Doktor sapık olabilir mi?

Burada ciddi oran da sapık vardır hekimler arasında, tıpkı diğer mesleklerde olduğu gibi

Gecmis olsun neyin var? Bende 4 aydir cekiyorum anal fissur var.ameliyat olucam.suan emzirdigim icin ve bebegim küçük olduğu icin beklemedeyim.cok kötü birsey Allah dusmanimin basina vermesin makat diyip gecmemek gerekiyormus megerse

Yani gerçekten pes dedim. Bu ne nefret doktorlara karşı. Hemen bir şikayet hemen bir açık arama. Adam sizin poponuza meraklı değil bunu size garanti edebilirim. Eldiven konusunda birşey diyemeyeceğim belki görmemişsinizdir belki de değişik bir muayene yapılmıştır. Ama her doktor kendine özgü bakar yani. Taciz nereye?? İşi gücü yok gerçekten sizi nasıl taciz ederim diye düşünecek. Yanında hemşire falan olsun bencede. Ama sizin için değil, sizin gibilerden kendisini koruması için. Malum dava açıp duruyorsunuz ota b.ka. Neyse ben herhangi bir taciz olayı olduğunu hiç düşünmüyorum. Ama madem rahatsızsınız “kadın” doktora gidin.

Basurdan muayene olan biri olarak yazıyorum. Eldiven takti doktorum. Secde vaziyetinde dur dedi. Bence yan durmaktan daha zor bi durum. Popomdan tuttu destek alarak makatima elinide soktu.. O vaziyetteyken ben kıpkırmızı kesildim. Ne biçim bi bakma biçimi diye. Odada kimse yoktu bide aklıma acayip şeyler geldi. Korktum gibi. Sapıkmı der gibi benimde aklımdan bir şeyler geçti ama ben sonucu bekledim. Sadece vesveye kapılmışim
Doktorun verdiği ilaçlar sayesinde rahatladım
Halada başka hastalıklar için giderim
Bide merak ettim acaba basurlu makattan zevk alan varmıdır iğrenç bi görüntü çünkü?

Ayh yemin olsun içim şişti.
Tıp fakültesinde ahlak yüklenmediği için ahlaksız bir insan, doktor olsa da ahlaksızlığına devam edebilir. Bunun oranı nedir? Kaç doktora gittik de kaçı sapık çıktı? Olduysa şikayet edin.

Hepimiz doktor olduk, o muayene öyle yapılmaz, böyle yapılır diye ahkam kesiyoruz. Bana böyle yaptılar, o zaman doğrusu budur. "Kaynımda da var" modunda yorumlar.
Eldivensiz muayene ettiyse kesin!!! tacizdir. Çok eminiz yani...

O eldiven, hastayla doktor arasına mesafe koymak, bize hasta olduğumuzu hatırlatmak için değil, doktoru bizim mikroplarımızdan korumak için var. Çeşit çeşit hastalıklı insan geliyor oraya, HIV'lisi, hepatitlisi. Ondan korunuyor adamlar. Bizim idrarımıza, dışkımıza, kusmuğumuza, kanımıza, çeşit çeşit vücut sıvımıza çok alışkınlar. Senin benim gibi tiksinmiyorlar. Belki de kendi sağlığını riske atıp, daha iyi muayene etmek için direkt temas etmek istiyor. Yorumlara gel.

Hiç elinizde nitril eldivenle bir şey hissetmeye çalıştınız mı acaba? Klozet ovalamaktan bahsetmiyorum.

Herkes doktordan daha doktor, herkes alimden daha alim

Kadın beyanı esastırcılar da gelmiş... Yahu tamam olur olmaz tacizlere maruz kaldık da, kaldırımda kızın ardından 10 adım yürüyemeyen, ya kızı sollayan, ya karşıya geçen adamlar var. Niye?Ya kadın adama sapık muamelesi yaparsa, avazı çıktığı kadar bağırmaya başlarsa diye. Sapıkların faturasını tüm erkeklere kesemeyiz. Çok namuslu adamlar da var.

Konu sahibi hanımcığım, çok eminseniz, buraya yazmayın, hasta haklarına müracat edin. Erkeklerin bu kadar sapık olduğunu düşünüyorsanız da gitmeyin erkek doktora, zorladılar mı?

Yukarıda doktorlar tarafından tacize uğradığını anlatanlar olmuş, olabilir. Ama, bu konu tamamen konu sahibinin muayene durumundaki gerginliğiyle alakalı bence. Tanımadığın adama karşı domalmak tabii ki insanı gerer, anlıyorum. Biraz makul olmaya çalışın.

Çok tartışmalı bir konu, o yüzden bir gariplik hissetse bile insan dile getirmesi zor bir durum.Yorumlarda da görüldüğü gibi pek çok açıdan bakılabiliyor ki bazıları incitici bir bakış açısı bile olabiliyor.Şeye benziyor bu, gözle taciz eden varoş takımına, ne bakıyorsun diye tepki gösterildiğinde, "sana mı bakacağım, bir sürü güzel kız var, sana niye bakayım" gibi bir de kurbanı yaralayan bir savunu içine girerlerdi, çevreden de kasıtlı olarak bu cümleleri kullanarak tacizciye destek olanlar çıkardı.Tacize uğrayan ikinci bir defa yara alarak çıkardı işten.

"Doktor çok mu meraklı sana, kimler gidiyor oraya, sana mı bakacak, bana hiç olmadı" demekte bununla aynı psikolojik baskıyı yaratan cümlelerden biri aslında.

Konu kişinin doktor olması, bu işin mesleği olması ve yaptığı şeyi zaten yapması gerektiği yönünde kanıtlamaya çok müsait olmayan bir konu.Makata bakmak durumunda, bakıyor, ama nasıl bakıyor? rahatsız oldum dediğinizde, nereye bakacak adam işini yapıyor, ya da işimi yapıyordum gibi aksini kanıtlaması çok çok zor hatta imkansız bir hale geliyor.Ama bir şeyi sırf sıfatı ya da statüsü yüzünden yapmaz demekte benim için imkansız.

Yıllar önce vajinal muayene için gittiğim bir özel hastanenin doktoru aynı zamanda hastanenin sahibi tarafından muayene edildim.Yanında asistan ya da yardımcı yoktu.Eldivensiz olarak muayene etti, bakışları ve dokunuş tarzıyla bir şeylerin yanlış olduğu hissine kapıldım.Evet eldivensiz olması da bende tedirginlik yarattı açıkçası.Ama sırf kırıcı şeyler duymamak ve belki de yanlış anlamışımdır diyerek üzerinde durmamaya karar verdim konunun.Çünkü zararlı çıkacağım hissine kapıldım.

Aradan bir hafta geçti aynı hastanenin önünden arkadaşımla yürüyorduk.Doktor arkamdan koştu ve beni hatırladınız mı? dedi hatırladım doktor bey buyrun dedim, isterseniz bir şeyler içebiliriz kafede dedi.Ben şok oldum, üstelik arkadaşım da şok oldu, bunlar yaşanırkende evliydim, doktor evli olduğumu da biliyordu. Şimdi olmaz, olmamıştır demek bana zor geliyor, olmuş olabilir.Ama bunu kanıtlayamazsınız.Çok kırılır incinirsiniz.Unutun gitsin.

aaa neden bugünlerde herkeste aynı şikayet var? çok ilginç yediğimiz ortak bi şeylerden mi kaynaklı acaba? bende de vardı 1 ay önce başladı yeni yeni azalmaya başladı şikayetler. 3 gün önce de kolonoskopi yaptırdım

Bilmiyorum ki neyim var
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum ..
Canımdan bezdim inan .
oturdugumuz yerde makattan bi iki cm solunda dışta bir ağrı var .
Elliyorum şişlik yok .
Akıntı yok
Ne Allah 'ın cezası ise bütün korkularımdan arınıp baktiricam .
Gerçekten şu an doktor popo fetişisti çıksa bile umrumda değil...
O kadar canım yaniyo

Muayene nasıldı bana özelden yazar mısın ben kafayı yemeden
Çok gerginim

Bu arada sana bi onerim var o derdi bende cektim ..
Şimdi bir leğen alıyorsun ve dayanabileceğin kadar sıcak suyu içine dolduruyorsun beline kadar gelsin.
Içine bir avuç kuru papatya at .
Bunu günde 3-4 defa tekrarla 5 -10 dk dur .
Özellikle büyük abdestten sonra çok önemli.
Bir de kabız olmamaya çalış o çok önemli.
Bu sıcak su inşallah seni ameliyat a kadar rahatlatir .
1 ay kadar uygula bunu ağrıların hafifleyecek
Bilirim cam kesiği gibi lanet giresice

Yalniz afedersiniz ama midem kalkti.. Doktorun eldiven kullanmadan makat deligine elini sokmasi iğrenç.. Bence bu muayenede eldiven kullanmicak da ne zaman kullancak anlamadm ben:/

Benim nişanlım da hekim. Bunu baştan belirtiyorum ki "Ay sen de ne kadar komplekslisin, hekimleri kıskanıyorsun, onlara garezin var" şeklinde düşünülmesin diye. Hiçbir hekime ve mesleklerine karşı garezim yok, bütün sağlık çalışanlarının işinin ne kadar zor olduğunu biliyor ve yaptıkları işe çok saygı duyuyorum.

Hekim değilim ama önceleri hastanelerde çalıştığım zamanlar oldu. Mükemmel diyebileceğim hekimler de gördüm, bildiğin sapık diyebileceğimiz hekimler de... Hatta karşı tarafa asılma konusunda daha özgüvenli oluyorlar böyleleri. Yani "Ben hekimim, beni reddedemez" falan gibi bir özgüvenle sevgilin de olsa evli de olsan çok rahat bir şekilde teklifte bulunabiliyorlar. Belki de daha önceki deneyimlerinde karşılık aldıklarındandır bu rahatlık bilemiyorum. İstisnaları var elbette (nişanlımın da bu istisnalardan olmasını diliyorum, ehehe), ama ben konu sahibinin durumu için "Ay ne var muayene sırasında olur öyle" falan diyemiyorum, olmayabilir.

Çünkü konu sahibi daha önce de benzer muayenelerden geçtiğini, o muayenelerde bu rahatsızlığı hissetmediğini ama bu muayenesinde hissettiğini söylüyor. Adamın eldiven kullanmaması da cabası, akıllı mantıklı biri olsa kullanır mı, kullanır. Ten tene temas etme gibi fantezisi olabilir yani, ben bu devirde hiçbir şeye şaşırmam. Kendim de zamanında muayene için gittiğim bir hekim tarafından tacize uğramıştım. Babacan biri gibi duruyordu, yaşlıydı, yanlış anladığımı düşündüm ama bana dokunuşları ve konuşma tarzı beni rahatsız etti. Bir şeyler yolunda gitmiyordu, bunu anlamıştım. Şikayet edemedim çünkü o zamanlar 16-17 yaşlarında, bilinçsiz ve korkak bir ergendim. Bu zamanlarımda yapmış olsaydı muayenehaneden bacaklarım titreyerek çıkıp gitmek yerine o adamı rezil ederdim.

Bende universitedeyken fizik tedaviye gitmistm.. Doktora sikayetimi anlattm.. Yaninda da bi kadin doktor dah vardi.. Ben muayene edemicem sen eder misin dedi.. Disari cikti.. Anlam verememistm.. Daha sonra tedavi için gittigimde de boyle tuhaf hissetmistm.. Bi sefer muayene ederken bacaklarimi yuzume dogru kirarak itti bende spor yapiodm esnektm bacaklarn nerdeyse agzina gelecek dedi ben hicbisey diyemedm.. Meger adam bana yaziomus.. Bi sefer gittigimde film izlemeye cagirdi evine.. Doktorlarda insan arkadaslar.. Onlarnda sapigi durustu var bence.. Yasayan kişi garip hissetiyse bence var bisey.. Eldivensiz bu islemi yapmak ne biliyim:/

ÜZgünüm ama doktorun günahını alıyorsunuz . Eldiven olayını bilemem ama ayni şekilde yazdın hemoroid şikayetinden doktora gittiğimde hem makattan hemde sırt üstü yatıp doktor beni muayene etti ve aynı şekilde Sekreter perdenin arkasındaydı doğru olanda budur. Sekreter sizi neden görsün ki

Geçenlerde bir doktor beni muayene edecekken kapıyı açıp sekreteri çağırdı. ‘Muayene edicem gelebilir misin ‘ dedi. Önce anlamadım neden çağırdı diye düşündüm. Bir kaç saniye sonra anlayınca diğer kadınlar adına utandım. İnsanlar artık korkuyor. En ufak şeylerden sapık tacizci sıfatını yemekten tedirgin. Bir doktor bile görevini yerine getirmeye çalışırken temkinli çekingen. Eve geldigimde eşime anlattım. Ya napcak doktor benim karnımı dedim. Safra keseme ve böbreklerime baktı bu arada. Eşim bile ne hallere düştük yazık bize dedi. Tabiki istisnalar vardır. Size yönelik değil bu yazdıgım ama üzülüyorum böyle şeylere. Bu çekinceleri olanlar kadın doktora gidebilir mesela. Hani siz de rahat edersiniz. Örneğin annem hemoroid muayenesi için erkek doktordan çekinip kadın doktora gitmişti. Ama ben çekinmem ve cinsiyet ayırmam. Zira hemoridli bir kalçaya ilgi duyan doktorlar olduğunu düşünmüyorum.

Bir de kalçanızı tutmadan nasıl kalçanıza bakıcakki. Yani ayrıntıya girmek istemiyorum ama makata bakmak için kalçayı tutması gerekiyor sanırım. Eldiven olayı ise hijyen açısından elbet gerekli. O konuda haklısınız

fistul başlangıcı olabilir mi acaba? Erkenden önlemini al mutlaka.doktora muhakkak git.gec kalirsan iste o zaman geri dönüşü olmuyor.fistul fissur ameliyatlari da cok zor (muş) öyle diyorlar.fistul de bu sikayetlerle basliyormus.zaman icinde akıntı da oluyormuş.aynayla bi bak oraya,bi kirmizilik bi sislik var mi.apse olusmus olabilir

Allah razi olsun.sicak suya hep oturuyorum ama papatya denemedim hic.hatta bebegim oldugu icin cok oturamiyorum artik sicak su torbasina oturuyorum.doğumdan sonra oldu bende,beebgimin basi inmedi cok ikinmak zorunda kaldim.catlatmisim.dogumdan sonra da anlayamadim dikislerden sandim.zaman icinde kroniklesmis.simdi ameliyatsiz gecmiyor.kremler fitiller hak getire.teramisin diye bi krem kullaniyorum.küçükken hepimizin evinde vardi etkili bi krem.o rahatlatiyo biraz.tam tarif ettigin gibi cam kesigi çıkarır gibi cok kötü.hele sonrasi 12 saat boyunca zonklama daha kötü dayanilacak gibi degil.eski saglikli gunlerimi ozledim.donerler hamburgerler borekler kekler bunlara hasret kaldim :/

Kiyamam yaaa
Onu düşmanım bile yaşasın istemem sokak ortasında hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ben onun acısından...
Çok zor çeken bilir ..
Sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir yiyordum kabız olmamak için.
Benimkini papatyali su geçirdi .
Torba olmaz ki temas etmesi lazım pusetle götür bence çocuğu of ne zor ya
Gecmis olsun

Cok sagol canim, bunları da yasamak varmis rabbim beterinden korusun tabi buna da şükür.insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…