günaydın kızlarrrr....nur gelmiş mi die bakayım dedim emme henüz gelmemiş...dün size yazdıktan sonra yine uyudumHavada yine kapalı burda ama yağmur yok allahtan
mükemmel bişi valla insanın ablası olması asyacım, inş çocukların böyle olurlarHmm adetten 1 hafta sonra daha iyi görünüyo demek, o zaman ona göre karar vermek lazım asyacm. Sen nasıl düşünüyosun, ne şekilde yapmayı?
Heyecanla seni beklioruz nurcum
Tabi sorabilirsin cnm
günaydın cnm, sende çalışıomusun haftasonu? Bende merak ettim nuru emme yok daha
günaydın bebişimmm, hava kötü yaa, gerçi yağmur yok ama yine de kapalıı
ay bebeğim görmemişim yazdığını kusura bakma tatlım....inş bitanem, inş gelirde bi daha bırakmaz beniii...
Narcım öölee umudum yok demek yok aaaaDur bakalım, inş gelmeyecek kırmızılar
adacım sen ve elma kurdum nasılsınız bakalım?
Esincim senin yaramaz rahat veriyomu bariii?
Sevdecim nerelerdesin yine, bekliyoruz seni kuzucum
melikecim sende ne var ne yok?
Cicişlriim yaa gun yaklastkca darlanıyorm ben normalde 19-21 arası at karın agrm falanda olnca iyice stres oldum
evet canım calısıorum zavallı bende bu c.tesi gununde:)
ericacım istersen bi test al yap hatta erken gebelik testi die satılan ürünler var, daha net sonuç verir die düşünüyorum. Olmadı bugün onlardan al yap tatlım
Demek sende cmt çalışıosun, bende bi dönem çalıştım o yüzden nefret ederim cmt çalışmaktan... Ranacımda ööle cmt çalışıo ama sanırım öğlene kadar. Seninde öölemi???
evet tatlım öğlene kadar 8 den beri yogunlukla hallettim işlerimi fazla bişeyim kalmadı simdi 1 de cıkıyorum.bılıyorum canım ama önce -neg gorursem snra poz+ gorsem de cok sarsılırım.moralim düşsün istemiyorum.ama kesin sonuc cıkarırmı acaba deneyen varmı aramzda???
genelde herkes günü geçince yaptı bildiğim kadarıyla canım
hoşbulduk bitanem, 31 gün aldım bu ay.. normal döngüm 28 di. düşük oldu die 31 aldım, eğer eskiye göre bakarsan bugün oluyo adet günüm.
sen nasılsın tatlım, çalışıosun heralde dimi kuzucum
anladım canım neyse bıkac gun daha dayanıyım barı normalde 19 ila 21 arasnda oluyorum gelmez ınsallah da yaparm.ama bu sözlerim suanki ruh halımle yazıyorm bıraz daha sabırsızlanırsam fikrim dğişebilir:)
evet canım zayıf olunca belli olmuyor ama azıcık çıkıncada ırda yumurta gibi gören hamile olduğumuzuda anlamaz ayy ne çirkin zapzayıf ama göbeğe bak der heraldehmm anladım canım daha önceki ay gecikme yaşadı mı acaba , ama yara yaktırdıysa en az 1 ay ilişki yasak diyor drlar , hamile olma ihtimali var diyordun :26:
Esincim göbüş 5. ayda falan tam çıkıyor güzelim ya, biz zayıf olunca şuan çok belli olmuyor , benimkine belli olmaya başlamış diyorlar ama çok komik yumurta gibi tam göbeğimde duruyor,
Yıldızcım ablan ne kadardır istiyordu bebiş niye sormuştum güzelim
allah kabul etsin hayatım dualarını sağolasın çok şükür ben iyiyim sen naılsın bugün inşl bize güzel haberler verirsinde halaya tutuşuruz topiğimizin bereketi bitmesin hiçherkese hayırlı cumalar kızlar bool dualarımızın kabul olduğu bıgun hepiniz için kuran kursunda dua ettım allahım kabul etsın yarabbim
adacım özür dilerim canım gerçekten yazını görmedım senın ben sen öle yazınca baktım tatlım ta senım için gerçekten dua ettım guzelım
yıldızcım gözün aydın tatlımm teyze olumusun.eee geldı artık sıra anne olmaya
ranacım morelını bozma tatlım eğer doktor öyle söluyosa doğal yolla olsun inş tatlım
bı hamılemız çıkmıs topikte nalan galıba yanlış hatırlamıyosam adını:26: allah kucağına almak nasip etsin canım.
gelelım bana sabah kursa gıttım bı bulantı ben öldüm hiç bşiey yıyemedım ya az zorla yedim geri çıkardım valla yarın hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
narcım, esıncım, asyacım, melikecim, ericacım sizler nasılsınız bakalımm
canım bencede çok güzel düşünmüşsün önce idrarda bak fikrin olur en azından yoksa beklersin kan için ama ikinci çizgi çıkarsa soluğu hastanede alırsın çok heyecanlı bir hafta bizi bekliyorevet canım çok güzel olur toplu halay çekerizzzzzzzzz inşallahhhhhhh inşallah Narcım neden 1 hafta sonra yapıyon dicem ama ben ısrar etmem bilirsin ne zaman istersen o zaman yap yavlum
şinçik bende şöle düşündüm arkidişler
22 mart sabahı ilk idrarla test yapsam evde onun sonucuna görede dra giderim yada gitmem açıkcası bu daha mantıklı geldi
Güzelleriimmm ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi herkesten gzl haberler beklıyorum tabiiki kendımdende p.tesi görüşürz bol bol halay cekerız ınsaallahhh
selam bende nur için girdim ama gelmemiş daha.sanırım ben bu pazartesi gidiyorum izmire kızlar .bakalım ne olcak.öptüm hepinizi.
slm canlarım sizi çok beklettım kızlar ama annemdeyım ben annem memleketten geldıde
evet kızlar sabah doktora gıtım kan verdım dedıler ıkı saat ebklıyeceksın ıyı bekledım testı aldı gıttım doktora
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk müjdeyı anneme verdım havalara uçtular bende öle allahım herkese yasatsın bu duyguyu yarabbımmm
anladım canım neyse bıkac gun daha dayanıyım barı normalde 19 ila 21 arasnda oluyorum gelmez ınsallah da yaparm.ama bu sözlerim suanki ruh halımle yazıyorm bıraz daha sabırsızlanırsam fikrim dğişebilir:)
canım bende ıyıyım ne yapayım sabah geldık ıste esım bıraktı bugun benı arabaya ıhtıyacı varmıs aldı arabayı gıttı donuste benı alacak gezerız herhalde hava pek guzel degıl ama anca AVM yada sınema paklar bızıöğlene kadar calısıyorum canım hıc sevmem cumartesılerı bazen kacamak yapabılıyoruz ama her zaman olmuyor ıste
hadı hayırlısı olsun yıldızcım sende guzel haberler ver guzelım bıze
Güzelleriimmm ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi herkesten gzl haberler beklıyorum tabiiki kendımdende p.tesi görüşürz bol bol halay cekerız ınsaallahhh
iyi hafta sonları canlarım
ranacım yıldızcım bizim yaramaz aynı arada hissettiriyor kendini biraz hafifledi ama yinede tam bitti diyemem buna şükür inşl tam geçtiği günleride görücez o zamnlar siz yeni başlamış olacaksınız biz size yardımcı olucaz inşl
unuttuğum bişiler varsa affola
selam bende nur için girdim ama gelmemiş daha.sanırım ben bu pazartesi gidiyorum izmire kızlar .bakalım ne olcak.öptüm hepinizi.
hayırlısı olsun asyacım gıt bakalım bu doktor ne dıyecek cnım
evet nur gelmedı yaa onu beklıyoruz ama herhalde daha sonucu alamadı yada aksam gırıp haber verır herhalde
esıncım demek senınkı gene hıssettırıyor arada kendını ıyı bakalım canım sanada ıyı hafta sonlar
arkadaslar bende cıkıyorum herkese guzel hafta sonları dılıyorum pazartesı gorusmek uzere ınsallahhepınızı
canlarım iyisiniz dimi geçmişi okuyamadım acele çıkmam lazım nuru merak ettim girdim ama gelmemiş, inşallah hayırlı sonucu verir bizlere
slm canlarım sizi çok beklettım kızlar ama annemdeyım ben annem memleketten geldıde
evet kızlar sabah doktora gıtım kan verdım dedıler ıkı saat ebklıyeceksın ıyı bekledım testı aldı gıttım doktora
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk müjdeyı anneme verdım havalara uçtular bende öle allahım herkese yasatsın bu duyguyu yarabbımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?