Doktor bana bakar mı?

berfinhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
49
50
23
Ben hemşirelik stajı yapıyorum hastanede, bir genç çocuk var. İntern doktor. Stajyer doktor yani, çok yakışıklı. Gördüğümde gözüm istemsiz onda kalıyor, göz göze geliyorum bazen. Yaşça benden küçük sanırım. Doktor hemşireye bakar mı?

Ben hemşirelik stajı yapıyorum hastanede, bir genç çocuk var. İntern doktor. Stajyer doktor yani, çok yakışıklı. Gördüğümde gözüm istemsiz onda kalıyor, göz göze geliyorum bazen. Yaşça benden küçük sanırım. Doktor hemşireye bakar mı?
Ten uyum kültür bı sürü şey var sonuçta bunlar uyarsa neden olmasin

Bunu doktorlugu degil kisiligi belirler ama ondan daha onemlisi sanli sen doktora asik degilsinde yakisikliligi etkilemis gibi geldi

Tamamen kisiligine bagli aslinda. Cok fazla sevgilim,esim de doktor olsun halimden anlasin anlayisi da hakim. Ama herkes kendi mesleginden biriyle evlenmiyor sonucta niye bakmasin olumlu dusunun, konusun.

Meslek olarak sorduysanız Genelde doktorlar hemşire ile evleniyor zaten. Güzellik olarak sorduysanız adamın zevkine kalmış

Kucuk bir not: intern ise son senesindedir, mezun olmak uzeredir, yasca da cok kucuk degildir :)
Tip fakultesinin 4. ve 5. senesinde stajyer doktor olarak gecerler.

Back
X