Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evde internet yok kayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..

maşallah canım çok sevindim ya bugün nasıl güzel haberler aldık allah arttırsın inşl tekrardan gözün aydın canım belki ikizdirde bir süpriz daha olur size

tabi tabi, ben burdayım desin arada esincim akşam ablamın doğum günü varya kuzum onun için gittim fön çektirdim geldim, saol hayatım teş ederim. şimdi de yavaştan giyinmeye ve makyaja başlayayım. 7:30 da orda olacağız anca hazırlanırım ben ay nee sevnidik bu hafta inş devamı gelir be esincim

ayyy maşalllahhhh çok sevindim canım Rabbim sağlıklıca kucağına da almayı nasip etsin inşallah, tebrik ediyorum sizi valla bu ctsiyi nöbetçi ettin bize ama deydi

naber adacım,sen ve elma kurdun nasılsınız bakalım? hakkaten sabahtan beri kaç kere girdim buraya hatırlamıom, nur gelmişmi die, ama değdi geldiğimze yani, çok mutlu etti bizi, inş haftaiçide bizler için iyi olur kuzucum

ayyy canım hadii gözün aydın, değerin ne iyi yükselmiş ööleeehayırlısı canım benm, tek ikiz farketmez yeterki sağlıkla gelsin yawrun. tebrikler tekrar

aaa doğru yıldızcım doğum günü var dimi hazırlan sen hazırlan o zaman kolay gelsin sana akşamki süpriz için ben bile heyecanlandım valla yarın topiğe girince hemen anlatıyosun bizede herkesin sevincini inşl hayatım bu sevincimiz hiçbitmeyecek katlanarak artacak buna inanıyorum sana iyi eğlenceler iyi bak kendine

yıldızcım iyi olmaya çalışıyoruz kuzum , annemi ziyarete gittim geldim, iyi gelmiştir tatlım kuaförde oh makyaj yap süslen bakim güzelliğine güzellik katıcaksın.inşallah evinizdeki bu mutluluk bitmeden senin mutluluğun arkasından gelir.

nalan canım tekrar hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin bebişin

ne güzel değerin katlanmış canım maşallah inşallah kesenizide görürsün tekrar hayırlı olsun canım

darısı biz bekleyenlerin başına inşallah bizlerde haftaya topiki sevince boğarızzzzzz

Arkadaşlar ben bu ay ilkkez doktora gidip tam kontrol istedim sizlerin deneyiminizden yararlanmak istiyorum . Kaçtane yumurta iyidir sizce 1 ayda

amanın halaylarda çekilmiş.bende halay sonu olayım bari.tebrik ederim nurr.bak geçen ay ne kadar üzülmüştün:)boşunaymış.

kızlar ben geldimmmm ama yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum
nurcum şükürler olsun canım yaaa allah tamamına erdirsin darısı başımıza işallah dur halayımıda çekiyim
senle beraber bu ay baya bereketli oldu burası
bende hala adet olmadım arkidişlerim arada karnıma bacaklarıma ağrı giriyo ama gidiyo bakalaım heves yapmıyorum fazla.beklemedeyim sizler nasılsınız bakalım
nalancım ikizmiiiii aaaaa ay ne güzel olur

canlarım halayıda çekmıssınız ben yokken valla sevınçten duramıyodum dun. alılem desenız öle hele babam ben şimdi diyo dedemı olcam dıyıp duruyo. eşim deseniz hemen yatırdı benı yatağa kalkma dıe

sizlere çok teşekkur edrım kızlar yanımdasınız benım sevıncıme sevınç katıyorsunuz teşekkur ederım çoook
aslında ben geçen ay ayın 19 adet oldum yanı dun olmustum. ama adet gunumden 5 gun once yanı ayın 14 olmam gerekıyodu adet ama olmadım bılıyonu.z dun test sayım 46.53 çıktı. doktor dedı pazartesı gunu gel değerın katlanmısmı dıe bakalım değerin ıyı dedı, suan için eğer ayın ondokuzunda adet gorduysen dedı dunde zaten 19 du. kızlar sızce değerım katlanırmı allahım katlansın nolurrrrrr

inşallah canım değerin artar e mutluluğunuz sonuna kadar devam eder.

narcım demek hala gelmedi biişey.hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel sende.
bende yarın sabah erkenden izmire gidecem.sabah altıdaymış otobüs.dokuza çeyrek kala randevum.inşallah iyi bir doktora denk gelirimde ne var ne yok anlar.doktor adetin sekizinci günü baktığında rahim duvarı kalın demişti.yarın adetimin 14.günü oluyor.kalınlık azalmışsa doktor sorun yok gibi görüp histeroskopi istemez diye korkuyom ya.hayırlısı bakalım neyse problem biran önce çözümlensinde bebeğimize kavuşalım.
eşimin iş yerinde bi abi varmış.kırklı yaşlardalar.eşi yeni hamile kalmış.tüp bebekle.seneler sonra.:)Allahım isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin.cumartesi dışarı çıkmıştık kocişle adım başı ya bebek arabalı yada hamile birini gördüm.herkezde çocuk mu doğurmuş bilemedim.:97:

ayyy kızlar yeni gelebildimm heee
düngece annem ve babam bizde kaldılar, sabah kahvaltı, öğlen yemek derken, 7 de babamın uçağı vardı onu havaalanına götürdük, sonra market, sonra ev ve çamaşırlar derkeeeennnn bu vakit oldu sizler nasılsınız şekerler...
dün gecemiz çok güzel geçti, öyle bir an olduki bizimkiler torundan falan bahsediolardı kii ablamlar ee bu kadar torun konuşmasından sonra bizimde bi haberimiz var, şuan masada 9 kişiyiz dediler tabi herkes önce bi şok, ardından bi sevinç gözler doldu ağlamalar falan... sonra canım babacım bana baktı, inş kısa sürede sizlerdende duyarız canlarım benim dedi, benimde gözlerim doldu. birdn masadaki tüm gözleri üzerimde hissettim, hepsi az da üzgünlükle olsa bana bakıolardı yaşadığımız olaylardan dolayı. dedim ne bakıosunuz anne olamadık ama teyze oluyorum işte dedim bende çünkü o an farkettim ki herkes sevincini tam yaşayamıyor, ister istemez bi buruklukta oldu masada... benim o şekilde şakalaşmam herkesi kendine getirdi yani canlarım muhteşem bi gece geçirdik, inş kıs sürede hepimiz bu duyguları yaşayabiliriz

esincim, sen aha fazla heyecanlanma die uzun uzun anlattım kuşum inş hepimiz bu duyguları yaşarız bitanem...

adacım, anneni ziyarete gitmişsin sende kuzucum, hastaneden çıktımı yoksa hala hastanedemi? süslendim püslendim gittim walla şekerim, iyi geldi dularına gönülden amin diorum canım benim, inş bu mutluluk bitmeden dediğin gibi bizimkiside arkadan gelir bitanem

halevcim, seninde zaman az kaldı bebişim, inş meleklerin seninle olacak ve haftaiçi güzel haberlerini alacağız seninde

kayyum merhaba, klomen yada benzeri bi ilaç kullanmadıysan bir yumurtanın büyümüş olması bile yeterli hayatım inş kısa zamanda bebiş haberlerini alırız canım

narcım hoşgeldin, demek gelmedi kırmızlar hadi bakalım hayırlısı kuzum yaa... benmde kasık ağrım fazla bu aralar, inş bu hamilelik furyası bizlerle devam eder bitanem

nurcum, topiğimize mutluluk getirdin kuzucum,,, değerinde gayet iyi, inş kat be kat artar kuzucum sen hiç merak etme. bizlerde seni çoook seviyoruz.

asyacım sen kaçta gidicen randevun kaçta fıstığım?

sevdecim arada gel yine, bizi sensiz bırakma kuzucum....

ranacım sende iyi gezmişsindir haftasonu, nerelere gittin bakalım?

erikacım, melikeim sizlerde iyisinizdir inş canlarım

amannnn emme uzun yazdım heeee 2 gün yazamayınca içimdekileri döktüm wallaha

asyacım demek sabah 6 da çıkıcaksınız yola kuzucum. hadi inş Allahım hayırlılarıyla karşılaştırsın. eğer gerek görmem felen derse burdaki doktorunun dediklerini de söyle doktoruna, hiçbi ayrıntıyı atlama hayatım emi Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inş bitanem... walla dediğin gibi etraf hamile yada bebe kaynıyo, inş bizlere de bu duyguları yaşamak nasip olurrr

arkadaşlar doktorum ilaca gerek olmayan bir kisitim olduğunu söyledi .Sizlerin bildiği günlük hayatta yapacağım birşey varmı soğan küründen başka ya da yememem gereken şey !!! yardımlarınızı rica ediyorum

canım bende de 3 ay önce kist vardı, önce progestan kullandım, arkasından da 2 günlük bi fitil ve Allaha şükür bişeyim kalmadı. kistle ilgili yememen gereken bişi yok bildiğim kadarıyla... bana da herhangi bişey dememişlerdi... soğan kürü hiç yapmadım. arkadaşların bi çoğu şuan burda yok yarın mutlaka sana cevap dönerler hayatım. inş seninde kistin bi an önce giderde, bebişine kavuşursun hayatım

doktorum zaten bir not kağıdına şüpelendiği şeyi yazdı kaşesini bastı.bunuda gösterirsin doktora dedi.bakalım artık canım hayırlısı.geceniz güzel geçmiş sevindim canım.inşallah senin haberinle mutlulunuz dahada aartar.şimdi çıktım ben canım.öpüyorum seni.dua et olurmu.

hah o çok iyi olmuş güzelim, doktorunun yazması... gecemiz güzel geçti sağol hayatım, inş bizde güzel haberler verebiliriz hayatım. size iyi yolculuklar, Allahım yardımcınız olsun, dualarımız seninle... güzel haberlerini beklioruz hayatım

nurcum hayatım inşl değerin katlanır sen hiç merak etme bak doktorunda demiş değer normal diye sen adet olacağın gün yapmışsın test aslında hiç günün geçmeden bu değeri görmen normal bencede idrarda çıkmamasıda bundan dolayıdır

asyacım güle güle git hayırlı haberlerle gel tatlım inşl herşey yolunda gider bunun snucunda kavuşursun bebeğine sana katılıyorum canım bende etrafa bakınca hep hamile yada bebek arabalı birini görüyorum ama bizim kanayan yaramız olduğu içinde dikkatimizi çekiyor olabilirdi şimdi ben hamileyim ve karnım çıktığında aynı şeyi başkaları benim içinde düşünebilir ama o muczeye sahip olmak hiçte kolay değilmiş en azından ben bunu öğrendim

yıldızım şekerim sağolasın hayatım meraklanmaya hiç imkan vememişsin ayrıntılı anlatmışsın nasıl sevindim mutlu oldum anlatmam sanki kendi hamileliğimi söylüyomuşum gibi dediğin gibi ailen biraz buruk yaklaşmıştır senin daha yeni olan acından dolayı ama sen onları güzel motive etmişsin rabb,m sana teyzeliği nasip etti inşl bi kaç gün sonrada anneliği nasip etsn in bebeğim

kayyumcum inşl kistin biran önce geçer hayatım neyseki zararsızmış doktor konturolleriyle ilgili benim hiç fikrim yok rabbim nasp etti takibe gerek kalmadan geldi miniğim inşl en kısa zamanda hamilelik müjdeni verirsin sende bize

adacım annen çıkmadımı daha hayatım ben orayı kaçırmışım şimdiki durumu nasıl allah acil şifalar versin hayatım

narcım gelmemiş daha sen,n kırmızılar ayyy hadi inşl gelmiş olsun senin mink yaramazda

halevcim sabırsızlıkla bekliyoruz hayatım hamilelik haberini vereceğin günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…