Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyadaki tek erkek değil ya yine aşık olur.
Fazla dramatize ediyorsunuz.
Hiç birimiz ilk aşkımızla evlenmedik neticede.
Asıl evlenip çevresinde denk evli olup çok daha rahat yaşayanları görünce pişman olur.
Aslında ben de sizin gbi düşünüyorum genel olarak kadınların hissetiklerini yazdım. Erkeğin statüsü yüksek olunca da sıkıntı tabi abimin arkdşı doktor hemşire ile evlendi güzelliği için sonra sürekli kendini eşini iyi hissetmiyor toplumda

Peki sizce avukat kadin ve havacı subay erkek ilişkisi yurur muydu. Buna engel olan anne iyi mi yapmıştır. Ona hak mi vermeli yazdıklarınızdan yola çıkarak empati yapilmali mi. Yoksa nefret etmeye devam mı etmeli
Yürürmüydü onu bilemeyiz. Daha eğitimli adamlar daha karakterli değiller. Burada hemfikiriz. Ama boşanma bile olsa, çocuklarımın babası uzman çavuş olsun istemezdim. Çocuğu kendine göre yönlendirirdi çünkü. Evlilik kendimiz için yapılmaz sadece. Çocuk sahibi de olmak istiyorsak , onun hayatını bile düşünmeliyiz derim.

Seren Serengil gibi aşk aşk diye diye hayatlarını mı mahvetsin gençler? Mantıksız aşk olmamalı.
Kız ben geneli söyledim insanın aklında kalan acabasını …yoksa ben aşk evliliği yapmış biri olarak kesinlikle mantık ile karar verilmeli diyorum.

Teğmen falan olsaydı olabilirdi ama uzman statü olarak size uzak ne yazikki aileniz haklı sorun olur

Peki sizce avukat kadin ve havacı subay erkek ilişkisi yurur muydu. Buna engel olan anne iyi mi yapmıştır. Ona hak mi vermeli yazdıklarınızdan yola çıkarak empati yapilmali mi. Yoksa nefret etmeye devam mı etmeli
Havacı subay dediğiniz pilot mu? Statüsü aslında denk avukata. Ama tayinci meslek grubuyla avukatın evlenesi olacak iş mi sizce? Hukuk gibi zor bir bölümü bitirip sürekli tayin olacak kariyer yapamayacak. Siz evladınızı bi adamın peşinde gezsin diye evlendirir miydiniz?

Kadın doktor olacak izninde kuzey ışıklarını görmek isteyecek karşısında anamın köyüne gidelim neyine yetmiyor seviyesinde kalacak bir adam olacak.
Uzman çavuşların hepsinin bu kafada olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. 😂

Subaylar ile astsubay ve uzman çavuşları bir tutmamak lazım. Subaylar 4 senelik üni eğitimi gibi sağlam bir eğitim alıyorlar. Ancak gel gelelim sülalesi asker-polis dolu bir insan olarak psikolojisi normal tek bir asker/polis görmedim. Zamanında benzer hatayı yapmış biri olarak konu sahibi tekrar söylüyorum olmaz, olduramazsınız. Şu an hala okuyorsunuz, size olur gibi geliyor ama daha bunun tus kazanıp uzman doktor olması var. Ailenizi ve buradaki hanımları dinleyin.

Uzman çavuşların hepsinin bu kafada olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. 😂
En en iyi ihtimalle kadının ısrarıyla otele gider yatarak tatil yaparlar.
Yada kadın arkadaşlarıyla çift görüşmek isteyecek arkadaşlarının kocası doktor dişçi falan o da gelecek çavuş.
Ay dağa taşa büyük sözüme tövbe de emek emek büyütüp sonra böyle birine aşık olması da korkunçlu

Hazır konu açılmışken size sorayım bı avukatla doktor olurmu kız kardeşim için sordum.dusuncelerinizi merak ediyorum kız hukukçu erkek tıpta

Bide konu sahibi işi olmayan kızlar bile maddiyata önem veriyorken siz emek verip doktor olmuşsunuz nasıl kendinize bunu reva görüyorsunuz uzman eşi olmak çok zor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum

Hazır konu açılmışken size sorayım bı avukatla doktor olurmu kız kardeşim için sordum.dusuncelerinizi merak ediyorum kız hukukçu erkek tıpta
Gayet olur tabii ki. Burada bir statü farkı yok ki. İkisi de üniversite eğitimi almış insanlar.
Uzman çavuş doğru düzgün eğitim almayan, en ücra yerlere giden silahlı insanlar. Bu grupla avukat mühendis doktor falan bir değil ki.

Gayet olur tabii ki. Burada bir statü farkı yok ki. İkisi de üniversite eğitimi almış insanlar.
Uzman çavuş doğru düzgün eğitim almayan, en ücra yerlere giden silahlı insanlar. Bu grupla avukat mühendis doktor falan bir değil ki.
Haklısınız kız kardeşim de iyi bir siralamayla kazandı ve hukuk da zor bir bölüm

En en iyi ihtimalle kadının ısrarıyla otele gider yatarak tatil yaparlar.
Yada kadın arkadaşlarıyla çift görüşmek isteyecek arkadaşlarının kocası doktor dişçi falan o da gelecek çavuş.
Ay dağa taşa büyük sözüme tövbe de emek emek büyütüp sonra böyle birine aşık olması da korkunçlu
Ben de bu sitede uzman çavuşları hor görmemle tanınıyorum resmen. Allahım sen esirge. 🥹🤣

Orduevleri bile ayrı rütbeli subaylardan. Doktor olacaksın , kocan orduevine giremeyecek . Bu bile falso.

Bugün tunalı dan 2. El Edith Piaf plağı aldım. Öyle entel dantel bir kadın da değilim ha. Uzman çavuş kocam olsa: bu ne bu kim ? tipine bak kadının, buna mı para verdin diye diye beni darlardı eminim. Anası bile beğenmezdi kesin beni 😁😁

Yada evlenir bir kaç sene sonra meslektaşları kollarında kendi statüsünde kocasıyla ülke ülke gezerken doğuda çatışmaya giren kocayı gözler.
Kusura bakmayın ama statü ve denklik önemli. Aynı vizyonda olmak önemli. Kadın doktor olacak izninde kuzey ışıklarını görmek isteyecek karşısında anamın köyüne gidelim neyine yetmiyor seviyesinde kalacak bir adam olacak.
Sadece köyü olsa neyse, bizim komşumuz olan uzman çavuş, köye gitmedikleri tatillerde gittikleri yerlere erkek kardeşini de götürüyor. 😄😄 . Kadın cinnet geçiriyordu,ama değişen bir şey yok.

Başlığı okuduktan sonra bir doktorun rütbeli bir askerle birlikte olacağını düşünmüştüm ama uzman çavuşmuş.

Ben de olmaz diyorum.

Rütbesi yüksek olsa, askeri okullarda okumuş yetişmiş olsa farklı olurdu fikrim.

Oraların terbiyesiyle eğitilenler eski askerler gibi oluyorlar.

Doktorların meslektaşları ile evlenmesini destekliyorum.

Nöbeti, stresi, mesai çokluğu anca meslektaşınız ile anlaşıp denk düşebileceğiniz konular.

Siz seneler içinden uzmanliklar alacaksınız.

O git gide ezilecek bunun altinda.

Maaş farkı da zamanla problem olur.

Her bakımdan problem görüyorum .

Sadece köyü olsa neyse, bizim komşumuz olan uzman çavuş, köye gitmedikleri tatillerde gittikleri yerlere erkek kardeşini de götürüyor. 😄😄 . Kadın cinnet geçiriyordu,ama değişen bir şey yok.
Dar gelirli ve eğitimsiz ana baba çocuklarıdır uzman çavuşlar ayrıca. Maaşlarını sonuna dek hakediyorlar az bile, can koyuyorlar ortaya. Ama basit yaşamış çocukluğunu ergenliğini gençliğini bu da gerçek. Fen lisesine , yüksek puanlı Anadolu lisesine gidip doktor olan kadınla ne paylaşabilir ? Ne konuşmuşlar bunca yıl onu da merak ettim. Sadece tipi iyi diye sevgili olunmaz gelecek odaklı.

Bugün tunalı dan 2. El Edith Piaf plağı aldım. Öyle entel dantel bir kadın da değilim ha. Uzman çavuş kocam olsa: bu ne bu kim ? tipine bak kadının, buna mı para verdin diye diye beni darlardı eminim. Anası bile beğenmezdi kesin beni 😁😁
Uzman çavuş deyince aklıma ilk Tiktok, Kinetix ve Honda Civic geliyor. Edith Piaf da nerden çıktı?!?

Uzman çavuş deyince aklıma ilk Tiktok, Kinetix ve Honda Civic geliyor. Edith Piaf da nerden çıktı?!?
Tiktokta botlarını ayaklarını vs gösterip av peşindeler ha. Gizli görevde olup konumlarını açık edenleri bile var düşmana ayol🙈🙈Komutanları bi yakalasa ovvvv.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X