ayy kızlar ben çok fena oldum, öğlenden beri yatıyorum kafam kalkmıo, hiç halim yok, dün gece de ateşlenmiştim size söledim mi hatırlamıom ama kafam bi dünya sürekli yatasım var
canım dualarına gönülden amin diorum.. evet teyze oluyorum hayırlısıyla, inş darısı hepimizin başına olsun senin belirtiler bayağı bir artmış kuzucum, çok helecanlandım walla, yarın mutlaka haber ver öpüyorum kuzucum
amin güzelim darısı hepimizin başına
neye cevap vermedim güzelim:26: inan ruh gibiyim atlamışımdır kusura bakma, tekrar de bakem ne dedin kuşum
saol bebeğim teşekkür ederim, darısı hepimizin başına inş. sen ve miniklerinde iyiler inş güzel haberlerini beklioruz hayatım
güzelim hamilelikle, adet belirtisi aynı oluyo, pek anlaşılmıo, inş gebelik belirtisidir güzelim
farketmez kuzucum aç yada tok olman
yok bebişim kızlar demiş zati, nalan ablam değil, burdaki bi arkadaş, ayriyetten benm ablacımda hamile.. sen naptın şimdi randevu işini güzelim?
pazartesi bende yapmam heralde kuzucum, ama 1 haftada bekleme beeee, çok fazla çatlatacan bizi heee
merhaba cnm, hoşgeldin
evet güzelim 22 martta evde yaparsın, ona görede dr a gidersin
ok cnm güle güle:79:
kendine ve minişlere dikkat et kuzucum:79:
kızların dediğine göre fiyat uygunmuş ranacım, inş bunlara gerek kalmadan gelir miniğin
evet cnm ablamın yanındayım ama öğleden beri yatıoz karşılıklı, kafamı kaldıramıom
herkese hayırlı cumalar kızlar bool dualarımızın kabul olduğu bıgun hepiniz için kuran kursunda dua ettım allahım kabul etsın yarabbim
adacım özür dilerim canım gerçekten yazını görmedım senın ben sen öle yazınca baktım tatlım ta senım için gerçekten dua ettım guzelım
yıldızcım gözün aydın tatlımm teyze olumusun.eee geldı artık sıra anne olmaya
gelelım bana sabah kursa gıttım bı bulantı ben öldüm hiç bşiey yıyemedım ya az zorla yedim geri çıkardım valla yarın hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
narcım, esıncım, asyacım, melikecim, ericacım sizler nasılsınız bakalımm
canım dualarına gönülden amin diorum.. evet teyze oluyorum hayırlısıyla, inş darısı hepimizin başına olsun
ayy yıldızcım ne guzel cok fazla beklemısler guzelım yaa darısı senın ve hepımızın basına
amin güzelim darısı hepimizin başına
canım bugun herkes guzel haberler verdı senden de yarın guzel haberler beklıyorum bak zaten tum belırtıler baslamıs sende canım hadı bır an once yarın olsunda sende guzel heber ver bıze meraktayız valla hepımız heyecanla beklıyoruz senı ,narı ve yıldızı
yıldıza yazdım ama cevap vermedı:44:
bende moralımı bozmuyorum artık ne yapalım gırdık bu yola zor da olsa kolayda olsa bazı engeller atlayacagız ıste ne yapalım
neye cevap vermedim güzelim:26: inan ruh gibiyim atlamışımdır kusura bakma, tekrar de bakem ne dedin kuşum
ayyyyyy kızlar oku oku bittim yaaaaa hiç acımıyonuz bana ve minişlerime neyseki bitti sonunda
bu arada herkesin cuması mübarek olsun canlarım inşallah dualarımız kabul açılan ellerimiz boş çevrilmez şu mübarek günde canlarım
ah kuzum ne kadan sevimdim ama helal olsun iyi bklemiş sabrın sonu selamettir Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hamiş kalırsında birlikte büyütürsünüz canım
saol bebeğim teşekkür ederim, darısı hepimizin başına inş. sen ve miniklerinde iyiler inş
Yaa cicişlerim bu arada benım karnmda agrılar ve batmalar var adet olcakmıs gıbı agrıyor aynı
güzelim hamilelikle, adet belirtisi aynı oluyo, pek anlaşılmıo, inş gebelik belirtisidir güzelim
kızlar yarın ben kan tahlılı yaptıracam ya hanı, aç mı gitmem gerekıyo
farketmez kuzucum aç yada tok olman
selam kızlar.ne çok yazmışsınız ya oku oku tam da okuyamadım artık.iyisiniz dimi.
ranacım can sıkacak bişey yok tatlım.ya ben interneten araştırmıştım da biraz aşılamayı eper spermin hareketinde falan filan bi sorun varsa yapıyolar diye okumuştum sanki.yani sperm yolunu bulabiliyosa gerek yok diye biliyom ama emin değilim..hayırlısı olsun ya.rahim filmi iyi olur işte canım.
beni doktorum sevk etmedi.dışardan randevu veriyolarsa gerek yok dedi.ben şimdi kadın doğuma gideceğim.muayene olacam.eğer o doktor gerek görürse tüp bebek bölümüne gönderir heralde.aslında bugün vakit kaybetmeden gitmek istedim ama e randuva alacaktım dün akşam sadece sabah 8 ile 9 arasında alınabiliyo diye görünüyodu nette.bende yetişemeyiz diye almadım.eğer saadece o saatlere veriliyosa randevu bir gün önce gitmemiz gerekecek.hayırlısı olsun bakalım.
yıldızcım nalan öz ablanmı senin.tebrik ederim canım.
nurcum demek hala gelen bişey yok.hadi bakalım umutluyum ben.
yok bebişim kızlar demiş zati, nalan ablam değil, burdaki bi arkadaş, ayriyetten benm ablacımda hamile.. sen naptın şimdi randevu işini güzelim?
kız asya çok yaratıcısın valla nalan yıldızın ablası değil şekerim denk geldi nalanın hamile haberiyle yıldızın ablasının hamile haberi o kadanhadi randevunu alda git bakalım egedekiler ne dicek şekerim
nurcum galiba hamişsin kızzzz valla kusmalar falan harika haberler hadi yarın haber ver bize işallah güzel bir şekilde ben yarın çekemem heralde ama kızlar çeker halayı ben şehirdışına gidicem nişana
kuzeycim izmirdenmisin demiştim ama görmedin galiba
ranacım sen bukadar rahatsız oluyorsan ultrason aletinden bile spekulum ffalan takılcak rahim filmini anestezilimi olsan acep kendini kasarsan acır çünkü bence. işallah gerek kalmaz yaaa gelir bu ay
halevcim hepberaber güzel haberler versek bu ay ne güzel olur dimi rekor kırarız topicimzde valla
yıldızım ben yapmam pazartesi valla sen yap ama ben 1 hafta geçmeden yappppmammmmmm
pazartesi bende yapmam heralde kuzucum, ama 1 haftada bekleme beeee, çok fazla çatlatacan bizi heee
slm kızlar
merhaba cnm, hoşgeldin
evet canım çok güzel olur toplu halay çekerizzzzzzzzz inşallahhhhhhh inşallah Narcım neden 1 hafta sonra yapıyon dicem ama ben ısrar etmem bilirsin ne zaman istersen o zaman yap yavlum
şinçik bende şöle düşündüm arkidişler
22 mart sabahı ilk idrarla test yapsam evde onun sonucuna görede dra giderim yada gitmem açıkcası bu daha mantıklı geldi
evet güzelim 22 martta evde yaparsın, ona görede dr a gidersin
Cicişlerim ben cıkıyorum bugun cuma cok işim var ama cok darlandm uzerımde bı sınır stres anlayamıorm sıgamıyorum byere.öpüyorum hepinizi gorusuruz hepinizden güzel haberler beklıyormm....
ok cnm güle güle:79:
canlarım bende kapatıyorum iyi bakın kendinize hepinizi öpüyorum herkeşten güzel haber almak dileğiyle herşey gönlünüzce olsun canlarım
kendine ve minişlere dikkat et kuzucum:79:
narcım asılama fıyatını ogrendım ssk karsılamıyormus oyle dedı kadın
650 tl dedı ılaclar yumurta takıbı sprem hazırlıgı falan dahıl dedı dedım yumurta kendılıgınden olusuyor catlıyor o zaman 350 asılama ıslemı 100 de sprem yıkaması 450 dedı sekerım
ama soyleymıs benım ıcın rahım fılmı cekıldıkten sonra ısın aldıınız ıcın bır sonrakı ay asılama yapılabılrı dedı yanı bır ayımı daha yedıler
neysekı bakalım yaa hayırlısı hersey ıcın rahım fılmıde 330 mıs 1 mılyara patlayacak bıze yanı maddı neysede manevı seklı yoruyor ınsanı zaten ınsallah bunlara gerek kalmadan gelır mınıgım yaaa:26:
kızların dediğine göre fiyat uygunmuş ranacım, inş bunlara gerek kalmadan gelir miniğin
yıldız nereye kayboldu yaaa ablasının yanındaydı demı??
evet cnm ablamın yanındayım ama öğleden beri yatıoz karşılıklı, kafamı kaldıramıom