Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzman çavuş deyince aklıma ilk Tiktok, Kinetix ve Honda Civic geliyor. Edith Piaf da nerden çıktı?!?
Kinetix diyince de bana ayak kokusu gelir mesela😂
Allahım sen emek emek büyüt okut doktor olsun sana damat diye uzman çavuş getirsin.
Nereden tanışmış olabilirler ki? O kadar ayrı dünya insanı.
Sinirim bozuldu vallahi 😂😂

Orduevleri bile ayrı rütbeli subaylardan. Doktor olacaksın , kocan orduevine giremeyecek . Bu bile falso.
Ben arkadaş eşlerini düşündüm en çok. Çift görüşemezsin ki. Denklik yok. Doktorların olduğu çift masasında ne anlatacak ne konuşacak.
tıp dördüncü sınıfta yeğenim her yaz bir ülkeye gidiyor. Hostellerde falan böyle ucuza geziyorlar sınıf arkadaşlarıyla. Geçen sene İtalya bu sene Fransa. Konu sahibi de tıp öğrencisi uzman çavuş yareni😬 yeğenime anlatsan güler inan ki 😂Kendine insan şunu layık görmemeli ya

Uzman çavuş deyince aklıma ilk Tiktok, Kinetix ve Honda Civic geliyor. Edith Piaf da nerden çıktı?!?
Markalı ayakkabı alsak ilk anası doğrar bizi, sonra oğlu.🙈Uzman çavuş eşi çocukluk arkadaşlarım var. Sineğin yağını çıkararak ev bark sahibi oldular, hala da sıka sıka yaşarlar. Çocukları da öyle alıştı. Doktor kadın sep…. a dan alışveriş nasıl yapacak yanlarında? Kalp krizi geçirirler bir aydınlatıcının 2600 olduğunu görünce 🙈🙈🙈🙈🙈

En en iyi ihtimalle kadının ısrarıyla otele gider yatarak tatil yaparlar.
Yada kadın arkadaşlarıyla çift görüşmek isteyecek arkadaşlarının kocası doktor dişçi falan o da gelecek çavuş.
Ay dağa taşa büyük sözüme tövbe de emek emek büyütüp sonra böyle birine aşık olması da korkunçlu
Kocasının arkadaslarıyla görüşme kısmını da ben anlatayım.

Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş başka uzmanlar ve liseyi güç bela okumuş, üniforma delisi, altinlariyla övünen, geçmiş başarılarında gelin evi programına katılmış olmak olan, kahve sunumu diye kendini paralayan, eltisiyle yarış halinde, vizyonsuz kadinlarla haremlik selamlık mutfak masasında oturacaklar.

Yorumların bu denli komik olduğunu bilsem başka yerde ağzımı sallamazdım🤣
Ay kızlar alemsiniz.
Benim de uzman çavuş denildiği an gözümün önüne, oğlu nöbetteyken torununa bakma bahanesiyle eve tüneyen, gün ağarınca tv başına geçip gece tv sesi ile uyuyan kaynana geldi. Bu kadının bir de kahveden çıkmayan kocası var. Diğer çocuklar da yirmi yaş altındayken evlenmiş kızları ve lise terk oğulları.

Asker olmasi bile benim için ofsayt. Hem burada okuduğum asker konuları hem de çevreden duyduklarım bende baya ön yargı oluşturdu. Kaldı ki ailen bence haklı. Hem meslek Hem kültür olarak pek uygun değil gibisiniz. Ama yine de karar sana ait tabi ki. Ama artılarını eksilerini bi düşünüp ona göre hareket edin.

Yorumların bu denli komik olduğunu bilsem başka yerde ağzımı sallamazdım🤣
Ay kızlar alemsiniz.
Benim de uzman çavuş denildiği an gözümün önüne, oğlu nöbetteyken torununa bakma bahanesiyle eve tüneyen, gün ağarınca tv başına geçip gece tv sesi ile uyuyan kaynana geldi. Bu kadının bir de kahveden çıkmayan kocası var. Diğer çocuklar da yirmi yaş altındayken evlenmiş kızları ve lise terk oğulları.
Çocuk doğursam çocuk görmeye memur , öğretmen , avukat , yüzbaşı , Bankacı, mühendis vs eşleri gelmeyecek. Okumakta gözü olmayan , hayatı boyunca kociş beklemiş bol altınlı kadınlar gelecek bebek görmeye. Bu bile cinnetlik. Şahsen İlber Ortaylı da bana çocuk görmeye gelmedi. 🙈😁🙈🙈🙈

Kocasının arkadaslarıyla görüşme kısmını da ben anlatayım.

Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş başka uzmanlar ve liseyi güç bela okumuş, üniforma delisi, altinlariyla övünen, geçmiş başarılarında gelin evi programına katılmış olmak olan, kahve sunumu diye kendini paralayan, eltisiyle yarış halinde, vizyonsuz kadinlarla haremlik selamlık mutfak masasında oturacaklar.
Kocalar da bir araya geldiğinde hayalleri ve gelecek planları konuşulur , bunlar da belli çalışma süresini tamamlayıp, köylerine dönüp hayvancılık yapmak ya da torpil bulurlarsa zabıta olmak.

Kocalar da bir araya geldiğinde hayalleri ve gelecek planları konuşulur , bunlar da belli çalışma süresini tamamlayıp, köylerine dönüp hayvancılık yapmak ya da torpil bulurlarsa zabıta olmak.
Erken yaşta da emekli oluyorlar yıpranma payı yüksek meslek olduğundan. Doktorsa 65 e kadar çalışıyor. Bu nasıl olacak? Kahvede oturan emekli Uzman Çavuş koca. Yok olmaz bu iş.

Bir tanıdığım aynen bunu yaptı. Çalıştı babasının borcunu ödedi. Babasının tarlasını çoğalttı. Traktör hayvan her şeyi katladı. İstifa edip çiftçi oldu köyünde.

Çocuk doğursam çocuk görmeye memur , öğretmen , avukat , yüzbaşı , Bankacı, mühendis vs eşleri gelmeyecek. Okumakta gözü olmayan , hayatı boyunca kociş beklemiş bol altınlı kadınlar gelecek bebek görmeye. Bu bile cinnetlik. Şahsen İlber Ortaylı da bana çocuk görmeye gelmedi. 🙈😁🙈🙈🙈
Düşünsene sen doktorsun, eve gelen, kocanın arkadaşının eşi senden 6 7 yaş küçük ama 3. Çocuğa hamile.

Sana güya tecrübelerinden bahsediyor.

Bebeği tuzla ov diyor, benim sütüm fışkırıyordu diyor, sezaryen mi oldun deyip küçümsüyor.

Evlerden ırak.

Düşünsene sen doktorsun, eve gelen, kocanın arkadaşının eşi senden 6 7 yaş küçük ama 3. Çocuğa hamile.

Sana güya tecrübelerinden bahsediyor.

Bebeği tuzla ov diyor, benim sütüm fışkırıyordu diyor, sezaryen mi oldun deyip küçümsüyor.

Evlerden ırak.
Aynen öyle. Kendi eğitimimizde kocalarla bile ne sorunlar yaşadık. Bir de bizi aşağıya çeken adamla niye ömrümüzü tüketelim? Arkadaş olmak başka , aynı evde yaşamak bambaşka.

Bide konu sahibi işi olmayan kızlar bile maddiyata önem veriyorken siz emek verip doktor olmuşsunuz nasıl kendinize bunu reva görüyorsunuz uzman eşi olmak çok zor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum
Okumuş kız saflığı diye bir şey var. Vallahi var bu. Meslek sahibi olmayan o kızlar düğün altınlarına, mihrine vs. Yapışıp boyunlarını kollarını donatırken , okumuş olan kocasının eline sayıyor araba alsın diye. Ortak kazanılan para ile alınan malı okumuş olan “kanuna göre zaten ortak” diye kocasının üstene yaparken, okumamış çalışmayan kadın benim de hakkım diyerek tapuyu ortak yapıyor

Ya hayat bana uzman çavuş savundurmasın gerçekten ki yine de diğer yorumlara katılıyorum denklik asla olmaz sizin ilişkide. Ama doktor, avukat, mühendis vb. = vizyonlu, kültürlü insan olur veya denk bir ilişki yaşanır kalıbı da çok yanlış. Fen lisesi mezunuyum iyi bölümlere gidenlerin tek meziyeti insanlıktan çıkarcasına ders çalışabilmek ve ittire kaktıra da olsa matematik yapabiliyor olmaktı. Bir kısmı vizyonlu veya kültürlü olmak bir yana dursun daha da sıkıntılı ve egoist insanlar oldu. İyi meslek sahibi olup vizyonu dar, insani tarafı zayıf olan çok insan var. Bazen bu insanlarla konuşmakta o kadar zorlanıyorum ki yani afedersiniz vasıfsız biriyle konuşmak bir ilişki kurmak bile daha rahat geliyor bana , hani varsın bende vizyonsuz olayım önemli değil bu doğrudur asla demiyorum zaten ama benim açımdan gerçekler bu. İki ucu b.. değnek yani sadece bu iyi sayılan meslektekileri de otomatik olarak vizyonlu kabul etmeyin hatta bu kişileri ciddi bir şekilde ölçüp tartın diye bir not bırakmak istedim sadece

Öğrenciyken adamın parasını yemiş de iş ciddiye binince bırakmış gibi oluyorsun. 4 yıl dile kolay
Doktor olacak kız buldum diye yedirmiştir bunu düşündüyse o zaman. Hiç kimse ilişkiye evlenmek zorunda olduğu için başlamıyor.
Ayrıca kim ne düşünürse düşünsün. Elalem böyle der diye kötü evlilik mi yapsın?

Aynısını yaşadım. Seviyorsan peşinden git. Bir daha kimseyle mutlu olamadım ben. Aşık oldjm, evlilik sürecine girdim. Ama kimseyle onun kadar tamamlanmadim. Çok büyük acılar yaşadım.simdi annemler de pişman.yillar sonra beni anladılar.seviyorsan aileni dinleme. Bu hayat senin hayatın. Doktor asker ilişkisi gayet de yürür. Avukat arkadasim var , eşi astsubay. Çok da mutlu. Gayet de Oluru var.lutten onunla mutluysan sen benim düştüğüm hataya düşme.
Aşkınızı yaşayamadığınız, yarım kaldığı için böyle hissediyorsunuz sadece.

Çok yakınım biri benzer bir şey yaşadı. Aileler istemediği için ayrıldılar. Başkalarıyla evlendiler. Sonra ikisi de boşandı. 20 yıl sonra falan bir şekilde tekrar bir araya geldiler. 3 gün sonra kadın “ailem haklıymış, ben bu adamla yapamazmışım, yapamam” dedi ve bitirdi.

hekim değilim ama kariyer sahibi bir meslektenim.Benim çevremde öğrencilik yıllarımda ya da sonrasında uzman çavuşla arkadaşlık eden bir meslektaşım olmadı.Demem şu ki 4 yıl uzman çavuşla arkadaşlık etmesi zaten kafalarının uyuştuğunu gösterir.Ha evlense zaten çavuş kardeşimiz ne kadar karakterli olursa olsun doktor etiketinde olan bir kadını taşıyamaz.O evlilikten de tabi Allah bilir ama bir cacık olmaz.Ben bu hikayede etiketinden dolayı kapının önüne konan uzman çavuşa üzüldüm sadece.

Ya hayat bana uzman çavuş savundurmasın gerçekten ki yine de diğer yorumlara katılıyorum denklik asla olmaz sizin ilişkide. Ama doktor, avukat, mühendis vb. = vizyonlu, kültürlü insan olur veya denk bir ilişki yaşanır kalıbı da çok yanlış. Fen lisesi mezunuyum iyi bölümlere gidenlerin tek meziyeti insanlıktan çıkarcasına ders çalışabilmek ve ittire kaktıra da olsa matematik yapabiliyor olmaktı. Bir kısmı vizyonlu veya kültürlü olmak bir yana dursun daha da sıkıntılı ve egoist insanlar oldu. İyi meslek sahibi olup vizyonu dar, insani tarafı zayıf olan çok insan var. Bazen bu insanlarla konuşmakta o kadar zorlanıyorum ki yani afedersiniz vasıfsız biriyle konuşmak bir ilişki kurmak bile daha rahat geliyor bana , hani varsın bende vizyonsuz olayım önemli değil bu doğrudur asla demiyorum zaten ama benim açımdan gerçekler bu. İki ucu b.. değnek yani sadece bu iyi sayılan meslektekileri de otomatik olarak vizyonlu kabul etmeyin hatta bu kişileri ciddi bir şekilde ölçüp tartın diye bir not bırakmak istedim sadece
Hiç katılmıyorum. İnsanın iyisi vardır kötüsü vardır. Evli askerlerin çoğu sosyal medyada karı kız peşinde haberin var mı? O üniforma ile ve hayatlarında ilk kez para gördükleri için çoğu, ne oldum delisi olmuşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X