- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi berfinhanim
- #21
Bak bakalım başı bağlı mıymış, değilse mesleğin ilişkiye engel değil. Senden etkilenirse her türlü. Doktor hemşire evlilikleri de çok yaygın ayrıca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asistan bir abi cok tatli hemsire bir kizla evlendi gecen yaz.Ben hemşirelik stajı yapıyorum hastanede, bir genç çocuk var. İntern doktor. Stajyer doktor yani, çok yakışıklı. Gördüğümde gözüm istemsiz onda kalıyor, göz göze geliyorum bazen. Yaşça benden küçük sanırım. Doktor hemşireye bakar mı?
Sırf senin yorumun için konuyu takip ettimAsistan bir abi cok tatli hemsire bir kizla evlendi gecen yaz.
Allah mesut etsin kizi cok begeniyorum ama abi doktor olmasaydi o tatli hemsire hayatta oyle birine bakmazdi. Boyle de bir gercek var![]()
Bu arada asistan abinin butun arkadaslari "gercekten hemsire ile mi evleniceksin abi yapma" modundalardi. Bence cok hadsizce. Abi de evlenicem tabi dedi ve evlendiler.Sırf senin yorumun için konuyu takip ettim![]()
Kalbim çarptı aysenaz msjini alıntıladi yazinca dinliyorumBu arada asistan abinin butun arkadaslari "gercekten hemsire ile mi evleniceksin abi yapma" modundalardi. Bence cok hadsizce. Abi de evlenicem tabi dedi ve evlendiler.
Kelle avcisi nedir kafama takildiBenim çocukluk arkadaşım doktor, yüzüne iş bul eve katkıda bulun dediği kelle avcısı modunda bir tiple evlendi. Dünyada olmicak iş yok yani sana gelinceye kadar kimlere kimlere bakıyorlar, kaldı ki mesleğin var maaşın var hiç kendini küçük görme bence.
O koskoca bir doktor sen ise hemşire parçası, bakmaz üzgünüm:))
Ya hu ne alakası var? Çekim varsa bakar tabi.
Kelle avcisi nedir kafama takildi![]()
Kelle avcisi nedir kafama takildi![]()