Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğrenciyken adamın parasını yemiş de iş ciddiye binince bırakmış gibi oluyorsun. 4 yıl dile kolay
Özel bursların çoğu iyi bölümlerde okuyan öğrencilere veriliyor. Tıp öğrencilerinin bu konuda mağduriyet yaşadıklarını düşünmüyorum

Benim erkek kardeşim de uzman çavuş ve lisans mezunu, astsubaylık ve subaylıklara giremedi. Hepsinde defalarca mülakattan elendi. Uzman çavuşluğu bir sefer denedi girdi. İnsanların kültürel düzeylerini bilmeden küçümsemek de ne biliyim.. ve gelecekleri hakkında yorum yapmaya korkarım ben. En yakın arkadaşım da bana bu soruyu sorsa, sen bilirsin her türlü zorluğa doğu şartlarına zaman zaman ayrı kalmak gibi durumlara katlanacaksın ileride. Bunları da düşünüp karar ver derim. 4 senedir anlaşabiliyorlarsa devamı da gelir amaaaa belli ki kafanız karışık, aileniz de karşı çıkınca haklı olma payları kafanızı kurcalıyor bu sebeple emin olmadığınız ciddi adımları atmadan önce elli kere düşünün

İnsanların kültürel düzeylerini bilmeden küçümsemek de ne biliyim..
Lisans mezunu olmak şu devirde bir önem arz etmiyor ama emin olun o lisans mezunu kardeşiniz de kendini geliştiremeden körelecek o iş ortamında, yerinde sayacak. Çünkü muhatap olduğu kitle vasat, çünkü insan çevresinin ortalamasıdır.

Lisans mezunu olmak şu devirde bir önem arz etmiyor ama emin olun o lisans mezunu kardeşiniz de kendini geliştiremeden körelecek o iş ortamında, yerinde sayacak. Çünkü muhatap olduğu kitle vasat, çünkü insan çevresinin ortalamasıdır.
Malesef körelecek konusunda haklısınız, yine dee ben birbirini seven kişilerin akşam olduğunda ya da mesai bittiğinde kafa kafaya verip tüm yorgunluklarını tüm diğer insanları dışarıda bırakmasından yanayım. Biraz romantiğim sanırım 🤭

Benim erkek kardeşim de uzman çavuş ve lisans mezunu, astsubaylık ve subaylıklara giremedi. Hepsinde defalarca mülakattan elendi. Uzman çavuşluğu bir sefer denedi girdi. İnsanların kültürel düzeylerini bilmeden küçümsemek de ne biliyim.. ve gelecekleri hakkında yorum yapmaya korkarım ben. En yakın arkadaşım da bana bu soruyu sorsa, sen bilirsin her türlü zorluğa doğu şartlarına zaman zaman ayrı kalmak gibi durumlara katlanacaksın ileride. Bunları da düşünüp karar ver derim. 4 senedir anlaşabiliyorlarsa devamı da gelir amaaaa belli ki kafanız karışık, aileniz de karşı çıkınca haklı olma payları kafanızı kurcalıyor bu sebeple emin olmadığınız ciddi adımları atmadan önce elli kere düşünün
Lisans mezunu olmak bir baltaya sap olamadığı için uzman çavuş olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Boşu boşuna dört senesini heba etmiş, keşke liseden sonra uzman çavuş olsaymış.

Malesef körelecek konusunda haklısınız, yine dee ben birbirini seven kişilerin akşam olduğunda ya da mesai bittiğinde kafa kafaya verip tüm yorgunluklarını tüm diğer insanları dışarıda bırakmasından yanayım. Biraz romantiğim sanırım 🤭
Biraz değil, fazla. 😁

Lisans mezunu olmak bir baltaya sap olamadığı için uzman çavuş olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Boşu boşuna dört senesini heba etmiş, keşke liseden sonra uzman çavuş olsaymış.
Bir baltaya sap olmak için kendine göre iş çok baktı ama malesef torpil sistemini aşamadık evet keşke okumasaydı 🌻

Bir baltaya sap olmak için kendine göre iş çok baktı ama malesef torpil sistemini aşamadık evet keşke okumasaydı 🌻
Hangi üniversite ve bölümden mezun diye soracağım muhtemelen söylemeyeceksiniz. İyi okul ve bölüm mezunları açıkta kalmıyor, torpilliler önlerine geçemiyor. Diğerleri zaten üniversite okumaması gereken kesim. Allahın unuttuğu yer üniversitesinde iibf okuyan birinin işsiz kalacağı ya da asgari ücretle çalışacağı aşikar.

Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
subay olsa neyse , olmaz cıksssssss
demişsiniz ki çok iyiler. altın gömüsü bulmuşlar bide kötümü olcaklar. ama çocuk doğsun işi garantilesin o zaman tekerar görüşelim .
siz çok çirkin erkekkte çokmu güzel , başaka açıklama bulamdım kendime.

Hangi üniversite ve bölümden mezun diye soracağım muhtemelen söylemeyeceksiniz. İyi okul ve bölüm mezunları açıkta kalmıyor, torpilliler önlerine geçemiyor. Diğerleri zaten üniversite okumaması gereken kesim. Allahın unuttuğu yer üniversitesinde iibf okuyan birinin işsiz kalacağı ya da asgari ücretle çalışacağı aşikar.
İstanbul üniversitesi iktisat🤣 aslında çok iyi bir işi vardı, bilgisayarlardan çok iyi anladığı için.. Ama asker olma isteği baskın geldi. Şuan tam uzman çavuş gibi de değil. Yine bilgisayar yazılım donanım bilgisiyle komutanlarının gözdesi. Her neyse Allah herkesin kalbine göre verir 💅

İstanbul üniversitesi iktisat🤣 aslında çok iyi bir işi vardı, bilgisayarlardan çok iyi anladığı için.. Ama asker olma isteği baskın geldi. Şuan tam uzman çavuş gibi de değil. Yine bilgisayar yazılım donanım bilgisiyle komutanlarının gözdesi. Her neyse Allah herkesin kalbine göre verir 💅
Uzman çavuş olmak için “çok iyi” işini bıraktı yani… Peki 🤭

Bir de biz tıbbı, geometriyi fiziği mat’ı full yaparak kazanmış insanlarız. Matematiğe fiziğe kafası basmayan adama da hiç katlanamam ya :p

Parasını vizyonunu geçtim artık

Asker olma isteğini anlayabileceğinizi hiç sanmıyorum 🤣
Anlayamam ama siz de biraz hikaye yazıyorsunuz. Bir mesajınızda iş bulamadığı için asker oldu, subaylık ve astsubaylığı kazanamadığı için mecburen uzman oldu dediniz. Şimdi çok iyi işini bırakıp asker olma aşkıyla yanıp tutuştuğu için uzman çavuş oldu diyorsunuz.

Kusura bakmayın ama iyi işi olan, iyi para kazanan hiç kimse bugünün şartlarında kelle koltukta üç kuruş kazanıp askeriyenin ameleliğini yapacağı bir işi tercih etmez. Akıl var mantık var. Mecbur kalmıştır olsa olsa.

Ben sizi anlıyorum siz gırgır geçilmesinden rahatsızlık duydunuz. yoksa ülkede zibilyon tane bir baltaya sap olamamış uyduruk kıytırık üniversite mezunu adam var ki bence uzman Çavuş olmak onlardan çok daha mantıklı hiç değilse alnının teriyle helalinden para kazanıyor. Ama gerçekten de şu bir gerçek burası da toplumu yansıması ve o adam sürekli olarak eşinin yanında burada olduğu gibi dalga geçilecek bence o yüzden yol yakınken ayrılmaları en doğrusu
Hayır gerçekten asker herhangi bir tanıdığım olmadı o yüzden sordum ve askerlerimizin bu şekilde insanlardan oluşması beni üzdü..

Anlayamam ama siz de biraz hikaye yazıyorsunuz. Bir mesajınızda iş bulamadığı için asker oldu, subaylık ve astsubaylığı kazanamadığı için mecburen uzman oldu dediniz. Şimdi çok iyi işini bırakıp asker olma aşkıyla yanıp tutuştuğu için uzman çavuş oldu diyorsunuz.

Kusura bakmayın ama iyi işi olan, iyi para kazanan hiç kimse bugünün şartlarında kelle koltukta üç kuruş kazanıp askeriyenin ameleliğini yapacağı bir işi tercih etmez. Akıl var mantık var. Mecbur kalmıştır olsa olsa.
İşini sevmiyordu bize göre iyiyidi işi haftasonu var asgari ücretin üstünde daha nolsun. Farklı arayışlardaydı. Bazı yerler bazı insanları tatmin etmiyor iş bulunur isteyene iş çok ama mutlu olmak önemli.

4 sene yetişkin bir insanın tanıması için yeterli siz ne hissediyorsunuz anneniz neyi eksiledi madde madde .Bence kara yetinize guveniyorsaniz endişe etmeyin yok sürekli yanlış karar almanizdan endişe edilen bir insansaniz onu bilemem elbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X