Doktor sapık olabilir mi?

Taciz kısmını bilemem ama başka bunun muayenesi ne türlü yapılır ki..
Eldiven takmaması hiç hijyenik değil..

Eldiven vs değil sorun belki olması gereken odur tıpçı varsa aramızda o açıklasın olur mu olmaz mı.

Kadın - erkek doktor gruplaması yapmak da akıl dışı. Kadınlardan sapkın olan hiç mi yok yani? Bu konuda hassasan baştan tercih etmemen lazımdı.

Kalçaya dokunmadan tek elle bölgeyi bulmaya çalışması daha anormal bi durum yaratırdı. Kalçadaki eli sadece muayeneyi kolaylaştırmak için miydi yoksa daha farklı bi dokunuş biçimi miydi bunu biz bilemeyiz. Ha sıktı vs diyosan o ayrı onu da demiyosun. İçimizden orada olan yok ne diyebiliriz ki şimdi sana?

Ben hiç bir doktorun eldiven takmadan makat muayenesi yapacağına ihtimal vermem. Muayene ettiği eline yada parmağına mutlaka takmıştır kalçanıza koyduğu elinde olmayabilir ama diğer elinde vardır. Kim elini afedersinizde hastasının şeyine eldivensiz daldırma riskini göze alır. Parmak ve tırnak yani..
defalarca meme ve vajinal muayene oldum. Odada hemşire bulundu ama muayene esnasında istemedim.. doktor gördü zaten diye bütün hastane eşrafının görmesine gerek yok :))
Zaten mahremiyet temelli bir muayene..
Ameliyattan çıktığımda odaya alınmadan evvel doktorum uyandırmıştı beni de ameliyathanede. alnımı yanaklarımı okşayıp “ korkma sakın ben buradayım, yanımdayım” dediğini hatırlıyorum..
Bu da taciz sayılır mı ?
Bende iyi ki doktor olmamışım.. çok mıncırırdım hastalarımı:))
Ben seviyorum bütün sağlık çalışanlarını.. Allah yardımcıları olsun..

yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi
sizin sorununuz sanirim genel anlamda erkeklere guvenmemek. ama lutfen kendini meslegine adamis uzun yillar bu ugurda dirsek curutmus insanlari "mı acabalarla" harcamayin. siz o konuda emin olmadan net bi taciz gormeden ay oyle hissettim, yok bole popo muayenesine gidince popomo dokundularla insanlari zan altinda birakmayin. varsa da somut ve sizi taciz ettigine dair kesin bi sebebiniz elinde sikayetinizi edin. ama popo muayenesine gidersem doktorun popoma bakmasndan da daha dogal bisi olamaz.

Niye bir doktor sapık olamasın
Daha geçenlerde Ayşe Arman röportajında incelemiştir kadın doğum doktoru tacizci çıktı.
16_17 yaşındayken ilk kez gittiğim psikaytrist beni los bir odaya aldı ve senin hiçbir sorunun yok diyerek girdi seans boyunca hormonlardan ve anal seksten bahsetti .
Dışarı çıktığımda babama bu adam sapık dedim.
Sapikti çünkü...
Sapığın mesleği mi olur ?
Her şey olabilir bu hayatta ve ne olursa olsun kezbanus cemiyetinden değilse bir kadın bir tacizi anlar ,hisseder...
Niye bu kadar tepki verildi hayret
Başınıza gelmediği için?

O doktor için sizin kalçanızın inan elinizden ayağınızdan bir farkı yok. Günde kim bilir kaç tane makat muaynesi yapıyo? Görmek istemiyodur artık eldivensiz muayne etmesi mümkün değil, tek eline takmıştır farketmemişsinizdir. Bence tamamen yalnış anlamışsınız...

Sizin durumunuzada popoya dokunması gerekir ama bunu ne hisle yaptigini bilemeyiz.
Ha derseniz mesleğini kötü amaçla yapan doktor yok mu mutlaka var. Ama sizinki bunlardan birimi bilemiyorum.
20 yaşındaydım gogsumde kitle olduğunu farkettim. Yasin verdiği acemilik ve durumun ehemmiyeti(kanser filan olacağım diye çok korkkustum) ile hastane hastane geziyorum.
Özel bu hastaneye gittim. Böyle bir sıkıntım var hangi bölüme gitmem lazım dedim. Bu arada duruma genel cerrahi bakıyormuş bana göğüs hastalıklarından randevu verdiler. Neyse girdim odaya yaşlı bir doktor böyle görünüşü haydar dümen gibi. Bana neyin var dedi. Bende söyledim gogsumde ceviz büyüklüğünde bir sertlik oldugunu elle muanede ilk fark ettiğimi gogsumden herhangi bir akıntı gelmedigini kizariklik filan yok diye.
Bana sütyeni çıkar sırt üstü yat dedi. Uzandım. Sonra göğüslerimi sıkmaya başladı. 2-3 dakika okşadı resmen. Ama ben hep çok utandım hep çok rahatsız oldum. Resmen avazim çıktığı kadar bagirasim geldi. Sonra bana tamam kalk üstünü giyin buna genel cerrahi bakıyor dedi. Madem genel cerrahi bakıyor sen niye baktın. Niye öyle dokundun sıktın. Kendimi resmen tecavüze uğramış gibi hissettim. Doktor resmen çok kötü niyetliydi ve mahsus yaptı. Çünkü genel cerrahide ki doktorlar bile onun yüzündeki hisle muane etmedi beni. O zaman korktum ama şimdi olsa o hastaneyi o doktorun başına yikardim. Böyle pisliklerde var yani.

Eldiven takarak yapsa taciz etmemiş mi olacaktı?
Her doktor farklı eder muayene.
Bende ilk gidecektim eşim yan yatırıp bakacak demişti.
Yüz üstü baktı.
Teşhis içerde çatlak olduğu için de kası anlamak için hafif kaldırttı popomu. Hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey. Doktor o ya.
Aynı doktora eşimde gitti onuda aynı şekilde etti muayene.
Abartılmış bir durum

her halta taciz demek de moda oldu. parmağını sokmaya falan çalışsa şaplak atsa taciz derim de durum ofsayt zaten makat muayenesi için gitmişsiniz kolunuzu mu tutacaktı? eldiven takmaması absürt sadece ama hastaneler bayadır zor durumda eskiden tonla gelen medikal malzemeleri kısıtlıyorlar. ellerinin kirleneceği bir şey olduğunu düşünmemiştir belki de bana göre her durumda takmalılar ama. buna taciz demek osuruktan nem kapmak gibi ne bileyim

anladıgım kadarıyla cogu arkadas bılmıyor
hemoroıd amelıyatı olmus ve defalarca farklı doktorlara gıtmıs bırı olarak yazıyorum
hemoroıd sıkayetınızde doktor eldıven takmak zorunda muayene ederken :)
bırde her seferınde doktor bana sımdı sunu anlamak ıcın bunu yapmam lazım gıbı bı yandan bılgı verırdı basıma ne gelecegını nereme ne yapacagını soyler bılgılendırırdı
bana genelde yan yatın sag ayagınızı solun bıraz ılerısıne acılı koyun dedıler kı hasta kendını kotu hıssetmesın rahatsız olmasın dıye oyle dümdük yuz ustu yat demezler hemoroıd amelıyatı ıcın bıle olsa bır elle muayene ederken dıger elı asla poponun ustune koymazlar ozel bolge muayenelerınde ekstra ozen ve onem gosterıyorlar

bu konuda bahsedılen doktorun tavırlarından bende hoslanmadım

Madem bu kadar eminsiniz taciz olduğuna neden buraya soruyorsunuz? Taciz değildir diyenleri de azarlıyorsunuz. Makat muayenesinde kalçayı tutmak normal eldiven takmaması hijyen açısından sıkıntılı. Eğer kalçanızı tutup mıncıkladıysa iş farklı ama sabit tutup muayene ettiyse sıkıntı yok bana göre. Meme muayenesine girdiğimde doktor mıncık mıncık ellemişti hiç de aklıma taciz ediyor gelmedi. Siz taciz diyorsanız şikayet edin o zaman.

Bende anlayamadim.az once bi kisi de demis,bir doktora cok ciddi bir suclama bu falan filan.ne yani doktor diye sapik olamaz mi.bir kadin kesinlikle hisseder.ayrica makata ciplak parmak sokuyorsa bence bu kesinlikle tacizdir.günde baktigi 100 hastasinin anüsüne ciplak parmak mi sokuyormus acaba? Bence son derece igrenc ve mantiga aykırı bi durum.olamaz yani böyle bir sey.

Makata parmak sokarak haz alacak bir zihniyet var mıdır bilemem ama doktorun da sapığı mevcut her meslekte olduğu gibi ..
Adama yüzde yüz ne sapık ne de değil diyebiliriz bunu sadece hasta bilebilir ..
Üfff zaten aynı durumdan muzdaribim çarşamba günü muayene olucam

Niye eekekleri makat düşkünü sapık sanıyoruz galiba anal seks var diye
Adam bakalım meraklımı şey görmeye ay hele basur falan eldivensiz oda dokunmaz bence sen panik olmuşsun kadın dr a git adam söylenmekde haklı sapık muamelesi görmş sonuçta

Arkadaşım anlamadınız. Siz taciz midir dediniz bizde sanmıyoruz dedik ve doktor savunususunuz dediniz ( genel özet)
Yoksa eldiveni takmamak konusunda herkes sizle hemfikirdi zaten.

Ahahah kızım witch otobüste ittirerek boşalan var, burası Türkiye :)))) makatta parmaktan da zevk alan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…