Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy kızlar ben çok fena oldum, öğlenden beri yatıyorum kafam kalkmıo, hiç halim yok, dün gece de ateşlenmiştim size söledim mi hatırlamıom ama kafam bi dünya sürekli yatasım var

canım dualarına gönülden amin diorum.. evet teyze oluyorum hayırlısıyla, inş darısı hepimizin başına olsun senin belirtiler bayağı bir artmış kuzucum, çok helecanlandım walla, yarın mutlaka haber ver öpüyorum kuzucum

ayy yıldızcım ne guzel cok fazla beklemısler guzelım yaa darısı senın ve hepımızın basına

amin güzelim darısı hepimizin başına

neye cevap vermedim güzelim:26: inan ruh gibiyim atlamışımdır kusura bakma, tekrar de bakem ne dedin kuşum

saol bebeğim teşekkür ederim, darısı hepimizin başına inş. sen ve miniklerinde iyiler inş güzel haberlerini beklioruz hayatım

Yaa cicişlerim bu arada benım karnmda agrılar ve batmalar var adet olcakmıs gıbı agrıyor aynı

güzelim hamilelikle, adet belirtisi aynı oluyo, pek anlaşılmıo, inş gebelik belirtisidir güzelim

kızlar yarın ben kan tahlılı yaptıracam ya hanı, aç mı gitmem gerekıyo

farketmez kuzucum aç yada tok olman

yok bebişim kızlar demiş zati, nalan ablam değil, burdaki bi arkadaş, ayriyetten benm ablacımda hamile.. sen naptın şimdi randevu işini güzelim?

pazartesi bende yapmam heralde kuzucum, ama 1 haftada bekleme beeee, çok fazla çatlatacan bizi heee

merhaba cnm, hoşgeldin

evet güzelim 22 martta evde yaparsın, ona görede dr a gidersin

Cicişlerim ben cıkıyorum bugun cuma cok işim var ama cok darlandm uzerımde bı sınır stres anlayamıorm sıgamıyorum byere.öpüyorum hepinizi gorusuruz hepinizden güzel haberler beklıyormm....

ok cnm güle güle:79:

canlarım bende kapatıyorum iyi bakın kendinize hepinizi öpüyorum herkeşten güzel haber almak dileğiyle herşey gönlünüzce olsun canlarım

kendine ve minişlere dikkat et kuzucum:79:

kızların dediğine göre fiyat uygunmuş ranacım, inş bunlara gerek kalmadan gelir miniğin

yıldız nereye kayboldu yaaa ablasının yanındaydı demı??

evet cnm ablamın yanındayım ama öğleden beri yatıoz karşılıklı, kafamı kaldıramıom

yıldızcım dikkat et kendine.ayy çok güzel bişey olsa gerek insanın ablası olması keşkebenimde olsaydı.her zaman olmayan ablamın yokluğunu hissetmiştirim.
benim randevu işi bilmiyorum ya alabilirsem pazartesi gideriz belki.bir aklımda diyorki adetin üstünden baya geçti diğer ayı bekle diyo.çünkü adetten bir hafta sonra daha iyi görünürmüş .bilmiyorum yani nolcak.

evet adacım buyuk gun yarınnnnn
hayırlısyla bı gelmış olsa bebeğimm

canım dualarına gönülden amin diorum.. evet teyze oluyorum hayırlısıyla, inş darısı hepimizin başına olsun senin belirtiler bayağı bir artmış kuzucum, çok helecanlandım walla, yarın mutlaka haber ver öpüyorum kuzucum

geçmiş olsun yıldızcım noldu dıkkat et kendıne tatlım. evet benım var sayılır belırtıler bakalım yarın hayırlı haberlerle geırım ınş karsınıza. saate bakıp duruyom bende zaman geçmekde bılmıyo çok heyecanlıyım gece uyuyamamda ben

selam narcım nasılsın.pazartesi izmire gelecez sanırım.sen izmirin neresindesin canım.belkim karşılaşırız:)))

Son düzenleme:
Asyacım yeni gördüm tatlım yatmadan bi geçmişi okuyım dedimdi demek pzt geliosunz hadi hayırlı haberlerle dön işallah işallah havada güzel günlük güneşlik olur şansına bugün çok yağmur vardı

Ranacım iyi fiyat vermişler şekerim ben genelde daha pahalı duydum hep işallah hiçbirine gerek kalmaz canım
adacım yıldızcım halevcim valla beklicem 1hafta zaten sanmıyorum nedense hiç umudum yok ama olmazsam da siz başlarsınız halaya ben arkanızdan gelirim
neyse canlarım ben yatıorum yarın erken kalkıcam nurcum güzel haberler bekliyoruz senden hayırlısıyla güzelim

Asyacım ben karşıyakada oturuyorum canım ama işyerim göztepeye doğru. Sende bornova tarafında olcan haftasonuna denk gelseydi buluşurduk bilem

Günaydınn cicişlerimm haftasonu yne pak kmse yok ama nur yüzünden cok heyecanlandm bakıyım dedm erkendn hemen gelsede gzl haberler verse bıze:) bugunde halay ceksek bıraz

kızlarda öyle soyledi tatlım ama hayırlısı ınsallah dediğin gibidir öyleyse bu agrılrı cekmeye razıyım:)

herkese gunaydın hayırlı hafta sonları boz gezmelı olsun ınsallah:79:

nurcum bugun kacta gıdecegını soylemedın kan vermeye neyse bır an once haberdar et bızı merakta bırakma

narcım sende gelen gıden varmı kuzum ??

evet guzelım fıyat cok pahalı degıl bende daha yuksek beklıyrodum ama degılmıs
neden umudun yok sekerım yaaa sacmalama bak hala adet olmadın degılmı ınsallah geldı mınıgın bu sefer sekerım
sen sımdı gezmelere dogru yola cıkmıssındır bıle sana ıyı yolculuklar canım dıkkatlı gıt dıkkatlı gel guzel haberler getır bıze

slm bişey sorabılırmıyım

tabi sor canım

Günaydınn cicişlerimm haftasonu yne pak kmse yok ama nur yüzünden cok heyecanlandm bakıyım dedm erkendn hemen gelsede gzl haberler verse bıze:) bugunde halay ceksek bıraz

gunaydın canım sanırım nur hastaneye gıdecekya kan versede ogleden sonra alır anca sonucu bende ısten cıkmıs olurum goremem neyse pazartesı guzel haberlerı duyarız artıkım

yıldız cım ben senden bu ay cok umıtlıyım dıye yazmıstım da gormedın herhalde bak belırtılerın gene bas gostermıs sankı uykum var kafamı kaldıramıyorum dıyorsun bence bu ay gene geldı brı daha senı bırakıp gıtmemek uzere

adacım sen nasılsın kuzum
esincim yaramazın nasıl bakım hafta sonu tatılı verdımı kız senınkı
halevcım,asyacım,melikecim sizler nasılsınız kızlar??

GÜNAYDIN CANIM EVET ONUN GELDIGI SAATE CIKMS OLRZ NEYSE EN AZINDAN P.TESİ ALIRSAK HABERİ BELKİ P.TESİ SENDROMNDAN SIYRILIRZ BIR NEBZE:d

günaydın kızlarrrr....nur gelmiş mi die bakayım dedim emme henüz gelmemiş...dün size yazdıktan sonra yine uyudum havada yine kapalı burda ama yağmur yok allahtan

mükemmel bişi valla insanın ablası olması asyacım, inş çocukların böyle olurlar hmm adetten 1 hafta sonra daha iyi görünüyo demek, o zaman ona göre karar vermek lazım asyacm. sen nasıl düşünüyosun, ne şekilde yapmayı?

heyecanla seni beklioruz nurcum

slm bişey sorabılırmıyım

tabi sorabilirsin cnm

günaydın cnm, sende çalışıomusun haftasonu? bende merak ettim nuru emme yok daha

günaydın bebişimmm, hava kötü yaa, gerçi yağmur yok ama yine de kapalıı

ay bebeğim görmemişim yazdığını kusura bakma tatlım....inş bitanem, inş gelirde bi daha bırakmaz beniii...

narcım öölee umudum yok demek yok aaaa dur bakalım, inş gelmeyecek kırmızılar
adacım sen ve elma kurdum nasılsınız bakalım?
esincim senin yaramaz rahat veriyomu bariii?
sevdecim nerelerdesin yine, bekliyoruz seni kuzucum
melikecim sende ne var ne yok?

hosgeldın yıldızcım canım demek gene uyuyorsun
bu arada sen adet dongunu fazla yazmıstın demı hala adet olmadıgına gore var bırseyler yıne sende

hosgeldın yıldızcım canım demek gene uyuyorsun
bu arada sen adet dongunu fazla yazmıstın demı hala adet olmadıgına gore var bırseyler yıne sende

hoşbulduk bitanem, 31 gün aldım bu ay.. normal döngüm 28 di. düşük oldu die 31 aldım, eğer eskiye göre bakarsan bugün oluyo adet günüm.
sen nasılsın tatlım, çalışıosun heralde dimi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…