Doktor bana bakar mı?

Yani 6. Sınıfı okuyan bir doktor adayının birine bakacak vakti pek olmuyo genelde tus , nöbet falan derken. Ama öyle bir niyeti olduktan sonra bence meslek ayrımı yapmaz

Fahriye evcen le murat yildirimin sonsuz ask filminde kiz temizlikciydi adam doktor orda bakti ama bunlar sadece filmlerde mi oluyor bi fikrim yok :)

mesleğe göre mi yorumlayalım yoksa insanlığa göre mi?

tövbe est.

Adamın yerine kendimi koyuyorum, bu kadar özgüvensiz, kendini ezen bir kız ilgimi çekmez. Bu tavrınızı ona da yansıttığınıza eminim. Kendinize güveniniz olsun ne alaka yani doktor diye sizden üstün falan değil. Hatta henüz doktor bile değil.

Sen kendini boyle ezik gorursen baksa da o is yurumez o doktorsa sen de hemsiresin

Bakar tabikide yeter ki sen onun baktığı yerde dur... bir kasiyer kız vardı doktorla evlendi ne olmuş yani
Hem meslektaşsınız özgüvenin tam olacak baktığı yerde dur düğün zamanı yazarsın hadi hayırlısı...

pardon diye bir sinema filmi vardi. rasim oztekinin. orda bi sahne vardi.

pat diye bence bakmaz demissin. istemsizce orda gecen bi repligi animsadim ,tebessum ettim :)
Pat diye söyledim ki kestirip atsın.sonra aha böyle baktı aha şunu demek istedi her hareketinden mana çıkaracak.

Back
X