Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SADECIK canım 2 yı deneyecekmısınız?sız nerede tedavı gordnz?allah bagıslasın oglun kac yasında?senın dusuncelerıne katılıyorum.....benımde 2,5 yasında sukurler olsun bır oglusum var ustelık genetıgı saglıklı

slm arkadasım şimdi sizden bir konuda yardım isteyeceğim beni. eşimde 47 xxy kasım Ocak Ay'ı gibi ameliyat olacak biz ankaradayız doktorumuz İstanbul'da sadece eşim hakkında bilği verdi şimdi ameliyat öncesi benim de hazırlanmam gerektiğini söyledi ama başka bilği yok sizde ben ne yapmam gerekiyor verdiği tek bilği adetinin ilk günü gel lütfen bana yardımcı olun Önümde 1,2 vaktim var bu konuda tecrübeli arkadaşlardan

slm arkadasım şimdi sizden bir konuda yardım isteyeceğim beni. eşimde 47 xxy kasım Ocak Ay'ı gibi ameliyat olacak biz ankaradayız doktorumuz İstanbul'da sadece eşim hakkında bilği verdi şimdi ameliyat öncesi benim de hazırlanmam gerektiğini söyledi ama başka bilği yok sizde ben ne yapmam gerekiyor verdiği tek bilği adetinin ilk günü gel lütfen bana yardımcı olun Önümde 1,2 vaktim var bu konuda tecrübeli arkadaşlardan

Canim hormon degerlerine bakacaklardir yumurtluonmu yumurtlamionmu diger hormonlar nasil stres yapma hic ALLAH yardimciniz olsun

slm benim eşimde klinefelter sendromu.eşim bir kez tese ameliyatı oldu fakat sonuç hüsran hiç canlı sperm bulunamadı.aralık ayında istanbula gitmeyi düşünüyoruz eşim bir kez daha ameliyat olacak.umarım bu sefer yüzümüz güler. bu arada bendede sorun var.yumurtam az ve kalitesiz.ne yapacağız bilmiyorum.çok zor bir çiftiz.allah yardımcımız olsun.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bende troid ve prolaktin sorunu var bilmiyorum artık peki bana adetimin ilk günü gel dedi nedeni nedir benim oraya gitmeden önce yapmam gereken Şeyler var mı acaba kızlar lütfen bilgi verin

benim troid ve prolaktin problemim var benim gitmeden yapmam gereken başka Şeyler var mı acaba adetimin ilk günü gelin dediler orada ne gibi işlemler olacak ben İstanbul emre Bakırcıoğluna gideceğim

E kimle gorusuyorsunuz onu sadece 5 dk goruyorsak kim aydinlatacak
Sonucu anlatiyo sperm cikarsa zaten doktorum farkli olcakti cikmadi yuvarlak hucre var igneye baslayalim 6 ay sonra tekrar bakalim ignenin sonucunda yuzde yetmis cikar dedi taburcu oluncada acil bi durum olmadi surece hep mail de konusuyorsn ilaclari ordan yaziyor sonuclara ordan bakiyor onemli olan tesedeki basarisi zaten saatlerce bos konussa ne yazar

benim troid ve prolaktin problemim var benim gitmeden yapmam gereken başka Şeyler var mı acaba adetimin ilk günü gelin dediler orada ne gibi işlemler olacak ben İstanbul emre Bakırcıoğluna gideceğim
Benim yumurtlama problemim cikti dogum kontrol hapi kullanacagim tedaviden 1 ay once..

Slm arkdslar benim esimde klinefelter hemen tese mi yapiyorlar yoksa belli bir ilac tedavi sureci var mi

Selam Arkadaşlar birşey soracagım mozaık terımı genel olarakta geçiyomu raporda bizim bi yerde tek geçio mozaik mi acaba ?

Merhaba arkadaslar. Benim de esim klinefelter hastasi. Biz Memorial Sisli hastanesinde tup bebek yaptirdik. Simdi ucuzlerimiz var. Yakinda 1 yasina basacaklar. Lutfen Allah'tan umit kesmeyin. Bu sendromlu kisilerin cocuk sahibi olmasi mumkun.

Slm arkdslar benim esimde klinefelter hemen tese mi yapiyorlar yoksa belli bir ilac tedavi sureci var mi

Biz Memorial da tedavi gorduk. Tese yapmadan 1 ay once esim hap ve igneye basladi. Haftada bi kere igne vuruluyodu.

Uzun zamandir yoksun inşallah gelişmeler vardır benim eşim de aynı xxy li çok zor

Esim de kaan Aydos hastası xxy li tese de sperm bulunmadi iğne tedavisinde yiz çok umut oldun inşaallah bizede de sperm çıkar allah evladına uzun ömür versin

Esim de kaan Aydos hastası xxy li tese de sperm bulunmadi iğne tedavisinde yiz çok umut oldun inşaallah bizede de sperm çıkar allah evladına uzun ömür versin
canım su an nasılsın?herseyın hayırlısı....

canım su an nasılsın?herseyın hayırlısı....
sperm çıkmayınca ignelere başladı eşim 4 ay oldu fish testi yaptirdik 20 gun sonra belli olcak gelisme olup olmadığı evet canım herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…