Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

çok güzel bi duyguydu gerçekten esincim, Allahım hepimize nasip etsin inş ağzından çıkanı dua olarak alsın hayatım, seni yaramaz napıo bakiyimmmm rahat verdimi annesine haftasonu

çok güzel bi duyguydu gerçekten esincim, Allahım hepimize nasip etsin inş ağzından çıkanı dua olarak alsın hayatım, seni yaramaz napıo bakiyimmmm rahat verdimi annesine haftasonu

amin canım amin inşl rabbim isteyen herkese nasip etsin
buna şükür bitanem öğürmelerim devam ediyor ama salıdan beri kusmam yok böylelikle biticek sanırım ama öğürmekte çok kötü sanki bütün organlarım yukarı çıkıyor bide perşembe gelseydi örsekdik dahada rahatlayacağım özledimya 1ay çok uzun geçiyor sanki

blueavcı-- canım hamilemisin çok sevindim gözün aydın hayırlı ugurlu olsun bebişin darısıda diger arkadaslara olsun inşşşşş

doğru cnm ya öğürmek bile insanı yoruyo haklısın kuzucum, hadii inş son zamanları olsunda, herşey yoluna girsin, güzel bi hamilelik geçir bundan sonra
ayy evet ya 1 ay uzun gelir , Allahtan bu perş görücen miniğini bitanem

inşl hayatım
sen ne zaman yapacaksın testi bitanem 2günün kalmış salı yapacakmısın bekleyecekmisin

evet hayatım çok şükür hamileyim çok teşekkür ederim duana gönülden amin canım sen nasılsın oğlun nasıl

rica ederim tatlım benimm bizde artık tekmelemeye basladık gece yatarken bide sabah uyandırıyo saolsun paşam
yarında hastaneye gidicem bakalım seker yüklemem var inşş bi sorun cıkmaz duanı esirgeme bizden olurmu güzel teyzesi

maşallah hayatım siz yolu yarılamışsınızne güzel bebeğin hareketlerinide hissediyosun artık inşl hayatım bi sorun çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın meleğini

cnm henüz 3. günümde doktor 4 kesin 5 de gözüküyor dedi yumurtalarım içinnn. 10 gün gelmemi istedi inceleyecek kan testimi yaptırdı şuan kötü birşey yok dedi önemsiz kistim varmış ilaç dedim yok bebeğe odaklanalım gerek yok dedi!ne düşünüyosun cnmmm

ilgin için çok teşekkürler cnm çok sağoll. Doktoruma ilaç gerek varmı yada ne yapacağız çokmu kötü dedim yok ilaçlık birşey yok dedi cnmmm. Biz bebeğe odaklanalım dedi.ben saçmalamadan günlük hayatta ne yapabilirim diye sizlerden yorum istiyorum sizler daha bilgilisiniz bu konularda çünkü soğan kürü diyor herkes de başak içecek doğal yiyecek varmı diye merak ettim?????yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarımm

inşl hayatım
sen ne zaman yapacaksın testi bitanem 2günün kalmış salı yapacakmısın bekleyecekmisin

ayy esincim hiç bilmiorum ki hayatım, salı günü 31 gün oluyo, çok kararsız kaldım bende ne zaman yapmalıyım die :26:

yumurtalarının boyutları ile ilgili bişi dedimi hayatım, boyutu şu, şu gün birlikte olmalısınız gibi??
zaten doktorun kistine bakmıştır hayatım, gebeliği engelleyecek bişi olmadığından ilaç vermemiştir, bu bile çok güzel bişi ben hiç soğan kürü yapmadım canım, bildiğim kadarıyla soğan kürü iltahapları falan söküyo ama yapan arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verirler, ben yanlış yönlendirmeyeyim seni..inş 10. gün istene boyuta gelir yumoşların

asyacım saol canım ıns katlanır değerım canım.sanada ıyı yolculuklar canım hayırlı hebrlerınle gelırsın ıns dualarımız senınle.

canım benimmmm saol allah razı olsun içimi rahatlattın sende. dun gecenız guzel geçmiş inş senınde alırız yakında haberını tatlım tez zamanda

canım benimmmm saol allah razı olsun içimi rahatlattın sende. dun gecenız guzel geçmiş inş senınde alırız yakında haberını tatlım tez zamanda

güzel geçti cnm saolasın, amin güzelim inş bizde yaşadığın mutluluğu tadabiliriz kısa zamanda

canım benım evet doktorda öyle söledı guzel dedı bugunse adet tarihin dedı benım morelım bıraz ıyılestı tabı , ama değerı gorunce bıraz uzuldum açıkçası, korktum, ama şimdi bıraz ıyıyım saolun canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım yıldızcım ,esıncım
kayyum sende aramıza hoş geldın canım

cnmm 10 . gün mutlaka gitmemi istedi o beni yönlendirecek kötü bişeyyok dedi kan tahlili yaptım onun sonucunu da inceleyecek ?cnmmm kan tahlilinde bebek için engelleyecek bir durum olabilirmi ben illkkez bu yönde tahlil yaptırdımda bu tahlil benim sağlığım içinmi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım yıldızcım ,esıncım
kayyum sende aramıza hoş geldın canım

iyiyiz güzelim saolasın, walla cumadan beri keyfimiz yerinde, topiğimizde hamilelik furyasıdır gidiyo inş bizlerde devam ettirebiliriz bu mutluluğu bitanem. sen şimdi tekrar ne zaman gidecen kan değeri için kuzucum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…