- 20 Mart 2016
- 6
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi siss20
-
herkeste aynı derecede mi oluyor?Canimmm benimde esimde var hicc uzulme
Canım klinefer sendromudur o da testesteron hormonun etki ediyordur Emre bakircioglu iyi doktordur biz ona gidiyoruz akşamları 7 adet keciboynuzunu kir suyunu icsin sperm sayısını fazlalastiyor sabahlarida havuç ve kivi suyu 1 bardak olucak kadar sık icirCanimmm benimde esimde var hicc uzulme
Xxy çıkmadı miherkeste aynı derecede mi oluyor?
evet 47xxy ama doktor sperm azlığından başka da birçok şeyden bahsettiXxy çıkmadı mi
saf 47xxy imişMozaik mi baktirdiniz mi canim
Siz ilk Sen en analizi yaptirdiginizda sperm testi yani sperm hücresi yok mi çıktısaf 47xxy imiş
sperm yokmuşSiz ilk Sen en analizi yaptirdiginizda sperm testi yani sperm hücresi yok mi çıktı
Merhaba moralini hic bozma bende 3 yillık evliyim aynı durum bizdede vardı arastrdik emre bakırcıogluna gittik iki tese yapildi sonuclar olumlu simdi hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşaAllahmerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim
henüz çocuk sahibi olamadım
eşimin klinifeltr sendromu olduğunu öğrendim sanırım kromozmları 1 fazla oluyormuş
bir arkadaşım çok olumsuz konuştu moralim çok bozuk
Bızde klınınıfelterlıyız ama benım hıc umutum yok bulunur dıye ıkısındedemı bulundu bısey kullandınızmı kıme amelıyat olcaz bılmıyorumMerhaba moralini hic bozma bende 3 yillık evliyim aynı durum bizdede vardı arastrdik emre bakırcıogluna gittik iki tese yapildi sonuclar olumlu simdi hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşaAllah
Hayır yasamaz canımklinefelter sendromu olan erkekler cinsel sorun yaşar mı?
Valla canım bıraz gec ogrenıyolarmıs zayıf gucsuz olurlarmıs kadınsı vucudları oluyor memelerı bıraz oluyor benım esım ole ama annesıne sorsam cok saglıklı bılemıyorum canım dokdora tansus canım en ıyısı bıraktı cok belurtısı vardar hepsını tasıcak dıye bıraktı kural yok bız suna cocuk olsun dıye ugrasıyoz en buyuk sıkıntısı o olacak erkenlıge kadar spermı oluyormus sonra o ınuyomus dusuk tehlıkesı fazkaymıs canım dıkkat kendıne esınızde bu sorun yokmuyduArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Tesadufen bu grubu bulunca nasil sevindim anlatamam. Ben pko hastadiyom.Gecen sene 3. Tüp bebek denememle gebe kaldim. 6,5 aylikken erken dogum yaptim. Kuvezden hic cikamayan oglum 52. Gununde bizi birakip gitti. Simdi yine tup bebekle 24 haftalik ikinci ogluma hamileyim. Almanyaya kan gonderip kapsamli bi genetik test yaptirdik ve oglumuzun xxy li oldugunu ogrendik. Internette bu sendromla ilgili kapsamli araştırma yaptim ve bi cok teorik bilgiye sahibim ancak bu sendroma sahip hicbir bireye ulasamadim. Korkularimiz var elbette ve neyle karsilasacagimizi bilemiyoruz. Gordugum kadariyla bu sendroma sahip bircok erkek baba olmak istediginde ogreniyor xxy li oldugunu. Oglumun babaligini simdilik bi kenara birakiyorum bizi endiselendiren ergenlikte yasanabilecek psikolojik sıkıntılar. O donemde tabiki testesteron tedavisi gorecek ama yasam kalitesi nasil olacak? Ögrenmeyle ilgili gecikmeler yasayacakmi?(ki en önemlisi bu bizim icin) Gözle görülür bedensel deformasyonlari olacakmi? Gibi bircok soru gece kabuslarima sebep oluyor. Arkadaşlar eslerinizden yola cikarak lutfen beni bilgilendirin. Baba olmaktaki zorluk disinda bizi neler bekliyor??? Lütfen yardimci olun
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Tesadufen bu grubu bulunca nasil sevindim anlatamam. Ben pko hastadiyom.Gecen sene 3. Tüp bebek denememle gebe kaldim. 6,5 aylikken erken dogum yaptim. Kuvezden hic cikamayan oglum 52. Gununde bizi birakip gitti. Simdi yine tup bebekle 24 haftalik ikinci ogluma hamileyim. Almanyaya kan gonderip kapsamli bi genetik test yaptirdik ve oglumuzun xxy li oldugunu ogrendik. Internette bu sendromla ilgili kapsamli araştırma yaptim ve bi cok teorik bilgiye sahibim ancak bu sendroma sahip hicbir bireye ulasamadim. Korkularimiz var elbette ve neyle karsilasacagimizi bilemiyoruz. Gordugum kadariyla bu sendroma sahip bircok erkek baba olmak istediginde ogreniyor xxy li oldugunu. Oglumun babaligini simdilik bi kenara birakiyorum bizi endiselendiren ergenlikte yasanabilecek psikolojik sıkıntılar. O donemde tabiki testesteron tedavisi gorecek ama yasam kalitesi nasil olacak? Ögrenmeyle ilgili gecikmeler yasayacakmi?(ki en önemlisi bu bizim icin) Gözle görülür bedensel deformasyonlari olacakmi? Gibi bircok soru gece kabuslarima sebep oluyor. Arkadaşlar eslerinizden yola cikarak lutfen beni bilgilendirin. Baba olmaktaki zorluk disinda bizi neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?