- Konu Sahibi fatma_yaldiz
-
canim gittiğinde bizimlede paylaşirmisin. Benim teyze kizi 17 kasimda doğum demiş 30 ekimde tekrar randevu vermiş bugün gitmişti. O zaman alttan bakarim demişya ben de çok merak ediyorum.haftaya pazartesi gitcem ben.
Acaba alttan bakar mı ki?
şimdiye kadar hiç bakılmadı.
Ağda işini daha sonraya bırakmak istiyorum ama alttan bakacaksa bu hafta almalıyım.napcam bilmiyorum.
son aylarımda iki kez alttan muayene oldum kızlar. Ikisinde de rahim ağzı boyunu ölçtüler ve akıntı kontrolü yaptılar. çatı muayenesi olmadım ama bugüne kadar ki deneyimlerime göre şunu söyleyebilirim acı çekmemenizin tek yolu rahat olmanız. Bacaklarınızı ve vajinayı kasmayacaksınız. Doktorunuz erkek bile olsa bu onun işi, rahat olun. Hamile kalmadan önce kaşıntı şikayetiyle gittiğim muayenede de alttan olmuştum. O zaman çok kendimi kastığım için canım çok yanmıştı. Fakat hamile olduğumda o masadayken aklımdan hep şu geçiyordu, 'bebeğim bile oradan geçecek, hiçbir sancı hissetmeyeceğim' böyle içimden geçirip tavana baktım ikisinde de ve canım yanmadı. :))) çok ayrıntılı anlatıyorum ama merak ediyorsunuz.
kızar bırakın herşeyi oluruna ben geçen hafta bayram olduğundan gitmedydim bu hfata yani 39. haftamda gtiim dr.a adam daha önce hiç demediydi alttan mayene ederim falan diye ama zaten ben her kontrole temiz gidiyorum zaten günüm de yaklaştığı için ağdamı yapmıştım ayna çok işe yaradı bu arada dr.cum bu hafta içinde mutlaka yapmalıyız dedi ne zaman istersemmiş herhalde hazırlıklı olmayabileceğim için ben de yok zaten bisürü sıra bekledim daha gelmeyim olayım dedim
evet o doğum çatalı diyolar ona yatıyosun rahat olacaksınız ben adamın yüzüne bile bakamadım
drun anlattığını aynen aktarıyorum:3 kademede muayene edecem ilkinde tek parmakla girişe bakacm ikincide problem yoksa parmaklarn yarısı en sonda elimin yarısını sokacam ben artık kopmuştum zaten adamla göz göze gelmemek için nereye bakacağımı şaştım neyse benim zaten giriş problemliymiş çok dar dedi dr. çatımda açılma olmamş o yüzden diğer kademelere geçemedik((
bi yandan parmağıyla sağı solu yokluyo bi yandan bana anlatıyo ne bileyim kadın olmak zormuş vesselam bu mayene soncunda 9 aydır istediğim normal doğumn hem benim hem de bebeğim için çk riskli olduğun öğrendim cuma gün sezeryan için randevu aldım
Rabbim yavrlarımızı sağsağlim kucaklamamızı nasi etsin gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?