecegim
Memnuusunuz peki elinden geleni yapti mi ?denemeden de olmuyo bı umut ıste cıkanlar yok deıl var sans işte
ben memnunum hastanede kaan beyde cok ılgılendı cıksın ısterdım ama nasıp sen bılırsızn tabi inş ii sonuc alırsın banada yazarsınMemnuusunuz peki elinden geleni yapti mi ?
Baska yeremi gideyim napayim
cankayada ozel satıroglu nar hastanesınde yaptı teseyı guzel hastane ılgılıler yanı o kadar para verdık olsun o kadar sperm cıkarsa tup bebek doktorları basarılı arastırmıstım kaan beyı zaten cok gormuyosun amalıyattan sonra 5 dakıkı sonrası mail saolsun yınede umutlu konustu anlattı ıgne yazdı 6 ay bakalım ne olcakMemnuusunuz peki elinden geleni yapti mi ?
Baska yeremi gideyim napayim
sen bılırsın ama kaan bey bu konuda uzman zaten bızede kesın cıkar dememıstı yude otuz sans verdı olmadı ama yıne yaptırsam ona yaptırırdık cok gormuyosun hep mesgul ama sana 5 dakıka ayırsa bıle cok guzel anlatıyo oyle bastan savmıyor ayrıntılı bılgı verıyorKaan aydosa mi gittiniz ?
Ne kadar tuttu fiyat olarak ?
Bende ankarada gidecegim memorial dusundum kararsizimda nereye gidecegimi bilmiyorum(
E kimle gorusuyorsunuz onu sadece 5 dk goruyorsak kim aydinlatacaksen bılırsın ama kaan bey bu konuda uzman zaten bızede kesın cıkar dememıstı yude otuz sans verdı olmadı ama yıne yaptırsam ona yaptırırdık cok gormuyosun hep mesgul ama sana 5 dakıka ayırsa bıle cok guzel anlatıyo oyle bastan savmıyor ayrıntılı bılgı verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?