Yorumunz için tesekur ederim herkes tolga hocayı çok beğeniyor cidden ama aygul demirol u tercih ettim fiyat açısından biraz daha uygun olsun diye kendisinden de memnunum :))Merhaba her yaştan hasta var Tolga hoca da kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bi hoca Tolga hoca görüşmenizi tavsiye ederim
Fiyat bilgisi verebilir misiniz acabaAygul demirol e başladım tesekur ederim.tavsiyesniz için
Tüp bebek tedavisi fiyatınj biliyor musunuz. Telefonla aradığımız zaman bilgi verilmiyor sanırım medicana vermemiştiAşılama 9.400 muayene ücreti 1400 ama o kadar gittim bir kre muayene ücreti ödedim
Malesef bilmiyorum aşılama fiyatı sorduğumda başlamadan önce bana fiyat vermişlerdi aslında memorialTüp bebek tedavisi fiyatınj biliyor musunuz. Telefonla aradığımız zaman bilgi verilmiyor sanırım medicana vermemişti
Evet aradım bende simdi fiyat verdiler. 31400₺Malesef bilmiyorum aşılama fiyatı sorduğumda başlamadan önce bana fiyat vermişlerdi aslında memorial
İnsallah bize aşılama uygun görülmedi . İlk defa tüp bebek deneyeceğiz çok heyecanlıyımInsallah çok dua edin ,sizlerde dualarimdsnz inslllah siznde olumlu olur
Kalabalık vs oluyor mu ilgi alaka nasıl acabaAygul hoca ck bilinçli çok güzel ilerliyor her zamn tavsiye ederim aslında önemli olan fiyat deglde doktor benim ilk doktorum yanlış tedavi uyguladığı içi çok sıkıntı çektik çok iyi araştırın
Karar vermek o kadar zor kiEvet kalabalık oluyor ama kimseye sen neydin kimdin demiyolr herkesi çok iyi biliyorlar
Ben Aytaç beye gidiyorumArkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Merhaba ben şükran hocaya gideceğim siz gittiniz mi nasıl oldu sonuç nedir memnun musunuzMerhaba ben ankardayım Şükran çakmak da tedaviye devam ediyorum. Çok sempatik ve bilgili her konuda her zaman kafama takılanı saat farketmeksizin yazıyorum dönüş yapıyor hemen saolsun. İşinde de öncü doktorlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?