Doktor bana bakar mı?

Ben hemşirelik stajı yapıyorum hastanede, bir genç çocuk var. İntern doktor. Stajyer doktor yani, çok yakışıklı. Gördüğümde gözüm istemsiz onda kalıyor, göz göze geliyorum bazen. Yaşça benden küçük sanırım. Doktor hemşireye bakar mı?
Asistan bir abi cok tatli hemsire bir kizla evlendi gecen yaz.
Allah mesut etsin kizi cok begeniyorum ama abi doktor olmasaydi o tatli hemsire hayatta oyle birine bakmazdi. Boyle de bir gercek var :(

Asistan bir abi cok tatli hemsire bir kizla evlendi gecen yaz.
Allah mesut etsin kizi cok begeniyorum ama abi doktor olmasaydi o tatli hemsire hayatta oyle birine bakmazdi. Boyle de bir gercek var :KK43:
Sırf senin yorumun için konuyu takip ettim :KK51:

Benim çocukluk arkadaşım doktor, yüzüne iş bul eve katkıda bulun dediği kelle avcısı modunda bir tiple evlendi. Dünyada olmicak iş yok yani sana gelinceye kadar kimlere kimlere bakıyorlar, kaldı ki mesleğin var maaşın var hiç kendini küçük görme bence.

Benim çocukluk arkadaşım doktor, yüzüne iş bul eve katkıda bulun dediği kelle avcısı modunda bir tiple evlendi. Dünyada olmicak iş yok yani sana gelinceye kadar kimlere kimlere bakıyorlar, kaldı ki mesleğin var maaşın var hiç kendini küçük görme bence.
Kelle avcisi nedir kafama takildi :KK45:

Valla onlarin bir sitesi vardi drtus diye .Orda hemsirelerle evlenmeyi uygun gormuyordu buyuk bir kismi.Konu vardi uzerinde.Bir kismi da (az)olabilir diyordu.Dr istiyorlardi; ha evlenince de bosaniyorlar.Iki baskin tip erkeklere pek gelmez cunku

Bir hemsire olarak dr lari aday gormedim hic.Guzelsen ozguven tavansa ilgilenebilirler.Ama degilsen cok umutlanma.

Son düzenleme:
doktorlar kendilerini ülkenin en zeki kesiminden görüyorlar ki sayısal zeka bakımından haksız da sayılmazlar bu yüzden de gözlemlediğim kadarıyla ya tıptan ya da ona eşdeğer olabilecek iyi mühendislikler, hukuk vs. İçinden çıkan insanlara meylediyorlar ama aksi de olabilir belki

Kelle avcisi nedir kafama takildi :KK45:

Benim etrafımdaki erkekler salak galiba yeni fark ettim

PhDdeyken okulda bir hoca vardı adam yakışıklı, uzun boylu, düzgün de bir adamdı. Sonra evlendi ama olabilecek en murdar tiple. 7-8 fuckbuddyle takılmış, murdar, çirkin, ne güzelliği ne mesleği ne de eğitimi olan leş bir tiple evlendi:KK12: Hayır yani benim bildiğim para avcısı dediğin güzel olur yoksa zengin adam neyine baksın di mi...tipsiz para avcısı ilk kez bu ablayı görmüştüm helal olsun diyorum burdan:KK51:

Doktor arkadaşım ayrıca salak zaten ona burda değinmicem. Doktora doktorluk vb ünvanlar erkeklerin kafayı açıyor galiba:deli:

Matematikçi arkadaşlar gelsinler de bir olasilik hesabı yapsinlar bu konuya ne deyim bakar niye bakmasın sen bakmaya devam et

Back
X