Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yok kuzum yaaa öyle detayl temizlik değil mecburen fazla detaya girmeden süpürge açıyorum birde toz alıyorum birde ütü yaptım işte o kadar temizlik dediğim o yani hatta yatak odasının şeklini değiştirecektik bebek geleceği için ona göre yapacağız malum çocuk odamız yok maalesef ama onu da gözüm yemedi valla yorgun düşerim dedim eşimde daha sonra yaparız dedi kaldı öyle zaten daha erken

günaydıın hayırlı haftalar olsun
halevim eşine çok geçmiş olsun canım biğr türlü düzelemedi ama havalar malum sende fırsat buldukça gel özlüyoruz canım seni
ranacım sizde hafta sonu örgüye sarmış vaziyetteymişsin elleirne sağlık canım ne güzel becerebiliyosunu bebişinin üzerinde onları görmek ayrı bir mutluluk olur bebekl sevmelerde gidilmiş ohhh negüzel tamilikde yapmışsın canım güle güle kirletin ağır işler yapmadıktan sonra allahın izniyle hiççç bişe olmaz bende yaptım herşeyi sadece ilk 3ay dolana kadar makinalamayı eşim yaptı doğuma yakın bütün evin camlarını bile sildim akşamdı yapacak bişe bulamadım onu yaptım düşünün sonrada 1hafta sonra doğurdum bende abarttım tabi siz böyle yapmayında şimdi düşünüyorumda asla yapamam yapmamda öyle ama o aralar temizlik hastalığı gelmişti bana
narcım sizde kayınvalde anne gezmişsiniz soluğuda basket maçında almışsınız şuuu her defasında kazara hamile kalan eltin yolunu yöntemini öğretseya bizlere biz isteyerek kalamıyoruz yada zor kalıyoruz
canım cuma gün aslında misafirim vardı ama cumartesiye iptal olmuştu cumarteside gelecek arkadaştan birinin eşi evde olunca iptal oldu allahtan bişe olmazda bu cuma gelecekler sanırım onun öncesinde yok gibi görünüyor
nalancım bugün doktor günün heyecan sardı demdk seni inşl hayırlı haberlerle gelirsin canım
sevdecim sen nasılsın canım bugün bekliyoruz seni günün kritiğini yapman için

anladım cnm.. iyi yapmışsın yatak oda düzeni en zor valla gardolaplar vss.. insanın canını çıkartıyordur.. bence daha sonra yaparsınız... haftasonuna sıkıştırmadığın iyi olmuş.. ağır gelebilirdi çünkü...

canım hoşgeldin evet kesin öyle olacaktır yaparken bile güzel oluyor
temizlik dediğin gibi sen baya yapıyordun hamileyken maşallah yok ben o kadar yapmam canım

Ranacım ayyy ne kadar güzel ciciler bunlar kız cts.ne hayatta kalmaz al sen bunları. En azından birini alda içinde kalmasın erkek olursa hediye edersin azraya :) demek örgüler örüyosun ne güzel bende hiç anlamam. Adam haklı uyurken doğurcan gerçi esinle ada temizlik yaparken doğurmadıysa bişey olmaz

nalancım sen doktordasın şimdi demek. Ağrılar yumoştandır canım büyümüştür de ondan ağrı yapıodur işallah. Gelde haber et hemen..

Esinim ayy sende bi alemdin kız cam sildiydin hakkat allah iyiliğini versin :) demek bu hafta sonuna kadar misafirin yok hadi bakalım dinlen azcık. Valla sorcam da nası bu kadar kazara hamile kaldığını kazara olup olmadığından emin diilim ondan muhatap olmuyom fazla. Sorsan herkes kazara :)

canım 0-3 aylık alayım dedim malum yaza gelıyorya o zaman gıysın dıye elımde kalırsa azrayada veremem bu sefer o buyumus olacak artık sızlerden bırının kızına nasıp olur belki?

Valla ranacım fiyatı çok değilse birini al risk ama kız olcak bence o yüzden çok da büyük bi risk diil özellikle birinciye bayıldımmm :)

selam kızlar ben geldim. smear testi yaptı. yumurtalıklara baktı alttan tabi . henüz bişey yok dedi çünkü daha erken dedi. cumartesi son hapını içmiştin daha 1 gün geçmiş oldu üstünden şöle bi 5 gün falan geçsin bidaha bakalım cuma günü 12 de çağırdı. ve glokofaj diye bir hap vardı isminin yazılışını pek anımsayamadım okunduğu gibi yazıverdim. daha önceleride kullanmıştım o hap çok kötü yapıyor beni dedim. günde 1 tane iç sonrada yatarsın mecburuz kullanmaya dedi. öyle yanimm

slm kızlar. cyclo progynova diye bi hapverdi doktor 3 ay kullan hamile kalabılırsın dedi kullandım ve biteli 6 gun oluyodu tam heveslendim belkide hamişim diye ama malesef bugun adet oldum. doktorum bana eger kalmazsan yumutrtlama takibi yapalım dedi bu ne oluyo ve adetim bitincemi gitmeliyim doktora ? deneyimi olan varmı üüüüüü

evet canım bende deniyorum şuan yumurta takibi yaptırıyorum. adetin 2 yada 3. günü gidiyorsun yumurta geliştirici haplar veriyor. adetliyken başlıyorsun hap bitiniminden soonra tekrar gidiyorsun yumurtalarına bakıyor belli bir olgunluğa ulaşmışsa yumurtan ilişki günleri veriyor. sonrasında ise tekrar doktora gidiyorsun çatlamışmı diye bakıyor sonraki haftalarda ise gebelik testi yaptırıyorsun...

hm peki hamile kalabiyomuyuzki bu yontemle ? kalan varmıki ? ozman yarın yada çarşamba unu gideyim doktora olmazsa

geçen yıl yapıldı bu yöntem bana hamile kalmıştım. ama başka sorunlarım oldu. şimdi tekrar başladım.. ilacım bitti cumartesi günü doktora gittim henüz yumurta olgunlaşmamış cuma bidaha çağırdı bakıcaklar tekrardan..
hm peki hamile kalabiyomuyuzki bu yontemle ? kalan varmıki ? ozman yarın yada çarşamba unu gideyim doktora olmazsa

demek daha erkenmiş cumayı bekleriz bizde ne yapalım
niye kötü yapıyor seni ilaç uyku falan mı yapıyor??

nalan arkadaşımız anlatmış inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirsin canım

yok ranacım ya böyle baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyor bugünde bu şekilde anlattım doktora dedi doğrudur şekeri düşürüyor normaldir dedi. öyle yani gece içicem.. cumaya kaldık eşimde diyor zaten daha dur birden nasıl olgun yumurta olacak normal insanların bile yumurtalık dönemi 14. 15. günlerde oluyor senin hastalığın cuma bitti bismillah diyor asma suratını falan diyordu.
ya ilginç yanı adam bile öğrenmiş yahuu yumurtlama günlerini
demek daha erkenmiş cumayı bekleriz bizde ne yapalım
niye kötü yapıyor seni ilaç uyku falan mı yapıyor??

nalan arkadaşımız anlatmış inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirsin canım

eee artık o kadar uğraştık birazda onlar öğrensin ama değilmi mecburlar

Nalancım tabi artık herifler de öğrendi yumurtaymış çatlamaymış anlar oldular bu işten. Demek daha büyümemiş. Ben nedense iğne gibi düşündüm iğnede bu zaman belli oluyo baya. Ama sen hap kullandım tabi. Bakalım gelsin cuma günüde çalışmalar başlasınnn :)

ranacım al bencede al kaçırma en kötü nalana hediye edersin :) hem zaten cts de görürsün bak kız kesin doktor demezdi yoksa göremiyorum derdi :)

canım kesin kız demedi göremiyorum ama kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…