Ilaclar ıse yaralıyor bitkiler ne yapsın tatlimArkadaşlar benim eşimde de 47 xxy klinefelter sendromu var testlerde hiç sperm yok. Bunun için kullanabileceğimiz bitkisel yöntemler var mı?
Merhaba arkadaşım uzun zamandır bu siteye girmiyordum , sizin mesajınızı görünce bu mesajı ben atmışım gibi oldum, bende altı yıldır evliyim , iki kere ameliyat oldu eşim ve ilki emre bakırcıoğlu. Bizde bıraktık artık tedavi görmeyi ama takip ediyorum yeni gelişmeleri geçen gün habertürkte bi haber gördüm Fransa da kök hücreden 72 saat içerisinde sperm elde edip tüp bebeğe hazırlıyorlar , böyle haberleri alınca umutlanıyorum, inşallah Allah bi kapı açıcak bizeArkadaşlar öncelikle herkese kocaman selamlar. Eşim klinefelter hastası. Ben yaklaşık 6 yıldır evliyim eşim Emre bakırcıoğlunda ameliyat oldu sperm çıkmadı 2. Ameliyatını Kaan Aydosta oldu oradan da bir netice çıkmadı .
Eşimin sperm kanalları doğuştan kapanmış hastalıktan dolayı. Biz iki yıldır doktor işlerini bıraktık. Maalesef ınsan bazı şeyleri kabül edemiyor ve yine merak içerisindeyiz bizim durumumuzda oluşta sperm bulunan oldumu?
Son gelişmeler nelerdir?
Bir ara ankalife kök Hücre çalışmalarını duydum fakat onlara güvenim sıfır. Çünkü tam 4 yıl önce beni arayıp gözünüz Aydın çalışmalar bitti gelin başlayalım dediler ALlahtan teyzem sağlıkçı hemen araştırdı boş çıktı.
Şimdi biraz sevindirici şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etmesi dileğiyle hoşça kalın.
Canım siz teseden önce tedavi oldunuz mu kaçın ci tese de sperm bulundu allah evladına uzun ömür versinRABBIM HAYIRLISNI SIZE NASIP ETSIN INSAALAH
merhaba ben siteye yeni üye oldumIlaclar ıse yaralıyor bitkiler ne yapsın tatlim
Allah kolaylik versin canımmerhaba ben siteye yeni üye oldum
Biz kaan aydos hastası yiz ama tedaviler ise yaramiyor genetik olduğundan sorun dizin fsh kacben siteye yeni üye oldu eşi klinefelter birkez tese ameliyatı oldu .sperm çıkmadı tekrar tedavi görüyoruz bu konuda bildiginiz yardımcı olacak kılinik varmı
Insallah canım senin eşinde mi xxy li idi hamilesimderKızlar inş tez zamanda hepinizin bebeği olur hayırlısı ile inş ...
Cnm yok ama bnmde eşimin morfolojisi çok çok düşüktü bende pko var ve çift rahimliydim tedaviye başlayacağımız ay hamile kaldım ..eniştemde de xxy var 20yıllık evliler olmadı sperm bulunuyor ,ama büembryo çoğalmıyor ,Insallah canım senin eşinde mi xxy li idi hamilesimder
Amin canim zor durumumuzCnm yok ama bnmde eşimin morfolojisi çok çok düşüktü bende pko var ve çift rahimliydim tedaviye başlayacağımız ay hamile kaldım ..eniştemde de xxy var 20yıllık evliler olmadı sperm bulunuyor ,ama büembryo çoğalmıyor ,dikkatimi çetti konu .
İnş te zelden olur bebeğiniz aminn
bizim fsh 40 dan yüksek ama ilaçlar işe yaramıyor biz konyada bi hastanede tedavi görüyoruz ama işe yaramıyor doktor yüzde bir şans verdi sperm cıkması için onunda saglıklı olması çok zorBiz kaan aydos hastası yiz ama tedaviler ise yaramiyor genetik olduğundan sorun dizin fsh kac
Biz de de igneler ise yaramadı fsh hiç düşmedi canım kaan aydos ignelerin testise gitmedigini söyledi genetik olunca pek şansımız yok malesefbizim fsh 40 dan yüksek ama ilaçlar işe yaramıyor biz konyada bi hastanede tedavi görüyoruz ama işe yaramıyor doktor yüzde bir şans verdi sperm cıkması için onunda saglıklı olması çok zor
Amin canim Allah evladıni bağışlasin uzun ömür versin darısı bizlere bizim tesede sperm çıkmadı siz öncesinde tedavi oldunuz mu hormonlar nasıldıHerkese merhaba, ben tesadüfen forumunuzu okudum ve yazma ihtiyaci duydum. 13 yıldır evliyim, evliligimin ilk yillarinda bebis istemiyorduk, biraz da zamana birakalim dedik, ama evliligimizin üstünden 6 yil gecmesine ragmen hamile kalamayinca bu ışte bir terslik var dedik ve doktor seruvenimiz basladi. Tahmin edeceginiz gibi esimin kleinfelter sendromlu oldugunu ogrendik, dunyamiz yikildi, cunku doktorumuz yuzumuze resmen kustu, sizin cocugunuz asla olmaz, belcikadan sperm donasyonu yaptiracaksiniz dedi, hatta detaylari bile verdi, şoförün adina kadar sakir sakir anlatti. Neyse cok uzattim. Sperm tahlilini birkaç merkezde tekrarladik, hepsi kleinfelter gosteriyordu, bir tanesinin sonucunda ax miktarda spermatogenez gorundugu yaziyordu, bu sonuc cok degerliydi bana gore, mikro tese sonuc verebilirdi, ve cok sukur, esim ameliyata alindi hemen ilk asamada 4 tup dolusu sperm hücreleri elde edildi, sonrasinda ise normal tup bebek prosedürü uygulandı.
: ) oglum suan 7 yasinda, dunya tatlisi, Allahim bana bagislasin, ve suan tekrar bebek istiyoruz. tüm sorunun kleinfelter oldugunu dusunmeyin, simdi de yas sorunum ile ugrasiyoruz.
Her ne olursa olsun, evlat icin ugrasmaya deger, bir kez o cennet kokusunu alinca Allah tekrar yasatsin istiyor insan.
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın, en iyi ben bilirim, en iyi ben anlarim
Biz hic tedavi olmadik, doktorum vakit kaybetmenin gereksiz oldugunu, bir an önce mikro teseye girmesi gerektigini soylemisti, gerci tarih 2007 idi, suan kok hücre gelisimi cok iyi durumda, halihazırda uygulayan merkez yok ama, tavsiyem su, hic sperm bulunmadiysa yasiniz gecmeden once saglikli yumurtalarinizi toplattirin ve dondurun, ileriki yillarda muhakkak tedaviler gelisecek, ama en azindan saglikli yumurta rezerviniz haxir bulunur, nolur soylediklerimi yabana atmayin, hemen kendinizi kaybetmeyin, yasiniz daha ilerlemeden yumurtalarinizi ne olur ne olmaz dondurunAmin canim Allah evladıni bağışlasin uzun ömür versin darısı bizlere bizim tesede sperm çıkmadı siz öncesinde tedavi oldunuz mu hormonlar nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?