Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğrenciyken adamın parasını yemiş de iş ciddiye binince bırakmış gibi oluyorsun. 4 yıl dile kolay
Yoruma gel. Para yiyecek olsa tıp okuyan kız uzman çavuş mu bulurdu? 🙈🙈🙈🙈🙈Para yemişmiş. Kadınsınız bir de. Sanki bu yorumu bir erko yazdı .😡😡

Öğrenciyken adamın parasını yemiş de iş ciddiye binince bırakmış gibi oluyorsun. 4 yıl dile kolay
Parasını yediğini nereden çıkardınız ki, herkes sevgilisini mi yoluyor? Siz olsanız öyle yapardınız demek ki aklınıza ilk bu geldiğine göre. Bu kafaya göre de sevgilisi kaz gelecek yerden tavuk esirgememiş oluyor. Ayrıca tıp okuyan çocuklar genelde iyi burslar buluyor zaten. Bizimkilerden biliyorum. Yokluk içinde geçmiyor öğrencilikleri. Uzman çavuşun yedireceği paraya kalmıyordur.

Ben anlamadım tam neden olmaz işsiz biri değil mesleği var parası var tam anlayamadım? Mantıklı açıklayan biri olur mu
Dört senedir bu ilişkiyi sürdürebildiğinize göre vizyonunuz, kültürünüz benzer.

Normal şartlarda bir uzman çavuş ile bir doktorun bir araya gelemiyor, aynı noktada buluşamıyor olması lazım. Çünkü doktor olacak insan 14-15 yaşından itibaren bir emek sarfetmeye başlıyor. Kazanması da okuması da çalışması da zor bir bölüm. Zeka ve çalışkanlık gerekiyor. Eğitimi, araştırması, yeniliği bitmiyor. Uzman çavuş ise bütün gençliğini haytalıkla geçirmiş sonrasında ulan geldik bu yaşa iş yok meslek yok, bir şeyler elde edebilecek zeka ve azim yok, bir baltaya sap olalım bari diyenlerin yaptığı meslek. Hayatın olağan akışında bu iki insanın çizgilerinin kesişmemesi gerek. Ama sizinki kesişmiş, dört senedir de sürdürmüşsünüz. Demek ki denksiniz. Hayata bakış açınız ortak. Sosyal ortamlara kocanızı sokunca ondan utanmayacaksanız, sizin daha fazla kazanıyor olmanız sorun yaratmayacaksa, onun sosyal ortamına uyum sağlayabilecekseniz olur bence.
Açıkladık ya burda. Her şey iş ve para sahibi olmak demek değil. Hayata bakış açısı, kültür farkı, geçmiş yaşantıların ve ailelerin farkı vs. birçok parametre var evliliği etkileyen.

Ben anlamadım tam neden olmaz işsiz biri değil mesleği var parası var tam anlayamadım? Mantıklı açıklayan biri olur mu
Hayatta herşey para mı? Liseyi zar zor bitirmiş insanlar uzman çavuşlar. Vatan için çabalıyorlar doğru ama çoğu da bir baltaya sap olamayacağı için mecbur uzman oluyor . Kitap okumamıştır , maç izlemiştir anca. Üniversiteli iyi okuldaki kız erasmus yapar, uzman köyüne ilçesine gider tatilde sadece.Hayata bakışları bambaşka. Denklik burada yok. MFÖ nün bir şarkısı var, Alidesidero. Tam da bu olayı anlatıyor.

Hayatta herşey para mı? Liseyi zar zor bitirmiş insanlar uzman çavuşlar. Vatan için çabalıyorlar doğru ama çoğu da bir baltaya sap olamayacağı için mecbur uzman oluyor . Kitap okumamıştır , maç izlemiştir anca. Üniversiteli iyi okuldaki kız erasmus yapar, uzman köyüne ilçesine gider tatilde sadece.Hayata bakışları bambaşka. Denklik burada yok. MFÖ nün bir şarkısı var, Alidesidero. Tam da bu olayı anlatıyor.
Ülkemizi koruyacak askerlerin bu şekilde anılması çok üzücü..

Hayatımın hiçbir evresinde bir asker ile tanışmadım merak ettim o yüzden neden herkes hayır diyor diye 😅

Defalarca defalarca yazdık emeklerini . Tüm ülkelerin askerleri var , tek bizim yok. Askerler diye evlenmeli mi dengi olmayan kadınlar? Mantık var mı bunda? Üzücüymüş. Meslekleri ayrı, karekterleri hayata bakışları vs apayrı.

Ben sizi anlıyorum siz gırgır geçilmesinden rahatsızlık duydunuz. yoksa ülkede zibilyon tane bir baltaya sap olamamış uyduruk kıytırık üniversite mezunu adam var ki bence uzman Çavuş olmak onlardan çok daha mantıklı hiç değilse alnının teriyle helalinden para kazanıyor. Ama gerçekten de şu bir gerçek burası da toplumu yansıması ve o adam sürekli olarak eşinin yanında burada olduğu gibi dalga geçilecek bence o yüzden yol yakınken ayrılmaları en doğrusu

Tayinci ve çok çalışan erkekler ev hanımlarıyla evlenmeli bence. Yoksa kadına yazık oluyor. Hele kadın da aynı şekilde yoğun çalışan bir meslektense çoluğa çocuğa yetişeceğim diye helak oluyor. Hayatın tadı tuzu kalmıyor.

Ay burada da kendisi 50 bin kazanırken kocası 35 bin lira kazansa sıkıntı çıkaracak kadınlar ay nolmuş ki askerse diyor ya çok gülüyorum

He canım aynen ne olmuş ki o da kazanıyor işte
Bi de şey dedi işi gücü PARASI var 😂

Askerlik meslegini seçmek kişinin kendi tercihi. Benim babam da askerdi ama çok zor cidden.
Hayatımın hiçbir evresinde bir asker ile tanışmadım merak ettim o yüzden neden herkes hayır diyor diye 😅
Benim babam da uzman çavuş emeklisi. Trakya'da doğan ben ilkokula Doğu görevinde başladım. Bence asker biriyle evlilik çok zor. Subay olsa Harp Okulu mezunu olsa neyse ama doktor olmuş birisi uzman çavuş birisiyle yapamaz. Evlilikte denklik önemli.

Benim üniversitede oda arkadaşım tıp fakültesi öğrencisiydi. O zaman Batman da polis olan evli abisine, özel sektörde çalışan farklı ilde çalışan diğer abisine ve memleketteki annesine maddi yardım eder, kalanını da altın yapardı.
Tıp fakültesi öğrencisinin adamın parasına ihtiyacı olduğunu hiç zannetmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X