- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Benim dogumdan sonra oldu cok ikinmaktan.bu anal fissur son zamanlarda daha da cogalmis yeme alışkanlığından ötürü sanirim.artik fast food daha fazla tuketir olduk,atistirma tarzi yiyecekler beyaz ekmek falan.aslinda hergun mutlaka bi sulu yemek veya corba icme aliskanligimiz olsa hersey daha farklı olucak.tabi herseyden önce ekmegi hayatimizdan tamamen cikarmak lazim.eskiye nazaran daha cok tüketir olduk.eşime bakiyorum şaşırıyorum bazen.pirinc pilavini makarnayi bile ekmekle yiyor.o derece alışmışız.ekmeksiz yemek yiyemiyoruz .ekmek türk milletine yapilmis en büyük hatalardan biri.her yönden zararli.ben artik tam bugday yiyorumaaa neden bugünlerde herkeste aynı şikayet var? çok ilginç yediğimiz ortak bi şeylerden mi kaynaklı acaba? bende de vardı 1 ay önce başladı yeni yeni azalmaya başladı şikayetler. 3 gün önce de kolonoskopi yaptırdım
Bir doktorum vardı Allah rahmet eylesin vefat etti kadın doğum uzmanıHerhangi bir muayenede doktor ya da hemşire harici biri muayene alanına girerse ortalığı birbirine katarım ben. Doktor sekreterinin muayeneye girmesi gibi bir ihtimal yok. Odada olabilir ama perde arkasına geçemez, yapmayın lütfen.
Bulunduğum ilçede kadının biri doktorun adını çıkartmıştı sapik diye aklıma o geldi şimdiSapık insan sapiktir öğretmeni doktoru hemşiresi kadını erkeği yoktur ama bu konu için doktor kesin sapiktir ya da değildir diyemeyiz .Muayene yaparken yanına asistan olmaması doktoru sapik yapmaz.Doktor makat muayenesi yapıyor kalçaya dokunması çok normal .Eldiven giymediği konusunda bu kadar kesin bir fikre konu sahibi nasıl kapıldı anlamadım .Sonuçta yüz üstü uzandığı için giymedigini nasıl gördü ? Kaldı ki makat ve vajinal muayenede olmazsa olmazdir eldiven .Kendi sağlığı için neden eldiven giymemezlik yapsın ki .İşin özünde sapik demek için başka donelerin de olması gerek yani en azından bu konu için .
ben de hemoroid için gittim doktora erkekti kalçama dokunmadı hatta bana tarif etti o sadece uzaktan saniyelik baktı o kadrMuayene bir çok farklı şekilde yapılabilir. Kalçanıza dokunmadan makat muayenesi yapamaz. Eldiven konusunu bilmiyorum ama dokunmayacaksa takmamış olabilir. Tacizlik bir durum göremedim ben.
Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?