evde internet yok kayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
evet yıldızcım hissetirsin kendini arada yoksa zaten merak ediyorum hayatım en azından doktora gidene kadar yine hissedeyim onu yoksa kendime bakıyorum hamile olduğumu farketmiyorum o bulantılar kusmalarda olmasa
sende kuaföre gitmişsin ohhh bakım mı yaptırdın yine güle güle kullan hayatım
o kadar güzel bir haftayı geride bırakıyoruzki inşl önümüzdeki haftada böyle güzel haberler alırız nar halev yıldız 3lü bayram yaparız inşl
ayyy maşalllahhhhçok sevindim canım Rabbim sağlıklıca kucağına da almayı nasip etsin inşallah, tebrik ediyorum sizi valla bu ctsiyi nöbetçi ettin bize ama deydi
evde internet yok kayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
canlarım halayıda çekmıssınız ben yokken valla sevınçten duramıyodum dun. alılem desenız öle hele babam ben şimdi diyo dedemı olcam dıyıp duruyo. eşim deseniz hemen yatırdı benı yatağa kalkma dıe
sizlere çok teşekkur edrım kızlar yanımdasınız benım sevıncıme sevınç katıyorsunuz teşekkur ederım çoook
aslında ben geçen ay ayın 19 adet oldum yanı dun olmustum. ama adet gunumden 5 gun once yanı ayın 14 olmam gerekıyodu adet ama olmadım bılıyonu.z dun test sayım 46.53 çıktı. doktor dedı pazartesı gunu gel değerın katlanmısmı dıe bakalım değerin ıyı dedı, suan için eğer ayın ondokuzunda adet gorduysen dedı dunde zaten 19 du. kızlar sızce değerım katlanırmı allahım katlansın nolurrrrrr
narcım demek hala gelmedi biişey.hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel sende.
bende yarın sabah erkenden izmire gidecem.sabah altıdaymış otobüs.dokuza çeyrek kala randevum.inşallah iyi bir doktora denk gelirimde ne var ne yok anlar.doktor adetin sekizinci günü baktığında rahim duvarı kalın demişti.yarın adetimin 14.günü oluyor.kalınlık azalmışsa doktor sorun yok gibi görüp histeroskopi istemez diye korkuyom ya.hayırlısı bakalım neyse problem biran önce çözümlensinde bebeğimize kavuşalım.
eşimin iş yerinde bi abi varmış.kırklı yaşlardalar.eşi yeni hamile kalmış.tüp bebekle.seneler sonra.:)Allahım isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin.cumartesi dışarı çıkmıştık kocişle adım başı ya bebek arabalı yada hamile birini gördüm.herkezde çocuk mu doğurmuş bilemedim.:97:
arkadaşlar doktorum ilaca gerek olmayan bir kisitim olduğunu söyledi .Sizlerin bildiği günlük hayatta yapacağım birşey varmı soğan küründen başka ya da yememem gereken şey !!! yardımlarınızı rica ediyorum
asyacım demek sabah 6 da çıkıcaksınız yola kuzucum. hadi inş Allahım hayırlılarıyla karşılaştırsın. eğer gerek görmem felen derse burdaki doktorunun dediklerini de söyle doktoruna, hiçbi ayrıntıyı atlama hayatım emiAllahım tez zamanda hepimize nasip etsin inş bitanem... walla dediğin gibi etraf hamile yada bebe kaynıyo, inş bizlere de bu duyguları yaşamak nasip olurrr
doktorum zaten bir not kağıdına şüpelendiği şeyi yazdı kaşesini bastı.bunuda gösterirsin doktora dedi.bakalım artık canım hayırlısı.geceniz güzel geçmiş sevindim canım.inşallah senin haberinle mutlulunuz dahada aartar.şimdi çıktım ben canım.öpüyorum seni.dua et olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?