- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
İnanın evet çünkü doğru giren asistan sekreter var benim doktorum alıyor meselaŞurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
sizin sorununuz sanirim genel anlamda erkeklere guvenmemek. ama lutfen kendini meslegine adamis uzun yillar bu ugurda dirsek curutmus insanlari "mı acabalarla" harcamayin. siz o konuda emin olmadan net bi taciz gormeden ay oyle hissettim, yok bole popo muayenesine gidince popomo dokundularla insanlari zan altinda birakmayin. varsa da somut ve sizi taciz ettigine dair kesin bi sebebiniz elinde sikayetinizi edin. ama popo muayenesine gidersem doktorun popoma bakmasndan da daha dogal bisi olamaz.yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi
Bende anlayamadim.az once bi kisi de demis,bir doktora cok ciddi bir suclama bu falan filan.ne yani doktor diye sapik olamaz mi.bir kadin kesinlikle hisseder.ayrica makata ciplak parmak sokuyorsa bence bu kesinlikle tacizdir.günde baktigi 100 hastasinin anüsüne ciplak parmak mi sokuyormus acaba? Bence son derece igrenc ve mantiga aykırı bi durum.olamaz yani böyle bir sey.Niye bir doktor sapık olamasın
Daha geçenlerde Ayşe Arman röportajında incelemiştir kadın doğum doktoru tacizci çıktı.
16_17 yaşındayken ilk kez gittiğim psikaytrist beni los bir odaya aldı ve senin hiçbir sorunun yok diyerek girdi seans boyunca hormonlardan ve anal seksten bahsetti .
Dışarı çıktığımda babama bu adam sapık dedim.
Sapikti çünkü...
Sapığın mesleği mi olur ?
Her şey olabilir bu hayatta ve ne olursa olsun kezbanus cemiyetinden değilse bir kadın bir tacizi anlar ,hisseder...
Niye bu kadar tepki verildi hayret
Başınıza gelmediği için?
Bende anlayamadim.az once bi kisi de demis,bir doktora cok ciddi bir suclama bu falan filan.ne yani doktor diye sapik olamaz mi.bir kadin kesinlikle hisseder.ayrica makata ciplak parmak sokuyorsa bence bu kesinlikle tacizdir.günde baktigi 100 hastasinin anüsüne ciplak parmak mi sokuyormus acaba? Bence son derece igrenc ve mantiga aykırı bi durum.olamaz yani böyle bir sey.
domalmak deseydiniz en azından bir ibadeti şu taciz konusuna karıştırmamış olurdunuz. mune yine kızardı ama değerdi yani.Yüz üstü mü yoksa secdeye varır gibi mi uzandınız? Bir de yanında ona eşlik eden hostes hemşire vs var mıydı?
ayol kadın demek melek demek. feminizm gözü kapalı kadını savunmak demek.Yahu feminizm körü körüne cinsi kadın olanı savunmak mıdır?
Bu ne şiddet bu Celal?
Arkadaşım anlamadınız. Siz taciz midir dediniz bizde sanmıyoruz dedik ve doktor savunususunuz dediniz ( genel özet)Niçin ilginç?doktor veya hemeire,hastayı urkutmemek,hatta önyargı olusturmamak adına bile takıyor bunu..eldiven sadece hijyen aracı olarak kullanılmıyor.ayni zamanda psikolojik olarak sizin hasta,dokunanin da doktor olduğunu hatirlatiyor
Makata parmak sokarak haz alacak bir zihniyet var mıdır bilemem ama doktorun da sapığı mevcut her meslekte olduğu gibi ..
Adama yüzde yüz ne sapık ne de değil diyebiliriz bunu sadece hasta bilebilir ..
Üfff zaten aynı durumdan muzdaribim çarşamba günü muayene olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?