- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
- Konu Sahibi fatma_yaldiz
-
doktorum beni de 38. Haftanın sonunda muayene edecekmiş. Dün gittim haftaya cuma tekrar çağırdı. Bu arada benim oğlan hala doğum kanalına doğru dönmemiş. Sizlerin döndü mü? Dönmezse 39. Haftada sezeryan yapmaya niyeti var ama ben beklemek istiyorum.
Fatma bence bu muayene olayına sen çok takmışsın. Önemli olan bebeğin sağlıklı bir şekilde sana gelmesi. Sezaryan olunca da sonuçta ameliyat masasında vajinanın kapanacağını sanmıyorum. Yani görünmüştü, görünecekti, muayene edecekti o kadar düşünme, akışına bırak ve hamileliğinin tadını çıkar bence.
ben 28 haftaligim ama her kontrolde alti muayene ediyor..ultrason yapmiyor o ilk aylardaydi ama simdide enfeksiyon veya herhangi bi sorun varmi diye bakiyor....
Canım gerçektenmi?Çok erken başlamış seni alttan muayene etmeye.Ben henüz bu hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım.Ama sen şanslısın alıştın şimdiden muayeneye.Bizim kadar zorlanmazsın...
asumancım valla üzüldüm kesin doktorun düşüklere neden oldu nasıl okadar güvendinde gittin kaç kere başına gelmiş allah bu bebeğine sağlık versin inşallah
ya sımdı bn kızım doktora gıttığımde alttan muayene yapılıyormu kızlık sorun oluyo mu gıdenınız varsa cevap yazabılır mı
Bakireysen alttan muayen yapmazlar. Ama çok çok önemli bir sorun varsa, sağlığın için ciddi bir tehdit varsa anal muayene yaparlar bakirelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?