Doktor konusunda lutfen yardım

edademask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
32
10
3
25
Arkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen

Merhaba sanırım ankaradasınız. Ben uzun süre araştırdıktan sonra Memorial hastanesi aygül demirolda tedavi görüyorum. Hoca çok pozitif ve pohpohlayan biri değil açıkcası ama bilimselliğine ve yaptığı işe çok güveniyorum. Aynı zamanda hastanenin imkanları da çok önemli embriyolog laboratuvar vs. Bu sebeple öneririm.

Merhaba Tolga hoca ile tedavi sürecindeyim kendisinden çok memnunum. Her doktor herkese iyi gelmiyor ama hakkında olumsuz yoruma rastlamadım. İlk denemeniz mi?

.

Merhaba Tolga hoca ile tedavi sürecindeyim kendisinden çok memnunum. Her doktor herkese iyi gelmiyor ama hakkında olumsuz yoruma rastlamadım. İlk denemeniz mi?
İlk aşılama yaptık ilki tutmadı çok zor geçti tolga hocada kendi ablamda tedavi gördü o da ck memnundu ama ck paraci olduğunu söyledi bugün de tolga hocayı araştırma yapcam

Teskur ederim bilgilendirmeniz için :))

Ben izmirde tedavideyim 2 kurum değiştirdim. Kuzenim Ankara’da Cebeci tüp bebek merkezi var orda yaptırdı ilki tuttu (yıllarca denedi başka şehirlerde olmadı)
Sonra 2.çocuk için embriyo kalmıştı onu yaptırdı o tutmadi

Merhaba ben ankardayım Şükran çakmak da tedaviye devam ediyorum. Çok sempatik ve bilgili her konuda her zaman kafama takılanı saat farketmeksizin yazıyorum dönüş yapıyor hemen saolsun. İşinde de öncü doktorlardan

İlk aşılama yaptık ilki tutmadı çok zor geçti tolga hocada kendi ablamda tedavi gördü o da ck memnundu ama ck paraci olduğunu söyledi bugün de tolga hocayı araştırma yapcam
Diğer hastalarının da yorumu bu şekildeydi ben de aynı şeyi düşünüyorum; paracı diyemem açıkçası, evet diğer kliniklerden daha yüksek ücreti ama ilgisi yaklaşımı ve başarı oranı da aynı şekilde diğer kliniklerden daha yüksek okuduğum ve bizzat konuştuğum kişilerden öğrendiğim kadarıyla. Herkes ücretin değdiğini söyledi ben de o şekilde kendisine gitme kararı vermiştim inşallah sizin için de en güzeli olur hangi klinikte olursa olsun

Canım bugün biraz araştırdım dediğin doktoru memnuniyet var hemde doğumu orda yapmak açısından mantikli geldi gerçekten onerirmisiniz ilerleyisnizden memnunmusnuz

Canım bugün biraz araştırdım dediğin doktoru memnuniyet var hemde doğumu orda yapmak açısından mantikli geldi gerçekten onerirmisiniz ilerleyisnizden memnunmusnuz
Evet ben memnunum. Ben de sağlıkçıyım ve gerçekten çok araştırıp seçtim hocayı. Dediğim gibi çok yoğun ve duygusal olarak inanılmaz destek beklemeyin. Ama bilimselliğine çok güveniyorum.

Evet ben memnunum. Ben de sağlıkçıyım ve gerçekten çok araştırıp seçtim hocayı. Dediğim gibi çok yoğun ve duygusal olarak inanılmaz destek beklemeyin. Ama bilimselliğine çok güveniyorum.
Bugün baya araştırdım çok kişiden çok iyi doktor diye duydum bende eczane teknisyeniyim kendi hastalrim dan bile gidip hamile kalan varmış, sayenizde bir aylık kafamın yoğunluğunu bugün çözdüm bir iki haftaya gitcem insallah çok teskur ederim

Siz tüp bebek mi aşılama mi yaptırıyorsunuz acaba

Ne demek umarım çok güzel sonuçlar alırız hepimiz. Ben hiç aşılama denemeden direk tüp bebeğe karar verdim. Yumurta toplandı donduruldu şimdi transferi bekliyorum

Hiç tereddütsüz tolga ecemiş

Bende tolga hocanın hastasıydim paracı olduğunu düşünmüyorum ama oyleysede aldığı her kurusu sonuna kadar hakkettigini düşünüyorum.

Bende tolga hocanın hastasıydim paracı olduğunu düşünmüyorum ama oyleysede aldığı her kurusu sonuna kadar hakkettigini düşünüyorum.
Ben de hakettiğini düşünüyorum sonucumuz negatif olursa da canım hocam elinden gelenin fazlasını yaptı şimdiye kadar helal olsun verdiğim para. İlk denememde başka bir klinikteydim aradaki farkı çok net anlıyorum Tolga hocayla devam ettiğimden beri, işini şansa bırakmayı sevmiyor emin adımlarla gerekirse yolu uzatarak gidiyor. İnşallah bana da sebep olacak siz pozitifi aldınız mı peki? Hastasıydım dediniz, dondurulmuş embriyo transferi olduysanız bana biraz süreçten bahseder misiniz henüz o aşamaya gelmedim ama farklı ilerlediğimiz için merak ediyorum

Evet ben tolga hocada ilk denemede pozitif sonuç aldım şuan 14 aylık bir oğlum var darisi başımıza insaAllah

Bende Tolga ecemiş diyorum insanı konuşmasıyla rahatlatıyor evet pahalı özel bir klinik yanında çalışanlar bayanlarda çok iyi ben memnunum. Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim şuan hamileyim ilk tüp bebek deneyimin ilk denemede tuttu. Tedavi sürecimde çok iyi geçmişti. Tavsiye ederim

Biz subat ayında tedaviye basladim tolga hocamla iğneler ilaçlar vs. Mart ayının ill haftası yumurta toplama işlemi oldu 21 yumurta toplandı 19 u olgun ve 12 tane embriyo 1. Kalite olarak 5. Gune geldi ve donduruldu, normalde yaklaşık 2 ay sonra transfer olacaktı ama yumurta toplamadan 1 hafta sonra regli oldum bazen olabilen bir durummuş saglim bitincetolga hoca çağırdı kan değerlerime hormonlara bakıldı bütün hormonlar normale dönmüş dedi ve transfer için ilaçlara başladık, 9 nisan günü transfer oldu 2 adet embriyo transfer edildi transferden önce tolga hoca embriyoların olduğu odaya götürüp gösterdi bana çok iyi durumdalar dedi, hatta okula baslatcaz bunları diye espri yaptı. Transferden sonra 30 dk kadar transfer masasında yattım sonra kalktım tuvalete gittim ve giyinip çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…