Canim hormon degerlerine bakacaklardir yumurtluonmu yumurtlamionmu diger hormonlar nasil stres yapma hic ALLAH yardimciniz olsunslm arkadasım şimdi sizden bir konuda yardım isteyeceğim beni. eşimde 47 xxy kasım Ocak Ay'ı gibi ameliyat olacak biz ankaradayız doktorumuz İstanbul'da sadece eşim hakkında bilği verdi şimdi ameliyat öncesi benim de hazırlanmam gerektiğini söyledi ama başka bilği yok sizde ben ne yapmam gerekiyor verdiği tek bilği adetinin ilk günü gel lütfen bana yardımcı olun Önümde 1,2 vaktim var bu konuda tecrübeli arkadaşlardan
Sonucu anlatiyo sperm cikarsa zaten doktorum farkli olcakti cikmadi yuvarlak hucre var igneye baslayalim 6 ay sonra tekrar bakalim ignenin sonucunda yuzde yetmis cikar dedi taburcu oluncada acil bi durum olmadi surece hep mail de konusuyorsn ilaclari ordan yaziyor sonuclara ordan bakiyor onemli olan tesedeki basarisi zaten saatlerce bos konussa ne yazarE kimle gorusuyorsunuz onu sadece 5 dk goruyorsak kim aydinlatacak
Benim yumurtlama problemim cikti dogum kontrol hapi kullanacagim tedaviden 1 ay once..benim troid ve prolaktin problemim var benim gitmeden yapmam gereken başka Şeyler var mı acaba adetimin ilk günü gelin dediler orada ne gibi işlemler olacak ben İstanbul emre Bakırcıoğluna gideceğim
doktoru bilmiyorum hemen tese yapılmıo yani siz isterseniz yapılabilir mi bilmiyorum ? Biz 6 aylık bi ilaç tedavisine başladık bakalım..Dr.Metin özata'ya giden var mi
Slm arkdslar benim esimde klinefelter hemen tese mi yapiyorlar yoksa belli bir ilac tedavi sureci var mi
Uzun zamandir yoksun inşallah gelişmeler vardır benim eşim de aynı xxy li çok zorMerhaba arkadaşlar ben bu konuyu eşim için açmak istedim, ben evli ve 23 yaşında kadınım eşim 26 yaşında ve XXY(47)Azospermik bir klinefelter sendronomlu hasta ve hiç sperm yok.senağlama Bu yüzden eşim konuyu burada dertleşmek istiyor...Bizim bu sene şansımız varmı bilmiyoruz ama bu sene eşimi testesteronlarından ameliyat ettirteceğiz....Allah sonumuzu hayır etsinn.Herkese saygılar ve sevgilerimle....
Esim de kaan Aydos hastası xxy li tese de sperm bulunmadi iğne tedavisinde yiz çok umut oldun inşaallah bizede de sperm çıkar allah evladına uzun ömür versingunaydın herkese rabbımden tedavıde olanlara sabır ve hayırlı haberler dılıyorum.hersey nasıp kısmet ısı.ama asla umutsuz olmayın ben de bu yollardan gectım ..2.tup bebek deneyısımde hamıle kaldım cok sukur tuttu.su an 2,5 yasında oglum var..rabbımın hazınesı ve mucızesı cokkkkk.olmaz bosa denemeyın dıyen doktorlara ınat...47xxy ye ınat .....herseyden once cok cok cok hergun duakar ayetler okuduk esım ve ben....cok ama cok sureler okuduk hergunnnn hamılelıgımde 8 ay ve oncesı 2 tup bebek denememde hergun ...ıstedık rabbımden cok sukur oldu.....kaan aydos ta ılac tedasavısı gordu esım.fakat tup bebek ve teseyı o yapmadı.cunku tam o vakıtte ızne ayrıldı 1 ay yoktu....bızede ıstedgnz bır yerde deneyın sans ısı bu ıs dedı...bızde normal bır ozel hastanede denedık... 1 tup bebek olmadı tuttu fakat bebek dustu.1 yıl sonra tekrar denedık tuttu... rabbımden ısteyın umutsuz olmayın.yardımcı olsun dıye bırseyler yazmak ıstedım ..RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN INSAALAH....
Kaan aydos hemen tese yaptı sonuç sıfırBiz Memorial da tedavi gorduk. Tese yapmadan 1 ay once esim hap ve igneye basladi. Haftada bi kere igne vuruluyodu.
canım su an nasılsın?herseyın hayırlısı....Esim de kaan Aydos hastası xxy li tese de sperm bulunmadi iğne tedavisinde yiz çok umut oldun inşaallah bizede de sperm çıkar allah evladına uzun ömür versin
sperm çıkmayınca ignelere başladı eşim 4 ay oldu fish testi yaptirdik 20 gun sonra belli olcak gelisme olup olmadığı evet canım herseyin hayırlısıcanım su an nasılsın?herseyın hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?