Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay canım benim gaz sancınız vardı demek. yerim ben onu ya kıyamam. inşallah çabucak atlatırda ikinizde rahatlarsınız. ya canım ben esra erolda dinlemiştim birkere denk gelmişti evdeyden orda su tarifi vermişti biliyosun. onunda oğluşu var çok gazı varmış. hatta internete bile yayılmış Esra Erol’un gazı olan bebeklere kimyon tarifi aşağıdadır.
YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ… ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)

ranacım canım ne güzel olur. ekleyebilirsin zaten cd veriyorlar ya biz eve gelip taktığımızda ses yoktu görüntü vardı fıkır fıkırdı. eli kolu durmuyordu ya sadece görüntü bile yetiyordu hergün izleyesin geliyordu. sapsarı renkli dedikleri buarada saklarım hala. birde bütün herşeyin sabrından sonra güzel bir foto veriyorlar. 4 tane çekmişlerdi bende. bir tanesini çerçeve yapmışlardı.

günaydın canım sen nerde yaptırmıştın detaylı ultrasonu ??

adacım canım geçmiş olsun noldu bu minik börtüböcüklerimize ateşlenir -gazsancısı yawrum yaa inşallah çarçabuk gelirler kendilerine. kendinize iyi bakın canm ya.. kızlar daha face bile giremedim bakim foto falanmı eklenmiş.. artıkın diğer yorumları orda yaprım

sevdecim canım yaa nirdesinn.. nasılsın? yahu benim bu çizelgene gene almış başını gitmiş yahu.. gelde anacım bir el atın.:)

narcım , kıss farkettin dimek yaa resmi :) nasıl ama ya nebiliyim öle resimlere bakıyordum netten beğendim ve ekledim. ay nediyin yahuu ikizmi amannn düşünemiyorum bile naparım ben 1 tane yapayımda sqağ salim diğeri beklesin derim

hadi bakalım canım ilaç da bitmiş adet de bitmiş pazartesi gör bakalım kaç dene olmuş yumoşlar
ayy hadi yaa geçen yaz yıldızlar geldi alaçatıya ama gidemedim araba eşimdeydi haftaiçiydi falan ne yazıkki görüşemedik. keşke gelseniz hepiniz yazın buralara

ay bellimi olur kız ilaç kullanıosun sonuçta çoğul gebelik olabilir allah sabrını gücünü verir merak etme sen olsun da bi

kızlar ben anca geldim sabahtan kahvaltıdan sonra sire gittim birazda marketten bişeyler aldım. geldim eve dinlendim azcık akşamüstüde çıkcam kayınvalidemlere gidicez işte böle ranayla nalandan baişka gelen olmamış bugün ranacım siz napıosunuz bu h.sonu bakalım

iyi akşamlar iyi hafta sonları canlarım
gaz sancımız neyseki 1gece sürdü şimdi iyiyiz nalancım tarif için teşekkür derim canım bende eymene veriyordum şimdiye kadar kimyonlu su hemde öyle günde bir yada iki kez değil aklıma geldikçe bir kaç kaşık ama şeker koymuyordum gece sancılanınca bide aradan zaman geçince sanırım hiç aklıma gelmedi yapmak eşimle biraz ben biraz o gazını çıkarıp doyurup devam ettik uyumaya ama karın ağrısı devam etti sanırım derin uyumamıştı
sende durumlar gayet güzel ilerliyor pazartesi tekrardan doktora gidicen demek hadi bakalım hayırlısı canım
bugün hava çok güzeldi annem ablam ve çocuklar gezmeeye .çıktık bi akç parça bişe aldım
ranacım bizde girmiştik renkli ulturasona fotosu ve cd bendede var çok güzel bişe eymen doğmadan sürekli bakıyordum şimdilerde hiççç aklıma gelmedi bizzat kendisi kucağımızda olunca
narcım sende alışverişe giştmişsin sonrada kayınvaldenlere güzel havayı değerlendirmişsin ne güzel

iyi geceler canlarım ben iyiyim çocuk fikrinden uzaklaşmak için girmemezlik yapmıyorum işler yoğunlaştı ayrıca yönetimimizdeki herkes değişti gidenlerin üzntüsü içerisindeyiz ve kocişim sanırım yine rahatsızlanacak boğazlarının acıdığını söyledi halbuki hastalığı atlatalı 1 hafta oluyor neredeyse offfff ya canım kocam zor şartlarda iyi bile dayanıyor ya Rabbim sabır güç kuvvet versin kocişimle bana neyse canlarım hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım baya bi ilerlemiş sayfalar umarım önemli hadiseleri kaçırmamışımdır iyi geceler canlarım

kızçelerim nasılsınız bakayım
anca okudum yazdıklarınızı..
nar şekerim rüyan hayır olsun canım.. inşallah hep beraber bi habere sevineceğimize yoruyorum ben bunu.. yakında hamilelik haberi alacağız acaba kim patlatacak bu bombayı..
şu an nalan bütün şimşekleri üzerine çekiyor galiba. e hadi hayırlısı bakalım. ilk sana mı malum oldu ne narcım
mart ayı çok önemli desene.. inşallah o da gelir geçer be güzelim.. bakarsın eşinde ki o rahatsızlıktan dolayı vücudu enfeksiyon salgılıyordur ve morfoloji ondan düşüyordur canım.. inşallah ameliyatını olsun hücreleri yenilensin iyileşsin epey bi değşiklik olacaktır mutlaka..
biliyor musunuz kızçelerim, dişteki iltihap bile hamile kalmayı engelleyebiliyormuş. o yüzden tamamen sağlıklı olabilmek çok önemli herşeyin yolunda gidebilmesi için...
Tabi en önemliside nasibimize yazılmış olması.. değilse ki hepsi boş..

ranacım nar şekerimin dediğine bende katılıyorum seni çok ihmal ediyoruz canım.. sen çok olgun karşıladın bizim bu yoğunluğumuzu.. inşallah önümüzdeki günlerde daha uzun süreli beraberlikler paylaşımlar olur topişimizde.. bu arada seni hamilelik yorgunluğu basmış onu görüyorum hemen uykun geliyor canım hafta sonu çok uyu vücudun direncini kaybetmesin

esinim bebeciğine Allah şifalar versin. gazlarınız buhar olup uçsun inşallah. kimyon tarifi çok süper mutlaka iyi gelir
bu arada yaz günü gibiymiş oralar.. gezmişsiniz.. sen bi gün rahat ettin ya pazar akşamı mutlaka misafirin gelir şekerim bende demesi sen gardını al

nalancım seni unuturmuyuz kız. dur bakalım bu ay asıl gözlerimiz senin üzerinde bize bebecikler getireceksin çifter çifter..avatarınada yakıştırmışsın inşallah Rabimde kucağına yakıştırsın gız bacım
yumoşlarından haber bekliyoruz epeyce büyümüşlerdir kesin

halevcim iyi olmana sevindim. arada uğrasan o bile yetecek baksana sen yazmadıkça içimize kurt düşüyor... herkesin çalışma şartları zor be canım Mevlam yardımcınız olsun inşallah eşinde hastalanmaz bu kışı hep hasta geçirdi adamceyiz..

kızçelerim benim hastalığım bitti. bu ay ne gün sayıcam nede bi yöntem uygulayacağım. hepsini yaptığımız halde nasib olmuyorsa, demek ki daha takdirimizde bebk yok.. napalım Mevlam ne zaman uygun görürse o zaman olcak.. onun Muradına bıraktık tevekkül ettik..
hepiciğinizi ve tüm paşalarımı öpüyorum.

kızçelerim hiç gelen olmamış.. topişimizi zor buldum. sayfa karmakarışık olmuş. son mesajlarımı açamadım. aboneliklerimde açılmadı.. yine oynamışlar galiba sitenin düzeniyle..
yarın karşılaşmak ve hafta sonunun kritiğini yapmak dileğiyle.. öptüm hepiciğinizi

Günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun. Nasıl geçti bakalım h.sonunuz. Biz pek bişey yapmadık cts güzellik işlerini hallettim akşamda kayınvalideme gittik yemeğe. Pazar annemlere kahvaltıya gittik. Ordan karşıyaka-gs basket maçına gittik. Eşimin kuzeni orda oynuyo. Habire kazara hamile kalan eltim var ya onun eşi :) onu görmeye gittik akşamda evdeydik yani sıradan bi h.sonuydu işte..

Esincim gezmişsiniz güzel havada ne güzel. Burdada çok sıcaktı dün.. Eymen gene baya yormuş sizi anlaşılan kıyamam ben ona acı çekiyo tabi. Yokmu bu ara misafir

halevcim hoşgeldin canım nirdesin yaaa demek gene zor günler geçiriyo kocişin. Allah kolaylık sabır versin canım özel sektör çok zor..

Sevdemm dediğin doğru belki de enfeksiyona sebep oluyordur. Bakalım hayırlısıyla atlatalım da.. Bizde bu ay hiç saymıoruz. Daha doğrusu ben saymıorum artık. Nasılsa öle de olmuyo böle de olmuyo.. Nasipte varsa her şekilde olur zaten..

Ranacım günaydın canım eşim bugün istanbula geliyo inmiştir uçağı nasıl hava orda

günaydınlar olsunn hepinize herkeslere iyi haftalar diliyorum ayy kıslarr bugün bi ağrım var anlatamam karnım nasıl ağrıyor.. heyecanda bastı beni...şimdi gittiğimde alttan bakar mı? diye düşünüyorum. 2 saatim kaldı...

canım ohh hava güzel bu fırsat gezilmiş ne güzel
gaz olayıda inşllah geçiverir hemen olmadı sen dediğin tarifi yapmaya devam et demi canım doğunca ne bakcan cd ye

canım hoşgeldin kocana geçmiş olsun bu kış hastalıkdan kurtulamadı malum ankara soguk yaptıgı ıs nedenıylede hep soguk yıyor normal yanı allah kolaylık versın canım

canım benim hiç kırılırmıyım size
evet uyku konusunda dün de uyudum erkende kocişim de sabah diyorki korkarım sen bu çocuğu uyurken doğuracaksın

günaydın canım aaa demek kocişin istanbula geldi kızzz sende takılsaydın ya peşine
hava bugün biraz daha iyiydi yağmur yok kar yok ama akşama başlayacakmış biraz ayaz var canım o kadar şimdilik

günaydın canım hadi git gel bakalım kaç yumoşun olmuş bizde meraktayız

günaydın canım... benim biras hareketli geçti haftasonum.. babam geldi cumartesi evden alınacak eşya varmış 1-2 saat durup gitti.
öyle kocişle pinekledik cumartesi akşamı evde pazar günü ise eşimin kuzenine kıs istemeye gittik. yüzük falan takıldı. güzel geçti. gece 12 oldu eve girebildik.. bide üstüne film keyfi yaptık evde saat 3 tü yattık.. uykum var yane... eşin geliyormuş istanbula hava burada güneşli fakat soğuk var sert hemde..

bu arada bu hafta sonumu anlatayım pek birsey yok
cumartesi işten çıktım eşimle bir pazara uğradık şöyle bir sonra hep evdeydim örgülere sarmış durumdayım bu ara nedense onlarla uğraştım durdum
pazarda temizlik yaptım eltimlere gittik azra kızımızı sevdik öyle oturduk derken eve gelince dediğim gibi benim uyku geldi erkenden uyudum bu kadarcık yane

yıldız döndümü acaba??

ayy ne güzel cnm yaa keşke bende becerebilsem örgü falan nekadar zevklidir insana tam bir meşagale diye düşünüyorum. ya ranacım temizlik yaptım diyosun ya temizlik boyutun ne anam ben bişey kaldırmaya korkuyom daha ortada bişey yok mesela.. dikkat et yafrum kendine yorma fazla.. sen işini tedbire al gerisi allahtan.. temizlik deyince hamileler beni bi korku sarıyor nedense. yıldız dönmüştür bence anca kendine gelip girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…