Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

iyiyiz güzelim saolasın, walla cumadan beri keyfimiz yerinde, topiğimizde hamilelik furyasıdır gidiyo inş bizlerde devam ettirebiliriz bu mutluluğu bitanem. sen şimdi tekrar ne zaman gidecen kan değeri için kuzucum?

allahım bozmasın bu mutluluğumuzu, mutluluk üzerine mutluluk olsun inş. canım ben yarın gıdıcem gene doktor gel katlanıyomu değerın bı bakalım dedı

canlarım ben çıkmak zorundayım uykum geldı uzanıyım bıraz herkese ıyı aksamlar hepınızı öptümmm

beta hcg mi yaptırdı, normal kan tahlilimi cnm. beta hcg hamilelik için ama benm en son kan değerimi alıp tiroid için bakmışlardı (ama benm durumum farklıydı, düşük yapmıştım ve tiroid düşüğü tetikleyebilir bişeymiş onun için yapmışlardı) onun dışında ne için bakabilirler pek fikrim yok hayatım, ama sanıyorum gebelik için bakılan bazı kan testleri var, biraz da önlem için bakıolar (benm tiroid gibi...) gerçekten doktorun iyi bişi yapmış öncesinde kan testi istemekle

allahım bozmasın bu mutluluğumuzu, mutluluk üzerine mutluluk olsun inş. canım ben yarın gıdıcem gene doktor gel katlanıyomu değerın bı bakalım dedı

canlarım ben çıkmak zorundayım uykum geldı uzanıyım bıraz herkese ıyı aksamlar hepınızı öptümmm

amin canım, Allahım ağzından dua olarak alsın inş hadi bakalım, yarın mutlaka bizede haber ver emi kuşum?
sana iyi uykular taze anneeee yarın görüşürüz

cnm açıkcası değerlerim için!ama 10. Gün tekrar doktor çağırdı herşeyi tam detaylı inceleyeceğiz dedi.beni tamaıyla inceleyip ele alacakmış.öyle dedi.

kayyumcum rutin tahlillerdir onlar gebeliğe engel bir durum varmı diye kan sayımı şeker ölçümü tiroide prolaktine felan bakarlar yıldızında dediği gibi tiroit düşüğü tetikliyormuş gebe kalmayıda zorlaştırımış önlem almak için tahlil yaptırmıştır iyide yapmış

nurcum iyi uykular hayatım

ANLADIM CNMM TEŞEKÜRLER. PEKİ YUMURTASI OLUŞUPTA DOKTOR TAKİBİNDE İKEN YUMURTASI GELİŞMEYEN VARMI DUYDUĞUNUZ!BENDE YETERLİ YUMURTA GÖRDÜ DOKTOR. AKSİLİK OLABİLİRMİ BUNLAR NELER BİLDİLERİNİZ ÇÜNKÜ BU KONUDA BİLGİSİZİM.BEN SORUNCA DOKTORUM NET DETAYIYLA ANLATIYOR SAĞOLSUN ÇOK SABIRLI NAZAR DEĞMESİNNN .aman arkadaşlar sonra dan değişmesideeee değişen varmışşş çünküü

canım benim bu konularda pek fikrim yok ama tabikide vardır yumurtası gelişmeyen yada kendiliğinden çatlamayan ama bunların hepsinin şükürki çaresi var sende çok kafana takma olumlu düşün kaldıki seninle ilgili olumsuz bir durum yok ama kendini rahat bırak sters yapma doktor sende yeterli yumurta görmüş ötesi yok

canlarım ben çıkıyorum iyi geceler

tabi hayatım, yumurta olabilir ama çatlama büyüklüğüne gelmez, herşey olabiliyor. esininde dediği gibi bence çok bunlara takılma herşeyin hayırlısı bi kan tahlillerin çıksın bakalım, ne diyecek doktorun

iyi geceler esincim, bende çıkorum, çok uykum geldi, yarın sabah görüşürüz kuzucum, öpüldün:79::79:

teşekkürler cnm iyi geceler

teşekkürler cnm iyi geceler

günaydıın cicişlerimmmm nurcum nalan cım cok sevindim sizler adına topikimize nazar degmesin insallah vböyle surup gtsın guzel haberler.hakıkaten gecen gun dedıgım gıbı guzel haberlerınızı gorunce p.tesi sendromu falan kalmadı nalancm ıkız olablrler demekki ne kadar gzl halayınızıda cekıyım :)

canım cok guzel bır haber bu
allahım saglıcakla kuacagına almanı nasıp etsın ınsallah guzelım

canım senınde degerın yukselmıs cok guzel valla ıkız olma sansıda varmıs bakalım hayırlısı olsun guzelım yaa boyle guzellıklerle devam etsın topıgımız

canlarım ne guzel haberler verılmıs bu hafta sonu yaaa supermıs valla
narcım bugun senden guzel haberler beklıyoruz ınsallah kuzum senınkıde gelmemıs gırde haber ver barı geldı mı gelmedımı dıye testı gec yapacaksın sanırım :44:

halevcim
senınde gunun yaklastı guzelım senınde ıdrar testını sabırsızlıkla beklıyoruz :80:

adacım sen nasılsın guzelım annen nasıl oldu cıktımı hastaneden guzelım ?

esincim
sende bu persembe doktora gıdıyorsun canım hadı bakalım mınıgını gorup hasret gıderırsın canım

yıldızcım sen nasılsın kuzum ablan mujdeyı vermıs herkes cok sevınmıs sekerım yaa ınsallah sende mujde vereceksın yakın zamanda sende gelen gıden bırsey varmı sen ne zaman test yapmayı dusunuyorsun ?
asyacım sende su an yoldasındır ınsallah guzel haberlerle gelırsın guzelım beklıyoruz
erica sen nasılsın sende varmı bır degısıklık belırtıler uzerıne?
melike sen nasılsın canım hafta sonu gırmemıssın
sevdecım de gelmedı yıne ınsallah moralı bıraz olsun duzelmıstır

bende kızlar hafta sonu paso gezdım valla o alısverıs merkezı senın bu benım donduk dolandık valla cok yoruldum yanı gezerken bıraz alısverıs falan yaptık ıste ama felaket kalabalıkdı festıval varmıs hersey de bır ındırım var herkes hucum etmıs sankı eve de alısverıs yapacaktık kasadakı kuyrugu gorunce yapamadık
bu arada doktor benı cagırmıstıya pazartesı gel dıye cumadan ınternetten yazdırmıstım adımı arayan olmadı ben aradım cumartesı dedılerkı doktorun bu ay tum randevuları dolu haydaaa ne yapcam ben sımdı belkı aradan gırebılırsınız dedıler ama ben ısteyım ızınlı olsam gıder beklerım sımdı bır saat dıye ızın alsam belkı 3 saat beklıycem hangı araya sokacaklar bılemedım yaa offf bakalım bırseyler yapmaya calısacagım 11:00-16:30 arası calısıyormus doktor zaten uff eger gıdemezsemde test mı yapsam acaba evde bılemedım yaa

bu arada adacım sen bılıyordun sanırım yada sız bılıyormusunuz kzlar yumurta bır gunde kac mm buyuyor??

bi değişiklik yok tatlım kasıklarmdakı agrıyıda hıssetmıyorum 1-2 gundur sadece karın agrısı gıbı hıssettıgım bı agrı var adet zamanı olanlara benzıyor.az kaldı sonucu alablcegım gune ama sankı pek umudum yok gıbı.hayırlısı Allahtan canımm:) sen nasılsın?

canım sabah sabah ne guzel haber bu tebrık ederım .. Allah kucagına almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…