Doktor sapık olabilir mi?

Benim dogumdan sonra oldu cok ikinmaktan.bu anal fissur son zamanlarda daha da cogalmis yeme alışkanlığından ötürü sanirim.artik fast food daha fazla tuketir olduk,atistirma tarzi yiyecekler beyaz ekmek falan.aslinda hergun mutlaka bi sulu yemek veya corba icme aliskanligimiz olsa hersey daha farklı olucak.tabi herseyden önce ekmegi hayatimizdan tamamen cikarmak lazim.eskiye nazaran daha cok tüketir olduk.eşime bakiyorum şaşırıyorum bazen.pirinc pilavini makarnayi bile ekmekle yiyor.o derece alışmışız.ekmeksiz yemek yiyemiyoruz .ekmek türk milletine yapilmis en büyük hatalardan biri.her yönden zararli.ben artik tam bugday yiyorum

Son düzenleme:
Sapık insan sapiktir öğretmeni doktoru hemşiresi kadını erkeği yoktur ama bu konu için doktor kesin sapiktir ya da değildir diyemeyiz .Muayene yaparken yanına asistan olmaması doktoru sapik yapmaz.Doktor makat muayenesi yapıyor kalçaya dokunması çok normal .Eldiven giymediği konusunda bu kadar kesin bir fikre konu sahibi nasıl kapıldı anlamadım .Sonuçta yüz üstü uzandığı için giymedigini nasıl gördü ? Kaldı ki makat ve vajinal muayenede olmazsa olmazdir eldiven .Kendi sağlığı için neden eldiven giymemezlik yapsın ki .İşin özünde sapik demek için başka donelerin de olması gerek yani en azından bu konu için .

Reactions: csi
Bir doktorum vardı Allah rahmet eylesin vefat etti kadın doğum uzmanı

Yanında hep sekreter olurdu hatta başka giden arkadaslarimda vardı

Sekreter yardım ederdi çatala çıkmaniza ve siz hazırlanırken sekreterde beklerdi

Bu bizim tarafimizdan gayet normal karşılandı yani

Erkek olup ta başımda beklseydi normal gelmezdi heralde

Ama bir çok yerde böyle sanırım

Yada benim doktor kendini garantiye alıyordu bilmiyorum aslını

Bulunduğum ilçede kadının biri doktorun adını çıkartmıştı sapik diye aklıma o geldi şimdi

Kadın doğum uzmanı ultrason da bakarken doktoruj kolu cinsel bölgesine temas etti diye yapmış hemde

Bana tuhaf geldi bu durum mesela

Adamın oturma acısını vs herşeyi ayarlaması lazım denk gelmemesi için

" Adam sizin poponuza mi meraklı, kaç popo görüyor o " diyenleri anlayamıyorum.

Nasıl emin olabiliyorsunuz bu kadar ? Doktorlar arasında da sapıklar , ruh hastaları mevcut.

Hemen aklamanız gerçekten garip geldi . Bilemeyiz ki..
..

Ayrıca makat muayenelerinde örtü olur. Kalcanizi tutmakta bir sorun yok, ( tutmaktan tutmaya fark var , rahatsız olduysanız vardır bir nedeni ) ,

eldivensiz muayene ise çok riskli. Hastalık sebebi.

Sırf bunun için bile şikayet etmelisiniz.

Ben asistan olmayışına şaşırdım.
Artık bu gibi muayenelerde asistan olmak zorunluluğu var diyebiliyorum.
Ben olsam bu açıdan şikayet edebilirdim.

Ayrıca eldivensiz hijyen açısından sakıncalı.
Fakat kimsenin içini okuyamadığımızdan niyetini de bilmemiz zor.
Siz ne yaşadığınızı biliyorsunuz ve ne hissettiğinizi, o yüzden "hayır değildir" diyemiyorum.
Kadınlar genelde hislerinde yanılmıyorlar.

Taciz değildir herhalde ya konduramadım ama eldivensiz muayene nedir?
Taciz olarak değil, eldivensiz muayene diye bildirin başhekimliğe bence.

kadın dr tercıh edin bidakıne önceliğiniz o olsun..zorunlu olmadıkça özel bolge konusunda bayan tercıh edılmelı.gerçi hastalık gelınce başa gelen çekılıyor.

Fissurden cekmis ve en az 5 -6 defa muayene olmus biri olarak yok oyle dokunmak falan ya kalcaya.Simdi fazla fda detaya girmek istemiyorum durus pozisyonu ve doktorun kamerayi nasil iceriye soktugunu ama oyle bir popo avuclama.durumu yok.Gittigim tum erkek ki tercihim hep erkek doktor Kadin dogum,progtoloji muayenelerinde hep doktorun yaninda hemsiresi de oluyor.Erkek doktorlar bu konuda cok hassas.Soyunmak icin hep hemsireler yonlendiriyorlar.
Gecmis olsun.

Secdeye varır gibi duruyorsun
Yani domalıyorsun=)
Eldiven giyip yada giymiyorsa onun kötülüğü makatı inceliyor benimki hafif parmağını soktu içine doğru olabiliyor
Hemeroid sonra bişeyler dedi sekreterine oda yazdı
Hem hastasın hem muayeneden rahatsız oluyorsun günde kaç hasta geliyordur sen yoksun birtek ve oda bıkmıştır emin ol

he bırde bol bol dere otu yıyın, dr gıtmeden ıyıleştım ve tekrarlamıyor haberınız olsun =)

Muayene bir çok farklı şekilde yapılabilir. Kalçanıza dokunmadan makat muayenesi yapamaz. Eldiven konusunu bilmiyorum ama dokunmayacaksa takmamış olabilir. Tacizlik bir durum göremedim ben.
ben de hemoroid için gittim doktora erkekti kalçama dokunmadı hatta bana tarif etti o sadece uzaktan saniyelik baktı o kadr

bende hemoroid muanesi oldum. Adam eldivenini takıp kalçamı tutup baktı.. Yani tabi biraz tuhaf hissediliyor ama taciz olarak bende algılayamıyorum. Beni yan yatırmıştı

Daha önce jinekoloji doktorunun sapıklıkları haber olmuştu. O da eldivensiz muayene yapıyormuş.

Sadece bunlar ise bana göre taciz değil.

makattan muayene edebilmesi için zaten yüz üstü yatmanız gerekir. sırt üstü yatarsanız makatı nasıl görecek? kalçanıza dokunması da gayet normal değil mi, makatınız kalçanızda zaten. göğsünüzü filan tutsa neyse. eldiven kısmına bişey diyemiycem olsa olsa hijyenik değildir diyebiliriz.

Bunun sapıklık ve tacizle alakası yokkı kalcanızı tutmadan nasıl muayene edecek ? makat bölgesinden bahsedıyoruz kı bende lıse caglarında muayene oldum erkek doktora ve mecbur dokundu napıcaktı ? ama benım annem yanımdaydı ve oyle bırsey olsa o mudahale ederdı demekkı bu tacız degıl.

offff.. adama o bölge şikayetiyle gidilmiş, sonra da niye elledi?? muayene etmek için olabilir mi acaba?? hem benim muayenemde asistanın sekreterin ne işi var, o anda doktordan başkası muayene sırasında aynı odada olduğunda ben rahatsız oluyorum. sadece doktor olsun istiyorum. bu yalnızca jinekolog için geçerli değil, gastrocu doktorum bi ara heyetiyle birlikte muayeneye alıyordu. ondan da rahatsız olmuştum.

Bilemedim o an size farkli hissettirmis demekki eldiven takmaliydi tabi her eldiven takan temiz duygularla yaklasir mutlaka denemez ama adam da enteresanmis milletin poposuna dokunuyorsun hem kendi hem hastanin sagligi acisindan taksana eldiven

Makat deliğine ulaşmak ve görmek için eliyle kalçanızı ayırmış olabilir mi? Çok garip bir cümle oldu ama daha iyi tarif edemedim. Eldivensiz belki dokunmıştur ama parmağını sokmamıştır ya, ya sadece parmağına takmıştır ya da siz eldiveni hissedemişsinizdir.

Sapık doktor olabilir mi bence evet olabilir? Nasıl diğer mesleklerden de sapık çıkıyorsa burdan da çıkabilir de bu doktor sapık mı bilemeyiz. Ama hissettiysen belki de vardır. Ama mahkeme ile ispatlayamazsın gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…