Doktor sapık olabilir mi?

Bazı doktorlara kızıyoruz yüzüne bile bakmadan ilaç yazıp gönderdi diye Doktor muayene etmiş de kime yaranmış tacizci damgası yiyecek neredeyse ayrıca biz burada emin olmadığımız bir durumda taciz deyip neden doktorun günahına girelim eldiven konusu hariç ben bir sıkıntı görmedim. Böyle şüpheleriniz olacaksa bir daha kadın doktora gidin ya da kendi imkanlarınızla tedavi edin insanların meslek hayatıyla oynamaya hakkınız yok.

Konu sahibiinin makatindan iceri parmagini ciplak sokmus doktor arkadaslar.ciplak yani.eldiven olmus olsaydi,veya sadece parmaginda eldiven olmus olsaydi hissetmez miydiniz? Insan vücuduna ciplak el dokundugunu hissetmez mi? Belki sen hissedememissindir diyenler var ama bu hissedilemeyecek birsey degil.cok mantiksiz bir kere.ciplak elinizle ve eldivenle dokunun bakalim makatiniza hissediyor musunuz hisssetmiyor musunuz? Ayrica konu sadece ciplak elle popoyu ayırması degil,ciplak parmagiyla popo deliginden iceri parmagini daldirmasi.normal birsey mi bu? Her hastasinin bagirsaklarina kadar parmak mi sokuyormuş acaba? En cok mikrobun bulundugu yer.dışkı bulasma ihtimali de cabası.muayene stilinin bu olduğunu asla ama asla düşünmüyorum.taciz amacli yapmis belli

Bana sapiklik gibi gelmedi. Eldiven takmamasi onun icin hic hijyenik bir durum değil. Bir doktor buna nasil dikkat etmez sasirdim. Parmagini makatiniza sokmasi icin diger elini kalcanizin ustune koymuş olabilir diye düşünüyorum .

makatından sokmamış ki. öyle bişey demiyor konuda.

Konu sahibi öyle yazdi.konu aralarinda yaziyor.makatindan iceri ciplak parmak sokmus.diğer eliyle de makatini tutuyormus.zaten konuda ciplak muayene dedigi parmagini sokmasi

konuyu o şekilde açsın o zaman insanlar 27 sayfa yorum okuyamaz ki.

konuyu o şekilde açsın o zaman insanlar 27 sayfa yorum okuyamaz ki.
Orasi öyle tabi,daha da açıklayıcı olarak ciplak parmağını soktu demesi daha iyi olurmus.ciplak muayene etti diyince daha once makattan muayene olmamis biri anlayamaz dogal olarak

enteresan bir konu şuraya alıyım da sonra silinirse,niye alıntı yapılmamış denmesin.

cevaba gelirsek,eldiven giymemenin neresi taciz.olsa olsa,doktor açısından hijyen olmayan bir durum.
Hastanın götüne dokunacak ise eldiven kullanmaması direk tacize girer. Kalçama dokundu dediği ne bilmiyorum. Yüz üstü yatırıp elleri ile makati görmesi için loblari ayırması gerekiyor. Hastadan bunu yapmasını isteyebilirdi. Bu tarz muayenelerde oda da hemşire de olmali.

Sen şimdi bunu tabipler birliğine yaz. Ya da ara emin olamıyorum diye bir konuş bakalım .dilekçe olarak alırlarsa bu şikayeti başka doktor inceler zaten. Böyle bir muayene yöntemi varmiymis yokmuymus öğrenirler.

Eldivensiz olarak adamın parmağını zaten makata sokması akıl alir gibi değil. Böyle bir muayene şekli olsa bile eldiveni olmadan bunu yapması kabul edilemez. Çok geçmiş olsun.

Muayene olmadan yanınıza asıstan talep edebılırdınız madem şüpheniz olacak yada guven duymadıysanız. Hastanelerde tercuman bıle talep edebılıyorsunuz. Yada doktorunuzu bayan secseydınız. Burda bız sızın anlattıklarınızla doktoru sapık mı ılan edelım ya da evet cok haklısınız mı dıyelım. Fızıksel olarak yasadıgınız rahatsızlık belkı de gorecelı belkı de gercekten tacız amaclıydı bunu bız bılemeyız.

Belkide muayenenin gerginligiyle yaptığı sey sizi tedirgin etmis olabilir mi?

Bazen o pozisyonda durmak yetmez cnku görmek icin bazi kalcalarda elle ayirmak lazım.

Yani şimdi anlatilanla karar vermek o kadar zor ki
Geçmiş olsun.
Bu arada doktorlarda tacizden korkarak hemsiresini cagiriyorlar evet ama ben istemiyorum mesela.
Zaten odada varlar. Yani çözüm yolu nasıl olur bilmiyprum ama muayene sekli 3 kisi olunca ben hic rahat edemiyorum.

Hatta bir keresinde soyledim ama doktor da tedirgin oldu herkes hemşireyi istiyor siz istemiyorsunuz dedi.
Jinekologa muayene oluyordum.
Adam sanırım öyle yapip taciz edildim diyecegimden cekindi.
Onlar da hakli kendince ama hasta doktor yeterli zaten. 3 kisi birde niye görsün zaten cekinerek gidiyoruz.

Eldiven takmadığına emin misiniz?
Belki o an hazırlanırkenki gerginlikten farketmediniz taktığını..

Dokunmadan muayene edemezdi ki. Tetikte bekliyormuşsunuz siz de..

Doktoru savunmuyorum ama sadece sizin anlattıklarınıza göre değerlendiremeyiz.
Bir dahakine kadın doktora gidin..

Ne abartmışsınız yahu?
O doktor gün içinde kaç kişiyi muayene ediyor. Alt tarafı elini kalçanıza koymuş. Okşamış gibi davranmayın.
Makattaki parmaktan çekinmeyip kalçadan çekinmek

Bir eliyle muayene ederken öteki eliyle sizi tutmuş bence. Refleks olarak.
Belki o diğer el muayeneye devam ettirseydiniz başka şekilde de koyulabilirdi işlevsel olarak..

Bence doktorun kendi hijyeni açısından eldiven takmaması mide bulandırıcı orası ayrı..
Biz ne desek boş. Siz kararı vermişsiniz zaten..

Son düzenleme:
Ya inanın,sadece yorum yapmak için yorum yapmışsınız...ya ben o kadar salakmıyım eldiven takıp takmadigini anlamayacak kadar...zaten eldiven taksa aklıma bu şüphe düşmeyecek belki...sonuçta yabancı bir erkeğe mahreminizi açıyorsunuz..elbette tetikte olacam.doktorlar da bu gergin durumun farkında oldukları için,hastayı korkutmamak adına,sadece islerini yaptiklarini,siz ile ilgilenmediğini bilinçli olarak belli eder.belli etmeyen doktorlar her zaman potansiyel sapiktir...benim erkek kadın doktor ayrimciligim yok...ama normal-sapık ayrimciligim var..

Doktorun gün içinde binlerce kişi muayene etmesi,taciz etmeyeceği veya sapık olmayacağı anlamına gelmez aksine cesaretlendirir...cunku onun icin artık sıradan bir durum olmuştur bu...bakın doktorlar bu işin özellikle eğitimini alıyorlar..en basitinden popoya iğne vururken bile popoya mümkün olduğunca bakmazlar.kalcayi tamami ile actirmazlar.bu hastanın mahremiyet endişesini yok etmek için yapılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…