günaydın canlarım hayırlı cumalar gece geç vakit gelip okudum ama yazacak halim yoktu çıktım direk eymen dün gece çok huzursuzdu gaz problemimiz vardı bi görsenin yavrum nasıl kıvranıyor çıkaramıyor ağlıyor çıkarıyor ağlıyor demekki çok şiddetli geliyor sabaha kadar devam etti bu huzursuzluğu bende bitkin halde kalktım yataktan
adacım geçmiş olsun canım alperen aşı olmuş ahhh kuzumya kıyamam çok huzursulanmış oda sağlıkları için bi kaç gün dayanacaklar mecbur ama bende 6.ay aşısından korkuyorum canımya 3aşı bacağa birde ağızdan çocuk felci aşısı verilecek bildiğim kadarıyla huzursuzlanmasında napsın bu durumda ağır geliyodur şimdiki aşılar öyle çok ağır değil diyolar ama yinede etkiliyor demekki çocuğu
narcım ranacım eşlerinize gemiş olsun hemoroid varmış narcım eşin martta ameliyat olacak ondan sonra ürolojiyle devam edeceksiniz demek hakkınızda hayırlsıı canım
ranacım seni bu dönemlerinde yanlız bırakmak istemezdik canım ama malum durumumuz bebeklerden fırsat buldukçada dinlenmeye çalışıyoruzki onlara karşı yeterince özverili olabilelim buarada o tekmelerinde tadını çıkar sonrasında arayacaksın ben bi kaç ay öncesine kadar hisediyordum çom uzun zaman geçmedi ama arada özlüyorum inanki oda bambaşka bi duygu çünkü rabbim herkese yaşatsın inşl önceliklede dört gözle haberlerini beklediğim canım arkadaşlarıma
sevdecim sen naıslın canım sizin evde bilgisayarı kapma yarışı var gibi eşinden fırsat bulunca sen senden fırsat bulunca o oturuyor canım eşin işe başlamadı mı yada başlamayacak mı özelse cevap vermeyebilirsin tabiki
yıldız dönüyor demek yarın hadi bakalım eşi demirin yüzünü unuttu nerdeyse
halev mary nalan sizler nasılsınzı bakalım
melikede evinde dinleniyordur
ranacım canım ne güzel olur. ekleyebilirsin zaten cd veriyorlar ya biz eve gelip taktığımızda ses yoktu görüntü vardı fıkır fıkırdı. eli kolu durmuyordu yasadece görüntü bile yetiyordu hergün izleyesin geliyordu. sapsarı renkli dedikleri buarada saklarım hala. birde bütün herşeyin sabrından sonra güzel bir foto veriyorlar. 4 tane çekmişlerdi bende. bir tanesini çerçeve yapmışlardı.
günaydın canım sen nerde yaptırmıştın detaylı ultrasonu ??
bakırköyde canım radyotomda . geçen yaz temmuzzda 150 tl ye yaptırmıştık doktor yönlendirmişti. web adresi Tıbbi Görüntüleme Merkezi Radyotom & Radyomar
hadi bakalım canım ilaç da bitmiş adet de bitmiş pazartesi gör bakalım kaç dene olmuş yumoşlargünaydınnnnlarrrr... ya çok ayıpsınız öldümmü kaldım mı hiç mi aramadınız :2: şaka şaka geçmişi okuyamadım direk yazayım ,artıkın kıslar beni kesin vurcaklar yane didim.. ya burası rezaletti vın aldık işyerine hepimize azcık azcık bilgisayarlara takıyorduk mailler düşsün diye gene arıza varmış. alp yapı çalışma vs vardı.. dünde evde değildim giremedim.. ama çok şükür oldu internet. internet hayat yaa:)) onsuz gerçek hiç bişey yapılmıyor. kıslar bu akşamada 2 tane birden hapımı içicem ve sonladırıyoruz. geriye 5 tane hap kalıyordu doktorda atarsın onları demişti.birde folbiol yazmıştı onuda günde 1 tane alıyor ona devam ediceksin demişti. bu arada hastalığımda bitti dün akşam bugün belki leke gibi gelir. dahada gelmez inşallahpzartesi 11,30 doktora gidicem bakalım yumoş olmuşmudur ki:18::18: şitres bastı beni şimdiden yahu
ayy hadi yaa geçen yaz yıldızlar geldi alaçatıya ama gidemedim araba eşimdeydi haftaiçiydi falan ne yazıkki görüşemedik. keşke gelseniz hepiniz yazın buralaraçok geçmiş olsun narcım. rüyan için hayır olsun cnm ay evet toplansak ne süper olur biliyonmu. 2 yıl önce tanışsaydık kesin görüşme fırsatımız olabilirdi. bu yaz gidememiştik başımıza gelenlerden dolayı. ondan önceki yaz izmiri fethetmiştikeşimle. izmirde yiğenim var benim hemşire orda tek kalıyor. geldiğimizde evliydi sonra boşandılar. mecburen o tarafta kaldı hizmetini tamamlaması gerekiyor. urlada oturuyordu. adada 112 de çalışıyordu. birkaç yerlere gitmiştik. alaçatı -didim-karşıyaka- 1 hafta bıyunca hep gezmiştik. şimdi yiğenim izmir içinde oturuyormuş.
adacım canım geçmiş olsun noldu bu minik börtüböcüklerimizeateşlenir -gazsancısı yawrum yaa inşallah çarçabuk gelirler kendilerine. kendinize iyi bakın canm ya.. kızlar daha face bile giremedim bakim foto falanmı eklenmiş.. artıkın diğer yorumları orda yaprım
sevdecim canım yaa nirdesinn.. nasılsın? yahu benim bu çizelgene gene almış başını gitmiş yahu.. gelde anacım bir el atın.:)
narcım , kıss farkettin dimek yaa resmi :) nasıl amaya nebiliyim öle resimlere bakıyordum netten beğendim ve ekledim. ay nediyin yahuu ikizmi amannn düşünemiyorum bile naparım ben 1 tane yapayımda sqağ salim diğeri beklesin derim
iyi akşamlar iyi hafta sonları canlarım
gaz sancımız neyseki 1gece sürdü şimdi iyiyiz nalancım tarif için teşekkür derim canım bende eymene veriyordum şimdiye kadar kimyonlu su hemde öyle günde bir yada iki kez değil aklıma geldikçe bir kaç kaşık ama şeker koymuyordum gece sancılanınca bide aradan zaman geçince sanırım hiç aklıma gelmedi yapmak eşimle biraz ben biraz o gazını çıkarıp doyurup devam ettik uyumaya ama karın ağrısı devam etti sanırım derin uyumamıştı
sende durumlar gayet güzel ilerliyor pazartesi tekrardan doktora gidicen demek hadi bakalım hayırlısı canım
bugün hava çok güzeldi annem ablam ve çocuklar gezmeeye .çıktık bi akç parça bişe aldım
ranacım bizde girmiştik renkli ulturasona fotosu ve cd bendede var çok güzel bişe eymen doğmadan sürekli bakıyordum şimdilerde hiççç aklıma gelmedi bizzat kendisi kucağımızda olunca
narcım sende alışverişe giştmişsin sonrada kayınvaldenlere güzel havayı değerlendirmişsin ne güzel
iyi geceler canlarım ben iyiyim çocuk fikrinden uzaklaşmak için girmemezlik yapmıyorum işler yoğunlaştı ayrıca yönetimimizdeki herkes değişti gidenlerin üzntüsü içerisindeyiz ve kocişim sanırım yine rahatsızlanacak boğazlarının acıdığını söyledi halbuki hastalığı atlatalı 1 hafta oluyor neredeyse offfff ya canım kocam zor şartlarda iyi bile dayanıyor ya Rabbim sabır güç kuvvet versin kocişimle bana neyse canlarım hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım baya bi ilerlemiş sayfalar umarım önemli hadiseleri kaçırmamışımdır iyi geceler canlarım
kızçelerim nasılsınız bakayım
anca okudum yazdıklarınızı..
ranacım nar şekerimin dediğine bende katılıyorum seni çok ihmal ediyoruz canım.. sen çok olgun karşıladın bizim bu yoğunluğumuzu.. inşallah önümüzdeki günlerde daha uzun süreli beraberlikler paylaşımlar olur topişimizde.. bu arada seni hamilelik yorgunluğu basmış onu görüyorum hemen uykun geliyor canım hafta sonu çok uyu vücudun direncini kaybetmesin
Günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun. Nasıl geçti bakalım h.sonunuz. Biz pek bişey yapmadık cts güzellik işlerini hallettim akşamda kayınvalideme gittik yemeğe. Pazar annemlere kahvaltıya gittik. Ordan karşıyaka-gs basket maçına gittik. Eşimin kuzeni orda oynuyo. Habire kazara hamile kalan eltim var ya onun eşi :) onu görmeye gittik akşamda evdeydik yani sıradan bi h.sonuydu işte..
Esincim gezmişsiniz güzel havada ne güzel. Burdada çok sıcaktı dün.. Eymen gene baya yormuş sizi anlaşılan kıyamam ben ona acı çekiyo tabi. Yokmu bu ara misafir
halevcim hoşgeldin canım nirdesin yaaa demek gene zor günler geçiriyo kocişin. Allah kolaylık sabır versin canım özel sektör çok zor..
Sevdemm dediğin doğru belki de enfeksiyona sebep oluyordur. Bakalım hayırlısıyla atlatalım da.. Bizde bu ay hiç saymıoruz. Daha doğrusu ben saymıorum artık. Nasılsa öle de olmuyo böle de olmuyo.. Nasipte varsa her şekilde olur zaten..
Ranacım günaydın canım eşim bugün istanbula geliyo inmiştir uçağı nasıl hava orda
günaydınlar olsunn hepinize herkeslere iyi haftalar diliyorumayy kıslarr bugün bi ağrım var anlatamam karnım nasıl ağrıyor.. heyecanda bastı beni...şimdi gittiğimde alttan bakar mı? diye düşünüyorum. 2 saatim kaldı...
Günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun. Nasıl geçti bakalım h.sonunuz. Biz pek bişey yapmadık cts güzellik işlerini hallettim akşamda kayınvalideme gittik yemeğe. Pazar annemlere kahvaltıya gittik. Ordan karşıyaka-gs basket maçına gittik. Eşimin kuzeni orda oynuyo. Habire kazara hamile kalan eltim var ya onun eşi :) onu görmeye gittik akşamda evdeydik yani sıradan bi h.sonuydu işte..
Esincim gezmişsiniz güzel havada ne güzel. Burdada çok sıcaktı dün.. Eymen gene baya yormuş sizi anlaşılan kıyamam ben ona acı çekiyo tabi. Yokmu bu ara misafir
halevcim hoşgeldin canım nirdesin yaaa demek gene zor günler geçiriyo kocişin. Allah kolaylık sabır versin canım özel sektör çok zor..
Sevdemm dediğin doğru belki de enfeksiyona sebep oluyordur. Bakalım hayırlısıyla atlatalım da.. Bizde bu ay hiç saymıoruz. Daha doğrusu ben saymıorum artık. Nasılsa öle de olmuyo böle de olmuyo.. Nasipte varsa her şekilde olur zaten..
Ranacım günaydın canım eşim bugün istanbula geliyo inmiştir uçağı nasıl hava orda
günaydın canım hadi git gel bakalım kaç yumoşun olmuş bizde meraktayız
bu arada bu hafta sonumu anlatayım pek birsey yok
cumartesi işten çıktım eşimle bir pazara uğradık şöyle bir sonra hep evdeydim örgülere sarmış durumdayım bu ara nedense onlarla uğraştım durdum
pazarda temizlik yaptım eltimlere gittik azra kızımızı sevdik öyle oturduk derken eve gelince dediğim gibi benim uyku geldi erkenden uyudum bu kadarcık yane
yıldız döndümü acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?