Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım calısıorum zavallı bende bu c.tesi gununde:)

Cicişlriim yaa gun yaklastkca darlanıyorm ben normalde 19-21 arası at karın agrm falanda olnca iyice stres oldum

evet canım calısıorum zavallı bende bu c.tesi gununde:)

ericacım istersen bi test al yap hatta erken gebelik testi die satılan ürünler var, daha net sonuç verir die düşünüyorum. olmadı bugün onlardan al yap tatlım
demek sende cmt çalışıosun, bende bi dönem çalıştım o yüzden nefret ederim cmt çalışmaktan... ranacımda ööle cmt çalışıo ama sanırım öğlene kadar. seninde öölemi???

evet tatlım öğlene kadar 8 den beri yogunlukla hallettim işlerimi fazla bişeyim kalmadı simdi 1 de cıkıyorum.bılıyorum canım ama önce -neg gorursem snra poz+ gorsem de cok sarsılırım.moralim düşsün istemiyorum.ama kesin sonuc cıkarırmı acaba deneyen varmı aramzda???

genelde herkes günü geçince yaptı bildiğim kadarıyla canım

canım bende ıyıyım ne yapayım sabah geldık ıste esım bıraktı bugun benı arabaya ıhtıyacı varmıs aldı arabayı gıttı donuste benı alacak gezerız herhalde hava pek guzel degıl ama anca AVM yada sınema paklar bızı öğlene kadar calısıyorum canım hıc sevmem cumartesılerı bazen kacamak yapabılıyoruz ama her zaman olmuyor ıste

hadı hayırlısı olsun yıldızcım sende guzel haberler ver guzelım bıze

canım zaten yazdırdıgın adet dongune gore 24 martta adet olman gerekıyor o yuzden daha erken bekle bence canım (ama yazdıgın dongu dogruysa tabı daha erkense senın dedıgın olabılır)

Güzelleriimmm ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi herkesten gzl haberler beklıyorum tabiiki kendımdende p.tesi görüşürz bol bol halay cekerız ınsaallahhh

iyi hafta sonları canlarım
QUOTE=smallangel;18235257]ericacım evet rahim ağzı yaram yakıldı benim, adet geçikmesi de olmuştu o ay bende, ama son zamanlarda hep adet gecikmesi yaşıyordum zaten , yani yakmaya dayalı mı bilmiyorum tabi ama benimki geçikmişti.

Esincim neyi soruyorsun sen açmı tok mu diye, 2 li test mi ? Kuzucum bana niye sormuyorsun ki aa tecrübeliyim senden he ablan sayılırım hem 2 li testlerde aç ya da tok fark etmiyor bana öyle demişlerdi ama ben hep sabah gittiğim için aç gidiyodum, sen 2 ye kadar nasıl aç dayanacaksın ki.[/QUOTE]
evet hayatım aç mı tok mu diye konuşuyoduk yıldızla sen zaten görünce cevap yazarsın diye düşünmüştüm bilem ben ben 2ye kadar mümkün değil aç kalamam zaten bizde eşimin işinden dolayı genelde öğleden sonraya randevu alıyoruz 12yi geçince çıkıyor doktordan sonra evimize geliyoruz eşim için iyi oluyor sabah gitsek sonra geri işe dönmesi gerekecekya kurnazlık yapıyoz
evet canım zayıf olunca belli olmuyor ama azıcık çıkıncada ırda yumurta gibi gören hamile olduğumuzuda anlamaz ayy ne çirkin zapzayıf ama göbeğe bak der heralde
düna ablamlardaydık görümceside geldi esinnnn bakim göbeğine diye girdi içeri bu ne kız diyor hiç bişe yok ben böyle beklemiyodum sen bizimi kandırıyosun diyor
allah kabul etsin hayatım dualarını sağolasın çok şükür ben iyiyim sen naılsın bugün inşl bize güzel haberler verirsinde halaya tutuşuruz topiğimizin bereketi bitmesin hiç
canım bencede çok güzel düşünmüşsün önce idrarda bak fikrin olur en azından yoksa beklersin kan için ama ikinci çizgi çıkarsa soluğu hastanede alırsın çok heyecanlı bir hafta bizi bekliyor
Güzelleriimmm ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi herkesten gzl haberler beklıyorum tabiiki kendımdende p.tesi görüşürz bol bol halay cekerız ınsaallahhh

güle güle canım inşl bol bol halay çekeriz canım

ranacım yıldızcım bizim yaramaz aynı arada hissettiriyor kendini biraz hafifledi ama yinede tam bitti diyemem buna şükür inşl tam geçtiği günleride görücez o zamnlar siz yeni başlamış olacaksınız biz size yardımcı olucaz inşl

unuttuğum bişiler varsa affola

selam bende nur için girdim ama gelmemiş daha.sanırım ben bu pazartesi gidiyorum izmire kızlar .bakalım ne olcak.öptüm hepinizi.

selam bende nur için girdim ama gelmemiş daha.sanırım ben bu pazartesi gidiyorum izmire kızlar .bakalım ne olcak.öptüm hepinizi.

hayırlısı olsun asyacım gıt bakalım bu doktor ne dıyecek cnım
evet nur gelmedı yaa onu beklıyoruz ama herhalde daha sonucu alamadı yada aksam gırıp haber verır herhalde

esıncım demek senınkı gene hıssettırıyor arada kendını ıyı bakalım canım sanada ıyı hafta sonlar

arkadaslar bende cıkıyorum herkese guzel hafta sonları dılıyorum pazartesı gorusmek uzere ınsallah hepınızı

canlarım iyisiniz dimi geçmişi okuyamadım acele çıkmam lazım nuru merak ettim girdim ama gelmemiş, inşallah hayırlı sonucu verir bizlere

slm canlarım sizi çok beklettım kızlar ama annemdeyım ben annem memleketten geldıde

evet kızlar sabah doktora gıtım kan verdım dedıler ıkı saat ebklıyeceksın ıyı bekledım testı aldı gıttım doktora

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk müjdeyı anneme verdım havalara uçtular bende öle allahım herkese yasatsın bu duyguyu yarabbımmm

canım benimmmmmmm sana bakayım die geldim iyikide gelmişim, halay başı oldummmmm
nasıl mutlu oldum anlatama tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu. Allahım önce kesenizi, sonr kalp atışını sonrada sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bitanem çok çoooook tebrik ediyorum seniiii ve eşini
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz bakiyim, sabahtan beklediniz beklediniz gittiniz, hadi gelin halaya

biraz daha sabretmeye çalış güzelim, ama günler geçmek bilmez bööle zamanlarda iyi bilirim sabredebilirsen tickerının geçmesini bekle güzelim

evet ranacım hava maalesef kötü, bende kuaföre gittim geldim bi ara yağmur çiseliyodu ama allahtan çok değil... en güzeli sinema ve AVM şekerim haklısın
ayy inş güzelim belirtiler çok kaptırmak istemiorum kendimi farkındasındır, uslu uslu günümü bekliyorum ben nurdan sonra nardan bi bomba bekliorum asıl

güle güle cnm, pzt görüşürüz

aman hissettirsin esinim. yoksa merak eder insan değil mi... aman o iyi olsunda, yaramazlık yapsın arada

çok sevindim haytım randevu almana... inş bebeğine vesile olur

iyi haftasonları ranacım, iyi gezmeler

canlarım iyisiniz dimi geçmişi okuyamadım acele çıkmam lazım nuru merak ettim girdim ama gelmemiş, inşallah hayırlı sonucu verir bizlere

canım benim ne kadae güzel bi haber buuuuuu tebrik ederim allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin gözümüz yollarda kaldı neyseki beklememize değdi

Allahım bizlerede yaşatır inşallah en kısa ve hayırlı zamanda

canım ne kadar çok sevindim anlatamam gözünüz aydın inşl darısı keseyi görmenize kalp atışalrını duymanıza ve sonrasında kucağınıza almanıza olsun inşl
tuttum halayın ucundan

evet yıldızcım hissetirsin kendini arada yoksa zaten merak ediyorum hayatım en azından doktora gidene kadar yine hissedeyim onu yoksa kendime bakıyorum hamile olduğumu farketmiyorum o bulantılar kusmalarda olmasa
sende kuaföre gitmişsin ohhh bakım mı yaptırdın yine güle güle kullan hayatım
o kadar güzel bir haftayı geride bırakıyoruzki inşl önümüzdeki haftada böyle güzel haberler alırız nar halev yıldız 3lü bayram yaparız inşl

ayyy maşalllahhhh çok sevindim canım Rabbim sağlıklıca kucağına da almayı nasip etsin inşallah, tebrik ediyorum sizi valla bu ctsiyi nöbetçi ettin bize ama deydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…