Tolga hoca Bana da göstermişti embriyolarımı transfer olurkende izlemiştim ufak pırıltıları ben idrara çok şıkışık girmiştim transferden sonra 10 dakika zor dayandım tuvalete gittim sonra da girmeseydim diye evham ettim kendi kendime çok şükür tuttu.☺Biz subat ayında tedaviye basladim tolga hocamla iğneler ilaçlar vs. Mart ayının ill haftası yumurta toplama işlemi oldu 21 yumurta toplandı 19 u olgun ve 12 tane embriyo 1. Kalite olarak 5. Gune geldi ve donduruldu, normalde yaklaşık 2 ay sonra transfer olacaktı ama yumurta toplamadan 1 hafta sonra regli oldum bazen olabilen bir durummuş saglim bitincetolga hoca çağırdı kan değerlerime hormonlara bakıldı bütün hormonlar normale dönmüş dedi ve transfer için ilaçlara başladık, 9 nisan günü transfer oldu 2 adet embriyo transfer edildi transferden önce tolga hoca embriyoların olduğu odaya götürüp gösterdi bana çok iyi durumdalar dedi, hatta okula baslatcaz bunları diye espri yaptı. Transferden sonra 30 dk kadar transfer masasında yattım sonra kalktım tuvalete gittim ve giyinip çıktım
Merhaba tolga hoca ankarada mı ? Bende ankarada farklı bi doktora gidiyorum . Muayene fiyatları nasıl acaba ? Tüp bebek ilaçları vs ne kadara maal oldu sizeTolga hoca Bana da göstermişti embriyolarımı transfer olurkende izlemiştim ufak pırıltıları ben idrara çok şıkışık girmiştim transferden sonra 10 dakika zor dayandım tuvalete gittim sonra da girmeseydim diye evham ettim kendi kendime çok şükür tuttu.☺
Merhaba evet Ankara da ben şuan devlette kontrollerime gidiyorum bu yıl fiyatları daha da artmıştır. Ben 2022 de tedavi oldum toplam herşeyiyle rahat 40 bin TL harcadım. Yani geçen yıla göre ilaç fiyatlarına yükseldi daha fazla gidecektir.Merhaba tolga hoca ankarada mı ? Bende ankarada farklı bi doktora gidiyorum . Muayene fiyatları nasıl acaba ? Tüp bebek ilaçları vs ne kadara maal oldu size
Gerçekten yüksek rakamlar ama bu aşamada da devlette çok yavaş ilerliyor mecbur özelde takip yaptırmak gerekiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahMerhaba evet Ankara da ben şuan devlette kontrollerime gidiyorum bu yıl fiyatları daha da artmıştır. Ben 2022 de tedavi oldum toplam herşeyiyle rahat 40 bin TL harcadım. Yani geçen yıla göre ilaç fiyatlarına yükseldi daha fazla gidecektir.
Ben dun konuştum muayene ücreti 1750Merhaba tolga hoca ankarada mı ? Bende ankarada farklı bi doktora gidiyorum . Muayene fiyatları nasıl acaba ? Tüp bebek ilaçları vs ne kadara maal oldu size
Merhaba ben de aygül hocaya gidiyorum tüp bebek sürecindeyim yumurtalarım toplandı beklemedeyizSiz tüp bebek mi aşılama mi yaptırıyorsunuz acaba
Ne yaptınız durumlar nedirNe demekumarım çok güzel sonuçlar alırız hepimiz. Ben hiç aşılama denemeden direk tüp bebeğe karar verdim. Yumurta toplandı donduruldu şimdi transferi bekliyorum
Benim ilk denemem başarısız oldu maalesef ama ikinciyi de aygül hoca ile ilerleyeceğimNe yaptınız durumlar nedir
Kaç yumurta vardı kaçı döllendi kaç embriyo oluşmuştu?Dondurulan embriyolar var mı?Benim ilk denemem başarısız oldu maalesef ama ikinciyi de aygül hoca ile ilerleyeceğim
Ankara şehir hastanesi bilken Dr Hüseyin Yeşilyurt çok iyiArkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Mrblr sizin yasiniz kac acaba? Benim yasim 45 tolga ecemiste bu yaslarda hastasi va mi acaba?Bende Tolga ecemiş diyorum insanı konuşmasıyla rahatlatıyor evet pahalı özel bir klinik yanında çalışanlar bayanlarda çok iyi ben memnunum. Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim şuan hamileyim ilk tüp bebek deneyimin ilk denemede tuttu. Tedavi sürecimde çok iyi geçmişti. Tavsiye ederim
Merhaba 26 yaşındayım. BilmiyorumMrblr sizin yasiniz kac acaba? Benim yasim 45 tolga ecemiste bu yaslarda hastasi va mi acaba?
Kesinlikle göğşen önalan. Göğsen hoca ile görüşmeden karar vermeyinArkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Aygul demirol e başladım tesekur ederim.tavsiyesniz içinKesinlikle göğşen önalan. Göğsen hoca ile görüşmeden karar vermeyin
Hayırlara vesile olsun. Umarim en kısa zamanda saglikla kucağınıza alirsinizAygul demirol e başladım tesekur ederim.tavsiyesniz için
Aminn insallah ck sagolnHayırlara vesile olsun. Umarim en kısa zamanda saglikla kucağınıza alirsiniz
Merhaba her yaştan hasta var Tolga hoca da kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bi hoca Tolga hoca görüşmenizi tavsiye ederimMrblr sizin yasiniz kac acaba? Benim yasim 45 tolga ecemiste bu yaslarda hastasi va mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?